Μιλαει εκ πειρας ο εναον...enaon έγραψε: 26 Ιαν 2025, 18:19 ειδες έσπερε, τσαμπα πήγε το γλειψιμο, τον εκτιμάς και σαχλαμάρες, δεν ιδρωσε το αυτί του. Ενω με μια πιπα, μπορει να ειχες σώσει τον τζήμερο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Το έγκλημα στα Τέμπη δε θα ξεχαστεί
- Οργισμένος
Re: Το έγκλημα στα Τέμπη δε θα ξεχαστεί
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
τι εχουν τα ζαια κ οι συνιστωσες του τολη και βελαζουν ?? δεν ακουγεστε ? βελαχτε λιγο πιο δυνατα ?
λεω για πίπες για να μην πει κανεις οτι ειμαι εκτός θέματος, δεν θελω να προκαλώ. Δεν παει το μυαλό σου στον Κυριακο οταν διαβάζεις Πίπες; Το τέτοιο που εχεις μέσα στο κεφάλι εννοω.Οργισμένος έγραψε: 26 Ιαν 2025, 18:20Μιλαει εκ πειρας ο εναον...enaon έγραψε: 26 Ιαν 2025, 18:19 ειδες έσπερε, τσαμπα πήγε το γλειψιμο, τον εκτιμάς και σαχλαμάρες, δεν ιδρωσε το αυτί του. Ενω με μια πιπα, μπορει να ειχες σώσει τον τζήμερο.
- Οργισμένος
ΕΠειδη εσυ ρουφας τσιμπουκια με το παραμικρο , δεν σημαινει οτι και οι αλλοι ειναι φιλοι του σπορ...enaon έγραψε: 26 Ιαν 2025, 18:23λεω για πίπες για να μην πει κανεις οτι ειμαι εκτός θέματος, δεν θελω να προκαλώ. Δεν παει το μυαλό σου στον Κυριακο οταν διαβάζεις Πίπες; Το τέτοιο που εχεις μέσα στο κεφάλι εννοω.Οργισμένος έγραψε: 26 Ιαν 2025, 18:20Μιλαει εκ πειρας ο εναον...enaon έγραψε: 26 Ιαν 2025, 18:19 ειδες έσπερε, τσαμπα πήγε το γλειψιμο, τον εκτιμάς και σαχλαμάρες, δεν ιδρωσε το αυτί του. Ενω με μια πιπα, μπορει να ειχες σώσει τον τζήμερο.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
πίπες να λες παρακαλώ, οχι τσιμπουκια, να είμαστε εντός θέματος, να λεμε για την επίσημη δικαιολογία του κράτους.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Άκουσα ότι η εισαγγελέας παραιτήθηκε από την υπόθεση.
Ισχύει;
Ισχύει;
Μακάρι νὰ κάνω λάθος!foscilis έγραψε: 26 Ιαν 2025, 18:05Κάνεις λάθος, τέθηκε επανειλημμένα αν άκουγες τις ομιλίες.Ανίκητος έγραψε: 26 Ιαν 2025, 17:57 Ἐγὼ παρατηρῶ ὅτι ὑπάρχει ἕνα ἀκόμη ζήτημα ποὺ δὲν θέτουν οἱ συγκεντρώσεις καὶ εἶναι, πότε ἐπί τέλους θὰ ἔχουμε ἀσφαλεῖς σιδηρόδρομους, γιὰ νὰ μὴν ξανασυμβεῖ ἕνα τέτοιο δυστύχημα. (Πόσο μᾶλλον ἔγκλημα)
*Αν και ψιλοεξυπακουεται ότι ένα πρώτο βήμα είναι να υπάρχουν ευθύνες για την τωρινή κατάσταση αντί το κουκούλωμα του κουκουλωματος.
για το τελευταίο δες αυτά τα δυο, απλά ως introYochanan έγραψε: 26 Ιαν 2025, 15:28 πατησιωτης - έχεις εσύ κάποια σύντομη περίληψη της ιστορίας με τα τέμπη και λινκ που να εξηγουν τι εγινε χωρίς το μπαιας των αριστερών; είναι όντως συγκάληψη και τι ακριβώς είναι το κακό που έκανε η νδ;
Spoiler
Για την πλέμπα -μη ασφαλή- τρένα / Για τα δικα μας, τα υπηρεσιακά XC90
ο γαυρος και το αιγάλεω να κερδάνε και οιλοι οι άλοι να πάνε να γμθουν* 2.0
Spoiler
αν είναι έγκλημα οι αποζημιώσεις που θα πάρουν θα είναι εκατομμύρια ενώ αν είναι δυστύχημα θα πάρουν εκατοντάδες χιλιάδες.
για το κύριο μενού
δες την έκρηξη και πες αν προηλθε από λαδι σιλικόνης (αρχικό πόρδισμα που έβγαλαν οι διορισμένοι από σκύφτη
https://www.yme.gr/2013-01-31-06-37-23/ ... ton-temponΚΕΦΑΛΑΙΟ 1
ΕΙΣΑΓΩΓΗ
1.1. Το δυστύχημα
Στις 28 Φεβρουαρίου 2023 ημέρα Τρίτη και ώρα 23:21, κοντά στον οικισμό
Ευαγγελισμός Τεμπών Λάρισας (Σχήμα 1.1), ο επιβατικός ηλεκτροκίνητος ελκόμενος
συρμός INTERCITY (IC) 62 που εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο στη
διαδρομή Αθήνα-Θεσσαλονίκη συγκρούστηκε μετωπικά με την εμπορική
αμαξοστοιχία 63503 που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Αθήνα (Θριάσιο),
με αποτέλεσμα τον θάνατο 57 επιβατών συμπεριλαμβανομένου και του προσωπικού
των αμαξοστοιχιών και τουλάχιστον 85 τραυματιών. Αμέσως μετά τη σύγκρουση
προκλήθηκε πυρκαγιά.
1.2. Η Απόφαση Σύστασης και Συγκρότησης της Επιτροπής
Με την απόφαση του Γενικού Γραμματέα Μεταφορών του Υπουργείου Υποδομών και
Μεταφορών, με αριθμό 71651/06-03-2023 (Β΄ 1310) συστήθηκε και συγκροτήθηκε
τριμελής Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων, σε εφαρμογή της διάταξης της περ. β΄ της παρ.
3 του άρθρου 44 του ν. 4622/2019 «Επιτελικό Κράτος, λειτουργία και διαφάνεια της
Κυβέρνησης, των κυβερνητικών οργάνων και της κεντρικής δημόσιας διοίκησης» (Α’
133), αποτελούμενη από τον Ιωάννη-Κωνσταντίνο Χαλκιά, Επίτιμο Πρόεδρο του
Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, ως Πρόεδρο, τον Βασίλειο Προφυλλίδη,
Καθηγητή της Συγκοινωνιακής Τεχνικής στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και
τον Χρήστο Πυργίδη, Καθηγητή Σιδηροδρομικής στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο
Θεσσαλονίκης, ως μέλη.
1.3. Η αρμοδιότητα της Επιτροπής και το αντικείμενο του Πορίσματος
Ο σκοπός σύστασης της τριμελούς Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων και η συναφής
αρμοδιότητά της για την έκδοση Πορίσματος είναι η διερεύνηση και ανάδειξη των
11
συστημικών προβλημάτων και δυσλειτουργιών αναφορικά με το σιδηροδρομικό
δυστύχημα με πυρκαγιά που έλαβε χώρα στις 28-02-2023 στην είσοδο της κοιλάδας
των Τεμπών.
το οποίο και ήταν οφιτσιαλ αφήγημα για πάνω από έναμιση χρονο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Orion22 την 26 Ιαν 2025, 18:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Ναι οκ, αλλα ενημερωθηκε ηδη απο τον Πατησιωτη. Αργησες λιγο.Orion22 έγραψε: 26 Ιαν 2025, 18:50Yochanan έγραψε: 26 Ιαν 2025, 15:28 πατησιωτης - έχεις εσύ κάποια σύντομη περίληψη της ιστορίας με τα τέμπη και λινκ που να εξηγουν τι εγινε χωρίς το μπαιας των αριστερών; είναι όντως συγκάληψη και τι ακριβώς είναι το κακό που έκανε η νδ;Spoiler
για το τελευταίο δες αυτά τα δυο, απλά ως intro
Spoiler
Για την πλέμπα -μη ασφαλή- τρένα / Για τα δικα μας, τα υπηρεσιακά XC90
Spoiler
αν είναι έγκλημα οι αποζημιώσεις που θα πάρουν θα είναι εκατομμύρια ενώ αν είναι δυστύχημα θα πάρουν εκατοντάδες χιλιάδες.
για το κύριο μενού
δες την έκρηξη και πες αν προηλθε από λαδι σιλικόνης (αρχικό πόρδισμα που έβγαλαν οι διορισμένοι από σκύφτη
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1
ΕΙΣΑΓΩΓΗ
1.1. Το δυστύχημα
Στις 28 Φεβρουαρίου 2023 ημέρα Τρίτη και ώρα 23:21, κοντά στον οικισμό
Ευαγγελισμός Τεμπών Λάρισας (Σχήμα 1.1), ο επιβατικός ηλεκτροκίνητος ελκόμενος
συρμός INTERCITY (IC) 62 που εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο στη
διαδρομή Αθήνα-Θεσσαλονίκη συγκρούστηκε μετωπικά με την εμπορική
αμαξοστοιχία 63503 που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Αθήνα (Θριάσιο),
με αποτέλεσμα τον θάνατο 57 επιβατών συμπεριλαμβανομένου και του προσωπικού
των αμαξοστοιχιών και τουλάχιστον 85 τραυματιών. Αμέσως μετά τη σύγκρουση
προκλήθηκε πυρκαγιά.
1.2. Η Απόφαση Σύστασης και Συγκρότησης της Επιτροπής
Με την απόφαση του Γενικού Γραμματέα Μεταφορών του Υπουργείου Υποδομών και
Μεταφορών, με αριθμό 71651/06-03-2023 (Β΄ 1310) συστήθηκε και συγκροτήθηκε
τριμελής Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων, σε εφαρμογή της διάταξης της περ. β΄ της παρ.
3 του άρθρου 44 του ν. 4622/2019 «Επιτελικό Κράτος, λειτουργία και διαφάνεια της
Κυβέρνησης, των κυβερνητικών οργάνων και της κεντρικής δημόσιας διοίκησης» (Α’
133), αποτελούμενη από τον Ιωάννη-Κωνσταντίνο Χαλκιά, Επίτιμο Πρόεδρο του
Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, ως Πρόεδρο, τον Βασίλειο Προφυλλίδη,
Καθηγητή της Συγκοινωνιακής Τεχνικής στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και
τον Χρήστο Πυργίδη, Καθηγητή Σιδηροδρομικής στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο
Θεσσαλονίκης, ως μέλη.
1.3. Η αρμοδιότητα της Επιτροπής και το αντικείμενο του Πορίσματος
Ο σκοπός σύστασης της τριμελούς Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων και η συναφής
αρμοδιότητά της για την έκδοση Πορίσματος είναι η διερεύνηση και ανάδειξη των
11
συστημικών προβλημάτων και δυσλειτουργιών αναφορικά με το σιδηροδρομικό
δυστύχημα με πυρκαγιά που έλαβε χώρα στις 28-02-2023 στην είσοδο της κοιλάδας
των Τεμπών.
το οποίο και ήταν οφιτσιαλ αφήγημα για πάνω από έναμιση χρονο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Bazoomba την 26 Ιαν 2025, 18:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
με την σειρα τα πήρα :/ , δεν έφτασα εκει
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
Καλυτερα
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
- Esperos
- Phorum.gr user: Esperos
Αυτά όλα που λες, τα αυτονόητα, τα έχει πει απ την πρώτη μέρα.Οργισμένος έγραψε: 26 Ιαν 2025, 18:17Εγω ημουν σκληρος τζημερικος. Τον παρακολουθουσα και διαβαζα ψηφιζα ανελλειπως. Ε, σε καποιο σημειο ξεφυγε τελειως και αρχισε τις τραμπομαλακιες και ακομα παραπερα. Καραγκιοζης ειναι και γιαυτο πατωσε ενω ειχε ολα τα φοντα να κανει κατι. Τωρα ξεφυγε ακομα περισσοτερο , αφου αντι να κατακεραυνωσει τους δεκοτζηδες υπευθυνους για αυτη την τραγωδια το χει ριξει στην ρωσοψεκα περι ευφλεκτου υλικου. Θα επρεπε να ντρεπεται ο γελοιος. Εστιαζει οπως και οι λοιποι ψεκες σε ενα ανυπαρκτο ευφλεκτο υγρο αντι να εστιασει στα ΑΙΤΙΑ του ατυχηματος. Μαλακας χειροτερος και απο τους ψεκες της αριστερας.Esperos έγραψε: 26 Ιαν 2025, 18:08Τον αδικείς ρε Οργισμένε...Οργισμένος έγραψε: 26 Ιαν 2025, 18:00
ξεφτιλιστηκε τελειως και ο γκαιομαχος τζημερος. Οχι οτι μας εκπλησει.
Παντως η εποχη κουλη τελευει. Δεν ακουμπησε τα διαρθρωτικα προβληματα του τοπου και τωρα θα το πληρωσει, και καλα να παθει.
Οσο για την ελλ κοινωνια , ψεκασμενη ειναι , οποτε θα εκλεξει εναν ακομα δημαγωγο. Η χαροκαμμενη γιατρινα νομιζω πως εχει ολα τα φοντα να κανει δημοσκοπικη προελαση αν κατεβει. Που θα κατεβει.
Εγώ, να ξέρεις, σε πάω, και λόγω Ολλανδίας, και λόγο έχεις γράψει πράγματα που συμφωνώ,
και λόγω δικέφαλου, κιτρινόμαυρο δικαέφαλο εγώ, αλλά δεν πειράζει.
Τον αδικείς.
Γενικά, δεν παρακολουθώ την όλη φάση, μου χαλάει η διάθεση, δεν διαβάζω δεν ψάχνω δεν δεν...
Με εκνευρίζει αφάνταστα και η καρυστινού αν και μπροστά σε γονείς που θρύνησαν, πρέπει να σκύβεις κεφάλι και να στρίβεις...
Επίσης ότι έχει γίνει το "στίβο" των απανταχού ψεκασμένων, με κάνει ακόμη πιο δίσπιστο σε ότι λένε.
Η φλόγα,δεν ξέρω αν δικαιολογείται τέτοια φλόγα μόνο από σύγκρουση λαμαρινών και λίγων καυσίμων
ή όντως υπήρχε και κάτι εύφλεκτο. Χωρίς να παρακολουθώ τι λένε, θα έλεγα πως κάτι εύφλεκτο πρέπει να υπάρχει.
Σκέψου, ΟΛΗ η οικονομία της Ελλάδας, είναι στημένη στο να διοχετεύεται πολύ αφορολόγητο καύσιμο.
Για να παίξει καλά η κομπίνα, πρέπει το καύσιμο να επιβαρυνθεί με πολλούς φόρους ώστε ο έμπορος που πουλάει
αφορολόγητο, να έχει μεγάλα περιθώρια, ευρώ και πάνω, για να μπορούν όλοι να πάρουν το κάτι τις τους.
Αν δεις τι λένε οι ίδιοι οι σδοε, πόσο είναι το εκτιμώμενο αφορολόγητο λαθραίο καύσιμο που κυκλοφορεί καθημερινά
και κάνεις τις πράξεις, θα δεις ότι τα μηνιαία κέρδη είναι δις, με τόσα δις αγοράζεις Κυβέρνηση όλα τα υπουργία τη βουλή
και τους 300 συν το τιμημένο.
Το να κυκλοφορούν και λαθραία πρόσθετα ή δεν ξέρω γω τι άλλο, στην μπανανία κολομβία που ζούμε, διόλου απίθανο.
Για αυτό και το κράτος, επιδιώκει την μικροανομία, μικροπαραβατικότητα και φοροδιαφυγή διότι όλα αυτά λειτουργούν
ως μάσκα στο μεγάλο λαθρεμπόριο του καυσίμου. Για αυτό και μετά από 30 χρόνια δεν έχουν καταφέρει να ελέγξουν
τις αντλίες, τα βυτία και όλο κάτι πάει λάθος και η όλη δουλειά του ελέγχου, ακυρώνεται.
Οι υπάλληλοι σδοε που είναι επιφορτισμένοι με το λαθραίο και να ψάχνουν βενζινάδικα είναι λιγότεροι από πέντε, πανελλαδικά.
Όσους βενζινάδες πιάνουν με νοθεία, μετά από ένα δυο βδομάδες, ξαναανοίγουν.
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
- Otto Weininger
Και παραμένει, μέχρι νεωτέρας.
Επίσης έχεις μείνει πίσω, τώρα είναι καύσιμα από αμερικανικα drones.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Esperos
- Phorum.gr user: Esperos
Οργισμένος
https://twitter.com/ThanosTzimeros/stat ... 9447854444
Επειδή είδα μάζωξη της γαλάζιας υπόγας στο προηγούμενο post μου, ενδεικτικό της πρεμούρας που έχει πιάσει την κυβερνητική συμμορία συγκάλυψης, ακούστε, αγαπητά τρολάκια, ένα και μόνο ερώτημα και ρωτήστε τους καθοδηγητές σας για να σας δώσουν γραμμή. Γιατί η επιτροπή που ενέκρινε την μετατροπή του αχθοφόρου σε σταθμάρχη, το έκανε αυτό παράνομα, στις 13/5/22, ΠΡΙΝ την υπουργική απόφαση που ήρε το όριο ηλικίας; Ποιος τους είχε σφυρίξει στο αυτί ότι ο Καραμανλής του Αχ., θα καταργούσε το όριο ηλικίας των 48 ετών, μετά την απόφασή τους, στις 30/5/22 για να βολέψει το άχρηστο γαλάζιο βύσμα; Τις λεπτομέρειες τις εκθέτω αναλυτικά σ΄ αυτή την ομιλία και βρίσκονται στη σελίδα 118 του ΕΠΙΣΗΜΟΥ ΠΟΡΙΣΜΑΤΟΣ ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΝΩΝ για τα Τέμπη. Μόνο σοβαρές απαντήσεις παρακαλώ.
Κι εσείς οι αριστεροί, που δεν πιστεύατε ότι θα κοινοποιούσατε σχόλιό μου, πώς νομίζετε ότι θα προστατευθούμε από τους επόμενους παρόμοιους σταθμάρχες, αν δεν υπάρχει (έξωθεν) αξιολόγηση και απόλυση των ακατάλληλων;
Υ.Γ. Έχω δηλώσει πλειστάκις ότι υπεύθυνος πολίτης θα είμαι πάντα, αλλά υποψήφιος σε εκλογές, ποτέ ξανά. Δεν κινδυνεύουν οι καρέκλες των άγονων γόνων σας. #τεμπη_έγκλημα #Τεμπη_συγκαλυψη #Δεν_Έχω_Οξυγόνο
https://twitter.com/ThanosTzimeros/stat ... 9447854444
Επειδή είδα μάζωξη της γαλάζιας υπόγας στο προηγούμενο post μου, ενδεικτικό της πρεμούρας που έχει πιάσει την κυβερνητική συμμορία συγκάλυψης, ακούστε, αγαπητά τρολάκια, ένα και μόνο ερώτημα και ρωτήστε τους καθοδηγητές σας για να σας δώσουν γραμμή. Γιατί η επιτροπή που ενέκρινε την μετατροπή του αχθοφόρου σε σταθμάρχη, το έκανε αυτό παράνομα, στις 13/5/22, ΠΡΙΝ την υπουργική απόφαση που ήρε το όριο ηλικίας; Ποιος τους είχε σφυρίξει στο αυτί ότι ο Καραμανλής του Αχ., θα καταργούσε το όριο ηλικίας των 48 ετών, μετά την απόφασή τους, στις 30/5/22 για να βολέψει το άχρηστο γαλάζιο βύσμα; Τις λεπτομέρειες τις εκθέτω αναλυτικά σ΄ αυτή την ομιλία και βρίσκονται στη σελίδα 118 του ΕΠΙΣΗΜΟΥ ΠΟΡΙΣΜΑΤΟΣ ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΝΩΝ για τα Τέμπη. Μόνο σοβαρές απαντήσεις παρακαλώ.
Κι εσείς οι αριστεροί, που δεν πιστεύατε ότι θα κοινοποιούσατε σχόλιό μου, πώς νομίζετε ότι θα προστατευθούμε από τους επόμενους παρόμοιους σταθμάρχες, αν δεν υπάρχει (έξωθεν) αξιολόγηση και απόλυση των ακατάλληλων;
Υ.Γ. Έχω δηλώσει πλειστάκις ότι υπεύθυνος πολίτης θα είμαι πάντα, αλλά υποψήφιος σε εκλογές, ποτέ ξανά. Δεν κινδυνεύουν οι καρέκλες των άγονων γόνων σας. #τεμπη_έγκλημα #Τεμπη_συγκαλυψη #Δεν_Έχω_Οξυγόνο
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 103 Απαντήσεις
- 2637 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
-
- 41 Απαντήσεις