!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Pushpa2

Κινηματογράφος (κριτικές και προτάσεις), θέατρο, ερμηνεία, χορός, τραγούδι, τηλεόραση, ραδιόφωνο κ.ά.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Pushpa2

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Απολυτη υπερεργαρα τη βλεπω σε συνεχειες, αρχικα γιατι ηταν 4 ωρες, τωρα πλεον για να κανω οικονομια.

Ο Πουσπα ειναι το απολυτο ειδωλο που μιλαει στον εσωτερικο μου γυφτο
Άβαταρ μέλους
klg
Phorum.gr user: klg

Re: Pushpa2

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από klg »

What the actual fuck lol
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.

Thank you Google Translate.
Άβαταρ μέλους
foscilis

klg έγραψε: 07 Φεβ 2025, 13:18 What the actual fuck lol
Άβαταρ μέλους
foscilis

εδώ γαμάει 50 Γιαπωνέζους αφού πρώτα τους εξηγεί ότι όλες τις εβδομάδες που ήταν κλεισμένος στο κοντέινερ χωρίς νερό, φαγητό και οξυγόνο έμαθε ιαπωνικά για να τους εξηγήσει ακριβώς τον λόγο για τον οποίο θα τους γαμήσει

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος foscilis την 07 Φεβ 2025, 13:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
klg

Φαίνεται δυνατή καλτίλα
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.

Άβαταρ μέλους
foscilis

και πρόσεξε μαλακά αυτό με τους Γιαπωνέζους είναι απλά το intro του intro του intro, που κρατάει 40 λεπτά (τότε πέφτουν οι τίτλοι αρχής)
Άβαταρ μέλους
klg

foscilis έγραψε: 07 Φεβ 2025, 13:38 και πρόσεξε μαλακά αυτό με τους Γιαπωνέζους είναι απλά το intro του intro του intro, που κρατάει 40 λεπτά (τότε πέφτουν οι τίτλοι αρχής)
Μαλάκα με έχεις καταστρέψει, κανονίσα remote movie night με έναν ινδό φίλο μου για να τα δούμε όλα.

Απάντηση

Επιστροφή στο “7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ”