Εντάξει, για εμένα μία μπλε, χωρίς ανθρακικό, τα παιδάκια τα χωνεύω κι έτσι, νο προμπΣτύξ έγραψε: 12 Φεβ 2025, 18:09Έχω κόψει γενικά το αλκοόλ λέμε ,με καμιά πορτοκαλάδα ή γκαζόζα θα τη βγάλετε ,λυπάμαι.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
θέλω να καταγγείλω μέλος του φορουμ στις Αρχές
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: θέλω να καταγγείλω μέλος του φορουμ στις Αρχές
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
όχι, οι δικαστές θα δώσουν τα στοιχεία του Τζακ
Τα υπόλοιπα είναι δική μας δουλειά
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Άντε για σας,άμα ροβολήσετε, θα έχω στη ζούλα ένα κιλό+ απ΄το καλό τυρνάβουSaturn έγραψε: 12 Φεβ 2025, 18:17Εντάξει, για εμένα μία μπλε, χωρίς ανθρακικό, τα παιδάκια τα χωνεύω κι έτσι, νο προμπ
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Δηλαδη αν σου σβησει τρεις φορες το ρουτερ την πουτσισεςImperium έγραψε: 12 Φεβ 2025, 18:08 Τρία διαφορετικά IP address στον ίδιο λογαριασμό, και αμέσως μπάν.
Δεν θα μεινει κανενας στο φορουμ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SeaHawk την 12 Φεβ 2025, 18:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Οι ποινές είτε για συκοφαντική δυσφήμιση είτε για ψευδή καταγγελία, είναι μια τρύπα στο νερό. Παίζει πάντα αναστολή. Βασικό.Στύξ έγραψε: 12 Φεβ 2025, 18:15Η ψευδής καταγγελία όμως ,βάσει νόμου, τιμωρείται με φυλάκιση έως ενός έτους.ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Φεβ 2025, 18:06 Οκ, επειδή έχει εξελιχθεί σε μεγάλο ανέκδοτο το θέμα, ας το πάρουμε αλλιώς.
Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει το γιατί κάποιος που έχει κάνει καταγγελία στις Αρχές, για συγκεκριμένο χρήστη και συγκεκριμένη παράβαση, το ανακοινώνει στο πχόρουμ;
Έτσι, από περιέργεια.![]()
Οπότε, το μόνον πράγμα που μπορεί να κάνει ο οποιοσδήποτε ψευδώς ή αθέμιτα καταγγελλόμενος για τον κάθε παπάρα που υπερβαίνει τα εσκαμμένα, είναι απλώς να τον βρει, χωρίς καμμία ανάμιξη των αρχών. Πράγμα που στις μέρες μας, δεν είναι και τόσο δύσκολο.
Το πώς θα το χειριστεί από εκεί και πέρα, πχορουμικώς και εξωπχορουμικώς
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Στύξ έγραψε: 12 Φεβ 2025, 18:22Άντε για σας,άμα ροβολήσετε, θα έχω στη ζούλα ένα κιλό+ απ΄το καλό τυρνάβου,αλλά γω με κοκακόλα,κρατάω χαρακτήρα.
- Bill Hicks
ο άλλος είναι πανηλίθιος, αλλά μια χαρά επιθέσεις έχει κάνει ο χέστης αρχιψέκας Στυξ, όπως επίσης έχει γράψει διάφορα για τον καθηγητικό του βίο και μαθήτριες.George_V έγραψε: 12 Φεβ 2025, 16:57Το γραφω απο κατω μη τρελαινεσαιΣτύξ έγραψε: 12 Φεβ 2025, 16:56Ποιες μάνες βρε; Θα με τρελλάνετε; Το μποτάκι το λέει συκοφαντικά .ΕΛΕΟΣ!!George_V έγραψε: 12 Φεβ 2025, 16:50
Να βρεθει το διαγραμμενο.
Αν εχει πει για μανες ο Στυξ οκ πασο. Αν και προκληθηκε για μανες δε μιλαμε ποτε.
Αλλα αν δεν εχει πει (και προσωπικα δεν θυμαμαι να εχει επιτεθει χυδαια σε αλλο μελος εδω) και προκειται περι συκοφαντιας να αποβληθει δια παντος ο ΟΡ ως συκοφάντης.
Ψάξτε τα τελευταία ποστ μου οι συντονιστές, όλα υπάρχουν.
Δεν θυμαμαι να εχεις κανει χυδαια επιθεση σε καποιον.
Καυγαδες ισως, οπως ολοι μας εδω. Αλλα οχι σε τετοιο βαθμο.
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
ΓΙΑ ΜΗΝΥΣΗ 3ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Φεβ 2025, 17:47Κι εσένα επίσης.jackie Daniels έγραψε: 12 Φεβ 2025, 17:42το θέμα είναι να μάθουν εκεί στο σχολείο με τι έχουν να κάνουν και να προστατευθούνnemo έγραψε: 12 Φεβ 2025, 17:31 μλκς αν νομιζετε οτι θα ασχοληθει κανεις με τετοιους ειδους καταγγελειες
αλλα γελαω με τον στυξ θα πρεπει να τουφυγε το τσιπουρο απο τις μυτες
ξέρουμε πόλή Λάρισα
,ξέρουμε για συστεγαζόμενο Λύκειο
ξέρουμε ότι είναι φιλόλογος
σίγουρα θα έχει δώσει και άλλα στοιχεία
μόλις έμαθα στο ρεντιτ ότι στην Λάρισα μαθητές Λυκείου έχουν κάνει διάφορες ομάδες για να προστατεύονται από επιτήδειους
θα είναι εύκολο να τον εντοπίσουν
- jackie Daniels
Bill Hicks έγραψε: 12 Φεβ 2025, 18:41ο άλλος είναι πανηλίθιος, αλλά μια χαρά επιθέσεις έχει κάνει ο χέστης αρχιψέκας Στυξ, όπως επίσης έχει γράψει διάφορα για τον καθηγητικό του βίο και μαθήτριες.George_V έγραψε: 12 Φεβ 2025, 16:57Το γραφω απο κατω μη τρελαινεσαιΣτύξ έγραψε: 12 Φεβ 2025, 16:56
Ποιες μάνες βρε; Θα με τρελλάνετε; Το μποτάκι το λέει συκοφαντικά .ΕΛΕΟΣ!!
σιγα σιγα ανοιγουν τα στόματα
- Οργισμένος
EInai περιυβριση. Σε τετοιες περιπτωσεις ενα μπαν ειναι το πρεπον.Beria έγραψε: 12 Φεβ 2025, 17:00 Ο αρχηγός της ΤσεΚα, ο λατρεμένος σύντροφος Λαβρεντι Πάβλοβιτς Μπέρια βρήκε αμεσως το επίμαχο νήμα (όχι σαν κάτι Καπερνάρους)
Ρε Τζάκι Ντάνιελς ένα χουλιγκανικο χυδαίο γηπεδικο σύνθημα σου είπε (μποτάκι μπινε, πουτανας γιε)
Το έκανες αναφορά και σβήστηκε
Αλήθεια τώρα αυτό ήταν περιύβριση της μητέρας σου;
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
- Μαδουραίος
Δεν ντρέπεσαι Στυξ να βρίζεις μάνες;
Ωραία περάσατε
Ώρα να κλείσει το σεπτον τούτο νήμα, γιατί άρχισε η μαλακια να πιάνει ταβάνι
Ώρα να κλείσει το σεπτον τούτο νήμα, γιατί άρχισε η μαλακια να πιάνει ταβάνι
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Θά 'τανε κι αυτό ευχής έργον.
Αλλά βλέπω ότι γνωρίζεις τα κατατόπια οπότε θα γνωρίζεις και ότι υπάρχουν λύσεις. Όσο και να σε στενόχορεί.
Ευτυχώς για σένα η διοίκηση δεν φαίνεται να έχει τα αρχίδια νσ κάνει κάτι τέτοιο, οπότε μείνε ήσυχος.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Δεν τον πάω καθόλου λόγω της αρχιψεκιάς του και του τα έχω χώσει χοντρά, αλλά να υπονοήσει κάποιος οτι πείραξε μαθήτρια ή αποκάλυψε στοιχεία μαθητών/τριών είναι σιχαμένη συκοφαντία.Bill Hicks έγραψε: 12 Φεβ 2025, 18:41ο άλλος είναι πανηλίθιος, αλλά μια χαρά επιθέσεις έχει κάνει ο χέστης αρχιψέκας Στυξ, όπως επίσης έχει γράψει διάφορα για τον καθηγητικό του βίο και μαθήτριες.George_V έγραψε: 12 Φεβ 2025, 16:57Το γραφω απο κατω μη τρελαινεσαιΣτύξ έγραψε: 12 Φεβ 2025, 16:56
Ποιες μάνες βρε; Θα με τρελλάνετε; Το μποτάκι το λέει συκοφαντικά .ΕΛΕΟΣ!!
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- jackie Daniels
έπρεπε
και το ανέλαβαν άτομα που ενδιαφέρονται
όχι σαν τον φίλο Beria εδώ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις