!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Γιουροβυζιον 2025:Φετος πονταρουμε στην Αστερομάτα

Νέες κυκλοφορίες, προτάσεις για νέα ακούσματα, κριτικές
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Άβαταρ μέλους
GoBack

Re: Γιουροβυζιον 2025:Φετος πονταρουμε στην Αστερομάτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

vantono έγραψε: 31 Ιαν 2025, 11:35

Και η χειρότερη αυτή, τα πουλενάκια του γκομπάκη :003:
Ηθελε και λιγο δερμα δεν ειναι ολοι του εφαρμοστου.Εκει τη χασαμε τη μαχη
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo »

ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Ιαν 2025, 12:24
nemo έγραψε: 31 Ιαν 2025, 12:14
vantono έγραψε: 31 Ιαν 2025, 09:52
Δεν μπορούμε να τα εχουμε ολα. Εχει φωνή μεν το έκφυλο πατομπούκαλο, αλλά απο σκηνική παρουσία δεν ειναι και ΜΑΡΙΝΆΡΑ :102:
Η ΜΑΡΙΝΑΡΑ ειναι μία! :102:

Αλλα ειναι πολυ φτωχη και φτηνη σκηνικη παρουσια οντως, αυτο που ειδαμε. Ακουσα βεβαια εναν γνωστο χορογράφο στο τικ-τοκ να λεει οτι για τη χθεσινη βραδιά ειχαν μονο εναν χορογράφο για όλα τα διαγωνιζόμενα τραγουδια. Τον ίδιο.
Τον Μάιο σίγουρα δεν θα ειναι έτσι. Θα εχουμε εναν (ελπίζω οχι τον ίδιο με χθες) που θα μπορει να αφιερωθεί ολοκληρωτικά στο κομμάτι.

Εγώ αυτη τη σκηνική παρουσία την εχω φανταστεί στο μυαλο μου σαν ενα σκηνικο με background χρώματα θάλασσας με κακοκαιρία και κεραυνους, η Κλαυδία με λευκό φορεμα πανω στη σκηνη, δυο ατομα να την πλαισιώνουν στο μπαλέτο (το φύλο τους δεν εχει σημασία), και πίσω της ενας επιβλητικός και βλοσυρός μεγαλόσωμος μακρυμάλλης προχωκάγκουρας σε στυλ Βίκινγκ/Μομόα να παίζει τυμπανοταμπούρλα.

Το εχω κανει πολύ ζωντανή εικονα, σαν να το εχω δει στον υπνο μου.
καταρχην η ιδια πρεπει να διορθωσει τις κινησεις της ..γιατι δειχνει σαν ξυλαγγουρο ορθιο
επειτα αυτο που λες το εχω σκεφτει και εγω με τα τυμπανα πισω της
επισης εχω σκεφτει και δυο κοπελες αλλα μπαλαρίνες κανονικες διπλα της
που να το συνοδευουν χορευτικα ...αλλα επειδη δεν εχω γνωσεις το θεωρω δυσκολο να το αποδωσουν
χορευτικα ....τα τυμπανα πισω της ειναι μια καλη λυση αν δεν σκεφτουν τιποτα αλλο καλυτερο

το τραγουδι αξιζει και το θεωρω διαχρονικο
Δεν συμφωνώ. Το βασικό στήσιμο χθες ήταν σωστό. Το μπαλέτο δεν πρέπει να υπερβαίνει ένα σημείο αλλά η κίνηση του να παραπέμπει σε κύμα που αναδεύεται (όπως η μνήμη) και η κυρίαρχη εικόνα να είναι της τραγουδίστριας. Όσο πιο λιτή, τόσο καλύτερα.
δεν συμφωνω το στησιμο ηταν χαλια και κανεις δεν καταλαβε τι!
εγω προς στο τελος ειδα να κουνιεται κατι αλλα και παλι δεν το καταλαβα

αντε να πω οτι εσυ κατι καταλαβες με το στιχο αλλα οι ξενοι και οι υπολοιποι οχι

και ειπαμε οτι αν δεν βρουν κατι καλυτερο να την αφησουν μονη της αρκει να μαζεψουν το χερι της
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

nemo έγραψε: 31 Ιαν 2025, 12:29
ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Ιαν 2025, 12:24
nemo έγραψε: 31 Ιαν 2025, 12:14
καταρχην η ιδια πρεπει να διορθωσει τις κινησεις της ..γιατι δειχνει σαν ξυλαγγουρο ορθιο
επειτα αυτο που λες το εχω σκεφτει και εγω με τα τυμπανα πισω της
επισης εχω σκεφτει και δυο κοπελες αλλα μπαλαρίνες κανονικες διπλα της
που να το συνοδευουν χορευτικα ...αλλα επειδη δεν εχω γνωσεις το θεωρω δυσκολο να το αποδωσουν
χορευτικα ....τα τυμπανα πισω της ειναι μια καλη λυση αν δεν σκεφτουν τιποτα αλλο καλυτερο

το τραγουδι αξιζει και το θεωρω διαχρονικο
Δεν συμφωνώ. Το βασικό στήσιμο χθες ήταν σωστό. Το μπαλέτο δεν πρέπει να υπερβαίνει ένα σημείο αλλά η κίνηση του να παραπέμπει σε κύμα που αναδεύεται (όπως η μνήμη) και η κυρίαρχη εικόνα να είναι της τραγουδίστριας. Όσο πιο λιτή, τόσο καλύτερα.
δεν συμφωνω το στησιμο ηταν χαλια και κανεις δεν καταλαβε τι!
εγω προς στο τελος ειδα να κουνιεται κατι αλλα και παλι δεν το καταλαβα

αντε να πω οτι εσυ κατι καταλαβες με το στιχο αλλα οι ξενοι και οι υπολοιποι οχι

και ειπαμε οτι αν δεν βρουν κατι καλυτερο να την αφησουν μονη της αρκει να μαζεψουν το χερι της
Στο μεγεθυμένο συμφωνώ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Τί το τόσο τραγικό και επιλήψιμο εκανε με το χερι της, δεν εχω καταλαβει ακομα. Την κραζουν πολλοί για αυτο, διαβαζω και εκτος πχορουμ σχόλια.
Τι εκανε, ξυνόταν?
Εγω ουτε που προσεχα το χέρι. Παρότι την κατατάσσω 3η σε σκηνική παρουσια απο τη χθεσινη βραδια (η Μπίλι Άιλις απο τα λιντλ και η άλλη η εξωτική η Ξανόβα πωςτηλενε με το ανατολίτικο, ηταν μακραν καλύτερες σκηνικες παρουσιες απο Κλαυδια), εμενα δεν μου φανηκε οτι εκανε κατι τοσο βαρυ κι ασηκωτο σφάλμα με το χερι.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

vantono έγραψε: 31 Ιαν 2025, 12:42 Τί το τόσο τραγικό και επιλήψιμο εκανε με το χερι της, δεν εχω καταλαβει ακομα. Την κραζουν πολλοί για αυτο, διαβαζω και εκτος πχορουμ σχόλια.
Τι εκανε, ξυνόταν?
Εγω ουτε που προσεχα το χέρι. Παρότι την κατατάσσω 3η σε σκηνική παρουσια απο τη χθεσινη βραδια (η Μπίλι Άιλις απο τα λιντλ και η άλλη η εξωτική η Ξανόβα πωςτηλενε με το ανατολίτικο, ηταν μακραν καλύτερες σκηνικες παρουσιες απο Κλαυδια), εμενα δεν μου φανηκε οτι εκανε κατι τοσο βαρυ κι ασηκωτο σφάλμα με το χερι.
Δεν ήταν βαρύ και ασήκωτο σφάλμα, μη δραματοποιείς τόσο τα πράγματα. Στην τελική, δεν ήταν ο τελικός της γιουροβίζιον αλλά κάτι ως πρόβα. Και είναι καλύτερο να εντοπίζονται τα λάθη νωρίς.

Ούτε συγκρίνουμε σκηνικές παρουσίες. Δεν είναι όλα τα τραγούδια ίδια.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
SeaHawk
Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SeaHawk »

vantono έγραψε: 31 Ιαν 2025, 12:42 Τί το τόσο τραγικό και επιλήψιμο εκανε με το χερι της, δεν εχω καταλαβει ακομα. Την κραζουν πολλοί για αυτο, διαβαζω και εκτος πχορουμ σχόλια.
Τι εκανε, ξυνόταν?
Mην δινεις αξια στους ποταπους haters
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi »

vantono έγραψε: 31 Ιαν 2025, 09:56
SeaHawk έγραψε: 31 Ιαν 2025, 09:44 Tα καταφεραμε παμε γιουροβιζιον με τραγουδι "κλαιει η μανα μου στο μνημα" style
Παμε γερα.
Ειναι προσφυγικός στίχος και ευτυχώς συγκινούνται πολύ οι ευρωπαίοι με κάτι τετοια, ακομα και σε αυτους τους χαλεπούς (και χλεπούς) καιρούς που η ακροδεξιά ειναι στα πάνω της.
Πουσταρέλια Afdέδες (και αφεντάδες) ερχεται η Κλαυδιάρα, πλύν'τε ακροδεξιές κωλοτρυπιδούλες!

Και μη μου πει κανείς τιποτα σε στυλ "ελληνικά ειναι μωρε, κανείς δεν θα καταλαβει το στιχο". ΕΛΕΟC πύτοι μου, δεν ζούμε στα 70s πλέον.
Αχ Κεμάλ μου...
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Άβαταρ μέλους
vantono

:sal13:
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

vantono έγραψε: 31 Ιαν 2025, 18:54 :sal13:
Έρχεσαι δεύτερος και καταϊδρωμένος, πρώην λατρεία.
ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Ιαν 2025, 12:40 Αφιερωμένο στην προχωλατρεία. :g094:

https://m.youtube.com/shorts/xT7opC_Ucz4
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Kι αυτό για τον nemo.

Πρόσεξες τη φάση που λέει ο ένας από τους δύο, ότι η κίνηση στο μπαλέτο θυμίζει επαναφορά των νεκρών; Κατάλαβες τώρα γιατί έγραψα ότι το μπαλέτο πρέπει να θυμίζει κάτι σχετικό με το ξύπνημα της μνήμης που ταράζει τα ήσυχα κύματα;

Πρόσεξες το πόσο πιο επιβλητική είναι μια τελείως λιτή παρουσία ακόμη και σε τελείως άσχετους με τη ...λιτότητα τύπους;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

Το στρωσε ο Βαγγος

Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Να στείλουμε Γιαννόπουλο να ραπάρει τα επιτεύγματα του Κούλη σε χορευτικό με την αρκούδα του, να κατεδαφισουμε τα Γιουροβιζια
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
vantono

GoBack έγραψε: 31 Ιαν 2025, 20:36 Το στρωσε ο Βαγγος

Γάμησε!
Πόσο ωραίο ντουέτο θα ήταν Κλαυδιάρα με Ροττινγκ, τώρα που τους έκανα εικόνα :romance-hearteyes:
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Ηταν το καλύτερο από τα υπάρχοντα.

Αλλά δεν το έχουμε σαν λαός, η γιουροβίζιον είναι σε άλλο λέβελ, πέρυσι η πρώτη πεντάδα είχε αριστουργήματα. Υπολογίζω ότι θα πάρουμε τη 11η-12η θέση.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Σέλευκας
Phorum.gr user: Seleykos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέλευκας »

Στηρίζω
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Μουσική”