!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πρόσληψη Σταθμάρχη
Re: Πρόσληψη Σταθμάρχη
ερπυστριες σε ενα Τελειο Κρατος?Otto Weininger έγραψε: 03 Φεβ 2025, 22:52
Καλά, προς το παρόν πεσε κοιμήσου και ασε τις επαναστάσεις, μη σου βγει καμια άλλη με ερπύστριες.
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιουν 2024, 00:37
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
Στα παπάρια μου, αγαπητέ.sharp έγραψε: 03 Φεβ 2025, 23:06 Μήπως παρασύρθηκες απ' αυτό;
https://www.gnomikologikon.gr/authquotes.php?auth=2192
Ή μήπως δεν γνωρίζεις την επίμαχη συζήτηση που ακούστηκε η εν λόγω φράση για το κωλοτρένο.;
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Μείνετε συντονισμένοι. Σε λίγο βγαίνουν η ασύμμετρη απειλή, ο Ερντογάν και ο κατηραμένος όφις στη σκηνή.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Τζιτζιμιτζιχότζιρας την 03 Φεβ 2025, 23:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Ο Γιαννόπουλας; Αυτουνού να δεις, έχει πεθάνει έτσι κι αλλιώς.
Τουλάχιστον αξιολύπητη η προσπάθεια σου, αλλά μάλλον έχω υπερβολικές απαιτήσεις.
- Otto Weininger
Αγαπητέ, το ότι εμφανίζεσαι μετά από τόσο καιρό και πετιέσαι σαν πορδή χωρίς να έχεις παρακολουθήσει καν το γράφω τους τελευταίους μήνες, δε σημαίνει ότι θα μετέχω στην τρέλα σου.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 03 Φεβ 2025, 23:04Ρε κατακαημένε, δεν θα χάσετε την εξουσία για ένα κωλοτρένο. Το έχουμε καταλάβει. Να σας βοηθήσω θέλω να το βγάλετε από μέσα σας. Να ξαλαφρώσετε. Αν δεν θέλετε, κανένα πρόβλημα.Otto Weininger έγραψε: 03 Φεβ 2025, 23:01Τι λες ρε καρακατακαημένε; Σε μένα λες ότι δεν είμαι ειλικρινής, κρύβομαι και δε μιλάω;ΟΥΤΙΣ έγραψε: 03 Φεβ 2025, 22:57
Εσύ πρώτα να είσαι ειλικρινής και να διατυπώσεις ξεκάθαρα την θέση σου για το ζήτημα του δυστυχήματος, που συνοψίζεται στην περιεκτική φράση, "δεν θα χάσουμε την εξουσία για ένα κωλοτρένο" και μας μιλάς μετά για τα υπόλοιπα.
Διότι τόσες μέρες μας έχεις ζαλίσει με δήθεν αναλύσεις, επειδή απλώς φοβάσαι να είσαι ειλικρινής.
Αντε παραπέρα.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Μήπως προτιμάς να συζητήσουμε σοβαρά για την υποκρισία πολλών στο χώρο, ότι δήθεν νοιάζονται για δικαιοσύνη και τους χαροκαμμένους γονείς;
Φοβάμαι ότι η συζήτηση θα πάει στράφι, γι' αυτό εσύ παίζε τον απηυδησμένο που δεν σέβομαι και γράφω εξυπνάδες.
Το κάνει κι ο Τζίτζι που είναι (ας πούμε) από την άλλη πλευρά, για να μην λες ότι είμαι ο μόνος.
- Otto Weininger
Λέμε ρε παιδί μου. Για την περίπτωση που προσπαθήσει κάποιος την βίαιη επανάσταση την οποια φαντάζεται ο ΟΥΤΙΣ και τρίβει τις ρώγες τουZundapp έγραψε: 03 Φεβ 2025, 23:08ερπυστριες σε ενα Τελειο Κρατος?Otto Weininger έγραψε: 03 Φεβ 2025, 22:52
Καλά, προς το παρόν πεσε κοιμήσου και ασε τις επαναστάσεις, μη σου βγει καμια άλλη με ερπύστριες.
Αγαπητέ, εσύ τις προάλλες έγραφες ότι δεν γίνεται να χάσετε την εξουσία λόγω Τεμπών διότι έρχονται μεγάλες γεωπολιτικές συμφωνίες.Otto Weininger έγραψε: 03 Φεβ 2025, 23:14Αγαπητέ, το ότι εμφανίζεσαι μετά από τόσο καιρό και πετιέσαι σαν πορδή χωρίς να έχεις παρακολουθήσει καν το γράφω τους τελευταίους μήνες, δε σημαίνει ότι θα μετέχω στην τρέλα σου.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 03 Φεβ 2025, 23:04Ρε κατακαημένε, δεν θα χάσετε την εξουσία για ένα κωλοτρένο. Το έχουμε καταλάβει. Να σας βοηθήσω θέλω να το βγάλετε από μέσα σας. Να ξαλαφρώσετε. Αν δεν θέλετε, κανένα πρόβλημα.Otto Weininger έγραψε: 03 Φεβ 2025, 23:01
Τι λες ρε καρακατακαημένε; Σε μένα λες ότι δεν είμαι ειλικρινής, κρύβομαι και δε μιλάω;
Αντε παραπέρα.
Τώρα είδα την προσθήκη σου, όχι δεν την γνωρίζω. Επειδή είχε ειπωθεί ακριβώς από τον Γιαννόπουλο γι αυτό το είπαΟΥΤΙΣ έγραψε: 03 Φεβ 2025, 23:09Στα παπάρια μου, αγαπητέ.sharp έγραψε: 03 Φεβ 2025, 23:06 Μήπως παρασύρθηκες απ' αυτό;
Ή μήπως δεν γνωρίζεις την επίμαχη συζήτηση που ακούστηκε η εν λόγω φράση για το κωλοτρένο.;
Να τη βάλω κι όλας: Ε, όχι και να πέσει η κυβέρνηση για ένα κωλόσπιτο! (για τη βίλα της Εκάλης της Δήμητρας Παπανδρέου)
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Τι κάνει;sharp έγραψε: 03 Φεβ 2025, 23:16Μήπως προτιμάς να συζητήσουμε σοβαρά για την υποκρισία πολλών στο χώρο, ότι δήθεν νοιάζονται για δικαιοσύνη και τους χαροκαμμένους γονείς;
Φοβάμαι ότι η συζήτηση θα πάει στράφι, γι' αυτό εσύ παίζε τον απηυδησμένο που δεν σέβομαι και γράφω εξυπνάδες.
Το κάνει κι ο Τζίτζι που είναι (ας πούμε) από την άλλη πλευρά, για να μην λες ότι είμαι ο μόνος.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- Otto Weininger
Είπα ότι προσπαθούν καποιοι να φέρουν αποσταθεροποιηση λόγω (και) αυτών.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 03 Φεβ 2025, 23:17Αγαπητέ, εσύ τις προάλλες έγραφες ότι δεν γίνεται να χάσετε την εξουσία λόγω Τεμπών διότι έρχονται μεγάλες γεωπολιτικές συμφωνίες.Otto Weininger έγραψε: 03 Φεβ 2025, 23:14Αγαπητέ, το ότι εμφανίζεσαι μετά από τόσο καιρό και πετιέσαι σαν πορδή χωρίς να έχεις παρακολουθήσει καν το γράφω τους τελευταίους μήνες, δε σημαίνει ότι θα μετέχω στην τρέλα σου.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 03 Φεβ 2025, 23:04
Ρε κατακαημένε, δεν θα χάσετε την εξουσία για ένα κωλοτρένο. Το έχουμε καταλάβει. Να σας βοηθήσω θέλω να το βγάλετε από μέσα σας. Να ξαλαφρώσετε. Αν δεν θέλετε, κανένα πρόβλημα.
Και μην έχοντας κάτι άλλο εργαλειοποιουν τα Τέμπη.
Αλλά υπολογίζουν χωρίς τον ξενοδοχο.
νομιζω το κωλοσπιτο δεν συγκρουστικε με αλλο σπιτι με αποτελεσμα 57 νεκρουςsharp έγραψε: 03 Φεβ 2025, 23:19Τώρα είδα την προσθήκη σου, όχι δεν την γνωρίζω. Επειδή είχε ειπωθεί ακριβώς από τον Γιαννόπουλο γι αυτό το είπαΟΥΤΙΣ έγραψε: 03 Φεβ 2025, 23:09Στα παπάρια μου, αγαπητέ.sharp έγραψε: 03 Φεβ 2025, 23:06 Μήπως παρασύρθηκες απ' αυτό;
Να τη βάλω κι όλας: Ε, όχι και να πέσει η κυβέρνηση για ένα κωλόσπιτο! (για τη βίλα της Εκάλης της Δήμητρας Παπανδρέου)
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιουν 2024, 00:37
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
- Οργισμένος
Εχεις δικαιο εδω. Οταν βεβαια καηκαν κατι παλιοαυθαιρετα στο Ματι αλλα ελεγες... Τοτε η θεση σου για το ζητημα ηταν "Δεν θα χασουμε την εξουσια για κατι κωλοαυθαιρετα"....ΟΥΤΙΣ έγραψε: 03 Φεβ 2025, 22:57Εσύ πρώτα να είσαι ειλικρινής και να διατυπώσεις ξεκάθαρα την θέση σου για το ζήτημα του δυστυχήματος, που συνοψίζεται στην περιεκτική φράση, "δεν θα χάσουμε την εξουσία για ένα κωλοτρένο" και μας μιλάς μετά για τα υπόλοιπα.Otto Weininger έγραψε: 03 Φεβ 2025, 22:52Καλά, προς το παρόν πεσε κοιμήσου και ασε τις επαναστάσεις, μη σου βγει καμια άλλη με ερπύστριες.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 03 Φεβ 2025, 22:50
Σίγουρα ήμουν εγώ;
Πάντως, δεν θυμάμαι αυτή τη συζήτηση.
Αλλά, θα σου απαντήσω. Είμαι υπέρ της επαναστατικής βίας που θα προκύψει μέσα από μια λαϊκή επανάσταση, όχι, όμως, υπέρ της τρομοκρατικής βίας
Διότι τόσες μέρες μας έχεις ζαλίσει με δήθεν αναλύσεις, επειδή απλώς φοβάσαι να είσαι ειλικρινής.
Ποσο βοδια εισαστε ολα μαζι...
Και ζητω συγκνωμη απο τα πραγματικα βοδια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Οργισμένος την 03 Φεβ 2025, 23:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 167 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SeaHawk
-
- 18 Απαντήσεις