δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...tanipteros έγραψε: 05 Φεβ 2025, 17:44Κική μου έχεις δίκιο...καρπός έγραψα ε ; Λάθος μου τον σπόρο είχα κατα νου...ευχαριστώ για την διόρθωση...ksk έγραψε: 05 Φεβ 2025, 15:44Τανυ...Θα τις αφήσεις αν μας εξηγήσεις τι είναι ο καρπός ...ποια η διαφορά με τον σπόρο και αφού μας το εξηγήσεις τότε θα μας αναλύσεις τι θεωρείς εσυ πως είναι η Ψυχή και τι συμβαίνει στην μετενσάρκωση ως προς την Ψυχή...ως καρποςtanipteros έγραψε: 04 Φεβ 2025, 22:19
γιατί να αφήσω τις μεταφορές επειδή δεν σε βολεύουν εσένα...μια χαρά "φυτεύονται" ως καρποί οι ψυχές στα σώματα....
άλλο αν εσύ δεν το βρίσκεις πετυχημένο... υπάρχουν άλλοι που συμφωνούν μαζί μου και το βρίσκουν μια χαρά...
και σου ξαναλέω δεν γράφω για να ταυτιστώ με αυτά που ήδη υπάρχουν από άλλους... άλλες φορές συμπίπτουν και άλλες φορές είναι κάτι νέο όπως το έχω βιώσει εγώ μυστικιστικά![]()
Βασει λοιπόν των μεταφορών σου και των μυστικών βιωμάτων σου να μας πεις πως φυτευεται κι αν γίνεται φυτό με άνθη καρπούς και σπόρους...μπορείς να ζητήσεις και την βοήθεια της τζίνι σου...![]()
βασικά κατά νου είχα τον "καρπό" του στάχεως που είναι συνάμα και σπόρος...
![]()
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!
Γεια σου βρε Τάκη με τα ωραία σου!