Souvlatzis έγραψε: 13 Δεκ 2018, 02:06
Έχω ακούσει ότι οι χοντρούλες κάνουν τις καλύτερες πίπες, αν και φυσικά δεν νομίζω να είναι τόσο καλές όσο αυτές που θα σου πάρει ένα ξαναμμένο πουστράκι ή κάνα τραβέλι
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Χοντρές
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Re: Χοντρές
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Τελεια αμα ξέρει να μαγειρευει την θελω
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
πολλους μερακληδες εχει μαζεψει το φορουμ
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
-
Uppercut
Δες τα πόδια της ρε μλκ, έλεος.
- Rocco Siffredi
ελα μην εισαι σκληρος λιγο διαιτα θελει

να τρωει ξερει σιγουρα
- Cecily Anne
Μαζεύουνε πιο εύκολα από τις κοιλιές. Και στην κοιλιά δεν έχει θέματα ιδιαίτερα, κρατιέται αρκετά καλά για τα κιλά αυτά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
Uppercut
Όλα μαζεύουν, λέμε πως είναι τώρα και φαίνεται να θέλει να παραμείνει.Cecily Anne έγραψε: 13 Δεκ 2018, 14:46Μαζεύουνε πιο εύκολα από τις κοιλιές. Και στην κοιλιά δεν έχει θέματα ιδιαίτερα, κρατιέται αρκετά καλά για τα κιλά αυτά.

Δες τις κυτταρίτιδες στα πόδια αλλά και την πλαδαρότητα στα χέρια, δες και γύρω απ' τη μέση.

νο κόμμεντ
- Βινόσαυρος
γυναικαρα 
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
- Cecily Anne
Δεν μαζεύουν όλα, μετά από ένα σημείο πρέπει να αυξήσεις τρομερά τον μυικό ιστό, αν θέλεις να αποφύγεις το νυστέρι, αλλιώς δε μαζεύεται το δέρμα σε αυτές τις ηλικίες. Το χέρι αυτό που'χει αν αποφασίσει να αδυνατίσει, θα πρέπει να γίνει σουγκλάκος, για να μαζέψει το δέρμα της και να μην χύνεται.
Εγώ πάω 4 δίωρα /εβδομάδα και άντε να έχω βάλει ένα 3κιλο σε μυ στο 5κιλο που έχω καβαλήσει τον τελευταίο χρόνο. Και πολύ φοβάμαι ότι μπορεί να είναι και λιγότερο.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Αν είναι 300 γραμμαρια να είσαι ευχαριστημένη.Cecily Anne έγραψε: 13 Δεκ 2018, 15:00Δεν μαζεύουν όλα, μετά από ένα σημείο πρέπει να αυξήσεις τρομερά τον μυικό ιστό, αν θέλεις να αποφύγεις το νυστέρι, αλλιώς δε μαζεύεται το δέρμα σε αυτές τις ηλικίες. Το χέρι αυτό που'χει αν αποφασίσει να αδυνατίσει, θα πρέπει να γίνει σουγκλάκος, για να μαζέψει το δέρμα της και να μην χύνεται.
Εγώ πάω 4 δίωρα /εβδομάδα και άντε να έχω βάλει ένα 3κιλο σε μυ στο 5κιλο που έχω καβαλήσει τον τελευταίο χρόνο. Και πολύ φοβάμαι ότι μπορεί να είναι και λιγότερο.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Cecily Anne
Μπα, δεν μπορεί, διότι πρόσεξα τη διατροφή και βασικά το βλέπω.
-
Uppercut
Δε ξέρω τι γίνεται με το δέρμα όταν αδυνατίζεις, δεν έχει χρειαστεί ν' αδυνατίσω ποτέ. Το να χάσεις λίπος είναι εφικτό σε κάθε ηλικία αλλά τον παράγοντα δέρμα δεν τον είχα σκεφτεί, ούτε ξέρω τι παίζει μ' αυτό σε μεγάλες ηλικίες.Cecily Anne έγραψε: 13 Δεκ 2018, 15:00Δεν μαζεύουν όλα, μετά από ένα σημείο πρέπει να αυξήσεις τρομερά τον μυικό ιστό, αν θέλεις να αποφύγεις το νυστέρι, αλλιώς δε μαζεύεται το δέρμα σε αυτές τις ηλικίες. Το χέρι αυτό που'χει αν αποφασίσει να αδυνατίσει, θα πρέπει να γίνει σουγκλάκος, για να μαζέψει το δέρμα της και να μην χύνεται.
Για αυτό που λες για τη μυική μάζα. Αφενός οι δίωρες προπονήσεις που κάνεις δεν παίζει να είναι ιδανικές για το μέγιστο χτίσιμο μυικής μάζας, αφετέρου 3 κιλά μυικά είναι πολλά και υπερεκτιμάς τα κέρδη σου. Για έναν άντρα που κάνει προπόνηση για αυτόν το σκοπό, αποκλειστικά, με βαριές άρσεις και λίγες επαναλήψεις συν τέλεια διατροφή, το να πάρει 4-5 μυικά κιλά σ' ένα χρόνο θα είναι το μαξιμουμ, άμα δε στεροειδιάζει. Εσύ λες πήρες 3 και σου φαίνονται λίγα.
Αυτό που λες ότι βλέπεις στην επόμενη απάντηση σου, είναι η διαφορά στο σώμα σου, που προέρχεται από τα χαμηλότερα επίπεδα λίπους και τη σύσφιξη του.
2ωρη προπόνηση ακόμη και με όλα μέσα(ζεσταμα, βαρη,κοιλιακους,αποθεραπεία) είναι πολύ.
τα βάρη πρέπει να ειναι max μια ώρα.
τα βάρη πρέπει να ειναι max μια ώρα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"