Νετο Γκουερινο έγραψε: 08 Φεβ 2025, 12:21
Δηλαδή τι ακριβώς λένε;
Ότι υπήρχε κάποια άλλη υπόθεση που έκριναν ότι έπρεπε να σωθούν τα βίντεο,ενώ για τα Τέμπη θεώρησαν ότι δεν είναι απαραίτητη τέτοια ενέργεια;
Ποια υπόθεση ήταν αυτή;
Δέχτηκσν επίθεση από εξωγήινους;
δεν ξερω, θα μας τα εξηγήσει ο οττο πιο μετα μαλλον
Στο μεταξύ ρε μλκα έχω τρελαθεί στο γέλιο
Διαβάζω ότι τους είπε ο ανακριτής ψάξτε καλά και τον άκουσαν και βρήκαν τα συγκεκριμένα βίντεο
Σαν το βιντεάκι με τους αμάν και τον σπάθα που του έλεγαν έχεις χάσει 5.000.000 και τα βρήκαμε εμεις
το εχουν εξηγησει βρε, το ειχαν απο αλλη υπόθεση λενε, ετυχε και εψαξαν και το βρηκαν. Ο γγ ειναι πιο ενημερωμένος, να τους πεις να σε αναβαθμίσουν και εσένα.
Δηλαδή τι ακριβώς λένε;
Ότι υπήρχε κάποια άλλη υπόθεση που έκριναν ότι έπρεπε να σωθούν τα βίντεο,ενώ για τα Τέμπη θεώρησαν ότι δεν είναι απαραίτητη τέτοια ενέργεια;
Ποια υπόθεση ήταν αυτή;
Δέχτηκσν επίθεση από εξωγήινους;
Δεν μπορεί να είναι τόσο ηλίθιοι...
Αν κρίνουμε από τον Μητσοτάκη, φαντάσου τι είναι οι αλλοι
μήπως ο ΓΓ είχε εξαρχής αντίγραφα δικογραφίας;
σε μια δική μου προανάκριση - ο δικηγόρος πριν καταθέσω, έλαβε την πλήρη δικογραφία, μάλιστα το πήγαινε σε αναβολή, μέχρι να καταθέσουμε τελευταίοι, ώστε να δούμε τι είπανε όλοι οι άλλοι και να δουμε όλα τα πορίσματα...
Μήπως ο ΓΓ είναι ο δικηγόρος; Ο ανακριτής; Να προσέχουμε τι γράφουμε
stergiosbik έγραψε: 08 Φεβ 2025, 12:24
Θα μου απαντήσει κάποιος ρε παιδιά;
Μπορεί να σας φαίνεται βλακεία αλλά θα δούμε στην πορεία αν τελικά είναι
νομιζω να κανεις ενα νημα αν το θεωρεις σημαντικο, αλλιως δεν ειναι
Δεν χρειάζεται να ανοίγουμε ένα σωρό νήματα.
Θεωρώ ότι με αυτή την φωτό μπορούμε να ξεκαθαρίσουμε αν το βίντεο είναι πλαστό ή όχι.
Κανείς όμως δεν μου απαντάει.
Θεωρώ ότι με αυτή την φωτό μπορούμε να ξεκαθαρίσουμε αν το βίντεο είναι πλαστό ή όχι.
Σύγκρινε με αυτή τη φώτο που πόσταρε ο Οττο και πες τι θέλεις
Αν το καταλαβαίνω σωστά, τα 3 βαγόνια με τις λαμαρίνες ήταν μπροστά από το νούμερο 1 στα δεξιά και πίσω από τις δύο μηχανές. Το εμπορικό είχε δύο μηχανές.
πατησιωτης έγραψε: 08 Φεβ 2025, 10:35
O Kαπερνάρος είναι σε κάποιο κόμμα;βασικά ξέρουμε ότι ήταν στους ΑΝΕΛ και πούλαγε αντιμνημόνιο έχοντας πελάτες δανειολήπτες που δεν ήθελαν να πληρώσουν τα χρέη τους,δουλεύει μόνο για την πάρτη του και πιθανότατα η Interstar της οποίας είναι δικηγόρος του είπε να βγάλει τώρα το βίντεο διότι τώρα άρχισε να έρχεται η μπάλα προς αυτήν με τα δημοσιεύματα ότι κάποιοι φόρτωσαν παράνομο φορτίο στο τραίνο σε κάποια αποβάθρα που έβλεπε να φυλάει.Δεν την ενδιαφέρει ούτε αυτήν ούτε τον Καπερνάρο η κυβέρνηση και η αντιπολίτευση,εάν επικρατούσε το θεώρημα ότι το ξυλόλιο ήταν αυτό που εκτελωνίσθηκε στις Σέρρες μπορεί να αδιαφορούσε διότι κανείς δεν θέλει να μπλέκει με δίκες για να διευκολύνει άλλους αλλά μόλις βγήκε ότι η διαδρομή του ξυλολίου και η παραλαβή του ήσαν γνωστές και άρχισαν οι εικασίες ότι μπορεί να μπήκε σε δεξαμενή κατά τη διάρκεια της διαδρομής που είναι ευθύνη της να προσέχει κινητοποιήθηκε.
Ξέρεις σε μία δίκη δεν είναι μόνο δύο τα στρατόπεδα αλλά πολλά και ο καθένας κρύβει ή βγάζει τα στοιχεία μόνο που τον συμφέρουν και όταν τον συμφέρουν.Ο Καπερνάρος πάντως έχει πολιτικό παρελθόν βελοπουλικού τύπου και πολλοί δυσπιστούν για τον λόγο αυτό.
Για την πάρτη του και τους πελάτες του δουλεύει ο Καπερνάρος και κανέναν άλλο.
Δεκτά όλα αυτά. Δεν έχω νομικές γνώσεις για να ξέρω αν είναι νόμιμο να έχουν αποκρύψει υλικό από τον ανακριτή και να το εμφανίζουν τώρα επειδή θεωρούν ότι αυτό βολεύει την υπερασπιστική τους γραμμή.
Αν ήμουν ανακριτής και μου ερχόταν ο άλλος με στικάκι και δικαιολογίες του τύπου "ψάξαμε καλά και βρήκαμε τώρα υλικό", θα προσπαθούσα να τον καταστήσω υπόλογο αν και εφόσον ο νόμος το επιτρέπει. Δεν μπορεί να παίζουν σε τόσο σοβαρά θέματα.
Ο συνήγορος δεν έχει υποχρέωση νομική να αποκαλύψει την αλήθεια για τον πελάτη του, ακόμη κι αν την γνωρίζει. Αντιθέτως μπορεί να τον συμβουλέψει να μην την αποκαλύψει, εάν αυτό είναι προς το συμφέρον του. Μόνον το δικαστήριο είναι υποχρεωμένο να υπηρετήσει την αλήθεια.
οκ καταλαβα, πραγματι το βαγόνι που επρεπε να λει ΖΙΜ δεν το βλεπω εκει που πρεπει, δεν μπορω να πιστεψω οτι ειναι τόσο ηλίθιοι όμως, ισως απλα η καμερα μπερδευει;.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 08 Φεβ 2025, 12:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
enaon έγραψε: 08 Φεβ 2025, 12:18
σαν να λεει οτι ειναι μπακαλικο και η εταιρία ο Καπερναρος, συγνώμη στ.
Εσυ που εισαι και υπολογιστικοτετοιος, τεχνικα ειναι εφικτο αυτο που ειπε ο Στ;
Μπορει να βρεθει παραθυρακι στην διαδικασια καταγραφης;
Ας απαντήσω κι εγώ. Αν ήθελα να ήμουν σίγουρος για το ότι δεν υπάρχει μαϊμουδιά, θα ήθελα τα καταγραφικά αυτών των καμερών μαζί με τους σκληρούς, τοπικά ή απομακρυσμένα, ίσως και πρόσβαση εξ αποστάσεως στην ίδια την κάμερα. Και φυσικά να είναι πιστοποιημένα όλα αυτά όπως λέει o enaon. Διαβάζω στο πρώτο θέμα αλλά δεν μπορώ να είμαι σίγουρος ότι δεν γράφουν βλακείες, ότι το υλικό είναι από εξ αποστάσεως υπολογιστή που έκανε επιτήρηση. Θα ζήταγα και τον υπολογιστή. Τώρα αν του πουν τα καταγραφικά δεν έχουν κρατήσει κάτι και αυτό έμεινε μόνο στον υπολογιστή, δεν ξέρω ποιος και πόσο μπορεί να βγάλει άκρη.
Αν το καταλαβαίνω σωστά, τα 3 βαγόνια με τις λαμαρίνες ήταν μπροστά από το νούμερο 1 στα δεξιά και πίσω από τις δύο μηχανές. Το εμπορικό είχε δύο μηχανές.
Ευχαριστώ πολύ.
Η φωτό που έβαλες με βοηθάει ακόμα πιο πολύ.
Βλέπουμε λοιπόν ξεκάθαρα ΚΑΙ στις 2 φωτό ότι σε ΕΝΑ βαγόνι είναι φορτωμένα δύο κοντέινερ.
Επειδή εγώ μπορεί και να μην βλέπω καλά.
Μπορεί να πει κάποιος που στον πουτσο φαίνεται στο βίντεο αυτό το βαγόνι που έχει επάνω ΔΥΟ κοντέινερ;
Γιατί δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ τέτοιο βαγόνι!!!
Ευχαριστώ πολύ.
Η φωτό που έβαλες με βοηθάει ακόμα πιο πολύ.
Βλέπουμε λοιπόν ξεκάθαρα ΚΑΙ στις 2 φωτό ότι σε ΕΝΑ βαγόνι είναι φορτωμένα δύο κοντέινερ.
Επειδή εγώ μπορεί και να μην βλέπω καλά.
Μπορεί να πει κάποιος που στον πουτσο φαίνεται στο βίντεο αυτό το βαγόνι που έχει επάνω ΔΥΟ κοντέινερ;
Γιατί δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ τέτοιο βαγόνι!!!
Eπισης η επιγραφη Zimonitor δεν υπαρχει στο βιντεο του Καπερναρου
Λίνο Βεντούρα έγραψε: 08 Φεβ 2025, 11:24
Σε σένα θα τα δώσει ρε τρόμπα; Ποιος είσαι εσυ;
Ποιος ειναι ο ΠΡΩΚΤΟΣΑΛΤΕ και η ομαδα ΑΛΗΤΕΙΑΣ της ΝΔ που διερευσε το βολικο βιντεο ο Καρπεναρος ρε χλιμιτζουρα?
Ο πρωκτοσάλτε είναι ένας διαπλεκόμενος δημοσιογράφος, όπως και όλοι οι άλλοι, και κακώς δεν κινείται η πολιτεία να βρει καιννα τιμωρήσει τους αρουραίους που βγάζουν στοιχεία στην φόρα. Από ‘κει και πέρα εσυ τι ζητάς; Να παρουσιάσουν όλα τα στοιχεία σε όλους τους πρωκτοσάλτε και να κάνεις εσυ την δίκη από τον χεσμενο καναπέ σου;
Δεν έχουμε τόσους εισαγγελείς, δεν φτάνουν, είναι μεγάλη η καφρίλα.