αμα ρωτάς εμένα όχι δεν είναι.ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Ιαν 2025, 20:11Μα δεν νομίζω ότι απαγορεύεται η επικοινωνια αν ο γονιός είναι ακίνδυνος για το παιδί.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 22 Ιαν 2025, 20:02για οποιονδήποτε λόγο, μόνο αν υπάρχει κίνδυνος για το παιδί, δηλαδή και σε αυτή την απόφαση είναι γνώμονας και πάλι το παιδί.
Για τους όρους "πατέρας" και "μάνα" θα απαντήσετε ή θα την κάνετε πάλι γυριστή;
Είναι παρωχημένη και ρατσιστική έκφραση διαχωρισμού των φύλων ή όχι;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μητσοτακης : υπαρχουν μονο 2 φυλα
- Ληστοσυμμορίτης
Re: Μητσοτακης : υπαρχουν μονο 2 φυλα
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Ναι, περιμέναμε τον πρωθυπουργό να μας πει πως τα φύλα είναι δυο.
Για το οποίο δεν είναι σίγουρος, πιστεύει λέει.
Για το οποίο δεν είναι σίγουρος, πιστεύει λέει.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Φτάσαμε στο σημείο να βγαίνει ο αρχηγός του κράτους για να μας δηλώσει πως τα φύλα είναι........ δύο.
Και η κοινωνία ολόκληρη. Πες το, μη ντρέπεσαι. Η οικογένεια είναι καταπιεστικός θεσμός, είπε ο Μαρξ, αφού.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 22 Ιαν 2025, 20:06δεν μπορεί οι ερωτικοί σύντροφοι του πατέρα ή της μητέρας να είναι όλοι μαζί γονείς. Κηδεμόνες μπορεί να είναι ακόμα και ο παππούς, η γιαγιά, θεία, αδέλφια κτλπ.Otto Weininger έγραψε: 22 Ιαν 2025, 19:57στα παπάρια μας.
από την στιγμή που ένας gay εχει βιολογικό παιδί (δεν μπορείς να τον εμποδίσεις να κάνει) και το μεγαλώνει με τον/την σύντροφό του, σε περίπτωση θανάτου του, εννοείται ότι ο/η σύντροφος θα πρέπει να μπορεί να υιοθετήσει κανονικά το παιδί (εφόσον δεν συντρέχουν άλλοι λόγοι).
από κει και πέρα, το να πάνε δυο gay να υιοθετήσουν από ίδρυμα, όχι.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άλλο γράφω άλλο πράγμα κατάλαβες. Γράφω ότι η επιτυχημένη ανάπτυξη ενός παιδιού δεν έχει να κάνει με το βιολογικό φύλο των γονιών αλλά με άλλους τομείς όπως οικονομική κατάσταση της οικογένειας, πρόσβαση σε εκπαίδευση κ.α. Το αν το παιδί θα μεγαλώσει με δύο άντρες ή ένα άντρα και μια γυναίκα, είναι αδιάφορο.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 22 Ιαν 2025, 19:50ένα παιδί πρέπει να στερείται το δικαίωμα στην πρόσβαση σε πατέρα και μητέρα;Polaris3 έγραψε: 22 Ιαν 2025, 18:11Η σωστή ανατροφή ενός παιδιού δεν εξαρτάται από το βιολογικό φύλων των γονέων αλλά από την οικονομική κατάσταση της οικογένειας, την πρόσβαση σε δραστηριότητες που αναπτύσσουν ένα νεαρό άτομο (φροντιστήρια, αθλήματα κλπ).Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 22 Ιαν 2025, 17:38 Το προβληματικό με το νόμο είναι ότι στερείς από το παιδί το δικαίωμα να έχει πρόσβαση σε πατέρα και μητέρα.
Τα παραπάνω μπορούν να γίνουν με έναν γονιό, με δύο ίδιου βιολογικού φύλου κλπ. Δεν απαραίτητη συνθήκη η ύπαρξη μιας γυναίκας και ενός άντρα για μια σωστή οικογένεια.
Αν ήταν έτσι, η Ελλάδα θα πέταγε αλλά πάει από το κακό στο χειρότερο.
Ακόμα και στη φυλακή να είναι ο πατέρας ή η μητέρα ένα παιδί πρέπει να έχει πρόσβαση σε αυτούς.
- Καραμελίτσα
Δε λέγεται φάσμα, λέγεται δυαδικό με θόρυβο, αλλιώς και τους υπολογιστές έπρεπε να λέμε ότι λειτουργούν με φάσμα.Polaris3 έγραψε: 22 Ιαν 2025, 19:21Απάντησα στον νεμο τι ισχύει βιολογικά, ότι δηλαδή υπάρχει φάσμα επειδή εμφανίζονται χρωμοσωμικές παραλλαγές οι οποίες ξεφεύγουν από το δίπολο αρσενικό και θηλυκό.
Z
Με αυτά που γράφεις φαίνεται ότι είσαι άσχετος. Δες τι είναι τα χρωμοσώματα πρώτα.nemo έγραψε: 22 Ιαν 2025, 19:31βιολογικα αν καποιο σωμα εχει μητρα ειναι γυναικα και θηλαστικο και δεν μας ενδιαφερουνPolaris3 έγραψε: 22 Ιαν 2025, 19:21Απάντησα στον νεμο τι ισχύει βιολογικά, ότι δηλαδή υπάρχει φάσμα επειδή εμφανίζονται χρωμοσωμικές παραλλαγές οι οποίες ξεφεύγουν από το δίπολο αρσενικό και θηλυκό.ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Ιαν 2025, 19:14
Μα το θέμα των ορισμών "πατέρας" και "μάνα" δεν αφορά στις παραλλαγές των χρωμοσωμάτων.
οι χρωμοπαραλλαγες που αναμασας παπαγαλιζοντας τις διαφορες μκλς
Ναι, η αλήθεια είναι τα λαπτοπ toshiba έχουν στενή συγγένεια με το αναπαραγωγικό σύστημα των θηλαστικών.Καραμελίτσα έγραψε: 22 Ιαν 2025, 22:18Δε λέγεται φάσμα, λέγεται δυαδικό με θόρυβο, αλλιώς και τους υπολογιστές έπρεπε να λέμε ότι λειτουργούν με φάσμα.Polaris3 έγραψε: 22 Ιαν 2025, 19:21Απάντησα στον νεμο τι ισχύει βιολογικά, ότι δηλαδή υπάρχει φάσμα επειδή εμφανίζονται χρωμοσωμικές παραλλαγές οι οποίες ξεφεύγουν από το δίπολο αρσενικό και θηλυκό.ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Ιαν 2025, 19:14
Μα το θέμα των ορισμών "πατέρας" και "μάνα" δεν αφορά στις παραλλαγές των χρωμοσωμάτων.
- Καραμελίτσα
Όχι, αλλά οι λογική και οι πιθανότητες ισχύουν εξίσου καλά και στα δύο.Polaris3 έγραψε: 22 Ιαν 2025, 22:20Ναι, η αλήθεια είναι τα λαπτοπ toshiba έχουν στενή συγγένεια με το αναπαραγωγικό σύστημα των θηλαστικών.Καραμελίτσα έγραψε: 22 Ιαν 2025, 22:18Δε λέγεται φάσμα, λέγεται δυαδικό με θόρυβο, αλλιώς και τους υπολογιστές έπρεπε να λέμε ότι λειτουργούν με φάσμα.Polaris3 έγραψε: 22 Ιαν 2025, 19:21
Απάντησα στον νεμο τι ισχύει βιολογικά, ότι δηλαδή υπάρχει φάσμα επειδή εμφανίζονται χρωμοσωμικές παραλλαγές οι οποίες ξεφεύγουν από το δίπολο αρσενικό και θηλυκό.
Z
Το ερώτημα αφορά σε όσους θέλουν να απαντήσουν.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 22 Ιαν 2025, 20:32αμα ρωτάς εμένα όχι δεν είναι.ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Ιαν 2025, 20:11Μα δεν νομίζω ότι απαγορεύεται η επικοινωνια αν ο γονιός είναι ακίνδυνος για το παιδί.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 22 Ιαν 2025, 20:02
για οποιονδήποτε λόγο, μόνο αν υπάρχει κίνδυνος για το παιδί, δηλαδή και σε αυτή την απόφαση είναι γνώμονας και πάλι το παιδί.
Για τους όρους "πατέρας" και "μάνα" θα απαντήσετε ή θα την κάνετε πάλι γυριστή;
Είναι παρωχημένη και ρατσιστική έκφραση διαχωρισμού των φύλων ή όχι;
Γιατί δεν είναι παρωχημένη και ρατσιστική έκφραση διαχωρισμού των φύλων από τη στιγμή που αφορά σε δύο μόνο φύλα;
Θα μπορούσε να αντικατασταθεί με το γονέας α, β, γ κλπ και στον δημόσιο καθημερινό λόγο χωρίς ρατσιστικούς διαχωρισμούς φύλου.
Γιατί επιμένουμε να διατηρούμε χαρακτηρισμούς που τελικώς είναι "κοινωνικές κατασκευές"; *
*...Έτσι δεν προσδιορίζονται από τους ψαγμένους τα δύο φύλα;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Πιστεύει.runner έγραψε: 22 Ιαν 2025, 21:39 Φτάσαμε στο σημείο να βγαίνει ο αρχηγός του κράτους για να μας δηλώσει πως τα φύλα είναι........ δύο.
Πώς πιστεύουν κάποιοι στον θεό...
Occasio facit furem
Να σου πω τώρα που είμαι πίσω στο πισί. Πέρυσι είχε γίνει αυτό:hellegennes έγραψε: 22 Ιαν 2025, 16:36Nope. Absolutely not. Δεν υπάρχει καμμιά καταγραφή και δεν είναι έμμεση καταγραφή η παρατήρηση ενός φαινομένου το οποίο αποδίδεις σε κάτι που δεν έχεις παρατηρήσει ποτέ. Εντούτοις είπα ότι η σκοτεινή ύλη έχει την μεγαλύτερη πιθανότητα απ' όλα αυτά να είναι υπαρκτό πράγμα. Ας πούμε 50%.AlienWay έγραψε: 22 Ιαν 2025, 15:47 Από αυτά που λες, έχω παρακολουθήσει τη σκοτεινή ύλη, η ύπαρξη της οποίας όχι απλώς έχει προσδιοριστεί έμμεσα στο παρελθόν αλλά τώρα τελευταία κατάφεραν να τη καταγράψουν οπτικά κιόλας. Ακόμη και μια έμμεση καταγραφή είναι αντικειμενική.
Αυτές οι θεωρίες που επαληθεύονται, συνήθως αποδεικνύονται με έμμεσο τρόπο (π.χ. με τα μαθηματικά) γι' αυτό και αρκετές πέφτουν μέσα.
Υπάρχουν δύο επιστημονικοί κλάδοι, στις οποίες η έρευνα είναι εκ των πραγμάτων δύσκολη: Η αστρονομία και η ψυχολογία. Στην πρώτη, το σύμπαν είναι δύσκολο να περιγραφεί στην ολότητά του, ενώ στη δεύτερη γίνεται ακριβώς το ίδιο, με το ανθρώπινο μυαλό.
Μάντεψε σε ποια από τις δυο είναι περισσότερο πιθανό να ακούσεις "δεν γνωρίζουμε ακόμη" και "οι γνώσεις μας δεν επαρκούν".
Για να σε βοηθήσω, αρκεί μονάχα το αποδεδειγμένο γεγονός ότι οι μέθοδοι σαν την ψυχανάλυση έχουν χαμηλό συντελεστή αντικειμενικότητας (άρα και αποτελεσματικότητας), ωστόσο οι ψυχολόγοι επιμένουν πεισματικά στη μπαρουφολογία περί "παιδικών τραυμάτων" και ότι αυτά δύνανται να θεραπευτούν αποκλειστικά μέσω της εξομολόγησης.
Στην πραγματικότητα η ψυχανάλυση και τα παιδικά τραύματα βολεύουν όλη την κοινωνία, αλλά κυρίως την αμερικάνικη, η οποία χρησιμοποιεί τους ψυχαναλυτές σαν εξομολογητές/πνευματικούς και δεν θέλει να πειστεί με τίποτα ότι τζάμπα χαραμίζει τα λεφτά τους σε αυτούς.
Στην περίπτωση των serial killer, βολεύει την κοινωνία ολόκληρη να θεωρεί ότι πρόκειται για άτομα που "έχουν τραύματα" και που "έχουν περάσει δύσκολα" γι' αυτό και γίνεται downplay συνήθως στις περιπτώσεις των ψυχοπαθών serial killers (που έχουν γεννηθεί έτσι) και αντιμετωπίζονται σχεδόν όλοι σαν κοινωνιοπαθείς (ότι δηλαδή το περιβάλλον και τα βιώματα τους έκαναν έτσι).
Δεν είναι ότι η ψυχολογία δεν είναι ειλικρινής, είναι ότι ο κόσμος ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ την ψυχολογία να είναι ειλικρινής γιατί έτσι μας βολεύει όλους και αυτό μας καθησυχάζει.
Για τους ίδιους λόγους, η θεωρία του gender και τα gender studies αποκτούν αντικειμενικό κύρος. Γιατί βολεύουν τον κόσμο.
Η αστροφυσική δεν έχει τέτοιους περιορισμούς.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
-
Δημοκράτης
Δεν είπε ότι είναι 2, είπε ότι πιστεύει πως είναι μόνο 2
Δεν είναι και σίγουρος, παίζεται και λιγακιι
Δεν είναι και σίγουρος, παίζεται και λιγακιι
- Ληστοσυμμορίτης
που το λέει αυτό;AlienWay έγραψε: 22 Ιαν 2025, 21:40Και η κοινωνία ολόκληρη. Πες το, μη ντρέπεσαι. Η οικογένεια είναι καταπιεστικός θεσμός, είπε ο Μαρξ, αφού.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 22 Ιαν 2025, 20:06δεν μπορεί οι ερωτικοί σύντροφοι του πατέρα ή της μητέρας να είναι όλοι μαζί γονείς. Κηδεμόνες μπορεί να είναι ακόμα και ο παππούς, η γιαγιά, θεία, αδέλφια κτλπ.Otto Weininger έγραψε: 22 Ιαν 2025, 19:57
στα παπάρια μας.
από την στιγμή που ένας gay εχει βιολογικό παιδί (δεν μπορείς να τον εμποδίσεις να κάνει) και το μεγαλώνει με τον/την σύντροφό του, σε περίπτωση θανάτου του, εννοείται ότι ο/η σύντροφος θα πρέπει να μπορεί να υιοθετήσει κανονικά το παιδί (εφόσον δεν συντρέχουν άλλοι λόγοι).
από κει και πέρα, το να πάνε δυο gay να υιοθετήσουν από ίδρυμα, όχι.
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Επίσης, γεννιούνται άτομα με 1 πόδι η 1 χέρι. Δε θα φτιάξουμε ένα καινούργιο φάσμα για να τους αποκαλούμε διαφορετικά.Polaris3 έγραψε: 22 Ιαν 2025, 19:10Υπάρχουν άτομα που δε γεννιούνται με τα ΧΧ και ΧY χρωμοσώματα.
Παρουσιάζονται παραλλαγές, δεν υπάρχει μόνο το αρσενικό και θηλυκό.
Είναι οι εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 36 Απαντήσεις
- 1118 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από enaon