σωστος
εγινε ο Ζειμπεκικος μιξη απο Τσαμικο κ Καρσιλαμα
σωστος
hellegennes έγραψε: 04 Φεβ 2025, 18:48Θα ήθελα να σχολιάσω αλλά σ' αγαπώ και δεν θα το κάνω.Πασιφάη έγραψε: 04 Φεβ 2025, 13:05 Ξέρω, θα με πάρετε με τις πέτρες,αλλά σκοτίστηκα. Ο Μπισμπίκαρος είναι μάναρος, χορεύει όμορφα. Αυτή την κάρχια να μην είχε δίπλα του ρε φίλε. Τον ''ρίχνει'' πολύ.
![]()
Πάντως για να πω και την βαριά κι ασήκωτη αμαρτία μου και ο ''πρίγκηψ'' καλό γκομενετε, ωραίος άντρας, αλλά χλεχλές.![]()
Ρίξτε και ντομάτες και αυγά, ελεύθερα. Θα ανοίξω πάγκα στη λαϊκή να τα μοσχοπουλήσω.![]()
![]()
Απτάλικο...και Στέλιος Βαμβακάρης διδάσκει...
Γυναίκα να χορευει ζεϊμπεκικο
Εαν είχα όρεξη και κουράγιο και μέλλον στο φόρουμ, θα άνοιγα νήμα, έχω απορίες
Εδώ, που φτάσαΤΕ, μέχρι και μια γυναίκα μπορεί να σας γίνει πρότυπο, τουλάχιστον για τον ρυθμό και την λιτότητα της υπόθεσης
Saturn έγραψε: 07 Φεβ 2025, 14:12Εδώ, που φτάσαΤΕ, μέχρι και μια γυναίκα μπορεί να σας γίνει πρότυπο, τουλάχιστον για τον ρυθμό και την λιτότητα της υπόθεσης![]()
ΥΓ: να έλειπαν βεβαίως, τσακίσματα και λοιπά φιοριτούρια, θα ήταν οριακά αν και αιρετιζόντως αποδεκτό
Aυτο ειναι απο ενα ξενο ντοκυμανταιρ που γυριστηκε στην Υδρα το 1965ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 07 Φεβ 2025, 14:43Saturn έγραψε: 07 Φεβ 2025, 14:12Εδώ, που φτάσαΤΕ, μέχρι και μια γυναίκα μπορεί να σας γίνει πρότυπο, τουλάχιστον για τον ρυθμό και την λιτότητα της υπόθεσης![]()
ΥΓ: να έλειπαν βεβαίως, τσακίσματα και λοιπά φιοριτούρια, θα ήταν οριακά αν και αιρετιζόντως αποδεκτό
.
Φυσικά χορεύει καλύτερα απο το 90 % των Ζειμπέκικων που εχουμε δει εκεί έξω ακόμα και στα βίδεο του διαδικτύου......
Αν Οχι βάλε άλλα καλύτερα να δούμε.....
Ακόμα κι απαφτό το παλαιϊκό.....με φιοριτούρια σύννεφο.....
.
.