Είναι πιο.. φερρέγυα;ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: 13 Φεβ 2025, 20:21Και η ELE δεν έχει επανέλθει στο νήμα μετά την αρχική της δήλωση, γιατί δεν μπήκε με ερωτηματικό;micmic έγραψε: 13 Φεβ 2025, 20:04 Είπε, αλλά δεν το δένω και κόμπο. Μέχρι τις 23 που λέω να ξεκινήσουμε πολλά μπορει να συμβούν.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Phorum Forumvision #2 - Ανοίξαμε και σας περιμένουμε
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Re: Phorum Forumvision #2 - Ανοίξαμε και σας περιμένουμε
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
-
ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν
Πολύ περίεργη αντίληψη έχεις για τον όρο φερεγγυότητα, Μάρκο....Δεν θυμάμαι στις αρχές του πρώτου παιχνιδιού να δεσμεύτηκα ότι δεν θα ξενερώσω με απάνθρωπα ποστ συμπαικτών στην πορεία....ούτε όταν έφυγα ότι δεν θα πάρω μέρος σε νέο παιχνίδι.....Αντίθετα πολύ περισσότερο θα μου ερχόταν η λέξη αφερεγγυοτητα για αριστερούλικα μέλη που κάποτε μιλούσαν για ....φασιστακια.....αλλά για απάνθρωπα ποστ που υποστηρίζουν βία κατά αδύναμων συμπολιτών μας δεν βρήκαν να γράψουν ούτε μια λέξη....aLiCat έγραψε: 13 Φεβ 2025, 20:40Είναι πιο.. φερρέγυα;ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: 13 Φεβ 2025, 20:21Και η ELE δεν έχει επανέλθει στο νήμα μετά την αρχική της δήλωση, γιατί δεν μπήκε με ερωτηματικό;micmic έγραψε: 13 Φεβ 2025, 20:04 Είπε, αλλά δεν το δένω και κόμπο. Μέχρι τις 23 που λέω να ξεκινήσουμε πολλά μπορει να συμβούν.![]()
![]()
![]()
Επίσης ότι είναι ίδιες οι συνθήκες είναι δική σου γνώμη...αντιθέτως εκκρεμούν αναφορές στην διαχείριση που έχω κάνει για συκοφαντικά ποστ μέλους, των οποίων την έκβαση και αναμένω. Και επίσης δήλωσα συμμετοχή λόγω άφιξης μιας παίχτριας για την οποία τρέφω μεγάλη εκτίμηση και σεβασμό, και ο σχολιασμός κατά το παιχνίδι είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να υπενθυμίσω αυτά τα αισθήματα μου ανενόχλητος. Καλή συνέχεια.
Saturn έγραψε: 13 Μαρ 2025, 12:17 Βρε ζωάδια, γιατί δεν μου απαντάτε?
Θέλετε να τα λέτε μεταξύ σας, γράφτε τα σε πμ
-
Πώς είμαστε κατά τα άλλα, όλα καλά;
Δεν είναι θέμα συχνότητας. Άλλωστε μετά που θα δώσω τα λινκς, όποιος δεν έχει βάλει τραγούδι σε μια βδομάδα δεν πρόκειται να ξεκινήσει. Αλλά τα παρακάτω ποστς δεν δείχνουν διάθεση να παίξεις:ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: 13 Φεβ 2025, 20:21Και η ELE δεν έχει επανέλθει στο νήμα μετά την αρχική της δήλωση, γιατί δεν μπήκε με ερωτηματικό;micmic έγραψε: 13 Φεβ 2025, 20:04 Είπε, αλλά δεν το δένω και κόμπο. Μέχρι τις 23 που λέω να ξεκινήσουμε πολλά μπορει να συμβούν.![]()
ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: 10 Ιαν 2025, 21:36Αλίμονο, δεν θα παραλείψουμε.aLiCat έγραψε: 10 Ιαν 2025, 20:49 Θα υπάρξει νομίζω και επόμενος κύκλος. Για όσους βέβαια θέλουν να συνεχίσουν το παιχνίδι.
ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: 12 Ιαν 2025, 18:05 Και εγώ είμαι μέσα αν παίξει εναον αντί για χουλιγκανολάγνου, και δοθεί σύσταση στην Αλικατ να μην αντιγράφει
ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: 05 Φεβ 2025, 03:24 Τι λες ρε νούμερο; Πάρε μια αναφορά και αν δεν σε μαζέψει ο Μπέρια για τα ψεύδη σου, εγώ αποχωρώ. Σούργελο.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Μην το παίρνεις με φόβο. Κανείς δεν τα ξέρει όλα. Θα εξερευνήσουμε.aLiCat έγραψε: 13 Φεβ 2025, 19:25Κι αν κάποιος δεν ασχολείται καν με κάποιο συγκεκριμένο είδος μουσικής;dreamkey έγραψε: 13 Φεβ 2025, 18:47 Τι θα λέγατε παράλληλα με τον βασικό διαγωνισμό να έτρεχε και ένας θεματικός; Με τους ίδιους παίκτες και τις ίδιες προθεσμίες - ημερομηνίες.
Τα θέματα να ήταν προκαθορισμένα για να μην τρέχουμε τελευταία στιγμή.
Καινούριο ενδιαφέρον. Να ακούμε και να ψάχνουμε μουσικές που ίσως ποτέ να μην είχαμε επαφή.
![]()
-
Τα παραπάνω αποσπάσματαmicmic έγραψε: 13 Φεβ 2025, 21:38Δεν είναι θέμα συχνότητας. Άλλωστε μετά που θα δώσω τα λινκς, όποιος δεν έχει βάλει τραγούδι σε μια βδομάδα δεν πρόκειται να ξεκινήσει. Αλλά τα παρακάτω ποστς δεν δείχνουν διάθεση να παίξεις:ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: 13 Φεβ 2025, 20:21Και η ELE δεν έχει επανέλθει στο νήμα μετά την αρχική της δήλωση, γιατί δεν μπήκε με ερωτηματικό;micmic έγραψε: 13 Φεβ 2025, 20:04 Είπε, αλλά δεν το δένω και κόμπο. Μέχρι τις 23 που λέω να ξεκινήσουμε πολλά μπορει να συμβούν.![]()
δείχνουν ενδιαφέρον για το παιχνίδι προς μια κατεύθυνση εξυγίανσης του κλίματος μεταξύ των μελών. Καλή συνέχεια.
- NovaLacertae
Παραμένουμε στους 13-16 παίκτες. Την Κυριακή το πρωί θα στείλω τα λινκς.
Καινούριοι παίκτες είναι (σχεδόν) όλοι ευπρόσδεκτοι.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
θα με βάλεις και μένα με ερωτηματικόmicmic έγραψε: 14 Φεβ 2025, 19:08 Παραμένουμε στους 13-16 παίκτες. Την Κυριακή το πρωί θα στείλω τα λινκς.
μιας και με έπιασε αδιάβαστη ο (ήμουν στην ζωή σου)
δε το είχα προσέξει το συγκεκριμένο παιχνίδι μουσικής.
Εχω διαβάσει τι γίνεται/κάνουμε τώρα αν
μου διαφεύγει κάτι θα ρωτήσω .
- Jimmy81
- Phorum.gr user: Jimmy81
Μπράβο Ελ-ρία!
Είδα και κάτι Hawkwind που έχεις βάλει σε άλλο θέμα και πωρώθηκα
Είδα και κάτι Hawkwind που έχεις βάλει σε άλλο θέμα και πωρώθηκα
Εύκολο είναι, αφού τα καταφέρνω ακόμα κι εγώΕλ_ρία έγραψε: 14 Φεβ 2025, 21:51θα με βάλεις και μένα με ερωτηματικό
μιας και με έπιασε αδιάβαστη ο (ήμουν στην ζωή σου)
δε το είχα προσέξει το συγκεκριμένο παιχνίδι μουσικής.
Εχω διαβάσει τι γίνεται/κάνουμε τώρα αν
μου διαφεύγει κάτι θα ρωτήσω .![]()
Τους βάζω όλους μαζί λοιπόν, μια που από τους παρακάτω 17 θα βρεθούν σίγουρα αρκετοί για να ξεκινήσει το παιχνίδι.
ALI (aLiCat)
BAN (Bandit59)
DRE (dreamkey)
DRH (drh)
ELE (ELENI)
FAT (Fata_Morgana)
JIM (Jimmy81)
MOJ (mojorisin)
NOV (NovaLacertae)
POL (polaris-x)
SID (Sid Vicious)
ΕΛΡ (Ελ_ρία)
ΗΜΟ (ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν)
ΜΠΙ (Μπίστης)
ΝΥΧ (νύχτα)
ΠΑΛ (Παλαιοελλαδίτης)
ΡΙΚ (Ρίκος)
Οι εγγραφές παραμένουν ανοιχτές για λίγο ακόμα. Μην χάσετε την ευκαιρία να κάνετε κάτι που μετά θα το μετανιώσετε. Ή μάλλον... θα μετανιώσετε αν δεν χάσετε την ευκαιρία να μην συμμετάσχετε... Ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων.
-
Λογικό. Μόνο 4 με 5 μήνες παίζουμε, ο μικμικ μόνο 3 μακροσκελείς ανακοινώσεις βγάζει ημερησίως και μόνο δύο φορές τον μήνα βάζει ξυπνητήρι ξημερώματα για να κλείσει κάθε γύρο (με επισημότητα και φιοριτούρες τζαζ πιανίστα που στο κοινό είναι ο μπαμπάς και η μαμά που πληρώνουν το ωδείο), μόνο καμία 15αριά παίχτες παίζανε (έχοντας παραμελήσει τα άλλα τοπικ σε τέτοιο βαθμό, που αν η ενότητα της Μουσικής ήταν σύζυγος, θα είχε βρει γκόμενο) με τους μισούς από δαύτους να κουβαλήθηκαν οργανωμένα εν μια νυκτί, σαν άρτια εκπαιδευμένοι κομάντο, από άλλο/α φόρουμ με μοναδικό σκοπό και αλλόκοτο πάθος να παίξουνε και εδώ το ίδιο παιχνίδι που έχουν παίξει άλλες 50 φορές (φαντάσου πόσο τους έχουν βαρεθεί στο άλλο φόρουμ), ο τίτλος του νήματος είναι πολύ ασαφής σε αντίθεση με τα άλλα τοπικ μουσικής (ενδεικτικά: κάντε πέρα φλωρούμπες ακουστε & vœux insatisfaits,illusions et compulsions), δεν μπαίνεις γενικά και στην Μουσική, στην Εσωτερική Πολιτική ξημεροβραδιάζεσαι, οπότε ναι.
Μηηηηηηοως μας δουλεύεις;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν την 15 Φεβ 2025, 08:08, έχει επεξεργασθεί 5 φορές συνολικά.
-
Τέλος, καλώ στο παιχνίδι τον αξιότιμο κ. Kapsoflantzas - είτε είναι ο neon imposter είτε είναι ακόμα χειρότερος
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 8 Απαντήσεις
- 494 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn
-