SeaHawk έγραψε: 19 Ιαν 2025, 22:35 Δεν γνωριζω αν το εχει ξανακουσει καποιος δεν εχω ασχοληθει
Μονο οποιος κοιμοταν ορθιος δεν ηξερε το περιεχομενο του
Εσυ δηλαδη
Α ναι;
Κι αφου το ξερες πως και αμφισβητουσες την υπαρξη τοξικου ευφλεκτου φορτιου;
.
SeaHawk έγραψε: 19 Ιαν 2025, 22:35 Δεν γνωριζω αν το εχει ξανακουσει καποιος δεν εχω ασχοληθει
Μονο οποιος κοιμοταν ορθιος δεν ηξερε το περιεχομενο του
Εσυ δηλαδη
θενκς αυτο θυμόμουνα, ελεγε και ψέματα γιαυτο με ειχε εκνευρίσει, την εποχή που το παπαγάλιζε κανένας, ξέραμε οτι τουλάχιστον ενας ιατροδικαστικά εχει αίτιο την φωτιά.
enaon έγραψε: 03 Μαρ 2024, 18:31σίγουρος είσαι ότι δεν υπάρχει κανεις με ιατροδικαστικο πορισμα που να αναφέρει αιτια θανατου την φωτιά;Alex Amsterdam έγραψε: 03 Μαρ 2024, 18:27Αντε παλιΕμπεδοκλής έγραψε: 03 Μαρ 2024, 17:07 από την άλλη αυτά τα παράνομα υλικά είχαν ως αποτέλεσμα από 17 οι νεκροί να είναι 57.
Οι ιατροδικαστες εδωσαν κοινη αιτια θανατου για ολους τους νεκρους.Κανεναν απο φωτια
Οι διορισμενοι απο τις οικογενεις πραγματογνωμονες μιλουν για 1- 5 ατομα που ρβηκαν τον θανατο εξαιτιας της φωτιας
Γεννηθηκες τοσο βλακας η εξελιχθηκες στην πορεια;enaon έγραψε: 19 Ιαν 2025, 22:34
ωραία, οπότε ειναι ενα γνωστό ηχητικό που δεν εχει ακούσει ξανα κανείς. Εισαι εντελώς ηλίθιος.![]()
Αναπαρασταση ηλιθιεSeaHawk έγραψε: 19 Ιαν 2025, 22:39Γεννηθηκες τοσο βλακας η εξελιχθηκες στην πορεια;enaon έγραψε: 19 Ιαν 2025, 22:34
ωραία, οπότε ειναι ενα γνωστό ηχητικό που δεν εχει ακούσει ξανα κανείς. Εισαι εντελώς ηλίθιος.![]()
Ενα λεπτο ασχοληθηκα και το βρηκα και εσυ επι μηνες κοιμασαι ορθιος
https://twitter.com/dstefanos/status/18 ... 2205289681
Δεν καταλαβα γρι
ηλίθιε, δεν καταλαβαινεις οτι ειναι αναπαράσταση, του πέους; Αυτια εχεις ρε μποτακι; σου εχουν βάλει;
SeaHawk έγραψε: 19 Ιαν 2025, 22:40Δεν καταλαβα γρι
Ποιο πορισμα;Αν μιλαμε για Κοκοτσακη δεν ειμαι καταλληλος να σου απαντησω ρωτα τον Μολντερ και την Σκαλυ
Προφανώς και υφίσταται διαχωρισμός αριστεράς και δεξιάς, δεν θα ήμουν αριστερός αν δεν το πίστευα.ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Ιαν 2025, 21:39Καλό μου παιδι, ακόμη διατηρείς την ψευδαίσθηση ότι υπάρχει πλέον διαχωρισμός μεταξύ δεξιάς και αριστεράς, ώστε να υφίσταται έστω υποθετικός κίνδυνος;Polaris3 έγραψε: 19 Ιαν 2025, 21:23Λίγο δύσκολο να βγει ξανά ο σύριζα ή κάποιο άλλο αριστερό κόμμα στην εξουσία. Πάλι νδ θα βγει, το θέμα είναι αν θα είναι συγκυβέρνηση με την πράσινη νδ (πασοκ) ή αυτοδύναμη κυβέρνηση όπως το 19 και 23.ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Ιαν 2025, 21:17
Να σου πω.
Ήμουν κι εγώ απογοητευμένη από τη νδ και έκλινα πλέον προς την αποχή αλλά όσο περνάει ο καιρός και βλέπω τις εμμονικές εξάρσεις και την πλέρια πλέον ώσμωση των ζαιόπσυχων χωρίς επιστροφή, όλο και πιο σίγουρο γίνεται ότι θα το ξαναρίξω νδ όχι ως δεύτερη επιλογή αλλά καρφωτό.![]()
Και ας μου αποδίδουν όλα τα εναονομαδούρια, όποιο χαρακτηρισμό γουστάρουν.
Αυτά από μια πρώην τζημερική. Φιλάκια στους συναγωνιστές σας, παίδες.
Και συνεχίστε να κρατάτε ψηλά ...τις σημαίες του υπέρ κάλων αγώνα.![]()
Τσάμπα φοβάσαι. Άλλο πράγμα ισχύει στο διαδίκτυο και άλλο στο εκλογικό σώμα το οποίο παραδοσιακά είναι συντηρητικό.
Ο κίνδυνος που έχετε στο μυαλό σας, ότι κάποιοι αριστεροί θα βρεθούν στην κυβέρνηση, δεν υπάρχει. Ο συριζα είναι χίλια κομμάτια, το κκε δεν θέλει να κυβερνήσει και το πασοκ είναι η νδ σε πράσινη έκδοση.
Ή ο παραμικρός φόβος για τον κομμουνιστικό κίνδυνο; Αφού δεν θένε να κυβερνήσουν αλλά να ρητορεύουν.
Μεγαλύτερη γλάστρα είναι ο Κουτσούμπας από την κοντή. Θεσμικώς και πρακτικώς.
Ας κάνουν αυτόν πρόεδρα, να ηρεμήσουν όλοι. Αν μη τι άλλο, είναι αγαπησιάρης.![]()
Αυτο που εχει ο Βαξεβανης ειναι αναπαρασταση;enaon έγραψε: 19 Ιαν 2025, 22:41ηλίθιε, δεν καταλαβαινεις οτι ειναι αναπαράσταση, του πέους; Αυτια εχεις ρε μποτακι; σου εχουν βάλει;
οκ ηλίθιε, δεν το εχεις ξανα ακούσει λοιπόν το γνωστό ηχητικο, μαλακίες ελεγες, μια χαρα, φτανει τώρα, αν για καθε μαλακια που γραφεις λεμε τόσα, καταστραφήκαμε.SeaHawk έγραψε: 19 Ιαν 2025, 22:44Αυτο που εχει ο Βαξεβανης ειναι αναπαρασταση;
https://www.documentonews.gr/article/di ... nto-video/
Λεγε για να βρουμε ενα που επιτελους σου αρεσει
Το ίδιο ηχητικό ειναι; Εδω ο βαξεβάνης απειλεί καποιον οτι το εχει, παντως εμεις δεν το ακουμε. Δεν σου εχουν βαλει αυτιά;SeaHawk έγραψε: 19 Ιαν 2025, 22:44 Αυτο που εχει ο Βαξεβανης ειναι αναπαρασταση;
https://www.documentonews.gr/article/di ... nto-video/
Λεγε για να βρουμε ενα που επιτελους σου αρεσει
οκ, πρωτη φορά λοιπόν το άκουσες, πες και στον αλλον τον ηλίθιο που νομιζει οτι το εχει ακουσει στο χ παλια. Τον οττο λέω.