ΕΙναι θεμα ηθικης. Εκτος και αν μερικοι δεν εχουν.sharp έγραψε: 12 Φεβ 2025, 17:49Μπα, γιατί; Ποιος νόμος λέει πως όλα τα άλλα δεν πειράζουν εκτός από αυτό;George_V έγραψε: 12 Φεβ 2025, 16:50Να βρεθει το διαγραμμενο.Beria έγραψε: 12 Φεβ 2025, 16:48
Αυτό ήταν απαράδεκτο
Εάν έχει πει ψέματα και περί της περιύβρισης της μητέρας του έχει φύγει
Αν εχει πει για μανες ο Στυξ οκ πασο. Αν και προκληθηκε για μανες δε μιλαμε ποτε.
Αλλα αν δεν εχει πει (και προσωπικα δεν θυμαμαι να εχει επιτεθει χυδαια σε αλλο μελος εδω) και προκειται περι συκοφαντιας να αποβληθει δια παντος ο ΟΡ ως συκοφάντης.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
θέλω να καταγγείλω μέλος του φορουμ στις Αρχές
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Re: θέλω να καταγγείλω μέλος του φορουμ στις Αρχές
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Αν ο Στύγιος το πάει για δυσφήμιση, θα μάθουμε τα πραγματικά στοχεία του χρήστη/χρηστών Γιαννόπουλος?

δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Έχω άλλη άποψη για όσους βρίζουν και θίγονται θανάσιμα μόνο με τις μάνεςGeorge_V έγραψε: 12 Φεβ 2025, 17:51ΕΙναι θεμα ηθικης. Εκτος και αν μερικοι δεν εχουν.sharp έγραψε: 12 Φεβ 2025, 17:49Μπα, γιατί; Ποιος νόμος λέει πως όλα τα άλλα δεν πειράζουν εκτός από αυτό;George_V έγραψε: 12 Φεβ 2025, 16:50
Να βρεθει το διαγραμμενο.
Αν εχει πει για μανες ο Στυξ οκ πασο. Αν και προκληθηκε για μανες δε μιλαμε ποτε.
Αλλα αν δεν εχει πει (και προσωπικα δεν θυμαμαι να εχει επιτεθει χυδαια σε αλλο μελος εδω) και προκειται περι συκοφαντιας να αποβληθει δια παντος ο ΟΡ ως συκοφάντης.
Κι εγώ το ίδιο.sharp έγραψε: 12 Φεβ 2025, 17:52Έχω άλλη άποψη για όσους βρίζουν και θίγονται θανάσιμα μόνο με τις μάνες
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Saturn έγραψε: 12 Φεβ 2025, 17:51 Αν ο Στύγιος το πάει για δυσφήμιση, θα μάθουμε τα πραγματικά στοχεία του χρήστη/χρηστών Γιαννόπουλος?
![]()
Δεν προβλέπεται
από ποιόν?
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Ειναι μυστικο πειραμα της CIA
Kατι σαν το Area 51.
Moνο αμα ερθουν εξωγηινοι θα μαθουμε λεπτομερειες.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
το βρήκα gobzi.
enaon έγραψε: 15 Μάιος 2018, 02:19θες να σου πώ ποιος θα νικήσει να μην χάνουμε χρόνο; Απάντα απλά σε μία ερώτηση: πόσο καιρό βάζεις τόνους;
οκ καλως με τις χαριτωμενες προσωπικες προσβολες αλλα καπου θα πρεπει να υπαρχουν τα ορια
το να πω ηλιθιο τον sharp ή να μου πει και αυτος -δεν χαλασε και ο κοσμος
Νομίζεις. Έτσι εύκολα δεν θα γλυτώσεις.Στύξ έγραψε: 12 Φεβ 2025, 17:30Μπρε ,δε πα να με μπανάρετε φορέβα, κάπου βαρέθηκα το όλο σκηνικό . Αντεγκλήσεις και μαλακίες.enaon έγραψε: 12 Φεβ 2025, 17:22δηλαδη τον Στυγιο να τον μπαναρουμε απο τώρα; Σιγα μην κρατηθεί.SeaHawk έγραψε: 12 Φεβ 2025, 17:16 Νομιζω οτι το θεμα πρεπει να ληξει ως εξης
Σβησιμο ολων των επιμαχων διαλογων και οδηγια στα δυο μελη να μην ξανααναφερθουν στο θεμα
Οποιος αναφερθει αυτοματα θα μπαναριστει για 30 ημερες.
Μπορώ και να αυτομπαναριστώ.
Ψυχή βαθιά..
Απλώς θα έλεγες ψέμματα.nemo έγραψε: 12 Φεβ 2025, 17:57 οκ καλως με τις χαριτωμενες προσωπικες προσβολες αλλα καπου θα πρεπει να υπαρχουν τα ορια
Έμμεση προτροπή σε βία.jackie Daniels έγραψε: 12 Φεβ 2025, 17:42το θέμα είναι να μάθουν εκεί στο σχολείο με τι έχουν να κάνουν και να προστατευθούνnemo έγραψε: 12 Φεβ 2025, 17:31 μλκς αν νομιζετε οτι θα ασχοληθει κανεις με τετοιους ειδους καταγγελειες
αλλα γελαω με τον στυξ θα πρεπει να τουφυγε το τσιπουρο απο τις μυτες
ξέρουμε πόλή Λάρισα
,ξέρουμε για συστεγαζόμενο Λύκειο
ξέρουμε ότι είναι φιλόλογος
σίγουρα θα έχει δώσει και άλλα στοιχεία
μόλις έμαθα στο ρεντιτ ότι στην Λάρισα μαθητές Λυκείου έχουν κάνει διάφορες ομάδες για να προστατεύονται από επιτήδειους
θα είναι εύκολο να τον εντοπίσουν
Και απειλές δηλαδή.
Beria σου τον παραδίδω.
Από τον νόμο. Τώρα εαν μας καλέσει ο Στύγιος όλους ως μάρτηρες υπεράσπισης αλλάζει το θέμα.
σε τι; στο οτι μερικες φορες πετας κατι τεραστιες ηλιθιοτητες; οκ ισως να το κανω και εγω μερικες φορες
αλλα για αυτο ειμαστε εδω να βοηθουμε ο ενας τον αλλο
Μπορεί να μας καλέσει και για τσίπουρα
Αν είναι άνευ γλυκάνισου, δεν βλέπω γιατί να αρνηθούμε
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 341 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
-
- 3 Απαντήσεις