vantono έγραψε: 31 Ιαν 2025, 09:52
nemo έγραψε: 31 Ιαν 2025, 09:20
το αριστερο χερι της με ανοιχτη την παλαμη ειναι το λιγοτερο αισχος οταν εχει την ενταση
πρεπει να το σφιγγει σε γροθια και να το φερνει στο στηθος
επισης και η χορογραφια ειναι αισχος..το καταλαβαινω οτι το κομματι ειναι δυσκολο
να ντυθει χορογραφικα αλλα ..αυτο που παρουσιασε ειναι πολυ φτωχο
και μειωνει πολυ το τραγουδι
και πολλα αλλα μπορω να πω αλλα θα περιμενω τις διορθωσεις
Δεν μπορούμε να τα εχουμε ολα. Εχει φωνή μεν το έκφυλο πατομπούκαλο, αλλά απο σκηνική παρουσία δεν ειναι και ΜΑΡΙΝΆΡΑ
Η ΜΑΡΙΝΑΡΑ ειναι μία!
Αλλα ειναι πολυ φτωχη και φτηνη σκηνικη παρουσια οντως, αυτο που ειδαμε. Ακουσα βεβαια εναν γνωστο χορογράφο στο τικ-τοκ να λεει οτι για τη χθεσινη βραδιά ειχαν μονο εναν χορογράφο για όλα τα διαγωνιζόμενα τραγουδια. Τον ίδιο.
Τον Μάιο σίγουρα δεν θα ειναι έτσι. Θα εχουμε εναν (ελπίζω οχι τον ίδιο με χθες) που θα μπορει να αφιερωθεί ολοκληρωτικά στο κομμάτι.
Εγώ αυτη τη σκηνική παρουσία την εχω φανταστεί στο μυαλο μου σαν ενα σκηνικο με background χρώματα θάλασσας με κακοκαιρία και κεραυνους, η Κλαυδία με λευκό φορεμα πανω στη σκηνη, δυο ατομα να την πλαισιώνουν στο μπαλέτο (το φύλο τους δεν εχει σημασία), και πίσω της ενας επιβλητικός και βλοσυρός μεγαλόσωμος μακρυμάλλης προχωκάγκουρας σε στυλ Βίκινγκ/Μομόα να παίζει τυμπανοταμπούρλα.
Το εχω κανει πολύ ζωντανή εικονα, σαν να το εχω δει στον υπνο μου.
καταρχην η ιδια πρεπει να διορθωσει τις κινησεις της ..γιατι δειχνει σαν ξυλαγγουρο ορθιο
επειτα αυτο που λες το εχω σκεφτει και εγω με τα τυμπανα πισω της
επισης εχω σκεφτει και δυο κοπελες αλλα μπαλαρίνες κανονικες διπλα της
που να το συνοδευουν χορευτικα ...αλλα επειδη δεν εχω γνωσεις το θεωρω δυσκολο να το αποδωσουν
χορευτικα ....τα τυμπανα πισω της ειναι μια καλη λυση αν δεν σκεφτουν τιποτα αλλο καλυτερο
το τραγουδι αξιζει και το θεωρω διαχρονικο