!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Θρίλερ στη Ρόδο με το πτώμα φοιτήτριας – Ποιος την ήθελε νεκρή;

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
the_black_planet
Phorum.gr user: the_black_planet

Re: Θρίλερ στη Ρόδο με το πτώμα φοιτήτριας – Ποιος την ήθελε νεκρή;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the_black_planet »

Αγις έγραψε: 06 Δεκ 2018, 15:12 Τον ''χωρο '' τον εζησα Μαυροπλανήτη απο την δεκαετία του 80 - για την ποιότητα των ανθρώπων δεν χρειάζομαι μαθήματα - το προβλημα είναι διαχρονικά οι ''εκτος μεγάλης μερίδας'' που δίνουν τον τονο που προβάλλεται και οι μαλακίες τους -πληρωμένες - προβοκατόρικες -καθοδηγούμενες η από αφέλεια - ακολουθια '' μοδας '' χρησιμοι ηλίθιοι κλπ .
Με τις ''καταλήψεις'' και την διαφωνία μου με αυτές κάνεις λάθος.
Σόρρυ γιατι το κάνω με καθυστέρηση και για το ΟΤ αλλά σου οφείλω μια συγνώμη για τις λάθος κρίσεις μου, αλήθεια Άγι να σε ρωτήσω αν μου επιτρέπεις, αφού γνωρίζεις τον χώρο από τα '80ς, εχεις γνωρίσει προσωπικά τον Νικόλα τον Άσιμο;;
Ζωγράφισε έναν ήλιο στο ταβάνι, μίλησε με τ’ αγέρι της νυχτιάς
και χόρεψε μαζί με τη σκιά σου στους ήχους μιας αδύναμης καρδιάς.
Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς
πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

the_black_planet έγραψε: 13 Δεκ 2018, 15:14
Αγις έγραψε: 06 Δεκ 2018, 15:12 Τον ''χωρο '' τον εζησα Μαυροπλανήτη απο την δεκαετία του 80 - για την ποιότητα των ανθρώπων δεν χρειάζομαι μαθήματα - το προβλημα είναι διαχρονικά οι ''εκτος μεγάλης μερίδας'' που δίνουν τον τονο που προβάλλεται και οι μαλακίες τους -πληρωμένες - προβοκατόρικες -καθοδηγούμενες η από αφέλεια - ακολουθια '' μοδας '' χρησιμοι ηλίθιοι κλπ .
Με τις ''καταλήψεις'' και την διαφωνία μου με αυτές κάνεις λάθος.
Σόρρυ γιατι το κάνω με καθυστέρηση και για το ΟΤ αλλά σου οφείλω μια συγνώμη για τις λάθος κρίσεις μου, αλήθεια Άγι να σε ρωτήσω αν μου επιτρέπεις, αφού γνωρίζεις τον χώρο από τα '80ς, εχεις γνωρίσει προσωπικά τον Νικόλα τον Άσιμο;;
Οχι.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

Highlander έγραψε: 13 Δεκ 2018, 15:32 Τρομερή αναγούλα. https://koitamagazine.gr/76880/sto-theo ... is-elenis/
καλό είναι πάντως να μην ρίχνουμε λαδι στη φωτια γιατι οπως παει το πραμα κινδυνευει η ζωη και των δυο
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Γιατί ρωτάς;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
Highlander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander »

Yochanan έγραψε: 13 Δεκ 2018, 15:34
Highlander έγραψε: 13 Δεκ 2018, 15:32 Τρομερή αναγούλα. https://koitamagazine.gr/76880/sto-theo ... is-elenis/
καλό είναι πάντως να μην ρίχνουμε λαδι στη φωτια γιατι οπως παει το πραμα κινδυνευει η ζωη και των δυο
Λάδι στη φωτιά ρίχνει η επικρότηση της αυτοδικίας από κρατουμενους, η αναφορά σε... "άγραφους νόμους φυλακής"¨κλπ, πράγματα που αρμόζουν στην εποχή των σπηλαίων
Λάδι στη φωτιά επίσης ρίχνουν τέτοια προκλητικά άρθρα.
run
Phorum.gr user: ran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από run »

γνωριζα τον ασιμο ως θαμώνας του εξαρχειου
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
the_black_planet

Beria έγραψε: 13 Δεκ 2018, 15:36
Γιατί ρωτάς;
Βασικά γιατί ο Νικόλας είναι ένα άτομο που θαυμάζω απεριόριστα και επειδή αρκετά άτομα που ξέρω και έχουν ζήσει στα Εξάρχεια τη δεκαετία του '80 οι περισσότεροι τον έχουν γνωρίσει είτε περισσότερο είτε λιγότερο γι'αυτό θεώρησα πιθανόν να τον ήξερε προσωπικά ο Αγις και θα με ενδιέφερε οτιδήποτε ακούσω σχετικά με αυτόν τον μεγάλο άνθρωπο! :)
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Συμφωνώ σε αυτό. Πάντως οι δικαιολογίες φαίνονται επιεικώς επιφανειακές. Τύλιξαν την κοπέλα με σεντόνι και ισχυρίζεται ότι θα την πήγαιναν σε νοσοκομείο. Επίσης με τα "ήμουν χαζός και δεν καταλαβαίνω μερικές φορές" δεν βλέπω να μπορέσει να πέσει στα μαλακά.

https://piraeuspress.gr/hellas/283354/2 ... s-fores-2/
Nero

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nero »

ST48410 έγραψε: 13 Δεκ 2018, 15:44
Συμφωνώ σε αυτό. Πάντως οι δικαιολογίες φαίνονται επιεικώς επιφανειακές. Τύλιξαν την κοπέλα με σεντόνι και ισχυρίζεται ότι θα την πήγαιναν σε νοσοκομείο. Επίσης με τα "ήμουν χαζός και δεν καταλαβαίνω μερικές φορές" δεν βλέπω να μπορέσει να πέσει στα μαλακά.

https://piraeuspress.gr/hellas/283354/2 ... s-fores-2/

Ο ένας τα περιγράφει με τέτοιο τρόπο που δίνει την εντύπωση ότι ήταν αυτόπτης μάρτυρας αλλά λες και είδε το σκηνικό απο την τηλεόραση αλλά η εξήγησή του για το πως ξεκίνησε το περιστατικό πατάει τουλάχιστον στην πραγματικότητα ενώ ο άλλος αντίθετα πρακτικά υποστηρίζει ότι ο συνεργός του μεταμορφώθηκε σε λυκάνθρωπο και επιτέθηκε στην κοπέλα :lol: και οι δυο προφανώς λένε ψέματα και το κάνανε μαζί. Αν μη τι άλλο φαίνεται από το γεγονός ότι μέρες μετά κανένας τους δεν πήγε να παραδοθεί ή έστω και να καταθέσει οικειοθελώς
the_black_planet

run έγραψε: 13 Δεκ 2018, 15:42 γνωριζα τον ασιμο ως θαμώνας του εξαρχειου
:o Ομολογώ δεν στο είχα!
Highlander έγραψε: 13 Δεκ 2018, 15:38
Λάδι στη φωτιά ρίχνει η επικρότηση της αυτοδικίας από κρατουμενους, η αναφορά σε... "άγραφους νόμους φυλακής"¨κλπ, πράγματα που αρμόζουν στην εποχή των σπηλαίων
Λάδι στη φωτιά επίσης ρίχνουν τέτοια προκλητικά άρθρα.
Για το πρώτο ομολογώ πως δεν έχω ξεκάθαρη άποψη αλλά στο 2ο έχεις απόλυτο δίκιο, πολύ "κουλό" άρθρο, ούτε καν προσπαθεί να τηρήσει τα προσχήματα σε βαθμό που πιο πολύ για προβοκατόρικο φαίνεται πάρα ότι έχει σκοπό να υπερασπιστεί τον θύτη!
Άβαταρ μέλους
ΜπλεΜπουμπυς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜπλεΜπουμπυς »

- τι είναι πλυντήριο δολοφόνου και προσπάθεια " ωραιοποίησης" του ??
- ΑΥΤΟ

Εικόνα
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Άβαταρ μέλους
ΜπλεΜπουμπυς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜπλεΜπουμπυς »

Γενικά βλέπω όλη μέρα σήμερα και στην τηλεόραση μία προσπάθεια να δείξουν οτι μονο ο 19χρονος έκανε τα πάντα και οτι ο 21χρονος είναι παναγία και καλό παιδί. Πρέπει να έχουν πληρώσει πολλά και πολλούς οι γονείς του
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Athina__P

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athina__P »

Μόνο ότι δεν την έβαλε ο Αλβανος στην πλάτη του μόνος του, να τη ρίξει στα βράχια καμιά 80ριά κιλά γυναίκα, δεν έχουν πει ακόμα.
Fuerte
Phorum.gr user: petit_bourgeois

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fuerte »

ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 13 Δεκ 2018, 21:40 - τι είναι πλυντήριο δολοφόνου και προσπάθεια " ωραιοποίησης" του ??
- ΑΥΤΟ

Εικόνα
Μεσα σε μία εβδομάδα έγινε άλλος άνθρωπος και στράφηκε στον Θέο...μιλάμε για πραγματικό θαύμα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”