!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τα σχόλιά σας για τη συνέντευξη του πρωθυπουργού...
Re: Τα σχόλιά σας για τη συνέντευξη του πρωθυπουργού...
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
λιβε τα παίζαν και τα σπόιλερ ρε συenaon έγραψε: 31 Ιαν 2025, 01:01 βλαμμενα με δουλευετε; Τι λιβε, αφου στα διαλείμματα για διαφημίσεις βαζει και σποιλερ απο αυτα που θα πουνε μετα. Χρονομηχανή εχει;
παντως δεν βλεπω πουθενά να ισχυρίζονται οτι ειναι λιβε, οκ, ειπαμε 
Ο μετασχηματιστής υποβιβάζει την τάση των 50.000βολτ που έχουν οι εναέριοι αγωγοί σε ας πούμε 400βολτ σχετικά ασφαλή τάση, δεν είναι κάτι επικίνδυνο, τυλίγματα χαλκού μέσα σε λάδι ειναι. Το ηλεκτρικό τόξο που δημιουργήθηκε είναι στην υψηλή τάση των 50.000βολτ. Η τεράστια μπάλα φωτός που βλέπουμε στο βίντεο της σύγκρουσης (που έχει διάμετρο 100μετρα όπως λένε), προς το τέλος της και λίγο πριν σβήσει δείχνει μια εικόνα φωτιάς που σβήνει, άρα υπήρξε ηλεκτρικό τόξο στην υψηλή τάση και καύσιμη ύλη όπως στις μηχανές εσωτερικής καύσης και έγινε η έκρηξη. Το ηλεκτρικό τόξο από μόνο του δεν θα είχε σφαιρικό σχήμα που συνεχώς μεγαλώνει μέχρι τα 100μ, αλλά θα ήταν ένα σταθερού σχετικά μεγέθους τόξο της τάξης των 10μ ας πούμε . Αν θέλουν ας κάνουν πείραμα .Otto Weininger έγραψε: 30 Ιαν 2025, 17:33
Επίσης κοίτα τι αλλα λέει η Μάνδρου που σου διέφυγαν:
Ένα από τα πολλά πορίσματα που έχει ο ανακριτής στην υπόθεση των Τεμπων είναι από τους Γάλλους ειδικούς / εμπειρογνώμονες υποστηρίζει ότι το μανιτάρι φωτιάς προήλθε απο την ηλεκτρικη εκρηξη στον μετασχηματιστή της εμπορικής αμαξοστοιχίας απο την υψηλή τάση των 50,000 volt.
Σήμερα η Hellenic Train έβγαλε πάλι ανακοίνωση ότι βεβαιώνει πως δεν υπήρχε κανένα επιλήψιμο η εύφλεκτο υλικό που δεν το ξέρουμε...
Αλλά ο Μητσοτάκης κακώς δήλωσε ότι βάση των πληροφοριών του από τις επίσημες πηγές κατηγορηματικά δεν υπήρχε κάποιο φορτίο κρυφό...
Και μια μπετοβεργα να πετάξουν θα φανεί, σιγά.
Δεκτό, ανακαλώ το περί λάιβ, λάθος εντύπωση είχα.enaon έγραψε: 31 Ιαν 2025, 01:12 παντως δεν βλεπω πουθενά να ισχυρίζονται οτι ειναι λιβε, οκ, ειπαμε![]()
Σε κάθε περίπτωση ο μαυρουδής δείχνει να έφριξε λάιβ (νομίζω) στον παπαδάκη με αυτά που ο κυριάκος δήλωσε σε (μαγνητοσκοπημένη)... "συνέντευξη νομίζω σε δημοσιογράφο"?
-"ναι ναι, καλά θυμάσαι...στο τεοντοράκι"
- Otto Weininger
Βέβαια ο Μητσοτάκης δεν ειπε τίποτα διαφορετικό από ότι είχε πει πριν 9 μήνες αλλά δε γαμείς.
Σαν τις αποκαλύψεις για τα ηχητικά του Λαμπρόπουλου μου παρουσιαζε ως αποκάλυψη κάτι που είχε ξαναγράψει 1 χρόνο πριν.
Σαν τις αποκαλύψεις για τα ηχητικά του Λαμπρόπουλου μου παρουσιαζε ως αποκάλυψη κάτι που είχε ξαναγράψει 1 χρόνο πριν.
Let them make the first mistake. We make the last move.
παιδια νομιζω πολλα λεμε, δεν νομιζω να ειναι 50χιλιαδες. Μην λεμε πίπες αν δεν τις εχει πει ο Κυριακος πρώτα
θα χαρει ο θεοδωρακης αν σε διαβασει, αυτη την εντυπωση ηθελε να εχεις
ποτάμι ολόκληρο θα γίνουν τα δάκρυα της χαράς του
Οι Γάλλοι ειδικοί το λένε . Ας είναι και 20kv ένα τόξο άνετα γίνεται.
Τα άλλα που είπα στέκουν καθόλου;
Ο κυριακος παντως πίπες για ηλεκτρικά τόξα δεν ειπε στον Θεοδωράκη, δεν θα μπορουσε γιατι θα καρφωνόταν, την ώρα που το λεει εχει μονο το πρώτο πόρισμα της πυροσβεστικής, δεν λεει για τόξα η πυροσβεστική ακομα τότε, λεει για υψηλή θερμοκτασια λόγω σύγκρουσης, μεταλλα κλπ και τριβή, και λαδια που πηραν φωτια.
πιπες δηλαδή, αλλα οχι πίπες με τόξα.
πιπες δηλαδή, αλλα οχι πίπες με τόξα.
να το δώ γραμμένο καπου και το συζητάμε, αλλά ειναι επίπεδο χολυγουντ αυτα.xlsms έγραψε: 31 Ιαν 2025, 01:33 Οι Γάλλοι ειδικοί το λένε . Ας είναι και 20kv ένα τόξο άνετα γίνεται.
Τα άλλα που είπα στέκουν καθόλου;
τί λέτε μωρέ, λαιβ ήταν δηλωμένο
το είχαν και σε Live streaming
τώρα αν έπαιζε καμια χρονοκαθυστέρηση, δεν ξέρω
τώρα αν έπαιζε καμια χρονοκαθυστέρηση, δεν ξέρω
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
εε, βρες το, μην κατηγορεις αδικα τον Πρωθυπουργό. Βρες καπου να λεει οτι ήταν λιβε. Ψεκα.Saturn έγραψε: 31 Ιαν 2025, 01:39 τί λέτε μωρέ, λαιβ ήταν δηλωμένο
τώρα αν έπαιζε καμια χρονοκαθυστέρηση, δεν ξέρω![]()
στο πρώτο πόρισμα της πυροσβεστικής, που δεν εχω καταλαβει αν ειναι τροχαία ή πυροσβεστική αλλα τελος παντων, δεν εχουν δει την πυρόσφαιρα ακομα, δεν προσπάθησαν να την αιτιολογήσουν, την προσπέρασαν, λεγανε απλα για την φωτια γενικά. Αν δεν υπήρχαν οι καμερες που έπιασαν το φαινόμενο, ουτε εμεις θα το συζητούσαμε τωρα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 31 Ιαν 2025, 01:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 598 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
-
- 1 Απαντήσεις