!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ας δουμε λιγο και το βιντεο της εμπορικης που εδωσε ο Καπερναρος στον ανακριτη.

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
marabou

Re: Ας δουμε λιγο και το βιντεο της εμπορικης που εδωσε ο Καπερναρος στον ανακριτη.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από marabou »

SeaHawk έγραψε: 12 Φεβ 2025, 13:50
Πασιφάη έγραψε: 12 Φεβ 2025, 13:44

Με τα ''προβλέπω'' δεν πάμε πουθενά. Θες να μου πεις κάτι απτό που να δικαιολογεί τη λύσσα σου εδώ μέσα;Ξέρεις εκ των προτέρων μήπως και την απόφαση των δικαστών; Πες μας στην τελική τί σκατά ξέρεις; Κι αν όπως ψυχανεμίζομαι ''γνωρίζεις πολλά'', πες μου οτι έχω άδικο να σε θεωρώ νταλαβέρι της κυβέρνησης.

Που σαι.
Εχεις διαβασει τα πορσματα για τα Τεμπη;
Απλη ερωτηση ειναι την απαντας με ενα ΝΑΙ η με ενα ΟΧΙ
Επειδή ο Ότο δεν μου μιλάει πες μου σε παρακαλώ εσύ που είσαι καλός άνθρωπος. Ποιανού ήτανε οι υδρογονάνθρακες και έτρεχε πανικόβλητος ο Μητσοτάκης να σκεπάσει το θέμα. Νατοΐκά πράγματα που λένε οι ΚΚΕδες; Κάνας καναλάρχης που έχει ασχοληθεί ξανά με καύσιμα; Πες μου σε παρακαλώ. Δεν θα το πω πουθενά.
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.
Άβαταρ μέλους
SeaHawk
Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Re: Ας δουμε λιγο και το βιντεο της εμπορικης που εδωσε ο Καπερναρος στον ανακριτη.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SeaHawk »

Δεν γνωριζω ποιανου ηταν οι υδρογονανθρακες που δεν εχει αποδειχτει οτι υπηρχαν και δεν εχουν βρεθει.
Πανε σε κανενα συνεδριο επιστημονικης φαντασιας να σου απαντησουν
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SeaHawk την 12 Φεβ 2025, 13:58, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Otto Weininger έγραψε: 12 Φεβ 2025, 13:55
Saturn έγραψε: 12 Φεβ 2025, 13:48
Otto Weininger έγραψε: 12 Φεβ 2025, 13:42

Πρόσεχε τι γράφεις, σημαίνει ακριβώς αυτό: πρόσεχε τι γράφεις.
Γιατί, άθελά σου προφανώς, λες χοντράδες.

Κατ'αρχήν, επί του θέματος του νήματος, επειδή απαντάς στην Πασιφάη αλλά έτσι απαντάς και στα δικά μου ερωτήματα, όχι, το "πού είσαι και περίμενε τί έχει να γίνει" το λες εδώ και τουλάχιστον κανα μήνα. Δεν πείθει η απάντηση. Όχι μόνο εμένα, και άλλους. Και δεν πείθει επειδή είσαι γενικά από τα άτομα που συμμετέχουν με πολλά ποστ σε αυτό το θέμα. Ε, διάολε! Κάτι από όλα αυτά, λογικά θα έπρεπε να το έχεις αναφέρει και αναπτύξει.

Περαιτέρω, γι αυτό που έκανες παράθεση:

Πώς το υπονοείς το πρόσεχε τί γράφεις? Να είσαι ακριβής στον λόγο σου. Γιατί κυκλοφορούν και διάφορα.
Γι αυτό σου λέω, πες μου τί εννοείς πρόσεχε . Να σου πω κι εγώ από την πλευρά μου τί θα πρέπει να γνωρίζεις. Για εμένα. Εαν δεν γνωρίρζεις ήδη και δεν έχεις καταλάβει.
Δημοσίως ή με πμ.
Κοπέλα μου είσαι χαζή;
Το να μου λες ότι έχω πρόσβαση στην δικογραφία μέσα σε γραπτό φόρουμ και μάλιστα για τέτοιο ζήτημα είναι ποινικά κολασιμο.

Και δεν εννοώ ότι θα κάνω κάτι, γιατί δεν το είπες με κακό τρόπο, αλλά σου λέω ότι πρόσεχε τι γράφεις γιατί μας διαβάζουν.

Έλεος πια.
Εσύ πάντα είσαι μέσα στα πράγματα. Γνωρίζεις πρόσωπα και καταστάσεις. Γνωρίζεις εξελίξεις που έπονται. Έχεις υψηλές διασυνδέσεις και είσαι δικτυωμένος, χωρίς να θίγεις γεγονότα και ζητήματα που καίνε.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

stergiosbik έγραψε: 12 Φεβ 2025, 13:46
Otto Weininger έγραψε: 12 Φεβ 2025, 12:35
stergiosbik έγραψε: 12 Φεβ 2025, 10:54

Και ο Γκρουεζας ειχε μεγαλη περιουσια αγαπητε αποκτημενη με "πολυ κοπο".
Α μάλιστα.
Τώρα επεκτάθηκες και στην οικογένεια.

Και χρονοκαθυστέρηση και θρασύπουστας.
Ποια οικογενεια ρε ηλιθιε;
Δεν καταλαβαινεις καν τι σου γραφω.
Τότε εξηγησε μου πως η φράση " 2ης γενιάς φαρμακοποιός με 2 φαρμακεία συν ο,τι έχω απο οικογένεια" συνάδει με την φράση για τον Γκρουέζα και τον τρόπο που απέκτησε ο,τι απέκτησε.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

AlienWay έγραψε: 12 Φεβ 2025, 13:57
Otto Weininger έγραψε: 12 Φεβ 2025, 13:55
Saturn έγραψε: 12 Φεβ 2025, 13:48

Κατ'αρχήν, επί του θέματος του νήματος, επειδή απαντάς στην Πασιφάη αλλά έτσι απαντάς και στα δικά μου ερωτήματα, όχι, το "πού είσαι και περίμενε τί έχει να γίνει" το λες εδώ και τουλάχιστον κανα μήνα. Δεν πείθει η απάντηση. Όχι μόνο εμένα, και άλλους. Και δεν πείθει επειδή είσαι γενικά από τα άτομα που συμμετέχουν με πολλά ποστ σε αυτό το θέμα. Ε, διάολε! Κάτι από όλα αυτά, λογικά θα έπρεπε να το έχεις αναφέρει και αναπτύξει.

Περαιτέρω, γι αυτό που έκανες παράθεση:

Πώς το υπονοείς το πρόσεχε τί γράφεις? Να είσαι ακριβής στον λόγο σου. Γιατί κυκλοφορούν και διάφορα.
Γι αυτό σου λέω, πες μου τί εννοείς πρόσεχε . Να σου πω κι εγώ από την πλευρά μου τί θα πρέπει να γνωρίζεις. Για εμένα. Εαν δεν γνωρίρζεις ήδη και δεν έχεις καταλάβει.
Δημοσίως ή με πμ.
Κοπέλα μου είσαι χαζή;
Το να μου λες ότι έχω πρόσβαση στην δικογραφία μέσα σε γραπτό φόρουμ και μάλιστα για τέτοιο ζήτημα είναι ποινικά κολασιμο.

Και δεν εννοώ ότι θα κάνω κάτι, γιατί δεν το είπες με κακό τρόπο, αλλά σου λέω ότι πρόσεχε τι γράφεις γιατί μας διαβάζουν.

Έλεος πια.
Εσύ πάντα είσαι μέσα στα πράγματα. Γνωρίζεις πρόσωπα και καταστάσεις. Γνωρίζεις εξελίξεις που έπονται. Έχεις υψηλές διασυνδέσεις και είσαι δικτυωμένος, χωρίς να θίγεις γεγονότα και ζητήματα που καίνε.
Εγώ όλα αυτά; :lol:

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

SeaHawk έγραψε: 12 Φεβ 2025, 13:53
enaon έγραψε: 12 Φεβ 2025, 13:52
SeaHawk έγραψε: 12 Φεβ 2025, 13:50 Που σαι.
Εχεις διαβασει τα πορσματα για τα Τεμπη;
:smt005:
Φανταζεσαι να τολμησει να πει ΝΑΙ; :003:
:lol:

πες αλήθεια τώρα. Δεν θα έπρεπε κανονικά να πανε στο σπίτι του Πορτοσάλτε, να ψάξουν για καλώδια του οσσε, χαλκό, καμία ράγα κλπ. Μόνο βιντεακια έκλεψε;
Άβαταρ μέλους
marabou

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από marabou »

SeaHawk έγραψε: 12 Φεβ 2025, 13:57 Δεν γνωριζω ποιανου ηταν οι υδρογονανθρακες που δεν εχει αποδειχτει οτι υπηρχαν και δεν εχουν βρεθει.
Πανε σε κανενα συνεδριο επιστημονικης φαντασιας να σου απαντησουν
Μήπως κάνας βενζινάς φίλος σας; Ή φιλικά προσκείμενος τέλος πάντων;
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

Otto Weininger έγραψε: 12 Φεβ 2025, 13:52
Otto Weininger έγραψε: 12 Φεβ 2025, 13:37

Θα σου πω.
Όταν βλέπω ότι πραγματογνώμονες βγάζουν ο,τι τους κατέβει στο κεφάλι με αποκλίσεις τρελες ( 3 έως 20 τόνους, 1 βυτιο - 13 βυτια - χαμένο ολόκληρο βαγονι ), αντιλαμβάνομαι ότι δεν έχουν κανένα στοιχείο ουσιαστικά και λένε ότι θέλει ο καθένας.

Άφοβα λοιπόν θα "προβλέψω" ότι θα πάνε κουβά.

Όταν βλέπω κανάλια που ουρλιάζανε πριν λίγες μέρες, τώρα να γυρίζουν το αφήγημα εντελώς, μπορώ να "προβλέψω" ότι τα βιντεο δεν ειναι ψεύτικα.

Όταν βλέπω συγγενείς να λένε ότι ακούγονται άπειρα ψέματα και από κάτω τον ευαίσθητο οχλο να τους βριζει, μπορώ να "προβλέψω" ότι τα αφηγήματα θα πανε κουβά.

Όταν διαβάζω και ακούω δηλώσεις "ότι σε λίγο θα εμφανίσουν και βίντεο της φορτωτικής" από τρολ του οχλου, αλλά επίσημα τρολ κομμάτων, μπορώ να αντιληφθώ ότι ξέρουν ήδη και πάνε να προκαταβαλουν.

Όταν διαβάζω συγγενείς από τον Δεκέμβριο να γράφουν "υπαρχουν βίντεο αλλά θα τα χρησιμοποιήσουν [ σημ. η κυβερνηση] όπως και όταν θέλουν" μπορώ να "προβλέψω" ότι υπάρχουν βίντεο.

Αυτά είναι μερικά παραδείγματα. Τα οποία, πιστεψε με θέλουν ελάχιστο χρόνο ενασχολησης.
Με τα ''προβλέπω'' δεν πάμε πουθενά. Θες να μου πεις κάτι απτό που να δικαιολογεί τη λύσσα σου εδώ μέσα;Ξέρεις εκ των προτέρων μήπως και την απόφαση των δικαστών; Πες μας στην τελική τί σκατά ξέρεις; Κι αν όπως ψυχανεμίζομαι ''γνωρίζεις πολλά'', πες μου οτι έχω άδικο να σε θεωρώ νταλαβέρι της κυβέρνησης.
Ξεκινάς από λάθος βάση.
Δεν έχω καμία λύσσα. Γράφω όπως όλοι. Και μάλιστα, δεν γράφω ο,τι μου κατέβει. Μιλάω με επιχειρήματα.
Απλά, όπως σου είπα και πριν, δεν σου αρέσουν αυτά που λέω.
Το οποίο με κάνει να απορώ κάτι φορές. Δηλαδή ουρλιάζουν κάποιοι εδώ ότι απέκρυψε την δικογραφία η κυβέρνηση, αποδεικνύεται χοντρό ψέμα, αλλά μόλις πω ότι είναι ψέμα φταίω εγώ για κάποιο λόγο και όχι αυτοί που σπαμάρουν ψέματα.

Εννοείται ότι δεν ξέρω καμια απόφαση δικαστών.
Καλύτερα να κάνεις αυτή την ερώτηση σε όσους λένε ότι προετοιμαζονται για τα ευρωπαϊκά δικαστήρια, χωρίς καν να έχει αρχίσει η δικη εδώ. Αυτοί είναι που φαίνεται να γνωρίζουν το αποτέλεσμα ήδη, να ξέρουν ότι δεν τους κάνει και να ετοιμάζουν προσφυγή στα ευρωπαϊκά.

Να ξεκαθαρίσουμε λοιπόν, για τελευταία φορά:

Δεν με πληρώνει κανένα κόμμα, δεν περιμένω τίποτα από κανένα κόμμα. Γιατί απλά δεν έχω ανάγκη για τίποτα από τα δύο αυτά.

Δεν έχω αποκλειστική πληροφόρηση, απλά φροντίζω να ενημερώνομαι.
Να με συγχωρείς, αλλα αυτό που αφήνεις να πλανάται σε κάθε δημοσίευσή σου, είναι το ''εγώ γνωρίζω και να αλλάξετε χώρα, νικ νέιμ, στ'αρχίδια μου, θα τουμπεκιαστείτε'' συν πολλά ακόμη. Αν ήσουν σοβαρός άνθρωπος, όπως αυτό που θυμόμουν κάποτε, θα άφηνες την αλαζονία σου και θα σκεφτόσουν και όλους εκείνους που σου λένε πέντε κουβέντες. Αυτό που κάνεις όμως είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να κάνει κάποιος, υποτίθεται μορφωμένος και με ενσυναίσθηση.
Εγώ όπως έχω ξαναπεί δεν ξημεροβραδιάζομαι να βλέπω ποσοστά κομμάτων, δεν είμαι ο άνθρωπος που θα ασχοληθεί νυχθημερόν, ( τέτοια καύλα δεν έχω..).

Δεν βλέπω να ξεκαθαρίζει κάτι. Δεν δίδεις τα ανάλογα δείγματα για να σε πιστέψει κάποιος.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik »

Otto Weininger έγραψε: 12 Φεβ 2025, 13:58
stergiosbik έγραψε: 12 Φεβ 2025, 13:46
Otto Weininger έγραψε: 12 Φεβ 2025, 12:35

Α μάλιστα.
Τώρα επεκτάθηκες και στην οικογένεια.

Και χρονοκαθυστέρηση και θρασύπουστας.
Ποια οικογενεια ρε ηλιθιε;
Δεν καταλαβαινεις καν τι σου γραφω.
Τότε εξηγησε μου πως η φράση " 2ης γενιάς φαρμακοποιός με 2 φαρμακεία συν ο,τι έχω απο οικογένεια" συνάδει με την φράση για τον Γκρουέζα και τον τρόπο που απέκτησε ο,τι απέκτησε.
ΔΕΝ εξεφρασα πουθενα τιποτα για την οικογενεια σου και ασε τα πουστικα σε μενα.
Δεν με νοιαζει τι βρηκες απο την οικογενεια σου και μην πας να την μπλεξεις μπας και δωσεις λιγο δικιο στην υστερικη υπερασπιση σου προς την εγκληματικη κυβερνηση σου.
Ουτε σκυλευω νεκρους οπως κανεις εσυ για να βγαλεις λαδι τις ευθυνες του σκατοκομματος σου.
Άβαταρ μέλους
SeaHawk

enaon έγραψε: 12 Φεβ 2025, 14:02

πες αλήθεια τώρα. Δεν θα έπρεπε κανονικά να πανε στο σπίτι του Πορτοσάλτε, να ψάξουν για καλώδια του οσσε, χαλκό, καμία ράγα κλπ. Μόνο βιντεακια έκλεψε;
Σοβαρα τωρα;Θες να κανω κανα νημα με δημοσιογραφους να παρουσιαζουν υλικο δηλαδη ηχητικα η βιντεο τα οποια δεν ξερουμε πως βρεθηκαν στα χερια τους;
Θα γραφω 100 σελιδες.
Τι σκατα μονο για το βιντεο του Πορτοσαλτε εχετε αντανακλαστικα;
Γνωριζεις ας πουμε πως βρεθηκαν στα χερια του βαξεβανη ηχητικα της ΕΥΠ η τοσ τικακι της Λιστας Λαγκαρντ; :003:
Γνωριζεις πως εμαθε ο Λακαφωσης τις απαντησεις του Καρωνη; :003:
Άβαταρ μέλους
enaon

SeaHawk έγραψε: 12 Φεβ 2025, 14:07
enaon έγραψε: 12 Φεβ 2025, 14:02

Σοβαρα τωρα;Θες να κανω κανα νημα με δημοσιογραφους να παρουσιαζουν υλικο δηλαδη ηχητικα η βιντεο τα οποια δεν ξερουμε πως βρεθηκαν στα χερια τους;
Θα γραφω 100 σελιδες.
Τι σκατα μονο για το βιντεο του Πορτοσαλτε εχετε αντανακλαστικα;
βρε αυτη η καμερα δεν ειναι απο μπακάλικο, την προστατεύει νομικό πλαίσιο. Δεν γίνεται να διαρρεύσει "νόμιμα" πριν γινει μέρος δικογραφίας, βιάστηκαν πολύ, δεν το κατάλαβες αλήθεια;
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Πασιφάη έγραψε: 12 Φεβ 2025, 14:04
Otto Weininger έγραψε: 12 Φεβ 2025, 13:52

Ξεκινάς από λάθος βάση.
Δεν έχω καμία λύσσα. Γράφω όπως όλοι. Και μάλιστα, δεν γράφω ο,τι μου κατέβει. Μιλάω με επιχειρήματα.
Απλά, όπως σου είπα και πριν, δεν σου αρέσουν αυτά που λέω.
Το οποίο με κάνει να απορώ κάτι φορές. Δηλαδή ουρλιάζουν κάποιοι εδώ ότι απέκρυψε την δικογραφία η κυβέρνηση, αποδεικνύεται χοντρό ψέμα, αλλά μόλις πω ότι είναι ψέμα φταίω εγώ για κάποιο λόγο και όχι αυτοί που σπαμάρουν ψέματα.

Εννοείται ότι δεν ξέρω καμια απόφαση δικαστών.
Καλύτερα να κάνεις αυτή την ερώτηση σε όσους λένε ότι προετοιμαζονται για τα ευρωπαϊκά δικαστήρια, χωρίς καν να έχει αρχίσει η δικη εδώ. Αυτοί είναι που φαίνεται να γνωρίζουν το αποτέλεσμα ήδη, να ξέρουν ότι δεν τους κάνει και να ετοιμάζουν προσφυγή στα ευρωπαϊκά.

Να ξεκαθαρίσουμε λοιπόν, για τελευταία φορά:

Δεν με πληρώνει κανένα κόμμα, δεν περιμένω τίποτα από κανένα κόμμα. Γιατί απλά δεν έχω ανάγκη για τίποτα από τα δύο αυτά.

Δεν έχω αποκλειστική πληροφόρηση, απλά φροντίζω να ενημερώνομαι.
Να με συγχωρείς, αλλα αυτό που αφήνεις να πλανάται σε κάθε δημοσίευσή σου, είναι το ''εγώ γνωρίζω και να αλλάξετε χώρα, νικ νέιμ, στ'αρχίδια μου, θα τουμπεκιαστείτε'' συν πολλά ακόμη. Αν ήσουν σοβαρός άνθρωπος, όπως αυτό που θυμόμουν κάποτε, θα άφηνες την αλαζονία σου και θα σκεφτόσουν και όλους εκείνους που σου λένε πέντε κουβέντες. Αυτό που κάνεις όμως είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να κάνει κάποιος, υποτίθεται μορφωμένος και με ενσυναίσθηση.
Εγώ όπως έχω ξαναπεί δεν ξημεροβραδιάζομαι να βλέπω ποσοστά κομμάτων, δεν είμαι ο άνθρωπος που θα ασχοληθεί νυχθημερόν, ( τέτοια καύλα δεν έχω..).

Δεν βλέπω να ξεκαθαρίζει κάτι. Δεν δίδεις τα ανάλογα δείγματα για να σε πιστέψει κάποιος.
Και πες από σένα να ακούσω. Ότι έστω και με τον άγαρμπο τρόπο, θες κάτι να μου πεις.

Από τους αλλους γιατί πρέπει να ακούσω;
Σπαμάρουν αποδεδειγμένα ψέματα. Λένε σενάρια. Να τους πάρω σοβαρά γιατί δηλαδή;

Επίσης γιατί σε πειραζει όταν λέω ότι θα τουμπεκιαστουν;
Ξέρεις σε ποιους το λέω; Σε αυτούς που με λενε "τομάρι" και πως "θα ρθει η ώρα μου" και σε κάτι άλλους που λένε ότι "θα παρακαλάμε σύντομα για ελεος".

Αυτά δεν σε πειράζουν όμως όπως δεν σε πειράζει και η παρέλαση ψεμάτων από τους "σοβαρούς".

Άβαταρ μέλους
SeaHawk

enaon έγραψε: 12 Φεβ 2025, 14:10
βρε αυτη η καμερα δεν ειναι απο μπακάλικο, την προστατεύει νομικό πλαίσιο. Δεν γίνεται να διαρρεύσει "νόμιμα" πριν γινει μέρος δικογραφίας, βιάστηκαν πολύ, δεν το κατάλαβες αλήθεια;
Μια χαρα καταλαβα τι λες
Αυτη την φωτο δεν την προστατευει το νομικο πλαισιο;
Εικόνα

Το ηχητικο με την Μαρθη δεν το προστατευει το νομικο πλαισιο;
Άβαταρ μέλους
enaon

SeaHawk έγραψε: 12 Φεβ 2025, 14:12 Μια χαρα καταλαβα τι λες
δεν καταλαβες νομιζω. Οσα ειναι στην δικογραφία, διαρρέουν "νομιμα" γιατι δεν ξερουμε και καλά ποιος εκανε την διαρροή. Το βιντεο του πορτοσάλτε, που το προστατευει νομικό πλαισιο ασχετα με την υπόθεση των τεμπών, ειναι κρατική περιουσία, βγηκε στα κανάλια πριν μπει στην δικογραφία.
Άβαταρ μέλους
SeaHawk

enaon έγραψε: 12 Φεβ 2025, 14:15

δεν καταλαβες νομιζω. Οσα ειναι στην δικογραφία, διαρρέουν "νομιμα" γιατι δεν ξερουμε και καλά ποιος εκανε την διαρροή. Το βιντεο του πορτοσάλτε, που το προστατευει νομικό πλαισιο ασχετα με την υπόθεση των τεμπών, ειναι κρατική περιουσία, βγηκε στα κανάλια πριν μπει στην δικογραφία.
Μισο λεπτο
Πως γνωριζεις τι ειναι και τι δεν ειναι στην δικογραφια; :smt005:
Και τι ακριβως ειναι αυτη η "νομιμη" διαρροη;
Με τις λεξεις θα παιζουμε;
Για τις απαντησεις ενος πορισματος που δεν εχει εκδοθει θα παρεις θεση;Πως τις γνωριζουν;Θα μας πεις οτι ειναι και αυτες στην δικογραφια;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SeaHawk την 12 Φεβ 2025, 14:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”