!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Αν γίνει πολεμος τι θα κάνετε;

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Re: Αν γίνει πολεμος τι θα κάνετε;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Θα δεχεται πολεμο απο εξωτερικο εχθρο η χώρα, και ο αλλος θα κοιτάει πως να φαει ομοεθνείς του πρωτα, με την προφαση του "λιποτάχτη".
Τόσο μικροψώληδες μαλακα μου :102:
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Νon4me έγραψε: 11 Φεβ 2025, 13:52
Ασέβαστος έγραψε: 11 Φεβ 2025, 10:21
Νon4me έγραψε: 11 Φεβ 2025, 07:03

θα σας βαλω στο ερπυστριοφορο ρε φλουφλη .

Εικόνα
γατακι καπου εχω 3 τετοιες, υπογεγραμμενες και σφραγισμενες κανονικα απο τον δκτη, αλλα χωρις ονομα η αλλα στοιχεια.

γραφω μεσα οτι θελω. :003:
κυριο 19α πεζικου θα με φωναζεις . και θα εισαι προσοχη . :lol:
οδηγε, να μιλας με σεβασμο στον λοχια του γραφειου κινησεως. αιντε, ισα κι ομοια γιναμε ολοι τωρα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
vantono

Αλιόσα έγραψε: 11 Φεβ 2025, 13:43
ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Φεβ 2025, 11:19 Σε όσους όντως εννοούν ότι θα προσπαθήσουν να την κοπανήσουν ενώ είναι μάχιμοι, θέλω να απευθύνω ένα ερώτημα.

Δεν θα ντρέπεστε; :wink
Πέστα, μετά δεν θα σταυρώνουνε γκόμενα.
Εμπεδοκλής έγραψε: 11 Φεβ 2025, 13:07 Εδώ δε μπορούν να βρούν τις βάρκες με τους λαθρομετανάστες και τους εμπόρους ναρκωτικών και εν καιρώ πολέμου με ανάγκες στο μέτωπο θα ψάχνουν τους πίσω ποιος φεύγει.
Εχεις έτοιμο σχέδιο διαφυγής; μπας και έχεις κανα ταχύπλοο σε κάποιο απομονωμένο παραθαλάσσιο σπήλαιο;
Εχετε δικιο. :smt005:
Και θα σταυρώνει ο επιζων κουτσός/κουλος ή τυφλός αναπηρος πολεμου.
Θα ανεβαζει φωτο στο τιντερ με τα μετάλλια τιμης του και θα κανουν ουρά απ'οξω απ την πορτα του :102:
Άβαταρ μέλους
Αλιόσα
Phorum.gr user: Αλιόσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αλιόσα »

micmic έγραψε: 11 Φεβ 2025, 13:26
enterprise-psi έγραψε: 11 Φεβ 2025, 12:13 Οι γιοι Μαρινάκη Βαρδινογιάννη Μητσοτάκη , Τσίπρα ( έχει παιδιά αυτός; )κλπ θα πάνε ; Εγώ γιατί να πάω ;
Αυτοί θα είναι οι ηγέτες, θα πάνε κάνα Παρίσι ή Λονδίνο για να συντονίζουν από εκεί τον πόλεμο. Δεν αντέχει το Ελληνικό έθνος να τους χάσει στο πεδίο της μάχης, καταστραφήκαμε μετά.
Τύπε στην δημοκρατία όλα τα ζώα είναι ίσα αλλά μερικά ζώα είναι πιο ίσα από τα άλλα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

vantono έγραψε: 11 Φεβ 2025, 13:57
ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Φεβ 2025, 12:17
enterprise-psi έγραψε: 11 Φεβ 2025, 12:13 Οι γιοι Μαρινάκη Βαρδινογιάννη Μητσοτάκη , Τσίπρα ( έχει παιδιά αυτός; )κλπ θα πάνε ; Εγώ γιατί να πάω ;
Αυτοί γιατί να πάνε αν δεν πας εσύ;
Ο Αλέξανδρος ηγούνταν και οδηγούσε τον στρατό του στη μάχη. Εδινε το καλο παραδειγμα, δεν κρυβόταν πίσω απο το Μέξιππο τον τσαγκάρη.
Οι γιοι των Μαρινακοβαρδινομητσοτακοτέτοιων γιατί να κρύβονται πισω απο τον Λάκη τον υδραυλικο, και να μη δωσουν κι αυτοι το καλο παραδειγμα? :102:

Εισαι αντιΑλεξανδρινή μηπως, δεν εγκρίνεις τις πολεμικές του μεθόδους? :102:
Εσύ τι λες; :wink
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν »

ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Φεβ 2025, 11:19 Ρε σεις, τώρα πέρα από τις πλακίτσες κλπ

Σε φάση επιστράτευσης δεν θα κληθούν όλοι για να πάνε στο μέτωπο γιατί παίζει και το θεματάκι της ηλικίας.

Σε όσους όντως εννοούν ότι θα προσπαθήσουν να την κοπανήσουν ενώ είναι μάχιμοι, θέλω να απευθύνω ένα ερώτημα.

Συμφωνώ. Και εγώ θα ντρεπόμουν. Εξάλλου είναι σίγουρο ότι μόλις γίνει κάτι τέτοιο, οι νεοφεμινιστριες θα τρέξουν να δηλώσουν εθελοντικά για βοηθητικές θέσεις στο μέτωπο. Ποτέ δεν θα άφηναν μια τέτοια ευκαιρία να πάει χαμένη για διεκδίκηση της συμπερίληψης.
Saturn έγραψε: 13 Μαρ 2025, 12:17 Βρε ζωάδια, γιατί δεν μου απαντάτε?

Θέλετε να τα λέτε μεταξύ σας, γράφτε τα σε πμ
Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Φεβ 2025, 11:07
Ασέβαστος έγραψε: 11 Φεβ 2025, 11:02
Αλιόσα έγραψε: 11 Φεβ 2025, 11:00

πως θα την κοπανήσεις; κάνοντας κουπί με βάρκα ή περνώντας τα βορεια σύνορα ώς λάθρο;
με χιλιους τροπους. λογω επαγγελματος πρωτη σκεψη ειναι η βαρκα, αλλα και κανονικα,νομιμα, με το αεροπλανο, πολλοι θα φυγουν.
Το θέμα είναι πόσοι θα μπορούν να επιστρέψουν, έστω και για διακοπές αν λήξει σύντομα ο πόλεμος. :lol:
Ναι, με κατεστραμμένη τη χώρα και τις υποδομές το βασικό μέλημα των αρχών δε θα είναι να βγει ο μήνας αλλά να τιμωρήσουν αυτούς που έφυγαν.
Γιατί κόβω πιο πιθανό να παρακαλάνε να γυρίσει ο κόσμος που έφυγε και δεν πολέμησε, είμαι αρτιμελής, με χρήματα στην τσέπη και μπορεί να δώσει και ένα πιάτο φαγητό στα παιδιά όσων μπήκαν σε μνήμα έστω κάνοντας του τσιμπούκι.

Συγνώμη αν οι εικόνες που δημιουργώ είναι άσχημες. Παραμένουν όμως λιγότερο άσχημες από τις εικόνες και το αποτέλεσμα του πραγματικού πολέμου.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: 11 Φεβ 2025, 14:17
ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Φεβ 2025, 11:19 Ρε σεις, τώρα πέρα από τις πλακίτσες κλπ

Σε φάση επιστράτευσης δεν θα κληθούν όλοι για να πάνε στο μέτωπο γιατί παίζει και το θεματάκι της ηλικίας.

Σε όσους όντως εννοούν ότι θα προσπαθήσουν να την κοπανήσουν ενώ είναι μάχιμοι, θέλω να απευθύνω ένα ερώτημα.

Συμφωνώ. Και εγώ θα ντρεπόμουν. Εξάλλου είναι σίγουρο ότι μόλις γίνει κάτι τέτοιο, οι νεοφεμινιστριες θα τρέξουν να δηλώσουν εθελοντικά για βοηθητικές θέσεις στο μέτωπο. Ποτέ δεν θα άφηναν μια τέτοια ευκαιρία να πάει χαμένη για διεκδίκηση της συμπερίληψης.
Καλά εσύ ακόμη και σε φάση σύρραξης, νεοφεμινίστριες θα σκέφτεσαι.

Δεν είναι και τόσο κακό. Αν δεις και τους Τούρκους ως ελεεινίδες, θα γίνεις ήρωας πολέμου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Εμπεδοκλής έγραψε: 11 Φεβ 2025, 14:25
Ασέβαστος έγραψε: 11 Φεβ 2025, 11:02

με χιλιους τροπους. λογω επαγγελματος πρωτη σκεψη ειναι η βαρκα, αλλα και κανονικα,νομιμα, με το αεροπλανο, πολλοι θα φυγουν.
Το θέμα είναι πόσοι θα μπορούν να επιστρέψουν, έστω και για διακοπές αν λήξει σύντομα ο πόλεμος. :lol:
Ναι, με κατεστραμμένη τη χώρα και τις υποδομές το βασικό μέλημα των αρχών δε θα είναι να βγει ο μήνας αλλά να τιμωρήσουν αυτούς που έφυγαν.
Γιατί κόβω πιο πιθανό να παρακαλάνε να γυρίσει ο κόσμος που έφυγε και δεν πολέμησε, είμαι αρτιμελής, με χρήματα στην τσέπη και μπορεί να δώσει και ένα πιάτο φαγητό στα παιδιά όσων μπήκαν σε μνήμα έστω κάνοντας του τσιμπούκι.

Συγνώμη αν οι εικόνες που δημιουργώ είναι άσχημες. Παραμένουν όμως λιγότερο άσχημες από τις εικόνες και το αποτέλεσμα του πραγματικού πολέμου.
Ναι βρε, τους ματσωμένους λιποτάκτες θα περιμένει η χώρα για να μοιράσουν συσσίτια στον πεινασμένο λαό... :lol:

Για τα τσιμπούκια, νό κόμεντς...
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Εμπεδοκλής

ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Φεβ 2025, 14:30

Ναι βρε, τους ματσωμένους λιποτάκτες θα περιμένει η χώρα για να μοιράσουν συσσίτια στον πεινασμένο λαό... :lol:
Ας μιλήσουμε με στοιχεία. Αυτή τη στιγμή ποιος είναι πιο ματσωμένος. Ένας που έφυγε από τη Συρία ακόμη και με βάρκα το 2012 ή ένας που έμεινε;
Ένας που έφυγε από την Ελλάδα με τα μνημόνια ή ένας που έμεινε;
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Εμπεδοκλής έγραψε: 11 Φεβ 2025, 14:39

Ας μιλήσουμε με στοιχεία. Αυτή τη στιγμή ποιος είναι πιο ματσωμένος. Ένας που έφυγε από τη Συρία ακόμη και με βάρκα το 2012 ή ένας που έμεινε;
Άσ' το ρε κακομοίρη, ασ' το.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Εμπεδοκλής

ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Φεβ 2025, 14:40

Μπερδεύεσαι λιγάκι. Εσύ είσαι αυτή που αφρίζεις επειδή η πλειοψηφία δε θα ακολουθήσει σε ένα πόλεμο.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Εμπεδοκλής έγραψε: 11 Φεβ 2025, 14:41
ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Φεβ 2025, 14:40
Μπερδεύεσαι λιγάκι. Εσύ είσαι αυτή που αφρίζεις επειδή η πλειοψηφία δε θα ακολουθήσει σε ένα πόλεμο.
Δεν αφρίζω καθόλου. Αντιθέτως ψιλοδιασκεδάζω όταν στεπ μπάι στεπ αποκαλύπτεται η πραγματική ιδεολογία των "λαϊκών" μαχητών... :e045:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

vantono έγραψε: 11 Φεβ 2025, 14:04
ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Φεβ 2025, 11:19 Σε όσους όντως εννοούν ότι θα προσπαθήσουν να την κοπανήσουν ενώ είναι μάχιμοι, θέλω να απευθύνω ένα ερώτημα.

Εμπεδοκλής έγραψε: 11 Φεβ 2025, 13:07 Εδώ δε μπορούν να βρούν τις βάρκες με τους λαθρομετανάστες και τους εμπόρους ναρκωτικών και εν καιρώ πολέμου με ανάγκες στο μέτωπο θα ψάχνουν τους πίσω ποιος φεύγει.
Εχεις έτοιμο σχέδιο διαφυγής; μπας και έχεις κανα ταχύπλοο σε κάποιο απομονωμένο παραθαλάσσιο σπήλαιο;
Θα ανεβαζει φωτο στο τιντερ με τα μετάλλια τιμης του και θα κανουν ουρά απ'οξω απ την πορτα του :102:
Δεν θα γυρίσουν όλοι κουτσοί, τυφλοί και στραβοί.

Και φυσικά, οι περήφανοι άντρακλες που θα γυρίσουν από τα εξωτερικά και θα κάνουν ουρά έξω από την πόρτα τους οι γκόμενες, θα είναι πέντε κλάσεις παρακάτω από τους γέροντες επιβήτορες του κάμπου, που ήταν τέρμα ποθητοί στις ανατολικές γκόμενες που... λιποτάκτησαν, ακόμη και σε ειρηνική περίοδο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
vantono

ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Φεβ 2025, 14:56
vantono έγραψε: 11 Φεβ 2025, 14:04

Δεν θα γυρίσουν όλοι κουτσοί, τυφλοί και στραβοί.

Και φυσικά, οι περήφανοι άντρακλες που θα γυρίσουν και θα κάνουν ουρά έξω από την πόρτα τους οι γκόμενες, θα είναι πέντε κλάσεις παρακάτω από τους γέροντες επιβήτορες του κάμπου, που ήταν τέρμα ποθητοί στις ανατολικές γκόμενες ακόμη και σε ειρηνική περίοδο...
Ναι, κι εγώ λέω ότι κανείς δεν θα γυρίσει κουτσός και τυφλός και κουλός.
Όλοι με καβλιωτικές ουλίτσες θα γυρίσουν μόνο, που είναι και σέξυ, και οι γκόμενες θα στάζουν με την πάρτη τους.
Σαν τον action man θα είναι όλοι τους :102:
Μη σου πω ότι θα πάνε αδύνατοι και χοντροι/πλαδαροι και θα γυρίσουν πίσω όλοι τους φουσκωτοι και γραμμωμενοι.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”