Απολυτη υπερεργαρα τη βλεπω σε συνεχειες, αρχικα γιατι ηταν 4 ωρες, τωρα πλεον για να κανω οικονομια.
Ο Πουσπα ειναι το απολυτο ειδωλο που μιλαει στον εσωτερικο μου γυφτο
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Pushpa2
Re: Pushpa2
What the actual fuck lol
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
εδώ γαμάει 50 Γιαπωνέζους αφού πρώτα τους εξηγεί ότι όλες τις εβδομάδες που ήταν κλεισμένος στο κοντέινερ χωρίς νερό, φαγητό και οξυγόνο έμαθε ιαπωνικά για να τους εξηγήσει ακριβώς τον λόγο για τον οποίο θα τους γαμήσει
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος foscilis την 07 Φεβ 2025, 13:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Φαίνεται δυνατή καλτίλα
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
και πρόσεξε μαλακά αυτό με τους Γιαπωνέζους είναι απλά το intro του intro του intro, που κρατάει 40 λεπτά (τότε πέφτουν οι τίτλοι αρχής)
Μαλάκα με έχεις καταστρέψει, κανονίσα remote movie night με έναν ινδό φίλο μου για να τα δούμε όλα.foscilis έγραψε: 07 Φεβ 2025, 13:38 και πρόσεξε μαλακά αυτό με τους Γιαπωνέζους είναι απλά το intro του intro του intro, που κρατάει 40 λεπτά (τότε πέφτουν οι τίτλοι αρχής)