!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Γιατί ρε μαλάκες μπαίνετε σε συζητήσεις με τον ΓΓ?

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Saturn
Phorum.gr user: Saturn

Re: Γιατί ρε μαλάκες μπαίνετε σε συζητήσεις με τον ΓΓ?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn »

Πασίφω, γιατί όταν η σάπια κάνει αναφορά επί προσωπικού -και οικογενειακού-και με φαντασιακές κατηγορίες, δεν μπολντάρεις απλώς το ποστ της και να το κάνεις και κόπυ πέιστ σε απανωτά ποσταρίσματα ωστε να διακρίνεται καλύτερα:
α) ο εκνευρισμός και η κενοδοξία της
β) η απουσία ενδοφορουμικών επιχειρημάτων
γ) η παντελής απουσία αξιοπρέπειας και πραγματικής αυτοκυριαρχίας?
Για το τελευταίο, έχει δάσκαλο τον Όττο από ό,τι διάβασα προηγουμένως οπότε ίσως και να είναι και αυτός ένας λόγος που δεν μπορεί να κατανοήσει οτι ΑΥΤΟΚΥΡΙΑΡΧΙΑ πραγματική μπορεί να έχει ΜΟΝΟ ένας ουσιαστικά ταπεινός άνθρωπος και ΟΧΙ ένας αλαζόνας.
Θέλω να πω ας πούμε για παράδειγμα, η ίδια η καύχηση για κάποια τεχνική απόκτηση αυτοκυριαρχίας (μέσα από μαθήματα πολεμικών τεχνών ή απόκτησης εξουσίας βλέπε παραδείγματος χάριν ανθρώπους της Κυβέρνησης), είναι αλαζονεία μεγίστου βαθμού και συνιστά αδυναμία που οδηγεί σε Ύβρη και σε Μεγάλη Πτώση.

Την πτώση της αυτή βιώνει η καημένη τόσα χρόνια εδώ μέσα και αφού έχουμε καταλήξει στο παρελθόν, πολλάκις, πως είναι τόσο μεγάλη που ούτε που το παίρνει χαμπάρι οτι γίνεται σούργελο και κλωτσοπατινάδα ακόμα και του τελευταίου ζαιολύματος, ας τη να πάει στο καλό......

Εναλλακτικά, μπορείς να την μπινελικώσεις σε μισή γραμμή-και όχι σε ολόκληρη παράγραφο-αφήνοντας χώρο και στον επόμενο που θέλει να την χρησιμοποιήσει ως παρατράγουδο.

Φιλάκια :hebit:
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Aitwlos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Aitwlos »

Νon4me έγραψε: 28 Ιαν 2025, 22:37
Aitwlos έγραψε: 28 Ιαν 2025, 22:33
Νon4me έγραψε: 28 Ιαν 2025, 22:31

Δε σε θυμαμαι για τοσο λακαμα με τον αλλον λογιασμο ? τι εγινε ? σε πακετωσε γκομενακι ? σουτ απο δουλεια ?

;;;;;;;

Εσύ κάνεις ακόμα 5;
καταλαβα . εχεις να δουλεψεις κατι χρονια . εκει σου βγαινει η ξυνιλα . ποτε δεν ειχα πει για 5 . 2 εκανα μια δικια μου και μια ως υπαλληλος . παραιτηθηκα πριν ενα μηνα απο το υπαλληλικι γιατι εδινα κατι εξετασεις και τωρα ειμαι στην δικια μου μονο

κατι αλλο ?

:smt005: ότι έχω να δουλέψω κάτι χρόνια.

Φαντάζομαι όλα καθαρά και σαν υπάλληλος και σαν Ε.Ε, ε;
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Ιαν 2025, 22:33
Πασιφάη έγραψε: 28 Ιαν 2025, 22:18
ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Ιαν 2025, 22:12

Μα εσυ αναφέρθηκες στα περιανεμικά αναφορικα με τα προσωπικά σου βρε βλημμένο, όχι εγώ. Με πολύ περισσότερο πάθος και οργή.

Εγώ ποτέ δεν υπήρξα τελάλης της προσωπικής ζωής του καθενός σε δημόσιο βήμα, ακόμη κι αν ήξερα και ξέρω τελείως εξευτελιστικά πράγματα. Ποτέ δε έπαιξα σ´αυτό το στυλάκι και καμμιά πορδή σαν και σε σας, δεν θα με κάνει να σας παίξω ομοιοπαθητικά. :lol:

Οπότε άντε να πουλήσεις μαγκιές και απειλές στο μίζερο και πουστοειδές πχορουμικό συνάφι σου και άσε τα αού.

....Συνεννοηθήκαμε ευαισθητοποιημένα λεβεντοκατιναριά; :e045:
Κάτσε να το ξύσω. Περίμενε. Αχχ. απόλαυση.
Ρε άντε μου στο γερο διάολο καθίκι που θα μου κουνήσεις και το δάχτυλο.
Πουσταρού είσαι αλλά όταν θα ''αναδειχθείς'' με δόξα και τιμή, σφύρα να σε περιλάβω. Μουστόγρια.

Το'χουμε μωρή κατάντια, ή να στο ζωγραφίσω;
Από τη στιγμή που θα το διαβάσουν και εμπεδώσουν οι επίτιμοι κηδεμόνες του βλημμένου είδους σας, σαφώς και δεν το ´χουμε αλλά το ´χω, βρε κουτό. Και γαύγιζε όσο θες.

...Ξέρεις από σκάκι;

:lol:
Ναι. Αρκετά καλά.

Επίσης ξέρω και τάβλι. ''Τσιμπάω'' τα ζάρια και θα μπορούσα να τρώω φράγκα απο κάτι χαμαιτυπεία σαν και του λόγου σου. Δήθεν τάχα μου, θολοκουλτούρα. Μην κοιτάς που δεν το κάνω διότι σας λυπάμαι.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me »

ο πατερας μου ειχε παρει ενα τουρνουα . αν θελετε κανονιζω μονομαχια .
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Saturn έγραψε: 28 Ιαν 2025, 22:39 Πασίφω, γιατί όταν η σάπια κάνει αναφορά επί προσωπικού -και οικογενειακού-και με φαντασιακές κατηγορίες, δεν μπολντάρεις απλώς το ποστ της και να το κάνεις και κόπυ πέιστ σε απανωτά ποσταρίσματα ωστε να διακρίνεται καλύτερα:
α) ο εκνευρισμός και η κενοδοξία της
β) η απουσία ενδοφορουμικών επιχειρημάτων
γ) η παντελής απουσία αξιοπρέπειας και πραγματικής αυτοκυριαρχίας?
Για το τελευταίο, έχει δάσκαλο τον Όττο από ό,τι διάβασα προηγουμένως οπότε ίσως και να είναι και αυτός ένας λόγος που δεν μπορεί να κατανοήσει οτι ΑΥΤΟΚΥΡΙΑΡΧΙΑ πραγματική μπορεί να έχει ΜΟΝΟ ένας ουσιαστικά ταπεινός άνθρωπος και ΟΧΙ ένας αλαζόνας.
Θέλω να πω ας πούμε για παράδειγμα, η ίδια η καύχηση για κάποια τεχνική απόκτηση αυτοκυριαρχίας (μέσα από μαθήματα πολεμικών τεχνών ή απόκτησης εξουσίας βλέπε παραδείγματος χάριν ανθρώπους της Κυβέρνησης), είναι αλαζονεία μεγίστου βαθμού και συνιστά αδυναμία που οδηγεί σε Ύβρη και σε Μεγάλη Πτώση.

Την πτώση της αυτή βιώνει η καημένη τόσα χρόνια εδώ μέσα και αφού έχουμε καταλήξει στο παρελθόν, πολλάκις, πως είναι τόσο μεγάλη που ούτε που το παίρνει χαμπάρι οτι γίνεται σούργελο και κλωτσοπατινάδα ακόμα και του τελευταίου ζαιολύματος, ας τη να πάει στο καλό......

Εναλλακτικά, μπορείς να την μπινελικώσεις σε μισή γραμμή-και όχι σε ολόκληρη παράγραφο-αφήνοντας χώρο και στον επόμενο που θέλει να την χρησιμοποιήσει ως παρατράγουδο.

Φιλάκια :hebit:
Ναι καλέ. το ξέρω. Έχεις δίκιο. Άσε με να παίξω όμως. :lol:
Φιλιά μωρή. Πολλά. :g094:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Πασιφάη την 28 Ιαν 2025, 22:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Saturn
Phorum.gr user: Saturn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn »

Otto Weininger έγραψε: 28 Ιαν 2025, 22:23
Saturn έγραψε: 28 Ιαν 2025, 22:19
enaon έγραψε: 28 Ιαν 2025, 22:10

αμάν βρε, θα νομιζω οτι σε λεω βλάκα και τα κατάφερα, έγινες. Ελεος.
Έλα ρε, εδώ τον αδικείς -ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ
Απλώς, ήθελε να με πικάρει με το δηκτικό σχόλιο και οτι και καλά δεν ξέρει ποιά είναι η Σατουρν

Γι αυτό λέω οτι μου θύμησε τον Μητσοτάκη :lol:
Γιατί το ξέρω αγαπητή; Πόση σημασία θαρρείς πως σου δίνω ώστε να συγκρατώ και τις αλλαγές στο nickname σου :
Όχι, παρεξήγησες [και μου φαίνεται έχεις βαλθεί να επιβεβαιώνεις τον εναον που σε λέει μονίμως βλακόττο], καθόλου δεν εννόησα οτι πρέπει να με θεωρείς εμένα σημαντική απλώς τόσα χρόνια στο φόρουμ, γνωρίζουμε όλοι πως 30 νοματαίοι αναλλωνόμαστε δω μέσα και θέλουμε δε θέλουμε ξέρουμε ποιός είναι ο άλλος...

ΥΓ: αύριο δίνει συνέντευξη ο Μητσοτάκης εφ όλης της ύλης , μετά από την πίεση της συγκέντρωσης, στον Σρόιτερ, ελπίζω να του έχεις στείλει μήνυμα α) να έχει φάει όλη την κρεμούλα του για να τα πει χωρίς να τρεκλίζει β) να απαντήσει σε κάποια από τις ερωτήσεις που σου υπέβαλα, εσύ δεν ξέρεις, εκείνος μπορεί κατι να έχει μάθει... :lol:
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Πασιφάη έγραψε: 28 Ιαν 2025, 22:01
ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Ιαν 2025, 21:55 Και όποιος γουστάρει να κάνει το μουνόπανο των δύο αυτών γελοίων γύναιων, που στο χαλαρό αποκαλούν εμένα μουνόπανο, ας το επιχειρήσει. Κανένα πρόβλημα.

Ούτως ή αλλως, έχει θεσμοθετηθεί ως έγκριτος πχορουμικός χαρακτηρισμός. Φιλάκια. :g094:
Μουνόπανο είσαι και με τη βούλα.

Η Σουβλάρα είναι κυρία. Εγώ είμαι μουρλή. Άντε κοιμήσου μωρή ξεφτιλισμένη. Τα έκανες πουτάνα πάλι σήμερα.
Με τη δική σου βούλα, χαρακτήρισε με όπως θες. Εγώ θα χαρακτηρίσω ως μουνόπανα σας, τα ...αρσενικά που γουστάρουν και χειροκροτούν τέτοιες μαδουροκατινιές.

Δεν είναι απαραιτητα κακο, για τους εγγενείς μαλάκες είναι απολύτως κατανοητό. :e045:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Νon4me έγραψε: 28 Ιαν 2025, 22:42 ο πατερας μου ειχε παρει ενα τουρνουα . αν θελετε κανονιζω μονομαχια .
Για τάβλι μιλάς; Διότι ο δικός μου είναι ο τρισμέγιστος ταβλαδόρος :lol:
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Νon4me έγραψε: 28 Ιαν 2025, 22:42 ο πατερας μου ειχε παρει ενα τουρνουα . αν θελετε κανονιζω μονομαχια .
Με ποιες μωρέ; Μ´ αυτά τα υστερικά ψυχαναγκαστικά γυναικάκια;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Νon4me

Πασιφάη έγραψε: 28 Ιαν 2025, 22:45
Ω Γεα . κοιτα και γω ξερω . απλα ο τυπος ειναι αλλο λεβελ παρολο που 75ρισε ( αν τον δεις εξω βεβαια κανα 60ρι τον κανεις ΜΑΞ ) δεν μετραει ποτε ενοοειται ξερει που παει το καθενα κλπ .
nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo »

σκακι μωρε !!! σκακι! αν και ημουν σχεδον σιγουρος οτι δεν ξερεις
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Ιαν 2025, 22:44
Πασιφάη έγραψε: 28 Ιαν 2025, 22:01
ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Ιαν 2025, 21:55 Και όποιος γουστάρει να κάνει το μουνόπανο των δύο αυτών γελοίων γύναιων, που στο χαλαρό αποκαλούν εμένα μουνόπανο, ας το επιχειρήσει. Κανένα πρόβλημα.

Ούτως ή αλλως, έχει θεσμοθετηθεί ως έγκριτος πχορουμικός χαρακτηρισμός. Φιλάκια. :g094:
Μουνόπανο είσαι και με τη βούλα.

Η Σουβλάρα είναι κυρία. Εγώ είμαι μουρλή. Άντε κοιμήσου μωρή ξεφτιλισμένη. Τα έκανες πουτάνα πάλι σήμερα.
Με τη δική σου βούλα, χαρακτήρισε με όπως θες. Εγώ θα χαρακτηρίσω ως μουνόπανα σας, τα ...αρσενικά που γουστάρουν και χειροκροτούν τέτοιες μαδουροκατινιές.

Δεν είναι απαραιτητα κακο, για τους εγγενείς μαλάκες είναι απολύτως κατανοητό. :e045:
Πάνε κοιμήσου διότι ρετάρεις.

Μακάρι να αντιλαμβανόσουν πόσο έχεις κουράσει και σε ''παίζουν΄ εδώ μέσα για την γραφικότητα και την διασκέδαση που προσφέρεις. Σοβάρά στο λέω.
Άβαταρ μέλους
Νon4me

ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Ιαν 2025, 22:46
Με ποιες μωρέ; Μ´ αυτά τα υστερικά ψυχαναγκαστικά γυναικάκια;
Οχι μονομαχια καποια με τον πατερα :oops:
nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo »

Νon4me έγραψε: 28 Ιαν 2025, 22:47
Ω Γεα . κοιτα και γω ξερω . απλα ο τυπος ειναι αλλο λεβελ παρολο που 75ρισε ( αν τον δεις εξω βεβαια κανα 60ρι τον κανεις ΜΑΞ ) δεν μετραει ποτε ενοοειται ξερει που παει το καθενα κλπ .
που παιζουν τουρνουα ταβλι βρε και συ;
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

στο θησείο κανονίστε τουρνουά, για τάβλι και ό,τι προκύψει.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”