!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Γιατί ρε μαλάκες μπαίνετε σε συζητήσεις με τον ΓΓ?

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Γιατί ρε μαλάκες μπαίνετε σε συζητήσεις με τον ΓΓ?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Aitwlos έγραψε: 28 Ιαν 2025, 21:34
ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Ιαν 2025, 21:30
Kauldron έγραψε: 28 Ιαν 2025, 21:27

Έλα ντε. Έκανε και το μπόλι, εξαφανίστηκε. Ωχ ωχ ωχ....
Αν πέσει σήμα sos μπορεί να επανεμφανιστεί ως από μηχανή θεά ή άγγελος εξ ουρανού. :8)
Αυτά είναι του αριστου
Ποια; Οι εκφράσεις;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

ωρίμασε και η γαλή, καμία μαλακιούλα και μεχρι εκει, πανε οι δόξες του θησείου. :011:
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

Πασιφάη έγραψε: 28 Ιαν 2025, 21:35
Bazoomba έγραψε: 28 Ιαν 2025, 21:18 Κατι μου λεει οτι παμε ολοταχως για θησειο, και νοτ γκονα λαη, εβρεξα βρακακι.
Δεν έρχεται ρε Μπαζ. Απλά γαυγίζει η μαντροσκυλού. Τι τρακτερωτά της έταξα, τι φάπες ανελέητες..Κολώνει. :smt005:
Να ρωτήσω κάτι; Αφού τα λέτε παραέξω, γιατί τα γράφετε κι εδώ μέσα;
Άβαταρ μέλους
marabou

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από marabou »

sharp έγραψε: 28 Ιαν 2025, 21:33
marabou έγραψε: 28 Ιαν 2025, 21:28
sharp έγραψε: 28 Ιαν 2025, 21:26

Τον δέχομαι. Μπορώ να κάνω και διαφορετικά; Ανοιχτό φόρουμ είναι. Απλώς του έδωσα ένα φήντμπακ όπως έδωσες εσύ σε μένα. Μάλιστα το έκανες ως την πρώτη ανταλλαγή μηνυμάτων μεταξύ μας, ενώ με τον ενάον έχουμε "γνωριστεί". Αυτό σημαίνει δύο πράγματα. Είτε ότι σε έχουν ενοχλήσει πολύ όσα γράφω και βρήκες την ευκαιρία να το πεις, είτε ότι θεωρείς τον ενάον πολύ σπουδαία προσωπικότητα και σε πείραξε αυτό που έγραψα για εκείνον.
Είτε ο συνδυασμός και των δύο αλλά και το ότι η κάθε στιγμή είναι και άλλη διάθεση.
ΟΚ. Εγώ πάντως δεν σε βλέπω έτσι, πιστεύω ότι προσφέρεις στις συζητήσεις και κυρίως ενδιαφέρεσαι, άσχετα αν αρκετές φορές δεν συμφωνώ, απ' όσο έχω διαβάσει. Εδώ μέσα βρήκα εύστοχο το σχόλιο σου.
Ευχαριστώ γι αυτό.
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.
Άβαταρ μέλους
enaon

για να σε νευριαζουν το κανουν σαρπ, για να σε πιάνουν τα κλαματα.
Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba »

enaon έγραψε: 28 Ιαν 2025, 21:37 ωρίμασε και η γαλή, καμία μαλακιούλα και μεχρι εκει, πανε οι δόξες του θησείου. :011:
Απο το ενδοξο αυτο ποστ πρεπει να εχει ξαναπροτεινει αλλες 6 φορες θησειοκατασταση. Την τελευταια φορα ηθελε και διαιτητες, σε περιπτωση που το ξυλικι κρινοταν στα σημεια. Ειχε παρει Οττο.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Άβαταρ μέλους
enaon

Bazoomba έγραψε: 28 Ιαν 2025, 21:40
enaon έγραψε: 28 Ιαν 2025, 21:37 ωρίμασε και η γαλή, καμία μαλακιούλα και μεχρι εκει, πανε οι δόξες του θησείου. :011:
Απο το ενδοξο αυτο ποστ πρεπει να εχει ξαναπροτεινει αλλες 6 φορες θησειοκατασταση. Την τελευταια φορα ηθελε και διαιτητες, σε περιπτωση που το ξυλικι κρινοταν στα σημεια. Ειχε παρει Οττο.
νομιζω ο βλακόττο ηταν τότε το θησείο, προπονητής της γαλής, μετα αναβαθμίστηκε χωρίς να το καταλάβει σε διαιτητή, γάτος απο τότε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 28 Ιαν 2025, 21:48, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

marabou έγραψε: 28 Ιαν 2025, 21:38
sharp έγραψε: 28 Ιαν 2025, 21:33
marabou έγραψε: 28 Ιαν 2025, 21:28

Είτε ο συνδυασμός και των δύο αλλά και το ότι η κάθε στιγμή είναι και άλλη διάθεση.
ΟΚ. Εγώ πάντως δεν σε βλέπω έτσι, πιστεύω ότι προσφέρεις στις συζητήσεις και κυρίως ενδιαφέρεσαι, άσχετα αν αρκετές φορές δεν συμφωνώ, απ' όσο έχω διαβάσει. Εδώ μέσα βρήκα εύστοχο το σχόλιο σου.
Ευχαριστώ γι αυτό.
Παρακαλώ. Επίσης κι η ευγένεια σου φαίνεται κι είναι κάτι που μου αρέσει στον άνθρωπο, όταν είναι φυσική.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Πασιφάη έγραψε: 28 Ιαν 2025, 21:17
ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Ιαν 2025, 21:14 Οσονούπω, θα χρειαστείτε περισσότερα τσιπουράκια...
Έλα, θα σου κάνω τη χάρη να σου δώσω λίγη σημασία..Οσονούπω θα μας κλάσεις τ'αρχιδάκια.
Την άλλη βδομάδα πάλι, ναι; :lol:
Βρε πασιφούλα μου, άντε να το παίξεις ιστορία στους δικούς σου ανθρώπους που σε κλάνουν και σε ρίχνουν στα πατώματα, ρίξε τους δυο σφαλιάρες για να τους συμμορφώσεις, βάλε και λίγο μαλακτικό στις μπουγάδες που απλώνεις στα περιανεμικά σχοινιά σου κι έλα μετά να το παίξεις ζόρικια κουταλιανή στη γάτα. :e045:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Με το άλλο αγοραφοβικό μπασμένο οικόσιτο, δεν ασχολούμαι καν γιατί είναι τέρμα τελειωμένη περίπτωση.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
enaon

τεσπα ας αφήσουμε τα καραγκιοζλίκια της γαλής με το θησείο, πράγματι ασέβεια στον Μύθο, δεν του αξίζει να λεμε τετοια στο νημα του. Ο ΓΓ δεν ήταν εντελώς ηλίθιος κάποτε.
Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me »

:popc: που τη βρισκετε τοση ορεξη γαμω το στανιο σας :102:
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Και όποιος γουστάρει να κάνει το μουνόπανο των δύο αυτών γελοίων γύναιων, που στο χαλαρό αποκαλούν εμένα μουνόπανο, ας το επιχειρήσει. Κανένα πρόβλημα.

Ούτως ή αλλως, έχει θεσμοθετηθεί ως έγκριτος πχορουμικός χαρακτηρισμός. Φιλάκια. :g094:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Ιαν 2025, 21:48
Πασιφάη έγραψε: 28 Ιαν 2025, 21:17
ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Ιαν 2025, 21:14 Οσονούπω, θα χρειαστείτε περισσότερα τσιπουράκια...
Έλα, θα σου κάνω τη χάρη να σου δώσω λίγη σημασία..Οσονούπω θα μας κλάσεις τ'αρχιδάκια.
Την άλλη βδομάδα πάλι, ναι; :lol:
Βρε πασιφούλα μου, άντε να το παίξεις ιστορία στους δικούς σου ανθρώπους που σε κλάνουν και σε ρίχνουν στα πατώματα, ρίξε τους δυο σφαλιάρες για να τους συμμορφώσεις, βάλε και λίγο μαλακτικό στις μπουγάδες που απλώνεις στα περιανεμικά σχοινιά σου κι έλα μετά να το παίξεις ζόρικια κουταλιανή στη γάτα. :e045:
Μωρή βρωμιάρα, σου απαγορεύω να μιλάς για τους δικούς μου ανθρώπους, διότι δεν ξέρεις τα ζόρια του καθενός.
Έλα να μιλήσεις για μένα να σε παραδεχτώ . Απλά το κάνεις επίτηδες γιατί η πουστιά σου είναι αγιάτρευτη.
Χτύπα ένα τηλ να βρεθούμε, να σου πω πόσα απίδια θα πιάσει ο σάκος που θα καλύψει τη μούρη σου πουστόγρια.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”