https://www.reader.gr/politiki/512255_k ... tagonistesenaon έγραψε: 31 Ιαν 2025, 01:12 παντως δεν βλεπω πουθενά να ισχυρίζονται οτι ειναι λιβε, οκ, ειπαμε![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τα σχόλιά σας για τη συνέντευξη του πρωθυπουργού...
Re: Τα σχόλιά σας για τη συνέντευξη του πρωθυπουργού...
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
,
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
ε καλα, να μαθεις να διαβάζεις, το ιντερνετ ειναι γεμάτο κίνδυνους, ισως να μπαίνεις με την εποπτεία ενος μεγαλου καλύτερα.Saturn έγραψε: 31 Ιαν 2025, 01:45https://www.reader.gr/politiki/512255_k ... tagonistesenaon έγραψε: 31 Ιαν 2025, 01:12 παντως δεν βλεπω πουθενά να ισχυρίζονται οτι ειναι λιβε, οκ, ειπαμε![]()
Παρακολουθήστε σε Live Streaming τη συνέντευξη (ΚΟΝΣΕΡΒΑ) που παραχωρεί ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στην τηλεόραση του Alpha και την εκπομπή «Πρωταγωνιστές» του Σταύρου Θεοδωράκη
δηλαδή, πόσες ημέρες μετα κυκλοφόρησαν οι φωτο με το μανιτάρι?enaon έγραψε: 31 Ιαν 2025, 01:45 στο πρώτο πόρισμα της πυροσβεστικής, που δεν εχω καταλαβει αν ειναι τροχαία ή πυροσβεστική αλλα τελος παντων, δεν εχουν δει την πυρόσφαιρα ακομα, δεν προσπάθησαν να την αιτιολογήσουν, την προσπέρασαν, λεγανε απλα για την φωτια γενικά. Αν δεν υπήρχαν οι καμερες που έπιασαν το φαινόμενο, ουτε εμεις θα το συζητούσαμε τωρα.
μήνεςSaturn έγραψε: 31 Ιαν 2025, 01:49δηλαδή, πόσες ημέρες μετα κυκλοφόρησαν οι φωτο με το μανιτάρι?enaon έγραψε: 31 Ιαν 2025, 01:45 στο πρώτο πόρισμα της πυροσβεστικής, που δεν εχω καταλαβει αν ειναι τροχαία ή πυροσβεστική αλλα τελος παντων, δεν εχουν δει την πυρόσφαιρα ακομα, δεν προσπάθησαν να την αιτιολογήσουν, την προσπέρασαν, λεγανε απλα για την φωτια γενικά. Αν δεν υπήρχαν οι καμερες που έπιασαν το φαινόμενο, ουτε εμεις θα το συζητούσαμε τωρα.
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
δεν θυμαμαι, μπορει και οχι πολυ μετα, αλλα το πρωτο πόρισμα βγηκε επιτόπου, δεν ειχε σχέση με ανακριτική διαδικασία, δεν υπήρχε καν ανακριτής ακομα. Οταν βαλανε ανακριτή, τους ζήτησε να το ξανακανουν.
ηταν πορισμα επιπεδου παιρνει φωτια το σπιτι σου ,βγαζουν και ενα πορισμα, παντα το κανουν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 31 Ιαν 2025, 01:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
enaon έγραψε: 31 Ιαν 2025, 01:48ε καλα, να μαθεις να διαβάζεις, το ιντερνετ ειναι γεμάτο κίνδυνους, ισως να μπαίνεις με την εποπτεία ενος μεγαλου καλύτερα.Saturn έγραψε: 31 Ιαν 2025, 01:45https://www.reader.gr/politiki/512255_k ... tagonistesenaon έγραψε: 31 Ιαν 2025, 01:12 παντως δεν βλεπω πουθενά να ισχυρίζονται οτι ειναι λιβε, οκ, ειπαμε![]()
Παρακολουθήστε σε Live Streaming τη συνέντευξη (ΚΟΝΣΕΡΒΑ) που παραχωρεί ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στην τηλεόραση του Alpha και την εκπομπή «Πρωταγωνιστές» του Σταύρου Θεοδωράκη
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης «ανοίγει τα χαρτιά του» και προσδιορίζει για πρώτη φορά τις εκλογές για τον Μάιο, ενισχύοντας το σενάριο για κάλπες απλής αναλογικής στις 21 Μαΐου (με ανοιχτό το ενδεχόμενο και για 28/5). Αν και αποφεύγει να αποκαλύψει την ακριβή ημερομηνία της προσφυγής στις κάλπες, κλείνει ορισμένα σενάρια που είχαν διακινηθεί για πρώτες κάλπες στις 2 Ιουλίου.
Όλη η συνέντευξη, προυπήρχε στις πληροφορίες?
ρητορική ερώτησηOrion22 έγραψε: 31 Ιαν 2025, 01:50μήνεςSaturn έγραψε: 31 Ιαν 2025, 01:49δηλαδή, πόσες ημέρες μετα κυκλοφόρησαν οι φωτο με το μανιτάρι?enaon έγραψε: 31 Ιαν 2025, 01:45 στο πρώτο πόρισμα της πυροσβεστικής, που δεν εχω καταλαβει αν ειναι τροχαία ή πυροσβεστική αλλα τελος παντων, δεν εχουν δει την πυρόσφαιρα ακομα, δεν προσπάθησαν να την αιτιολογήσουν, την προσπέρασαν, λεγανε απλα για την φωτια γενικά. Αν δεν υπήρχαν οι καμερες που έπιασαν το φαινόμενο, ουτε εμεις θα το συζητούσαμε τωρα.
αμέσως σχεδόν κυκλοφόρησαν οκ
Δύο παροπλισμένα βαγόνια για πείραμα χρειάζονται και όρεξη.
μπερδεμα μου μοιαζει, εχει περιθώρια λαθους, καλυτέρα να ρωτήσουμε τον χελενικ να ειμαστε σίγουροι.
- Bill Hicks
είχε προηγηθεί φακ τσέκιν, συντονίσου κι άσε τις τουϊτεροπαπαριές.Kauldron έγραψε: 30 Ιαν 2025, 21:17Οχι, σύμφωνα με το Φλωρίδη.Bill Hicks έγραψε: 30 Ιαν 2025, 15:28το 13ο πάντα υπαρκτό ήταν, το 14ο ήταν και είναι ανύπαρκτο.Αρίστος έγραψε: 30 Ιαν 2025, 13:43 Ωστε τελικα υπηρχε 13ο βαγονι και το παραδεχτηκε η Hellenic;
Α ρε ΚΟΥΒΑ Γιαννοπουλε...
εκατονταδες ποστς εκανες πλακιτσα στους δηθεν ψεκες που μιλουσαν για ανυπαρκτο 13ο βαγονι.![]()
.![]()
viewtopic.php?p=3839448#p3839448
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
περιθώρια λαθους σίγουρα έχει.
Ένα τενεκέ ξυλολιο τότε και λίγο μπαρούτι. Να δούνε την έκρηξη που δημιουργείται αν έχει ομοιότητες.
Ένα τενεκέ ξυλολιο τότε και λίγο μπαρούτι. Να δούνε την έκρηξη που δημιουργείται αν έχει ομοιότητες.
αν τον κρατάει ο γγ, οκ να δοκιμάσουμε, απο περιέργεια.
https://www.zougla.gr/politiki/poso-lyp ... horas-mou/
Δε χρειάστηκε να παρακολουθήσω πολύ ώρα τον πρωθυπουργό για να αντιληφθώ τι συμβαίνει. Ζητώ συγνώμη για την αμετροέπεια μου αλλά έχω πολλές ώρες πτήσης, οι οποίες μου επιτρέπουν να αντιλαμβάνομαι τι προηγήθηκε μιας τέτοιας συνέντευξης πίσω από τα πλατώ.
«Αυτές είναι οι ερωτήσεις, αυτές οι απαντήσεις, θα φαίνεσαι σκληρός όταν ρωτάς (δεν θα απολυθείς), θα φαίνομαι μετανοημένος όταν απαντώ». Τι απίστευτη θεατρική παράσταση ήταν αυτή; Πόσοι κλόουν της «ενημέρωσης» ξεπήδησαν ξαφνικά από τις εκπομπές; Με πόσο θάρρος κούναγαν το δάχτυλο για τους άστοχους χειρισμούς των υπευθύνων στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών. Ακόμα κι εκείνοι οι ξεψυχισμένοι κομπάρσοι των ψυχαγωγικών εκπομπών, απέκτησαν κρίση.
Δε χρειάστηκε να παρακολουθήσω πολύ ώρα τον πρωθυπουργό για να αντιληφθώ τι συμβαίνει. Ζητώ συγνώμη για την αμετροέπεια μου αλλά έχω πολλές ώρες πτήσης, οι οποίες μου επιτρέπουν να αντιλαμβάνομαι τι προηγήθηκε μιας τέτοιας συνέντευξης πίσω από τα πλατώ.
«Αυτές είναι οι ερωτήσεις, αυτές οι απαντήσεις, θα φαίνεσαι σκληρός όταν ρωτάς (δεν θα απολυθείς), θα φαίνομαι μετανοημένος όταν απαντώ». Τι απίστευτη θεατρική παράσταση ήταν αυτή; Πόσοι κλόουν της «ενημέρωσης» ξεπήδησαν ξαφνικά από τις εκπομπές; Με πόσο θάρρος κούναγαν το δάχτυλο για τους άστοχους χειρισμούς των υπευθύνων στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών. Ακόμα κι εκείνοι οι ξεψυχισμένοι κομπάρσοι των ψυχαγωγικών εκπομπών, απέκτησαν κρίση.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 598 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
-
- 1 Απαντήσεις