enaon έγραψε: 11 Φεβ 2025, 17:47
τα προλαβα και αυτα, μπαταριες κλπ, σιγα μην σε αφηνα παραπονεμενο. Φερε καμια μελετη βρε για τα αερια και τις μπαταριες, σαν την αλλη που εφερες για την σιλικόνη. Χάπατο.
Θα με κάνεις να ξεθάψω το τσεκούρι του πολέμου. Σταμάτα τους χαρακτηρισμούς.
Τι λες άνθρωπέ μου? Πας καλά? Που ζείς? Είδες φως ξαφνικά εδώ μέσα και μπήκες?
Άκου μάγκα μου, απειλεί ότι θα ξεθάψει το τσεκούρι του πολέμου ο "συντονιστής" γιατί κάποιος είπε κάποιον ..."χάπατο"
Πως είσαι βρε συ βάτραχε, πως πάν τα πράματα εκεί έξω...πως από δω?
ΦΡΕΣΚΑΔΟΥΡΑ ΣΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡ-ΠΑΝΤΕΛΗ:
Οι κάμερες στις σήραγγες της εταιρείας φύλαξης πράματι δεν είχαν εγκατασταθεί όταν συνέβη το δυστύχημα, ΑΛΛΑ επειδή κάποιοι (Ρομά προφανώς, το τερπνόν μετά του ωφελίμου) έκλεβαν καλώδια και χαλκό, κλπ, η εταιρεία είχε βάλει άλλες κάμερες πάνω σε τρίποδες (!) έξω από τις εισόδους των τούνελ για να τους καταγράψει. Κι έτσι προέκυψαν τα αντίγραφα στα χέρια Πορτοσάλτε και Καπερνάρου.
Frappezitis έγραψε: 11 Φεβ 2025, 19:46
Οι κάμερες στις σήραγγες της εταιρείας φύλαξης πράματι δεν είχαν εγκατασταθεί όταν συνέβη το δυστύχημα, ΑΛΛΑ επειδή κάποιοι (Ρομά προφανώς, το τερπνόν μετά του ωφελίμου) έκλεβαν καλώδια και χαλκό, κλπ, η εταιρεία είχε βάλει άλλες κάμερες πάνω σε τρίποδες (!) έξω από τις εισόδους των τούνελ για να τους καταγράψει. Κι έτσι προέκυψαν τα αντίγραφα στα χέρια Πορτοσάλτε και Καπερνάρου.
Frappezitis έγραψε: 11 Φεβ 2025, 19:46
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 11 Φεβ 2025, 14:29
Όλοι γνωρίζουμε πόσο αγύρτες είναι στην κυβερνηση και πόσο σάπια είναι τα νουδουλικα , αλλά εδώ έχουμε και άλλο ενα θέμα. Την κατάντια της Ελ δημοσιογραφίας
Από τη μια εχομε την μαχόμενη δημοσιογραφία του πρωκτοσαλτε που δημοσιεύει τα βίντεο που του δίνουν, από την άλλη τούτους εδώ που βγανουν ένα έγγραφο κ σου λένε Αποκάλυψις. Μήπως να κουνουσατε τον κωλο σας να ψάξετε ποιες κάμερες είναι, αν υπάρχουν προηγούμενες , πως και γιατί , να διασταυρώσετε και να βγάλετε είδηση;
Γιατί να γκουγκλαρω και να ανεβάζω ποστ το κάνω κι εγώ.
Μόνο που εμείς εδώ δεν είμαστε ούτε δημοσιογράφοι ούτε εμπειρογνώμονες ούτε έχουμε τα στοιχεία που έχει ο ανακριτής κτλ
Δεν μιλω για τα μποτ, λεω για την κανονκή φύση ενός φόρουμ και τους χρήστες του
Οπότε, σταματήστε να την πέφτετε ομαδικά στον Κολντρον
γιατι να μην του την πεφτουμε, αφου λεει βλακειες.
το ιδιο κανουμε με ολους οσους λενε βλακειες, δεν ειναι κατι το διαφορετικο.
Σε είδαμε πχ πώς τη πέφτεις στο Γιαννόπουλο. Άστο.
sharp έγραψε: 11 Φεβ 2025, 17:15
Μιλάμε για δίκη ρε φίλε. Αν δεν αποδειχτεί ότι μεταφερόταν το Χ υλικό, δεν υπάρχει δίκη. Αυτό το καταλαβαίνεις;
θα πουνε δηλαδη στο δικαστήριο, ειναι αδιαφοροι οσοι κάηκαν ζωντανοι απο φωτια που προβλεπεται μονο αν υπάρχουν υδρογονάνθρακες αδήλωτοι, γιατιδεν ξέρουμε ποιος τους εβαλε και που τους εκρυψε, γιατι πιστεψαμε τον πρωθυπουργό και δεν ψαξαμε. Εισαι και δικηγόρος ε;
Yochanan έγραψε: 26 Ιαν 2025, 15:28
πατησιωτης - έχεις εσύ κάποια σύντομη περίληψη της ιστορίας με τα τέμπη και λινκ που να εξηγουν τι εγινε χωρίς το μπαιας των αριστερών; είναι όντως συγκάληψη και τι ακριβώς είναι το κακό που έκανε η νδ;
για το τελευταίο δες αυτά τα δυο, απλά ως intro
Spoiler
Για την πλέμπα -μη ασφαλή- τρένα / Για τα δικα μας, τα υπηρεσιακά XC90 ο γαυρος και το αιγάλεω να κερδάνε και οιλοι οι άλοι να πάνε να γμθουν* 2.0
Spoiler
αν είναι έγκλημα οι αποζημιώσεις που θα πάρουν θα είναι εκατομμύρια ενώ αν είναι δυστύχημα θα πάρουν εκατοντάδες χιλιάδες.
για το κύριο μενού
δες την έκρηξη και πες αν προηλθε από λαδι σιλικόνης (αρχικό πόρδισμα που έβγαλαν οι διορισμένοι από σκύφτη
Spoiler
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1
ΕΙΣΑΓΩΓΗ
1.1. Το δυστύχημα
Στις 28 Φεβρουαρίου 2023 ημέρα Τρίτη και ώρα 23:21, κοντά στον οικισμό
Ευαγγελισμός Τεμπών Λάρισας (Σχήμα 1.1), ο επιβατικός ηλεκτροκίνητος ελκόμενος
συρμός INTERCITY (IC) 62 που εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο στη
διαδρομή Αθήνα-Θεσσαλονίκη συγκρούστηκε μετωπικά με την εμπορική
αμαξοστοιχία 63503 που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Αθήνα (Θριάσιο),
με αποτέλεσμα τον θάνατο 57 επιβατών συμπεριλαμβανομένου και του προσωπικού
των αμαξοστοιχιών και τουλάχιστον 85 τραυματιών. Αμέσως μετά τη σύγκρουση
προκλήθηκε πυρκαγιά.
1.2. Η Απόφαση Σύστασης και Συγκρότησης της Επιτροπής
Με την απόφαση του Γενικού Γραμματέα Μεταφορών του Υπουργείου Υποδομών και
Μεταφορών, με αριθμό 71651/06-03-2023 (Β΄ 1310) συστήθηκε και συγκροτήθηκε
τριμελής Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων, σε εφαρμογή της διάταξης της περ. β΄ της παρ.
3 του άρθρου 44 του ν. 4622/2019 «Επιτελικό Κράτος, λειτουργία και διαφάνεια της
Κυβέρνησης, των κυβερνητικών οργάνων και της κεντρικής δημόσιας διοίκησης» (Α’
133), αποτελούμενη από τον Ιωάννη-Κωνσταντίνο Χαλκιά, Επίτιμο Πρόεδρο του
Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, ως Πρόεδρο, τον Βασίλειο Προφυλλίδη,
Καθηγητή της Συγκοινωνιακής Τεχνικής στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και
τον Χρήστο Πυργίδη, Καθηγητή Σιδηροδρομικής στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο
Θεσσαλονίκης, ως μέλη.
1.3. Η αρμοδιότητα της Επιτροπής και το αντικείμενο του Πορίσματος
Ο σκοπός σύστασης της τριμελούς Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων και η συναφής
αρμοδιότητά της για την έκδοση Πορίσματος είναι η διερεύνηση και ανάδειξη των
11
συστημικών προβλημάτων και δυσλειτουργιών αναφορικά με το σιδηροδρομικό
δυστύχημα με πυρκαγιά που έλαβε χώρα στις 28-02-2023 στην είσοδο της κοιλάδας
των Τεμπών.
το οποίο και ήταν οφιτσιαλ αφήγημα για πάνω από έναμιση χρονο
Εκεί ακριβώς βρίσκεται κατά την άποψή μου και μια από τις μεγαλύτερες αδικίες προς αρκετές από τις ψυχές αυτές που χάθηκαν εκείνο το βράδυ.
Ότι έχουν περάσει 2 χρόνια και κανείς δεν έχει εξηγήσει σε αυτούς που έχασαν ανθρώπους ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ!!! Τι στο διάολο ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ που τελικά ΕΚΑΨΕ (λογικό ρε πούστη μου πως γίνεται όλο αυτό να μην κάψει και) αρκετούς από τους 57. Πατήστε ρε το Play ρε μαλάκες. Μην το προσπερνάτε, 2 λεπτά είναι. Πατήστε το play και μιλήστε ΜΕΤΑ!
Ζούμε στο 2024, μιλάμε για εθνικό σιδηροδρομικό δίκτυο και για επιβατικές αμαξοστοιχίες. Για 57 νεκρούς με κάποιους από τους οποίους καμμένους από αυτό που βλέπουμε. Δεν γίνεται ρε φίλε 2 χρονια μετά ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΟΥΜΕ τι προκάλεσε όλο αυτό ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ!!!! Δεν μας το περιγράφει κάποιος. Δεν το διαβάσαμε κάπου ρε μαλάκες. Δεν είναι αναμετάδοση ραδιοφωνική...ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ! Τι σκατά λοιπόν το προκάλεσε????
Άποψη δεν έχω καμία, είμαι αδαής, είμαι εντελώς αμόρφωτος, δεν πάει το μυαλό μου πουθενά, δεν έχω ακούσει καμία θεωρία, είμαι ο γιόχι ρε παιδί μου. Ρωτάω απλά όταν βλεπω το παραπάνω ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ? ΑΠΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ! Και μου λένε κάτι για έλαια σιλικόνης και δυο χρόνια μετά ΑΚΟΜΑ ΨΑΧΝΟΥΝ!!!
ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ??? Ας μας πει κάποιος. Αυτό κατέβηκα να φωνάξω σήμερα και αυτό φώναξα με πολλούς άλλους. Υπήρχαν και κάποιοι ζαίοι, υπήρχαν και κάποιοι κκε, υπήρχαν και ψεκασμένοι, αλλά οι περισσότεροι αυτό κατεβήκαμε να ρωτήσουμε και να μάθουμε. ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ...!!!
Και όποιος δεν έχει πάρει χαμπάρι το βαθμό αηδίας που έχουμε φτάσει οι πολλοί, απλά και μόνο γιατί δεν βρίσκεται κανείς να μας πει ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, και αυτό που κατάλαβαν είναι ότι κατεβήκαμε κομματικά, καλύτερα να κοιταχτούν μια στον καθρέφτη. Έχουν περάσει δυο χρόνια και κανεις αρμόδιος δεν μας έχει πει ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ. Το ίδιο ακριβώς όμως το βλεπετε κι εσείς!
Δεν έχουμε εμείς το πρόβλημα, τη βλάβη συνάνθρωποι, που έχουμε αηδιάσει επειδή κανείς δεν μας απαντάει τι είναι αυτό που βλέπουμε.
ΕΣΕΙΣ έχετε το πρόβλημα. Που ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΥΤΟ, αλλά δεν σας απασχολεί ΚΑΘΟΛΟΥ το ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΕΚΑΨΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!!!
Το μόνο που σας απασχολεί είναι να την πέσετε σε κάποιους από εμάς που ζητάμε διαμαρτυρόμενοι να μας πει κάποιος αρμόδιος ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ. Γιατί? Γιατί να το κάνετε αυτό? Γιατί να μη ρωτάτε κι εσείς το αυτονόητο, το ανθρώπινο και το ΔΙΚΑΙΟ!!! ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ? Και μετά να πάμε όπου παρακάτω
enaon έγραψε: 11 Φεβ 2025, 17:47
τα προλαβα και αυτα, μπαταριες κλπ, σιγα μην σε αφηνα παραπονεμενο. Φερε καμια μελετη βρε για τα αερια και τις μπαταριες, σαν την αλλη που εφερες για την σιλικόνη. Χάπατο.
Θα με κάνεις να ξεθάψω το τσεκούρι του πολέμου. Σταμάτα τους χαρακτηρισμούς.
Τι λες άνθρωπέ μου? Πας καλά? Που ζείς? Είδες φως ξαφνικά εδώ μέσα και μπήκες?
Άκου μάγκα μου, απειλεί ότι θα ξεθάψει το τσεκούρι του πολέμου ο "συντονιστής" γιατί κάποιος είπε κάποιον ..."χάπατο"
Πως είσαι βρε συ βάτραχε, πως πάν τα πράματα εκεί έξω...πως από δω?
η αληθεια ειναι οτι το δικιο σου βουνο.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Σέλευκας έγραψε: 11 Φεβ 2025, 18:24
Καπερνάρος: απο την εισαγγελία δεν μας ζητήθηκαν τα βίντεα από τη φόρτωση αλλά απο το σταθμό .
Μήπως σας ζήτησαν τα βίντεα από το τελευταίο τραγούδι του Αργυρού;
Μην λεμε συνεχεια τα ιδια
Δεν υπαρχει σημειο φορτωσης για να ψαχνουν βιντεο φορτωσης
Τα δε πρωτα 3 βαγονια ηρθαν φορτωμενα απο τα Σκοπια
Μόνο που εμείς εδώ δεν είμαστε ούτε δημοσιογράφοι ούτε εμπειρογνώμονες ούτε έχουμε τα στοιχεία που έχει ο ανακριτής κτλ
Δεν μιλω για τα μποτ, λεω για την κανονκή φύση ενός φόρουμ και τους χρήστες του
Οπότε, σταματήστε να την πέφτετε ομαδικά στον Κολντρον
γιατι να μην του την πεφτουμε, αφου λεει βλακειες.
το ιδιο κανουμε με ολους οσους λενε βλακειες, δεν ειναι κατι το διαφορετικο.
Σε είδαμε πχ πώς τη πέφτεις στο Γιαννόπουλο. Άστο.
τι να καμω, προσεχει πολυ πως γραφει, για να μην μπορει καποιος να τον ξεφτιλισει.
δες να μαθαινεις.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
sharp έγραψε: 11 Φεβ 2025, 17:15
Μιλάμε για δίκη ρε φίλε. Αν δεν αποδειχτεί ότι μεταφερόταν το Χ υλικό, δεν υπάρχει δίκη. Αυτό το καταλαβαίνεις;
θα πουνε δηλαδη στο δικαστήριο, ειναι αδιαφοροι οσοι κάηκαν ζωντανοι απο φωτια που προβλεπεται μονο αν υπάρχουν υδρογονάνθρακες αδήλωτοι, γιατιδεν ξέρουμε ποιος τους εβαλε και που τους εκρυψε, γιατι πιστεψαμε τον πρωθυπουργό και δεν ψαξαμε. Εισαι και δικηγόρος ε;
το οποίο και ήταν οφιτσιαλ αφήγημα για πάνω από έναμιση χρονο
Εκεί ακριβώς βρίσκεται κατά την άποψή μου και μια από τις μεγαλύτερες αδικίες προς αρκετές από τις ψυχές αυτές που χάθηκαν εκείνο το βράδυ.
Ότι έχουν περάσει 2 χρόνια και κανείς δεν έχει εξηγήσει σε αυτούς που έχασαν ανθρώπους ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ!!! Τι στο διάολο ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ που τελικά ΕΚΑΨΕ (λογικό ρε πούστη μου πως γίνεται όλο αυτό να μην κάψει και) αρκετούς από τους 57. Πατήστε ρε το Play ρε μαλάκες. Μην το προσπερνάτε, 2 λεπτά είναι. Πατήστε το play και μιλήστε ΜΕΤΑ!
Ζούμε στο 2024, μιλάμε για εθνικό σιδηροδρομικό δίκτυο και για επιβατικές αμαξοστοιχίες. Για 57 νεκρούς με κάποιους από τους οποίους καμμένους από αυτό που βλέπουμε. Δεν γίνεται ρε φίλε 2 χρονια μετά ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΟΥΜΕ τι προκάλεσε όλο αυτό ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ!!!! Δεν μας το περιγράφει κάποιος. Δεν το διαβάσαμε κάπου ρε μαλάκες. Δεν είναι αναμετάδοση ραδιοφωνική...ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ! Τι σκατά λοιπόν το προκάλεσε????
Άποψη δεν έχω καμία, είμαι αδαής, είμαι εντελώς αμόρφωτος, δεν πάει το μυαλό μου πουθενά, δεν έχω ακούσει καμία θεωρία, είμαι ο γιόχι ρε παιδί μου. Ρωτάω απλά όταν βλεπω το παραπάνω ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ? ΑΠΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ! Και μου λένε κάτι για έλαια σιλικόνης και δυο χρόνια μετά ΑΚΟΜΑ ΨΑΧΝΟΥΝ!!!
ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ??? Ας μας πει κάποιος. Αυτό κατέβηκα να φωνάξω σήμερα και αυτό φώναξα με πολλούς άλλους. Υπήρχαν και κάποιοι ζαίοι, υπήρχαν και κάποιοι κκε, υπήρχαν και ψεκασμένοι, αλλά οι περισσότεροι αυτό κατεβήκαμε να ρωτήσουμε και να μάθουμε. ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ...!!!
Και όποιος δεν έχει πάρει χαμπάρι το βαθμό αηδίας που έχουμε φτάσει οι πολλοί, απλά και μόνο γιατί δεν βρίσκεται κανείς να μας πει ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, και αυτό που κατάλαβαν είναι ότι κατεβήκαμε κομματικά, καλύτερα να κοιταχτούν μια στον καθρέφτη. Έχουν περάσει δυο χρόνια και κανεις αρμόδιος δεν μας έχει πει ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ. Το ίδιο ακριβώς όμως το βλεπετε κι εσείς!
Δεν έχουμε εμείς το πρόβλημα, τη βλάβη συνάνθρωποι, που έχουμε αηδιάσει επειδή κανείς δεν μας απαντάει τι είναι αυτό που βλέπουμε.
ΕΣΕΙΣ έχετε το πρόβλημα. Που ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΥΤΟ, αλλά δεν σας απασχολεί ΚΑΘΟΛΟΥ το ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΕΚΑΨΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!!!
Το μόνο που σας απασχολεί είναι να την πέσετε σε κάποιους από εμάς που ζητάμε διαμαρτυρόμενοι να μας πει κάποιος αρμόδιος ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ. Γιατί? Γιατί να το κάνετε αυτό? Γιατί να μη ρωτάτε κι εσείς το αυτονόητο, το ανθρώπινο και το ΔΙΚΑΙΟ!!! ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ? Και μετά να πάμε όπου παρακάτω
δεν ξερουν τι ειναι αυτο που βλεπετε/βλεπουμε.
αμα μαθουν, θα το πουν πρωτα στο δικαστηριο, και καποια στιγμη θα μαθουμε κι εμεις.
Σέλευκας έγραψε: 11 Φεβ 2025, 18:24
Καπερνάρος: απο την εισαγγελία δεν μας ζητήθηκαν τα βίντεα από τη φόρτωση αλλά απο το σταθμό .
Μήπως σας ζήτησαν τα βίντεα από το τελευταίο τραγούδι του Αργυρού;
Μην λεμε συνεχεια τα ιδια
Δεν υπαρχει σημειο φορτωσης για να ψαχνουν βιντεο φορτωσης
Τα δε πρωτα 3 βαγονια ηρθαν φορτωμενα απο τα Σκοπια
Είχε κάμερες στο τούνελ, αλλά δεν είχε κοντα στο σταθμό.