!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ελλεηνίδες στο ινστα τον Ιανουαριο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Re: Ελλεηνίδες στο ινστα τον Ιανουαριο

Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- Fata_Morgana
Ονλι φανς; όνλι να φαν' μπορει
Τέτοιου τύπου εννοούσα. Οπότε, άσε τους έμπΥρους σε αυτές να λένε τα δικά τους.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Αυτή μου αρέσει εμένα.
Κρίμα που δεν είναι καλή κοπέλα. Στα αρνητικά και η φωνή της.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
- Μαδουραίος
Mουναρος αλλα σπαστικη φωνη.Daje έγραψε: 09 Φεβ 2025, 10:29Αυτή μου αρέσει εμένα.
Κρίμα που δεν είναι καλή κοπέλα. Στα αρνητικά και η φωνή της.
Την εχω παιξει απειρες φορες για τα στηθια της
- Fata_Morgana
Αυτό που αδύνατείς να καταλάβεις εσύ και ομοϊδεάτες σου είναι ότι αν δεν αρέσει στην ίδια αυτό που βλέπει στο καθρέφτη της δε θα το βάλει. Δηλαδή δε ξέρω πόσο πιο απλό και λογικό απ αυτό.Αγις έγραψε: 09 Φεβ 2025, 10:28αυτο ειναι σαν να το εγραψε η ιδια
''Νομίζω, τύπε, ότι αυτές οι τύπισσες ντύνονται και συμπεριφέρονται έτσι, διότι πρώτα απ' όλα αρέσει σε αυτές.
Δεν το κάνουν για να αρέσουν σε κανέναν λιγούρη άνδρα. Νιώθουν όμορφα με αυτήν την εικόνα τους και γεμάτες αυτοπεποίθηση.''
Χρονια γραφει αυτες τις μαλακιες κ καλως ο συμπχοπουμιτης την τρολλαρει
Άλλο μία γενικότητα και άλλο οι επαγγελματίες ινφλουένσερς.Αγις έγραψε: 09 Φεβ 2025, 10:28αυτο ειναι σαν να το εγραψε η ιδια
''Νομίζω, τύπε, ότι αυτές οι τύπισσες ντύνονται και συμπεριφέρονται έτσι, διότι πρώτα απ' όλα αρέσει σε αυτές.
Δεν το κάνουν για να αρέσουν σε κανέναν λιγούρη άνδρα. Νιώθουν όμορφα με αυτήν την εικόνα τους και γεμάτες αυτοπεποίθηση.''
Χρονια γραφει αυτες τις μαλακιες κ καλως ο συμπχοπουμιτης την τρολλαρει
Και άλλο οι στάλκερς συμπχορουμίτες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Fata_Morgana
Εν τω μεταξύ οι ίδιοι που τις κατηγορούν ,ακολουθούν τις σελίδες σαν σκυλάκια με τη γλώσσα έξω μπας και δουν λίγο βυζί,κώλο καμιά καβλιάρικη έκφραση να τον κάνουν λάστιχο 
- Μαδουραίος
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- Μαδουραίος
Ζηλευεις πηζεις και φαινεται.Και ο ανδρας σου σε αυτους ανηκειFata_Morgana έγραψε: 09 Φεβ 2025, 10:34 Εν τω μεταξύ οι ίδιοι που τις κατηγορούν ,ακολουθούν τις σελίδες σαν σκυλάκια με τη γλώσσα έξω μπας και δουν λίγο βυζί,κώλο καμιά καβλιάρικη έκφραση να τον κάνουν λάστιχο![]()
Ο άντρας της έχει και πραγματική γυναίκα. Δεν είναι συστημικός εραστής της παλάμης του.Μαδουραίος έγραψε: 09 Φεβ 2025, 10:36Ζηλευεις πηζεις και φαινεται.Και ο ανδρας σου σε αυτους ανηκειFata_Morgana έγραψε: 09 Φεβ 2025, 10:34 Εν τω μεταξύ οι ίδιοι που τις κατηγορούν ,ακολουθούν τις σελίδες σαν σκυλάκια με τη γλώσσα έξω μπας και δουν λίγο βυζί,κώλο καμιά καβλιάρικη έκφραση να τον κάνουν λάστιχο![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Αυτό του σύγχρονου κόσμου με τη διαστροφή των πάντων, πόσο αηδία.Feindflug έγραψε: 08 Φεβ 2025, 08:01
Νομίζω, τύπε, ότι αυτές οι τύπισσες ντύνονται και συμπεριφέρονται έτσι, διότι πρώτα απ' όλα αρέσει σε αυτές.
Δεν το κάνουν για να αρέσουν σε κανέναν λιγούρη άνδρα. Νιώθουν όμορφα με αυτήν την εικόνα τους και γεμάτες αυτοπεποίθηση.
Βαπτίζετε την πουτανιά «αυτοπεποίθηση» και την τσουλάρα την αποκαλείτε «δυναμική γυναίκα».
Ασχολίαστος δε ο φεμινιστικός μύθος που σας έχουν τρυπώσει στα μυαλά, ότι και καλά ντύνονται έτσι για τις ίδιες ή για τα σχόλια άλλων γυναικών. Για να αρέσουν στους άντρες ντύνονται έτσι.
“No idea is as absurd as the idea of progress.”
― Julius Evola, Revolt Against the Modern World
― Julius Evola, Revolt Against the Modern World
Είναι λίγο παράδοξο, αν σκεφτείς ότι λίγο παραδίπλα υπάρχουν τσοντοκάναλα εντός των οποίων γίνεται χαμός.Fata_Morgana έγραψε: 09 Φεβ 2025, 10:34 Εν τω μεταξύ οι ίδιοι που τις κατηγορούν ,ακολουθούν τις σελίδες σαν σκυλάκια με τη γλώσσα έξω μπας και δουν λίγο βυζί,κώλο καμιά καβλιάρικη έκφραση να τον κάνουν λάστιχο![]()
Επομένως θεωρητικά δεν υπάρχει κανένας λόγος να δούνε μόνο λίγο βυζί, ενώ μπορούν να δούνε πολύ.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 324 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-