!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Γιουροβυζιον 2025:Φετος πονταρουμε στην Αστερομάτα

Νέες κυκλοφορίες, προτάσεις για νέα ακούσματα, κριτικές
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Re: Γιουροβυζιον 2025:Φετος πονταρουμε στην Αστερομάτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

SeaHawk έγραψε: 31 Ιαν 2025, 09:44 Tα καταφεραμε παμε γιουροβιζιον με τραγουδι "κλαιει η μανα μου στο μνημα" style
Παμε γερα.
Ειναι προσφυγικός στίχος και ευτυχώς συγκινούνται πολύ οι ευρωπαίοι με κάτι τετοια, ακομα και σε αυτους τους χαλεπούς (και χλεπούς) καιρούς που η ακροδεξιά ειναι στα πάνω της.
Πουσταρέλια Afdέδες (και αφεντάδες) ερχεται η Κλαυδιάρα, πλύν'τε ακροδεξιές κωλοτρυπιδούλες!

Και μη μου πει κανείς τιποτα σε στυλ "ελληνικά ειναι μωρε, κανείς δεν θα καταλαβει το στιχο". ΕΛΕΟC πύτοι μου, δεν ζούμε στα 70s πλέον.
Άβαταρ μέλους
vantono

Η αντιπαθής ξανθόψειρα ο Ξιαρχό τα λέει σωστά
https://www.tiktok.com/@tasosxiarcho/vi ... 1356965142
Γυφτάκι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γυφτάκι »

3ο με 4ο απ΄το τέλος , μέχρι εκεί πάει ..
Γυφτάκι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γυφτάκι »

Ανίκητος έγραψε: 31 Ιαν 2025, 01:45
vantono έγραψε: 31 Ιαν 2025, 00:34 Το πήρε η Κλαυδιάρα. Ραντεβού στην Ελβετία το Μάιο!

Ωραία ερμηνεία αλλά πολύ φτωχή σκηνική παρουσία. Πρέπει να βρεθεί κάποιος χορογράφος της προκοπής μέχρι τότε και να βάλει μια τάξη.

Ὡσὰν φάρσα.

:smt005:
Άβαταρ μέλους
vantono

Απ' οτι ειδα πάντως, η καλύτερη και πιο άρτια συνολικά ερμηνεία της χθεσινής βραδιάς (απο αποψη και φωνητικών και σκηνικής παρουσίας γενικώς) ηταν αυτη

Και η χειρότερη αυτή, τα πουλενάκια του γκομπάκη :003:
stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik »

vantono έγραψε: 31 Ιαν 2025, 00:34 Το πήρε η Κλαυδιάρα. Ραντεβού στην Ελβετία το Μάιο!

Ωραία ερμηνεία αλλά πολύ φτωχή σκηνική παρουσία. Πρέπει να βρεθεί κάποιος χορογράφος της προκοπής μέχρι τότε και να βάλει μια τάξη.
5-6 τραβελια χορευτές να βάλουμε και σιγουρακι το χρυσό!
Άβαταρ μέλους
Παλαιοελλαδίτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Παλαιοελλαδίτης »

Στο μεταξύ τώρα συνειδητοποίησα ποια είναι η Ναυσικά που πήρε 0. :lol:

Άβαταρ μέλους
vantono

stergiosbik έγραψε: 31 Ιαν 2025, 11:48

5-6 τραβελια χορευτές να βάλουμε και σιγουρακι το χρυσό!
Δεν κολλάνε με το σκηνικό, δυστυχώς. Ειναι άλλου τύπου γουόκ το σκηνικό της Κλαυδίας, φιλοπροσφυγικό.
Τζέντερ γουόκ φασούλα με τραβελοχορευτικά με τακουνια κτλ ήταν για το περσινό, της Μαρινάρας.
nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo »

vantono έγραψε: 31 Ιαν 2025, 10:04 Η αντιπαθής ξανθόψειρα ο Ξιαρχό τα λέει σωστά
https://www.tiktok.com/@tasosxiarcho/vi ... 1356965142
αλλος ενας μαλακας που λεει μαλακιες

αλλα αν δεν βρουν τιποτα αλλο για χορογραφια καλυτερα ειναι να την αφησουν μονη της
ντυμένη με ενα πιο ταιριαστο φορεμα και να βρουν ενα τροπο να μην κουνα τοσο αγαρμπα
το ελευθερο χερι της
Άβαταρ μέλους
vantono

Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 31 Ιαν 2025, 12:00 Στο μεταξύ τώρα συνειδητοποίησα ποια είναι η Ναυσικά που πήρε 0. :lol:

Λολ, κι εγώ :lol:
Παρότι στο δευτερο βιντεάκι, το σαουντρακ εκεινης της χαζοταινίας (με τον μέγα Ανδρέα Κωνσταντίνου ως επικο καλτ Κρητίκαρο Ράμπο) την ειχα δει με την αλλη τη φρικούλω που τραγουδουσαν, αλλά και τότε δεν κατάλαβα οτι ηταν η γνωστή Ναυσικά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 31 Ιαν 2025, 12:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

θηλυκος καζαντζιδης :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

H Aστερομάτα μ' αρέσει και η Κλαβδία ήταν τρακαρισμένη.

Αναφορικά με τη σκηνική παρουσία, με ένα το ίδιο λιτό στυλ στο φόρεμα χωρίς κουμπάκια κλπ που παραπέμπουν σε σανέλ σε άσπρο ή μαύρο χρώμα και χωρίς να κουνάει τα χέρια της (ούτε το'χει ούτε ταιριάζει στο στυλ του τραγουδιού) θα ήταν πολύ καλύτερη. Ελπίζω μέχρι το διαγωνισμό να το δουλέψουν περισσότερο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo »

vantono έγραψε: 31 Ιαν 2025, 09:52
nemo έγραψε: 31 Ιαν 2025, 09:20 το αριστερο χερι της με ανοιχτη την παλαμη ειναι το λιγοτερο αισχος οταν εχει την ενταση
πρεπει να το σφιγγει σε γροθια και να το φερνει στο στηθος
επισης και η χορογραφια ειναι αισχος..το καταλαβαινω οτι το κομματι ειναι δυσκολο
να ντυθει χορογραφικα αλλα ..αυτο που παρουσιασε ειναι πολυ φτωχο
και μειωνει πολυ το τραγουδι

και πολλα αλλα μπορω να πω αλλα θα περιμενω τις διορθωσεις
Δεν μπορούμε να τα εχουμε ολα. Εχει φωνή μεν το έκφυλο πατομπούκαλο, αλλά απο σκηνική παρουσία δεν ειναι και ΜΑΡΙΝΆΡΑ :102:
Η ΜΑΡΙΝΑΡΑ ειναι μία! :102:

Αλλα ειναι πολυ φτωχη και φτηνη σκηνικη παρουσια οντως, αυτο που ειδαμε. Ακουσα βεβαια εναν γνωστο χορογράφο στο τικ-τοκ να λεει οτι για τη χθεσινη βραδιά ειχαν μονο εναν χορογράφο για όλα τα διαγωνιζόμενα τραγουδια. Τον ίδιο.
Τον Μάιο σίγουρα δεν θα ειναι έτσι. Θα εχουμε εναν (ελπίζω οχι τον ίδιο με χθες) που θα μπορει να αφιερωθεί ολοκληρωτικά στο κομμάτι.

Εγώ αυτη τη σκηνική παρουσία την εχω φανταστεί στο μυαλο μου σαν ενα σκηνικο με background χρώματα θάλασσας με κακοκαιρία και κεραυνους, η Κλαυδία με λευκό φορεμα πανω στη σκηνη, δυο ατομα να την πλαισιώνουν στο μπαλέτο (το φύλο τους δεν εχει σημασία), και πίσω της ενας επιβλητικός και βλοσυρός μεγαλόσωμος μακρυμάλλης προχωκάγκουρας σε στυλ Βίκινγκ/Μομόα να παίζει τυμπανοταμπούρλα.

Το εχω κανει πολύ ζωντανή εικονα, σαν να το εχω δει στον υπνο μου.
καταρχην η ιδια πρεπει να διορθωσει τις κινησεις της ..γιατι δειχνει σαν ξυλαγγουρο ορθιο
επειτα αυτο που λες το εχω σκεφτει και εγω με τα τυμπανα πισω της
επισης εχω σκεφτει και δυο κοπελες αλλα μπαλαρίνες κανονικες διπλα της
που να το συνοδευουν χορευτικα ...αλλα επειδη δεν εχω γνωσεις το θεωρω δυσκολο να το αποδωσουν
χορευτικα ....τα τυμπανα πισω της ειναι μια καλη λυση αν δεν σκεφτουν τιποτα αλλο καλυτερο

το τραγουδι αξιζει και το θεωρω διαχρονικο
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Κατά τα άλλα, το να μπαίνουμε μονίμως στη διαδικασία του ποπ ραπ για να γιουροβιζιονιστούμε ευπρεπώς, κάπου έχει κουράσει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

nemo έγραψε: 31 Ιαν 2025, 12:14
vantono έγραψε: 31 Ιαν 2025, 09:52
nemo έγραψε: 31 Ιαν 2025, 09:20 το αριστερο χερι της με ανοιχτη την παλαμη ειναι το λιγοτερο αισχος οταν εχει την ενταση
πρεπει να το σφιγγει σε γροθια και να το φερνει στο στηθος
επισης και η χορογραφια ειναι αισχος..το καταλαβαινω οτι το κομματι ειναι δυσκολο
να ντυθει χορογραφικα αλλα ..αυτο που παρουσιασε ειναι πολυ φτωχο
και μειωνει πολυ το τραγουδι

και πολλα αλλα μπορω να πω αλλα θα περιμενω τις διορθωσεις
Δεν μπορούμε να τα εχουμε ολα. Εχει φωνή μεν το έκφυλο πατομπούκαλο, αλλά απο σκηνική παρουσία δεν ειναι και ΜΑΡΙΝΆΡΑ :102:
Η ΜΑΡΙΝΑΡΑ ειναι μία! :102:

Αλλα ειναι πολυ φτωχη και φτηνη σκηνικη παρουσια οντως, αυτο που ειδαμε. Ακουσα βεβαια εναν γνωστο χορογράφο στο τικ-τοκ να λεει οτι για τη χθεσινη βραδιά ειχαν μονο εναν χορογράφο για όλα τα διαγωνιζόμενα τραγουδια. Τον ίδιο.
Τον Μάιο σίγουρα δεν θα ειναι έτσι. Θα εχουμε εναν (ελπίζω οχι τον ίδιο με χθες) που θα μπορει να αφιερωθεί ολοκληρωτικά στο κομμάτι.

Εγώ αυτη τη σκηνική παρουσία την εχω φανταστεί στο μυαλο μου σαν ενα σκηνικο με background χρώματα θάλασσας με κακοκαιρία και κεραυνους, η Κλαυδία με λευκό φορεμα πανω στη σκηνη, δυο ατομα να την πλαισιώνουν στο μπαλέτο (το φύλο τους δεν εχει σημασία), και πίσω της ενας επιβλητικός και βλοσυρός μεγαλόσωμος μακρυμάλλης προχωκάγκουρας σε στυλ Βίκινγκ/Μομόα να παίζει τυμπανοταμπούρλα.

Το εχω κανει πολύ ζωντανή εικονα, σαν να το εχω δει στον υπνο μου.
καταρχην η ιδια πρεπει να διορθωσει τις κινησεις της ..γιατι δειχνει σαν ξυλαγγουρο ορθιο
επειτα αυτο που λες το εχω σκεφτει και εγω με τα τυμπανα πισω της
επισης εχω σκεφτει και δυο κοπελες αλλα μπαλαρίνες κανονικες διπλα της
που να το συνοδευουν χορευτικα ...αλλα επειδη δεν εχω γνωσεις το θεωρω δυσκολο να το αποδωσουν
χορευτικα ....τα τυμπανα πισω της ειναι μια καλη λυση αν δεν σκεφτουν τιποτα αλλο καλυτερο

το τραγουδι αξιζει και το θεωρω διαχρονικο
Δεν συμφωνώ. Το βασικό στήσιμο χθες ήταν σωστό. Το μπαλέτο δεν πρέπει να υπερβαίνει ένα σημείο αλλά η κίνηση του να παραπέμπει σε κύμα που αναδεύεται (όπως η μνήμη) και η κυρίαρχη εικόνα να είναι της τραγουδίστριας. Όσο πιο λιτή, τόσο καλύτερα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Μουσική”