Κι εσύ μη μου το γυρνάς νομικίστικα να προσέχω τί γράφω*, υποθέσεις κάνω (όπως θα έκανε κάθε λογικός άνθρωπος) όταν μιλάς για στοιχεία και δεδομένα που θα βγουν , προφανώς αυτό υπονοεις όταν λες "και πού είσαι ακόμα με αυτά που θα βγουν¨. Αυτή την έκφραση την χρησιμοποιείς για πράγματα που μόνο εσύ (ή και λίγοι άλλοι) ξέρουν, δεν το λες για πράγματα που κυκλοφορούν παντού στα μίντια και που και καλά το φόρουμ δεν τα έχει πάρει χαμπάρι.Otto Weininger έγραψε: 12 Φεβ 2025, 13:25Καταρχάς πρόσεχε τι γράφεις.Saturn έγραψε: 12 Φεβ 2025, 13:23Επειδή αυτό το λες συνέχεια και συνέχεια, πώς έχεις εσύ πρόσβαση σε δικογραφίες και στο τί πρόκειται να βγει?Otto Weininger έγραψε: 12 Φεβ 2025, 10:38
Αλλά έχω να σου πω μόνο τουτο: και που είσαι ακόμα με όσα θα βγουν.
Με αυτόν τον τρόπο δεν δικαιώνεις όσους σου λένε διάφορα?
Καμία πρόσβαση σε δικογραφία δεν εχω.
Απλά σε αντίθεση με σας, παρακολουθώ τι γράφουν και τι λένε άλλοι. Σε κανάλια, Χ κλπ.
Στην τελική, αφού είναι γνωστά από το τί λένε και γράφουν άλλοι, τόσα ποστ κάνεις, τοσα τουιτ ανεβάζεις, γιατί δεν βάζεις και αυτά να τουμπεκιαστούν όσοι τα λένε λάθος και πρέπει να περιμένουν κάποτε τί θα βγει?
Πιστεύεις οτι έχει λογική όλο αυτό?
ΥΓ: αυτό το "πρόσεχε τί γράφεις" , θέλεις να μου εξηγήσεις, πώς ακριβώς το εννοείς? Γιατί θα πρέπει να σου απαντήσω. Να γνωρίζεις κι εσύ.