Σόρρυ γιατι το κάνω με καθυστέρηση και για το ΟΤ αλλά σου οφείλω μια συγνώμη για τις λάθος κρίσεις μου, αλήθεια Άγι να σε ρωτήσω αν μου επιτρέπεις, αφού γνωρίζεις τον χώρο από τα '80ς, εχεις γνωρίσει προσωπικά τον Νικόλα τον Άσιμο;;Αγις έγραψε: 06 Δεκ 2018, 15:12 Τον ''χωρο '' τον εζησα Μαυροπλανήτη απο την δεκαετία του 80 - για την ποιότητα των ανθρώπων δεν χρειάζομαι μαθήματα - το προβλημα είναι διαχρονικά οι ''εκτος μεγάλης μερίδας'' που δίνουν τον τονο που προβάλλεται και οι μαλακίες τους -πληρωμένες - προβοκατόρικες -καθοδηγούμενες η από αφέλεια - ακολουθια '' μοδας '' χρησιμοι ηλίθιοι κλπ .
Με τις ''καταλήψεις'' και την διαφωνία μου με αυτές κάνεις λάθος.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Θρίλερ στη Ρόδο με το πτώμα φοιτήτριας – Ποιος την ήθελε νεκρή;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
the_black_planet
- Phorum.gr user: the_black_planet
Re: Θρίλερ στη Ρόδο με το πτώμα φοιτήτριας – Ποιος την ήθελε νεκρή;
Ζωγράφισε έναν ήλιο στο ταβάνι, μίλησε με τ’ αγέρι της νυχτιάς
και χόρεψε μαζί με τη σκιά σου στους ήχους μιας αδύναμης καρδιάς.
Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς
πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς
Οχι.the_black_planet έγραψε: 13 Δεκ 2018, 15:14Σόρρυ γιατι το κάνω με καθυστέρηση και για το ΟΤ αλλά σου οφείλω μια συγνώμη για τις λάθος κρίσεις μου, αλήθεια Άγι να σε ρωτήσω αν μου επιτρέπεις, αφού γνωρίζεις τον χώρο από τα '80ς, εχεις γνωρίσει προσωπικά τον Νικόλα τον Άσιμο;;Αγις έγραψε: 06 Δεκ 2018, 15:12 Τον ''χωρο '' τον εζησα Μαυροπλανήτη απο την δεκαετία του 80 - για την ποιότητα των ανθρώπων δεν χρειάζομαι μαθήματα - το προβλημα είναι διαχρονικά οι ''εκτος μεγάλης μερίδας'' που δίνουν τον τονο που προβάλλεται και οι μαλακίες τους -πληρωμένες - προβοκατόρικες -καθοδηγούμενες η από αφέλεια - ακολουθια '' μοδας '' χρησιμοι ηλίθιοι κλπ .
Με τις ''καταλήψεις'' και την διαφωνία μου με αυτές κάνεις λάθος.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Highlander
καλό είναι πάντως να μην ρίχνουμε λαδι στη φωτια γιατι οπως παει το πραμα κινδυνευει η ζωη και των δυοHighlander έγραψε: 13 Δεκ 2018, 15:32 Τρομερή αναγούλα. https://koitamagazine.gr/76880/sto-theo ... is-elenis/
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Γιατί ρωτάς;the_black_planet έγραψε: 13 Δεκ 2018, 15:14
Σόρρυ γιατι το κάνω με καθυστέρηση και για το ΟΤ αλλά σου οφείλω μια συγνώμη για τις λάθος κρίσεις μου, αλήθεια Άγι να σε ρωτήσω αν μου επιτρέπεις, αφού γνωρίζεις τον χώρο από τα '80ς, εχεις γνωρίσει προσωπικά τον Νικόλα τον Άσιμο;;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- Highlander
Λάδι στη φωτιά ρίχνει η επικρότηση της αυτοδικίας από κρατουμενους, η αναφορά σε... "άγραφους νόμους φυλακής"¨κλπ, πράγματα που αρμόζουν στην εποχή των σπηλαίωνYochanan έγραψε: 13 Δεκ 2018, 15:34καλό είναι πάντως να μην ρίχνουμε λαδι στη φωτια γιατι οπως παει το πραμα κινδυνευει η ζωη και των δυοHighlander έγραψε: 13 Δεκ 2018, 15:32 Τρομερή αναγούλα. https://koitamagazine.gr/76880/sto-theo ... is-elenis/
Λάδι στη φωτιά επίσης ρίχνουν τέτοια προκλητικά άρθρα.
γνωριζα τον ασιμο ως θαμώνας του εξαρχειου
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
-
the_black_planet
Βασικά γιατί ο Νικόλας είναι ένα άτομο που θαυμάζω απεριόριστα και επειδή αρκετά άτομα που ξέρω και έχουν ζήσει στα Εξάρχεια τη δεκαετία του '80 οι περισσότεροι τον έχουν γνωρίσει είτε περισσότερο είτε λιγότερο γι'αυτό θεώρησα πιθανόν να τον ήξερε προσωπικά ο Αγις και θα με ενδιέφερε οτιδήποτε ακούσω σχετικά με αυτόν τον μεγάλο άνθρωπο!Beria έγραψε: 13 Δεκ 2018, 15:36Γιατί ρωτάς;the_black_planet έγραψε: 13 Δεκ 2018, 15:14
Σόρρυ γιατι το κάνω με καθυστέρηση και για το ΟΤ αλλά σου οφείλω μια συγνώμη για τις λάθος κρίσεις μου, αλήθεια Άγι να σε ρωτήσω αν μου επιτρέπεις, αφού γνωρίζεις τον χώρο από τα '80ς, εχεις γνωρίσει προσωπικά τον Νικόλα τον Άσιμο;;
Συμφωνώ σε αυτό. Πάντως οι δικαιολογίες φαίνονται επιεικώς επιφανειακές. Τύλιξαν την κοπέλα με σεντόνι και ισχυρίζεται ότι θα την πήγαιναν σε νοσοκομείο. Επίσης με τα "ήμουν χαζός και δεν καταλαβαίνω μερικές φορές" δεν βλέπω να μπορέσει να πέσει στα μαλακά.Yochanan έγραψε: 13 Δεκ 2018, 15:34καλό είναι πάντως να μην ρίχνουμε λαδι στη φωτια γιατι οπως παει το πραμα κινδυνευει η ζωη και των δυοHighlander έγραψε: 13 Δεκ 2018, 15:32 Τρομερή αναγούλα. https://koitamagazine.gr/76880/sto-theo ... is-elenis/
https://piraeuspress.gr/hellas/283354/2 ... s-fores-2/
-
Nero
ST48410 έγραψε: 13 Δεκ 2018, 15:44Συμφωνώ σε αυτό. Πάντως οι δικαιολογίες φαίνονται επιεικώς επιφανειακές. Τύλιξαν την κοπέλα με σεντόνι και ισχυρίζεται ότι θα την πήγαιναν σε νοσοκομείο. Επίσης με τα "ήμουν χαζός και δεν καταλαβαίνω μερικές φορές" δεν βλέπω να μπορέσει να πέσει στα μαλακά.Yochanan έγραψε: 13 Δεκ 2018, 15:34καλό είναι πάντως να μην ρίχνουμε λαδι στη φωτια γιατι οπως παει το πραμα κινδυνευει η ζωη και των δυοHighlander έγραψε: 13 Δεκ 2018, 15:32 Τρομερή αναγούλα. https://koitamagazine.gr/76880/sto-theo ... is-elenis/
https://piraeuspress.gr/hellas/283354/2 ... s-fores-2/
Ο ένας τα περιγράφει με τέτοιο τρόπο που δίνει την εντύπωση ότι ήταν αυτόπτης μάρτυρας αλλά λες και είδε το σκηνικό απο την τηλεόραση αλλά η εξήγησή του για το πως ξεκίνησε το περιστατικό πατάει τουλάχιστον στην πραγματικότητα ενώ ο άλλος αντίθετα πρακτικά υποστηρίζει ότι ο συνεργός του μεταμορφώθηκε σε λυκάνθρωπο και επιτέθηκε στην κοπέλα
-
the_black_planet
Για το πρώτο ομολογώ πως δεν έχω ξεκάθαρη άποψη αλλά στο 2ο έχεις απόλυτο δίκιο, πολύ "κουλό" άρθρο, ούτε καν προσπαθεί να τηρήσει τα προσχήματα σε βαθμό που πιο πολύ για προβοκατόρικο φαίνεται πάρα ότι έχει σκοπό να υπερασπιστεί τον θύτη!Highlander έγραψε: 13 Δεκ 2018, 15:38Λάδι στη φωτιά ρίχνει η επικρότηση της αυτοδικίας από κρατουμενους, η αναφορά σε... "άγραφους νόμους φυλακής"¨κλπ, πράγματα που αρμόζουν στην εποχή των σπηλαίωνYochanan έγραψε: 13 Δεκ 2018, 15:34καλό είναι πάντως να μην ρίχνουμε λαδι στη φωτια γιατι οπως παει το πραμα κινδυνευει η ζωη και των δυοHighlander έγραψε: 13 Δεκ 2018, 15:32 Τρομερή αναγούλα. https://koitamagazine.gr/76880/sto-theo ... is-elenis/
Λάδι στη φωτιά επίσης ρίχνουν τέτοια προκλητικά άρθρα.
- ΜπλεΜπουμπυς
- τι είναι πλυντήριο δολοφόνου και προσπάθεια " ωραιοποίησης" του ??
- ΑΥΤΟ

- ΑΥΤΟ
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
- ΜπλεΜπουμπυς
Γενικά βλέπω όλη μέρα σήμερα και στην τηλεόραση μία προσπάθεια να δείξουν οτι μονο ο 19χρονος έκανε τα πάντα και οτι ο 21χρονος είναι παναγία και καλό παιδί. Πρέπει να έχουν πληρώσει πολλά και πολλούς οι γονείς του
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Μόνο ότι δεν την έβαλε ο Αλβανος στην πλάτη του μόνος του, να τη ρίξει στα βράχια καμιά 80ριά κιλά γυναίκα, δεν έχουν πει ακόμα.
Μεσα σε μία εβδομάδα έγινε άλλος άνθρωπος και στράφηκε στον Θέο...μιλάμε για πραγματικό θαύμα.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 13 Δεκ 2018, 21:40 - τι είναι πλυντήριο δολοφόνου και προσπάθεια " ωραιοποίησης" του ??
- ΑΥΤΟ
![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 326 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn