!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πρόσληψη Σταθμάρχη

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
sharp

Re: Πρόσληψη Σταθμάρχη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

Μήπως παρασύρθηκες απ' αυτό;

https://www.gnomikologikon.gr/authquotes.php?auth=2192
Zundapp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Zundapp »

Otto Weininger έγραψε: 03 Φεβ 2025, 22:52

Καλά, προς το παρόν πεσε κοιμήσου και ασε τις επαναστάσεις, μη σου βγει καμια άλλη με ερπύστριες.
ερπυστριες σε ενα Τελειο Κρατος?
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιουν 2024, 00:37

Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
Άβαταρ μέλους
ΟΥΤΙΣ
Μέγας Ιεροσυντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΟΥΤΙΣ »

sharp έγραψε: 03 Φεβ 2025, 23:06 Μήπως παρασύρθηκες απ' αυτό;

Στα παπάρια μου, αγαπητέ.

Ή μήπως δεν γνωρίζεις την επίμαχη συζήτηση που ακούστηκε η εν λόγω φράση για το κωλοτρένο.;
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

Μείνετε συντονισμένοι. Σε λίγο βγαίνουν η ασύμμετρη απειλή, ο Ερντογάν και ο κατηραμένος όφις στη σκηνή.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Τζιτζιμιτζιχότζιρας την 03 Φεβ 2025, 23:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
sharp

Ο Γιαννόπουλας; Αυτουνού να δεις, έχει πεθάνει έτσι κι αλλιώς.
Άβαταρ μέλους
ΟΥΤΙΣ
Μέγας Ιεροσυντονιστής

sharp έγραψε: 03 Φεβ 2025, 23:10 Ο Γιαννόπουλας; Αυτουνού να δεις, έχει πεθάνει έτσι κι αλλιώς.
Τουλάχιστον αξιολύπητη η προσπάθεια σου, αλλά μάλλον έχω υπερβολικές απαιτήσεις.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

ΟΥΤΙΣ έγραψε: 03 Φεβ 2025, 23:04
Otto Weininger έγραψε: 03 Φεβ 2025, 23:01
ΟΥΤΙΣ έγραψε: 03 Φεβ 2025, 22:57

Εσύ πρώτα να είσαι ειλικρινής και να διατυπώσεις ξεκάθαρα την θέση σου για το ζήτημα του δυστυχήματος, που συνοψίζεται στην περιεκτική φράση, "δεν θα χάσουμε την εξουσία για ένα κωλοτρένο" και μας μιλάς μετά για τα υπόλοιπα.

Διότι τόσες μέρες μας έχεις ζαλίσει με δήθεν αναλύσεις, επειδή απλώς φοβάσαι να είσαι ειλικρινής.
Τι λες ρε καρακατακαημένε; Σε μένα λες ότι δεν είμαι ειλικρινής, κρύβομαι και δε μιλάω;

Αντε παραπέρα.
Ρε κατακαημένε, δεν θα χάσετε την εξουσία για ένα κωλοτρένο. Το έχουμε καταλάβει. Να σας βοηθήσω θέλω να το βγάλετε από μέσα σας. Να ξαλαφρώσετε. Αν δεν θέλετε, κανένα πρόβλημα.
Αγαπητέ, το ότι εμφανίζεσαι μετά από τόσο καιρό και πετιέσαι σαν πορδή χωρίς να έχεις παρακολουθήσει καν το γράφω τους τελευταίους μήνες, δε σημαίνει ότι θα μετέχω στην τρέλα σου.

Let them make the first mistake. We make the last move.

sharp

ΟΥΤΙΣ έγραψε: 03 Φεβ 2025, 23:12
sharp έγραψε: 03 Φεβ 2025, 23:10 Ο Γιαννόπουλας; Αυτουνού να δεις, έχει πεθάνει έτσι κι αλλιώς.
Τουλάχιστον αξιολύπητη η προσπάθεια σου, αλλά μάλλον έχω υπερβολικές απαιτήσεις.
Μήπως προτιμάς να συζητήσουμε σοβαρά για την υποκρισία πολλών στο χώρο, ότι δήθεν νοιάζονται για δικαιοσύνη και τους χαροκαμμένους γονείς;

Φοβάμαι ότι η συζήτηση θα πάει στράφι, γι' αυτό εσύ παίζε τον απηυδησμένο που δεν σέβομαι και γράφω εξυπνάδες.

Το κάνει κι ο Τζίτζι που είναι (ας πούμε) από την άλλη πλευρά, για να μην λες ότι είμαι ο μόνος.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Zundapp έγραψε: 03 Φεβ 2025, 23:08

Καλά, προς το παρόν πεσε κοιμήσου και ασε τις επαναστάσεις, μη σου βγει καμια άλλη με ερπύστριες.
ερπυστριες σε ενα Τελειο Κρατος?
Λέμε ρε παιδί μου. Για την περίπτωση που προσπαθήσει κάποιος την βίαιη επανάσταση την οποια φαντάζεται ο ΟΥΤΙΣ και τρίβει τις ρώγες του

Άβαταρ μέλους
ΟΥΤΙΣ
Μέγας Ιεροσυντονιστής

Otto Weininger έγραψε: 03 Φεβ 2025, 23:14
Otto Weininger έγραψε: 03 Φεβ 2025, 23:01

Τι λες ρε καρακατακαημένε; Σε μένα λες ότι δεν είμαι ειλικρινής, κρύβομαι και δε μιλάω;

Αντε παραπέρα.
Ρε κατακαημένε, δεν θα χάσετε την εξουσία για ένα κωλοτρένο. Το έχουμε καταλάβει. Να σας βοηθήσω θέλω να το βγάλετε από μέσα σας. Να ξαλαφρώσετε. Αν δεν θέλετε, κανένα πρόβλημα.
Αγαπητέ, το ότι εμφανίζεσαι μετά από τόσο καιρό και πετιέσαι σαν πορδή χωρίς να έχεις παρακολουθήσει καν το γράφω τους τελευταίους μήνες, δε σημαίνει ότι θα μετέχω στην τρέλα σου.
Αγαπητέ, εσύ τις προάλλες έγραφες ότι δεν γίνεται να χάσετε την εξουσία λόγω Τεμπών διότι έρχονται μεγάλες γεωπολιτικές συμφωνίες.
sharp

ΟΥΤΙΣ έγραψε: 03 Φεβ 2025, 23:09

Ή μήπως δεν γνωρίζεις την επίμαχη συζήτηση που ακούστηκε η εν λόγω φράση για το κωλοτρένο.;
Τώρα είδα την προσθήκη σου, όχι δεν την γνωρίζω. Επειδή είχε ειπωθεί ακριβώς από τον Γιαννόπουλο γι αυτό το είπα

Να τη βάλω κι όλας: Ε, όχι και να πέσει η κυβέρνηση για ένα κωλόσπιτο! (για τη βίλα της Εκάλης της Δήμητρας Παπανδρέου)
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

sharp έγραψε: 03 Φεβ 2025, 23:16
ΟΥΤΙΣ έγραψε: 03 Φεβ 2025, 23:12
Μήπως προτιμάς να συζητήσουμε σοβαρά για την υποκρισία πολλών στο χώρο, ότι δήθεν νοιάζονται για δικαιοσύνη και τους χαροκαμμένους γονείς;

Φοβάμαι ότι η συζήτηση θα πάει στράφι, γι' αυτό εσύ παίζε τον απηυδησμένο που δεν σέβομαι και γράφω εξυπνάδες.

Το κάνει κι ο Τζίτζι που είναι (ας πούμε) από την άλλη πλευρά, για να μην λες ότι είμαι ο μόνος.
Τι κάνει;
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

ΟΥΤΙΣ έγραψε: 03 Φεβ 2025, 23:17
Otto Weininger έγραψε: 03 Φεβ 2025, 23:14

Αγαπητέ, εσύ τις προάλλες έγραφες ότι δεν γίνεται να χάσετε την εξουσία λόγω Τεμπών διότι έρχονται μεγάλες γεωπολιτικές συμφωνίες.
Είπα ότι προσπαθούν καποιοι να φέρουν αποσταθεροποιηση λόγω (και) αυτών.
Και μην έχοντας κάτι άλλο εργαλειοποιουν τα Τέμπη.

Αλλά υπολογίζουν χωρίς τον ξενοδοχο.

Zundapp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Zundapp »

sharp έγραψε: 03 Φεβ 2025, 23:19
ΟΥΤΙΣ έγραψε: 03 Φεβ 2025, 23:09

Τώρα είδα την προσθήκη σου, όχι δεν την γνωρίζω. Επειδή είχε ειπωθεί ακριβώς από τον Γιαννόπουλο γι αυτό το είπα

Να τη βάλω κι όλας: Ε, όχι και να πέσει η κυβέρνηση για ένα κωλόσπιτο! (για τη βίλα της Εκάλης της Δήμητρας Παπανδρέου)
νομιζω το κωλοσπιτο δεν συγκρουστικε με αλλο σπιτι με αποτελεσμα 57 νεκρους
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιουν 2024, 00:37

Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος »

ΟΥΤΙΣ έγραψε: 03 Φεβ 2025, 22:57
ΟΥΤΙΣ έγραψε: 03 Φεβ 2025, 22:50

Σίγουρα ήμουν εγώ;

Πάντως, δεν θυμάμαι αυτή τη συζήτηση.

Αλλά, θα σου απαντήσω. Είμαι υπέρ της επαναστατικής βίας που θα προκύψει μέσα από μια λαϊκή επανάσταση, όχι, όμως, υπέρ της τρομοκρατικής βίας
Εσύ πρώτα να είσαι ειλικρινής και να διατυπώσεις ξεκάθαρα την θέση σου για το ζήτημα του δυστυχήματος, που συνοψίζεται στην περιεκτική φράση, "δεν θα χάσουμε την εξουσία για ένα κωλοτρένο" και μας μιλάς μετά για τα υπόλοιπα.

Διότι τόσες μέρες μας έχεις ζαλίσει με δήθεν αναλύσεις, επειδή απλώς φοβάσαι να είσαι ειλικρινής.
Εχεις δικαιο εδω. Οταν βεβαια καηκαν κατι παλιοαυθαιρετα στο Ματι αλλα ελεγες... Τοτε η θεση σου για το ζητημα ηταν "Δεν θα χασουμε την εξουσια για κατι κωλοαυθαιρετα"....

Ποσο βοδια εισαστε ολα μαζι...
Και ζητω συγκνωμη απο τα πραγματικα βοδια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Οργισμένος την 03 Φεβ 2025, 23:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”