Τόσο μικροψώληδες μαλακα μου
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αν γίνει πολεμος τι θα κάνετε;
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Re: Αν γίνει πολεμος τι θα κάνετε;
Θα δεχεται πολεμο απο εξωτερικο εχθρο η χώρα, και ο αλλος θα κοιτάει πως να φαει ομοεθνείς του πρωτα, με την προφαση του "λιποτάχτη".
οδηγε, να μιλας με σεβασμο στον λοχια του γραφειου κινησεως. αιντε, ισα κι ομοια γιναμε ολοι τωρα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- vantono
Εχετε δικιο.Αλιόσα έγραψε: 11 Φεβ 2025, 13:43Πέστα, μετά δεν θα σταυρώνουνε γκόμενα.ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Φεβ 2025, 11:19 Σε όσους όντως εννοούν ότι θα προσπαθήσουν να την κοπανήσουν ενώ είναι μάχιμοι, θέλω να απευθύνω ένα ερώτημα.
Δεν θα ντρέπεστε;![]()
Εχεις έτοιμο σχέδιο διαφυγής; μπας και έχεις κανα ταχύπλοο σε κάποιο απομονωμένο παραθαλάσσιο σπήλαιο;Εμπεδοκλής έγραψε: 11 Φεβ 2025, 13:07 Εδώ δε μπορούν να βρούν τις βάρκες με τους λαθρομετανάστες και τους εμπόρους ναρκωτικών και εν καιρώ πολέμου με ανάγκες στο μέτωπο θα ψάχνουν τους πίσω ποιος φεύγει.
Και θα σταυρώνει ο επιζων κουτσός/κουλος ή τυφλός αναπηρος πολεμου.
Θα ανεβαζει φωτο στο τιντερ με τα μετάλλια τιμης του και θα κανουν ουρά απ'οξω απ την πορτα του
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Τύπε στην δημοκρατία όλα τα ζώα είναι ίσα αλλά μερικά ζώα είναι πιο ίσα από τα άλλα.micmic έγραψε: 11 Φεβ 2025, 13:26Αυτοί θα είναι οι ηγέτες, θα πάνε κάνα Παρίσι ή Λονδίνο για να συντονίζουν από εκεί τον πόλεμο. Δεν αντέχει το Ελληνικό έθνος να τους χάσει στο πεδίο της μάχης, καταστραφήκαμε μετά.enterprise-psi έγραψε: 11 Φεβ 2025, 12:13 Οι γιοι Μαρινάκη Βαρδινογιάννη Μητσοτάκη , Τσίπρα ( έχει παιδιά αυτός; )κλπ θα πάνε ; Εγώ γιατί να πάω ;
Εσύ τι λες;vantono έγραψε: 11 Φεβ 2025, 13:57Ο Αλέξανδρος ηγούνταν και οδηγούσε τον στρατό του στη μάχη. Εδινε το καλο παραδειγμα, δεν κρυβόταν πίσω απο το Μέξιππο τον τσαγκάρη.ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Φεβ 2025, 12:17Αυτοί γιατί να πάνε αν δεν πας εσύ;enterprise-psi έγραψε: 11 Φεβ 2025, 12:13 Οι γιοι Μαρινάκη Βαρδινογιάννη Μητσοτάκη , Τσίπρα ( έχει παιδιά αυτός; )κλπ θα πάνε ; Εγώ γιατί να πάω ;
Οι γιοι των Μαρινακοβαρδινομητσοτακοτέτοιων γιατί να κρύβονται πισω απο τον Λάκη τον υδραυλικο, και να μη δωσουν κι αυτοι το καλο παραδειγμα?![]()
Εισαι αντιΑλεξανδρινή μηπως, δεν εγκρίνεις τις πολεμικές του μεθόδους?![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν
Συμφωνώ. Και εγώ θα ντρεπόμουν. Εξάλλου είναι σίγουρο ότι μόλις γίνει κάτι τέτοιο, οι νεοφεμινιστριες θα τρέξουν να δηλώσουν εθελοντικά για βοηθητικές θέσεις στο μέτωπο. Ποτέ δεν θα άφηναν μια τέτοια ευκαιρία να πάει χαμένη για διεκδίκηση της συμπερίληψης.ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Φεβ 2025, 11:19 Ρε σεις, τώρα πέρα από τις πλακίτσες κλπ
Σε φάση επιστράτευσης δεν θα κληθούν όλοι για να πάνε στο μέτωπο γιατί παίζει και το θεματάκι της ηλικίας.
Σε όσους όντως εννοούν ότι θα προσπαθήσουν να την κοπανήσουν ενώ είναι μάχιμοι, θέλω να απευθύνω ένα ερώτημα.
Δεν θα ντρέπεστε;![]()
Saturn έγραψε: 13 Μαρ 2025, 12:17 Βρε ζωάδια, γιατί δεν μου απαντάτε?
Θέλετε να τα λέτε μεταξύ σας, γράφτε τα σε πμ
-
Εμπεδοκλής
Ναι, με κατεστραμμένη τη χώρα και τις υποδομές το βασικό μέλημα των αρχών δε θα είναι να βγει ο μήνας αλλά να τιμωρήσουν αυτούς που έφυγαν.ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Φεβ 2025, 11:07Το θέμα είναι πόσοι θα μπορούν να επιστρέψουν, έστω και για διακοπές αν λήξει σύντομα ο πόλεμος.![]()
Γιατί κόβω πιο πιθανό να παρακαλάνε να γυρίσει ο κόσμος που έφυγε και δεν πολέμησε, είμαι αρτιμελής, με χρήματα στην τσέπη και μπορεί να δώσει και ένα πιάτο φαγητό στα παιδιά όσων μπήκαν σε μνήμα έστω κάνοντας του τσιμπούκι.
Συγνώμη αν οι εικόνες που δημιουργώ είναι άσχημες. Παραμένουν όμως λιγότερο άσχημες από τις εικόνες και το αποτέλεσμα του πραγματικού πολέμου.
Καλά εσύ ακόμη και σε φάση σύρραξης, νεοφεμινίστριες θα σκέφτεσαι.ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: 11 Φεβ 2025, 14:17Συμφωνώ. Και εγώ θα ντρεπόμουν. Εξάλλου είναι σίγουρο ότι μόλις γίνει κάτι τέτοιο, οι νεοφεμινιστριες θα τρέξουν να δηλώσουν εθελοντικά για βοηθητικές θέσεις στο μέτωπο. Ποτέ δεν θα άφηναν μια τέτοια ευκαιρία να πάει χαμένη για διεκδίκηση της συμπερίληψης.ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Φεβ 2025, 11:19 Ρε σεις, τώρα πέρα από τις πλακίτσες κλπ
Σε φάση επιστράτευσης δεν θα κληθούν όλοι για να πάνε στο μέτωπο γιατί παίζει και το θεματάκι της ηλικίας.
Σε όσους όντως εννοούν ότι θα προσπαθήσουν να την κοπανήσουν ενώ είναι μάχιμοι, θέλω να απευθύνω ένα ερώτημα.
Δεν θα ντρέπεστε;![]()
Δεν είναι και τόσο κακό. Αν δεις και τους Τούρκους ως ελεεινίδες, θα γίνεις ήρωας πολέμου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ναι βρε, τους ματσωμένους λιποτάκτες θα περιμένει η χώρα για να μοιράσουν συσσίτια στον πεινασμένο λαό...Εμπεδοκλής έγραψε: 11 Φεβ 2025, 14:25Ναι, με κατεστραμμένη τη χώρα και τις υποδομές το βασικό μέλημα των αρχών δε θα είναι να βγει ο μήνας αλλά να τιμωρήσουν αυτούς που έφυγαν.
Γιατί κόβω πιο πιθανό να παρακαλάνε να γυρίσει ο κόσμος που έφυγε και δεν πολέμησε, είμαι αρτιμελής, με χρήματα στην τσέπη και μπορεί να δώσει και ένα πιάτο φαγητό στα παιδιά όσων μπήκαν σε μνήμα έστω κάνοντας του τσιμπούκι.
Συγνώμη αν οι εικόνες που δημιουργώ είναι άσχημες. Παραμένουν όμως λιγότερο άσχημες από τις εικόνες και το αποτέλεσμα του πραγματικού πολέμου.
Για τα τσιμπούκια, νό κόμεντς...
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Εμπεδοκλής
Ας μιλήσουμε με στοιχεία. Αυτή τη στιγμή ποιος είναι πιο ματσωμένος. Ένας που έφυγε από τη Συρία ακόμη και με βάρκα το 2012 ή ένας που έμεινε;ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Φεβ 2025, 14:30Ναι βρε, τους ματσωμένους λιποτάκτες θα περιμένει η χώρα για να μοιράσουν συσσίτια στον πεινασμένο λαό...Εμπεδοκλής έγραψε: 11 Φεβ 2025, 14:25Ναι, με κατεστραμμένη τη χώρα και τις υποδομές το βασικό μέλημα των αρχών δε θα είναι να βγει ο μήνας αλλά να τιμωρήσουν αυτούς που έφυγαν.ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Φεβ 2025, 11:07
Το θέμα είναι πόσοι θα μπορούν να επιστρέψουν, έστω και για διακοπές αν λήξει σύντομα ο πόλεμος.![]()
Συγνώμη αν οι εικόνες που δημιουργώ είναι άσχημες. Παραμένουν όμως λιγότερο άσχημες από τις εικόνες και το αποτέλεσμα του πραγματικού πολέμου.![]()
Ένας που έφυγε από την Ελλάδα με τα μνημόνια ή ένας που έμεινε;
Άσ' το ρε κακομοίρη, ασ' το.Εμπεδοκλής έγραψε: 11 Φεβ 2025, 14:39Ας μιλήσουμε με στοιχεία. Αυτή τη στιγμή ποιος είναι πιο ματσωμένος. Ένας που έφυγε από τη Συρία ακόμη και με βάρκα το 2012 ή ένας που έμεινε;ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Φεβ 2025, 14:30Ναι βρε, τους ματσωμένους λιποτάκτες θα περιμένει η χώρα για να μοιράσουν συσσίτια στον πεινασμένο λαό...Εμπεδοκλής έγραψε: 11 Φεβ 2025, 14:25
Ναι, με κατεστραμμένη τη χώρα και τις υποδομές το βασικό μέλημα των αρχών δε θα είναι να βγει ο μήνας αλλά να τιμωρήσουν αυτούς που έφυγαν.
Συγνώμη αν οι εικόνες που δημιουργώ είναι άσχημες. Παραμένουν όμως λιγότερο άσχημες από τις εικόνες και το αποτέλεσμα του πραγματικού πολέμου.![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Εμπεδοκλής
Μπερδεύεσαι λιγάκι. Εσύ είσαι αυτή που αφρίζεις επειδή η πλειοψηφία δε θα ακολουθήσει σε ένα πόλεμο.ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Φεβ 2025, 14:40Άσ' το ρε κακομοίρη, ασ' το.Εμπεδοκλής έγραψε: 11 Φεβ 2025, 14:39Ας μιλήσουμε με στοιχεία. Αυτή τη στιγμή ποιος είναι πιο ματσωμένος. Ένας που έφυγε από τη Συρία ακόμη και με βάρκα το 2012 ή ένας που έμεινε;ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Φεβ 2025, 14:30
Ναι βρε, τους ματσωμένους λιποτάκτες θα περιμένει η χώρα για να μοιράσουν συσσίτια στον πεινασμένο λαό...![]()
Δεν αφρίζω καθόλου. Αντιθέτως ψιλοδιασκεδάζω όταν στεπ μπάι στεπ αποκαλύπτεται η πραγματική ιδεολογία των "λαϊκών" μαχητών...Εμπεδοκλής έγραψε: 11 Φεβ 2025, 14:41Μπερδεύεσαι λιγάκι. Εσύ είσαι αυτή που αφρίζεις επειδή η πλειοψηφία δε θα ακολουθήσει σε ένα πόλεμο.ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Φεβ 2025, 14:40Άσ' το ρε κακομοίρη, ασ' το.Εμπεδοκλής έγραψε: 11 Φεβ 2025, 14:39
Ας μιλήσουμε με στοιχεία. Αυτή τη στιγμή ποιος είναι πιο ματσωμένος. Ένας που έφυγε από τη Συρία ακόμη και με βάρκα το 2012 ή ένας που έμεινε;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δεν θα γυρίσουν όλοι κουτσοί, τυφλοί και στραβοί.vantono έγραψε: 11 Φεβ 2025, 14:04Εχετε δικιο.Αλιόσα έγραψε: 11 Φεβ 2025, 13:43Πέστα, μετά δεν θα σταυρώνουνε γκόμενα.ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Φεβ 2025, 11:19 Σε όσους όντως εννοούν ότι θα προσπαθήσουν να την κοπανήσουν ενώ είναι μάχιμοι, θέλω να απευθύνω ένα ερώτημα.
Δεν θα ντρέπεστε;![]()
Εχεις έτοιμο σχέδιο διαφυγής; μπας και έχεις κανα ταχύπλοο σε κάποιο απομονωμένο παραθαλάσσιο σπήλαιο;Εμπεδοκλής έγραψε: 11 Φεβ 2025, 13:07 Εδώ δε μπορούν να βρούν τις βάρκες με τους λαθρομετανάστες και τους εμπόρους ναρκωτικών και εν καιρώ πολέμου με ανάγκες στο μέτωπο θα ψάχνουν τους πίσω ποιος φεύγει.![]()
Θα ανεβαζει φωτο στο τιντερ με τα μετάλλια τιμης του και θα κανουν ουρά απ'οξω απ την πορτα του![]()
Και φυσικά, οι περήφανοι άντρακλες που θα γυρίσουν από τα εξωτερικά και θα κάνουν ουρά έξω από την πόρτα τους οι γκόμενες, θα είναι πέντε κλάσεις παρακάτω από τους γέροντες επιβήτορες του κάμπου, που ήταν τέρμα ποθητοί στις ανατολικές γκόμενες που... λιποτάκτησαν, ακόμη και σε ειρηνική περίοδο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- vantono
Ναι, κι εγώ λέω ότι κανείς δεν θα γυρίσει κουτσός και τυφλός και κουλός.ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Φεβ 2025, 14:56Δεν θα γυρίσουν όλοι κουτσοί, τυφλοί και στραβοί.vantono έγραψε: 11 Φεβ 2025, 14:04Εχετε δικιο.Αλιόσα έγραψε: 11 Φεβ 2025, 13:43
Πέστα, μετά δεν θα σταυρώνουνε γκόμενα.
Εχεις έτοιμο σχέδιο διαφυγής; μπας και έχεις κανα ταχύπλοο σε κάποιο απομονωμένο παραθαλάσσιο σπήλαιο;![]()
Θα ανεβαζει φωτο στο τιντερ με τα μετάλλια τιμης του και θα κανουν ουρά απ'οξω απ την πορτα του![]()
Και φυσικά, οι περήφανοι άντρακλες που θα γυρίσουν και θα κάνουν ουρά έξω από την πόρτα τους οι γκόμενες, θα είναι πέντε κλάσεις παρακάτω από τους γέροντες επιβήτορες του κάμπου, που ήταν τέρμα ποθητοί στις ανατολικές γκόμενες ακόμη και σε ειρηνική περίοδο...
Όλοι με καβλιωτικές ουλίτσες θα γυρίσουν μόνο, που είναι και σέξυ, και οι γκόμενες θα στάζουν με την πάρτη τους.
Σαν τον action man θα είναι όλοι τους
Μη σου πω ότι θα πάνε αδύνατοι και χοντροι/πλαδαροι και θα γυρίσουν πίσω όλοι τους φουσκωτοι και γραμμωμενοι.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 199 Απαντήσεις
- 6269 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στύξ
-
- 38 Απαντήσεις