Συγνώμη μια ερώτηση. Η αμαξοστοιχία αυτή με την αρίθμηση τι είναι;ST48410 έγραψε: 08 Φεβ 2025, 12:39Σύγκρινε με αυτή τη φώτο που πόσταρε ο Οττο και πες τι θέλειςstergiosbik έγραψε: 08 Φεβ 2025, 12:33Δεν χρειάζεται να ανοίγουμε ένα σωρό νήματα.enaon έγραψε: 08 Φεβ 2025, 12:26
νομιζω να κανεις ενα νημα αν το θεωρεις σημαντικο, αλλιως δεν ειναι![]()
Θεωρώ ότι με αυτή την φωτό μπορούμε να ξεκαθαρίσουμε αν το βίντεο είναι πλαστό ή όχι.
Κανείς όμως δεν μου απαντάει.
Αν το καταλαβαίνω σωστά, τα 3 βαγόνια με τις λαμαρίνες ήταν μπροστά από το νούμερο 1 στα δεξιά και πίσω από τις δύο μηχανές. Το εμπορικό είχε δύο μηχανές.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ας δουμε λιγο και το βιντεο της εμπορικης που εδωσε ο Καπερναρος στον ανακριτη.
Re: Ας δουμε λιγο και το βιντεο της εμπορικης που εδωσε ο Καπερναρος στον ανακριτη.
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.
Re: Ας δουμε λιγο και το βιντεο της εμπορικης που εδωσε ο Καπερναρος στον ανακριτη.
Τα υπόλοιπα βαγόνια της εμπορικής με τα κοντέινερς μετά τις δύο μηχανές και τα 3 βαγόνια που είχαν λαμαρίνεςmarabou έγραψε: 08 Φεβ 2025, 13:05 Συγνώμη μια ερώτηση. Η αμαξοστοιχία αυτή με την αρίθμηση τι είναι;
Κρατήσαμε το βίντεο γιατί χύθηκε το γάλα σε μία εμπορική αμαξοστοιχία... κάπου... κάποτε.Μαδουραίος έγραψε: 08 Φεβ 2025, 12:14![]()
![]()
![]()
![]()
Προεδρος Εδεσσαικου
https://twitter.com/_SimonLeone/status/ ... 4713979253
Χάσαμε όλα τα βίντεο από τα Τέμπη και ας σκοτώθηκαν 57 ψυχές.
Καλά θα πάει και αυτό...
Έχουμε παραδώσει την λειτουργία του κράτους στο παρακράτος.
Μαρία Καρυστιανού
Μαρία Καρυστιανού
- Λίνο Βεντούρα
Θα μας υποδείξεις την διαφορά στις δυο φωτο ή όχι;Μαδουραίος έγραψε: 08 Φεβ 2025, 12:59Δες το βιντεο του Καπερναρου και μετα την ανακοινωση της Hellenic
https://www.insider.gr/epiheiriseis/352 ... 13-bagonia
Η σύνθεσή της περιλάμβανε 13 βαγόνια, εκ των οποίων:
Τα τρία πρώτα, που εκτροχιάστηκαν, μετέφεραν πλατιά προϊόντα ελασματοποίησης από σίδηρο (λαμαρίνες).
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Ποιος έχει δίκιο;nrg έγραψε: 08 Φεβ 2025, 12:59Νομίζω ότι έχει δίκιο.stergiosbik έγραψε: 08 Φεβ 2025, 12:55Πήδηξε δηλαδή ένα βαγόνι ενώ είναι ασφαλισμένο και παρκαρισε πίσω ακριβώς από το άλλο ενώ ταυτόχρονα το μετακίνησε και αυτό έκατσε ακριβώς στο σημείο που έπρεπε για να χωρέσουν ακριβώς και τα δύο!enaon έγραψε: 08 Φεβ 2025, 12:50
εχουν στουκαρει βρε και ηρθαν κοντα τα πρωτα δυο κονταινερ, ελεος
βεβαια οκ, εχουν ενωθει λες και ειναι ενα, αλλα δεν γινεται να ειναι ενα.
Φυσικά τα λίγο πιο πίσω κοντέινερ δεν κουνήθηκαν χιλιοστο!
Άσε που φαίνεται ξεκάθαρα ότι ετσί φορτώθηκε το βαγόνι και δεν υπήρξε μετακίνηση.
![]()
Οι λαμαρίνες που είναι; Δεν βλέπω καλά.
Ο enaon.marabou έγραψε: 08 Φεβ 2025, 13:08Ποιος έχει δίκιο;nrg έγραψε: 08 Φεβ 2025, 12:59Νομίζω ότι έχει δίκιο.stergiosbik έγραψε: 08 Φεβ 2025, 12:55
Πήδηξε δηλαδή ένα βαγόνι ενώ είναι ασφαλισμένο και παρκαρισε πίσω ακριβώς από το άλλο ενώ ταυτόχρονα το μετακίνησε και αυτό έκατσε ακριβώς στο σημείο που έπρεπε για να χωρέσουν ακριβώς και τα δύο!
Φυσικά τα λίγο πιο πίσω κοντέινερ δεν κουνήθηκαν χιλιοστο!
Άσε που φαίνεται ξεκάθαρα ότι ετσί φορτώθηκε το βαγόνι και δεν υπήρξε μετακίνηση.
![]()
Από την σύγκρουση το γκρι κοντέινερ γλίστρησε προς τα πίσω και σταμάτησε πάνω σε αυτό της ΖΙΜ.
Έχουμε παραδώσει την λειτουργία του κράτους στο παρακράτος.
Μαρία Καρυστιανού
Μαρία Καρυστιανού
- Μαδουραίος
οκ ειναι περίεργο γιατί οι βασεις οκ να σταματήσουν, βγήκαν εμπόδιο, το κοντέινερ ομως επρεπε να παει μπροστα οχι πίσω, εχει αδράνεια. Κατι εχει γινει εκει που δεν ειναι απλο μαλλον, ισως κατι το εσπρωξε αυτο το κονταινερ, η μηχανή αν δίπλωσε; Αλλα διπλο βαγόνι δεν νομιζω να υπαρχει.nrg έγραψε: 08 Φεβ 2025, 13:10
Από την σύγκρουση το γκρι κοντέινερ γλίστρησε προς τα πίσω και σταμάτησε πάνω σε αυτό της ΖΙΜ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 08 Φεβ 2025, 13:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η εμπορική. Νομίζω ότι πρέπει να ξεκινήσεις με ψυχραιμία από τα βασικά.marabou έγραψε: 08 Φεβ 2025, 13:05Συγνώμη μια ερώτηση. Η αμαξοστοιχία αυτή με την αρίθμηση τι είναι;ST48410 έγραψε: 08 Φεβ 2025, 12:39Σύγκρινε με αυτή τη φώτο που πόσταρε ο Οττο και πες τι θέλειςstergiosbik έγραψε: 08 Φεβ 2025, 12:33
Δεν χρειάζεται να ανοίγουμε ένα σωρό νήματα.
Θεωρώ ότι με αυτή την φωτό μπορούμε να ξεκαθαρίσουμε αν το βίντεο είναι πλαστό ή όχι.
Αν το καταλαβαίνω σωστά, τα 3 βαγόνια με τις λαμαρίνες ήταν μπροστά από το νούμερο 1 στα δεξιά και πίσω από τις δύο μηχανές. Το εμπορικό είχε δύο μηχανές.
- Otto Weininger
Φοβερό πειστήριο.
Με φωτογραφίες google.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Ναι αλλά δεν βλέπω τις λαμαρίνες. Ποια βασικά; Το ξέρω ότι είναι η εμπορική, δεν ταξίδευαν οι άνθρωποι σε κοντέϊνερsharp έγραψε: 08 Φεβ 2025, 13:15Η εμπορική. Νομίζω ότι πρέπει να ξεκινήσεις με ψυχραιμία από τα βασικά.marabou έγραψε: 08 Φεβ 2025, 13:05Συγνώμη μια ερώτηση. Η αμαξοστοιχία αυτή με την αρίθμηση τι είναι;ST48410 έγραψε: 08 Φεβ 2025, 12:39
Σύγκρινε με αυτή τη φώτο που πόσταρε ο Οττο και πες τι θέλεις
Αφού ήταν πιο μπροστά. Σοβαράς το ρωτάς;marabou έγραψε: 08 Φεβ 2025, 13:18Ναι αλλά δεν βλέπω τις λαμαρίνες. Ποια βασικά; Το ξέρω ότι είναι η εμπορική, δεν ταξίδευαν οι άνθρωποι σε κοντέϊνερ
Α ξέχασα, δεν βλέπεις τα βίντεο
Πώς γίνεται να είσαι ο μόνος που δεν τα βλέπει; Μήπως έχεις τίποτε περίεργα σέττινγκσ αντμπλοκ κλπ;
- Μαδουραίος
- Fata_Morgana
Πόσο δύσκολο για τους γονείς και οι συγγενείς όλως των θυμάτων αλλά για τους γονείς πιο πολύ να βλέπουν αυτές τις εικόνες; να ξέρουν ότι τα παιδιά τους έφυγαν με τόσο μαρτυρικό θάνατο; κάηκαν,διαμελίστηκαν, ασφυκτικός θάνατος. Και έχεις όλους τους εμπλεκόμενους πολιτικά και μη να χορεύουν πάνω στα πτώματά τους.ST48410 έγραψε: 08 Φεβ 2025, 12:39Σύγκρινε με αυτή τη φώτο που πόσταρε ο Οττο και πες τι θέλειςstergiosbik έγραψε: 08 Φεβ 2025, 12:33Δεν χρειάζεται να ανοίγουμε ένα σωρό νήματα.enaon έγραψε: 08 Φεβ 2025, 12:26
νομιζω να κανεις ενα νημα αν το θεωρεις σημαντικο, αλλιως δεν ειναι![]()
Ήθελα να ήξερα όλοι αυτοί, τόσο αλαζόνες είναι με τη ζωή; δεν έχουν άνθρωπο δικό τους να έχουν μια έτσι αίσθηση φόβου, ενοχής που παίζουν τα πολιτικά παιχνίδια πάνω στα πτώματα παιδιών ;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 457 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 82 Απαντήσεις