Θα την ρωτούσα εάν όταν ρεύεται ανεβαίνει μυρωδιά. Δεν ξέρω, τι θα έπρεπε να κάνω;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ελλεηνίδες στο ινστα τον Ιανουαριο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ελλεηνίδες στο ινστα τον Ιανουαριο
- Μαδουραίος
- taxalata xalasa
ποτέ μην βάζεις όλα τα 60λεπτα στο ίδιο καλάθι...
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Fata_MorganaFeindflug έγραψε: 08 Φεβ 2025, 08:01Νομίζω, τύπε, ότι αυτές οι τύπισσες ντύνονται και συμπεριφέρονται έτσι, διότι πρώτα απ' όλα αρέσει σε αυτές.
Δεν το κάνουν για να αρέσουν σε κανέναν λιγούρη άνδρα. Νιώθουν όμορφα με αυτήν την εικόνα τους και γεμάτες αυτοπεποίθηση.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Fata_Morgana
Παρακαλώ;Αγις έγραψε: 09 Φεβ 2025, 10:06Fata_MorganaFeindflug έγραψε: 08 Φεβ 2025, 08:01Νομίζω, τύπε, ότι αυτές οι τύπισσες ντύνονται και συμπεριφέρονται έτσι, διότι πρώτα απ' όλα αρέσει σε αυτές.
Δεν το κάνουν για να αρέσουν σε κανέναν λιγούρη άνδρα. Νιώθουν όμορφα με αυτήν την εικόνα τους και γεμάτες αυτοπεποίθηση.
συμφωνειτε με τας διαπιστωσεις του συμπχορουμιτου ;Fata_Morgana έγραψε: 09 Φεβ 2025, 10:09Παρακαλώ;Αγις έγραψε: 09 Φεβ 2025, 10:06Fata_MorganaFeindflug έγραψε: 08 Φεβ 2025, 08:01
Νομίζω, τύπε, ότι αυτές οι τύπισσες ντύνονται και συμπεριφέρονται έτσι, διότι πρώτα απ' όλα αρέσει σε αυτές.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Δεν νομίζω ότι η Μοργκάνα έχει σελίδα στο ίνστα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Eθνικοκοινωνιστης
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Fata_Morgana
Προφανώς νιώθουν όμορφα με την εμφανισή τους και έχουν αυτοπεποίθηση και αυτό το δείχνουν. Αν καταλαβαίνω καλά είναι λιγαριασμοί για όνλο φανς πάνε οι λιγουρηδες και πληρώνουν την αυτοπεποίθηση, τσιμπάνε τα φράγκα οι τύπισσες από τα λιγούρια αφού βλέπουν ότι πουλάει η εικόνα τους και συνεχίζεται ο κύκλος. Νομίζω καταλαβαίνω σας προβληματίζει που πάνε τα λιγούρια και πληρώνουν για να δείξει η άλλη λίγο κώλο παραπάνω. Αλλά έτσι λειτουργεί η πατριαρχία, έτσι λειτουργούσε πάντα.
- Fata_Morgana
Σελίδα τέτοιου τύπου nope.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- Eθνικοκοινωνιστης
εχει κανει ηδη και σας πουλαει παπα
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Fata_Morgana
Είμαι ενάντια στη αντικειμενοποίηση του γυναικείου σώματος
αυτο ειναι σαν να το εγραψε η ιδια
''Νομίζω, τύπε, ότι αυτές οι τύπισσες ντύνονται και συμπεριφέρονται έτσι, διότι πρώτα απ' όλα αρέσει σε αυτές.
Δεν το κάνουν για να αρέσουν σε κανέναν λιγούρη άνδρα. Νιώθουν όμορφα με αυτήν την εικόνα τους και γεμάτες αυτοπεποίθηση.''
Χρονια γραφει αυτες τις μαλακιες κ καλως ο συμπχοπουμιτης την τρολλαρει
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 324 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron