Ποια; Οι εκφράσεις;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γιατί ρε μαλάκες μπαίνετε σε συζητήσεις με τον ΓΓ?
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Γιατί ρε μαλάκες μπαίνετε σε συζητήσεις με τον ΓΓ?
ωρίμασε και η γαλή, καμία μαλακιούλα και μεχρι εκει, πανε οι δόξες του θησείου. 
Να ρωτήσω κάτι; Αφού τα λέτε παραέξω, γιατί τα γράφετε κι εδώ μέσα;
Ευχαριστώ γι αυτό.sharp έγραψε: 28 Ιαν 2025, 21:33ΟΚ. Εγώ πάντως δεν σε βλέπω έτσι, πιστεύω ότι προσφέρεις στις συζητήσεις και κυρίως ενδιαφέρεσαι, άσχετα αν αρκετές φορές δεν συμφωνώ, απ' όσο έχω διαβάσει. Εδώ μέσα βρήκα εύστοχο το σχόλιο σου.marabou έγραψε: 28 Ιαν 2025, 21:28Είτε ο συνδυασμός και των δύο αλλά και το ότι η κάθε στιγμή είναι και άλλη διάθεση.sharp έγραψε: 28 Ιαν 2025, 21:26
Τον δέχομαι. Μπορώ να κάνω και διαφορετικά; Ανοιχτό φόρουμ είναι. Απλώς του έδωσα ένα φήντμπακ όπως έδωσες εσύ σε μένα. Μάλιστα το έκανες ως την πρώτη ανταλλαγή μηνυμάτων μεταξύ μας, ενώ με τον ενάον έχουμε "γνωριστεί". Αυτό σημαίνει δύο πράγματα. Είτε ότι σε έχουν ενοχλήσει πολύ όσα γράφω και βρήκες την ευκαιρία να το πεις, είτε ότι θεωρείς τον ενάον πολύ σπουδαία προσωπικότητα και σε πείραξε αυτό που έγραψα για εκείνον.
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.
για να σε νευριαζουν το κανουν σαρπ, για να σε πιάνουν τα κλαματα.
Απο το ενδοξο αυτο ποστ πρεπει να εχει ξαναπροτεινει αλλες 6 φορες θησειοκατασταση. Την τελευταια φορα ηθελε και διαιτητες, σε περιπτωση που το ξυλικι κρινοταν στα σημεια. Ειχε παρει Οττο.enaon έγραψε: 28 Ιαν 2025, 21:37 ωρίμασε και η γαλή, καμία μαλακιούλα και μεχρι εκει, πανε οι δόξες του θησείου.![]()
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
νομιζω ο βλακόττο ηταν τότε το θησείο, προπονητής της γαλής, μετα αναβαθμίστηκε χωρίς να το καταλάβει σε διαιτητή, γάτος απο τότε.Bazoomba έγραψε: 28 Ιαν 2025, 21:40Απο το ενδοξο αυτο ποστ πρεπει να εχει ξαναπροτεινει αλλες 6 φορες θησειοκατασταση. Την τελευταια φορα ηθελε και διαιτητες, σε περιπτωση που το ξυλικι κρινοταν στα σημεια. Ειχε παρει Οττο.enaon έγραψε: 28 Ιαν 2025, 21:37 ωρίμασε και η γαλή, καμία μαλακιούλα και μεχρι εκει, πανε οι δόξες του θησείου.![]()
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 28 Ιαν 2025, 21:48, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Παρακαλώ. Επίσης κι η ευγένεια σου φαίνεται κι είναι κάτι που μου αρέσει στον άνθρωπο, όταν είναι φυσική.marabou έγραψε: 28 Ιαν 2025, 21:38Ευχαριστώ γι αυτό.sharp έγραψε: 28 Ιαν 2025, 21:33ΟΚ. Εγώ πάντως δεν σε βλέπω έτσι, πιστεύω ότι προσφέρεις στις συζητήσεις και κυρίως ενδιαφέρεσαι, άσχετα αν αρκετές φορές δεν συμφωνώ, απ' όσο έχω διαβάσει. Εδώ μέσα βρήκα εύστοχο το σχόλιο σου.marabou έγραψε: 28 Ιαν 2025, 21:28
Είτε ο συνδυασμός και των δύο αλλά και το ότι η κάθε στιγμή είναι και άλλη διάθεση.
Βρε πασιφούλα μου, άντε να το παίξεις ιστορία στους δικούς σου ανθρώπους που σε κλάνουν και σε ρίχνουν στα πατώματα, ρίξε τους δυο σφαλιάρες για να τους συμμορφώσεις, βάλε και λίγο μαλακτικό στις μπουγάδες που απλώνεις στα περιανεμικά σχοινιά σου κι έλα μετά να το παίξεις ζόρικια κουταλιανή στη γάτα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Με το άλλο αγοραφοβικό μπασμένο οικόσιτο, δεν ασχολούμαι καν γιατί είναι τέρμα τελειωμένη περίπτωση.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
τεσπα ας αφήσουμε τα καραγκιοζλίκια της γαλής με το θησείο, πράγματι ασέβεια στον Μύθο, δεν του αξίζει να λεμε τετοια στο νημα του. Ο ΓΓ δεν ήταν εντελώς ηλίθιος κάποτε.
Και όποιος γουστάρει να κάνει το μουνόπανο των δύο αυτών γελοίων γύναιων, που στο χαλαρό αποκαλούν εμένα μουνόπανο, ας το επιχειρήσει. Κανένα πρόβλημα.
Ούτως ή αλλως, έχει θεσμοθετηθεί ως έγκριτος πχορουμικός χαρακτηρισμός. Φιλάκια.
Ούτως ή αλλως, έχει θεσμοθετηθεί ως έγκριτος πχορουμικός χαρακτηρισμός. Φιλάκια.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μωρή βρωμιάρα, σου απαγορεύω να μιλάς για τους δικούς μου ανθρώπους, διότι δεν ξέρεις τα ζόρια του καθενός.ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Ιαν 2025, 21:48Βρε πασιφούλα μου, άντε να το παίξεις ιστορία στους δικούς σου ανθρώπους που σε κλάνουν και σε ρίχνουν στα πατώματα, ρίξε τους δυο σφαλιάρες για να τους συμμορφώσεις, βάλε και λίγο μαλακτικό στις μπουγάδες που απλώνεις στα περιανεμικά σχοινιά σου κι έλα μετά να το παίξεις ζόρικια κουταλιανή στη γάτα.![]()
Έλα να μιλήσεις για μένα να σε παραδεχτώ . Απλά το κάνεις επίτηδες γιατί η πουστιά σου είναι αγιάτρευτη.
Χτύπα ένα τηλ να βρεθούμε, να σου πω πόσα απίδια θα πιάσει ο σάκος που θα καλύψει τη μούρη σου πουστόγρια.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 10 Απαντήσεις
- 438 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν
-