Εντάξει έγινε. Με τρελούς δεν ανοίγεις διάλογο, το ξέρω και από την δουλειά.enaon έγραψε: 19 Ιαν 2025, 20:47τι να θελω βρε, απλο ειναι, γραψε:Otto Weininger έγραψε: 19 Ιαν 2025, 20:42 Ωχ Θεέ μου.
Το "Δημήτρη δε μπορώ να αναπνεύσω" που έχουν τονίσει στο πρώτο ποστ του νήματος είναι εκεί ας πούμε.
Τι άλλο θες; Πάνω σε αυτό τοποθετήθηκε μέχρι και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.
Δηλαδή τι άλλο θες ;
με λένε Οττο και με έπιασαν να γράφω μαλακίες στο πχωρουμ, αύριο πάλι.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σαλος με το ηχητικό από τα παιδιά στα Τεμπη που καίγονται ζωντανά απο το παρανομο φορτιο
- Otto Weininger
Re: Σαλος με το ηχητικό από τα παιδιά στα Τεμπη που καίγονται ζωντανά απο το παρανομο φορτιο
Let them make the first mistake. We make the last move.
Re: Σαλος με το ηχητικό από τα παιδιά στα Τεμπη που καίγονται ζωντανά απο το παρανομο φορτιο
ναι αλλα μισες δουλειες κανεις, δεν το εγραψες. Γραψτο, θα νιώσεις καλυτερα.
- Otto Weininger
Έγινε, έγινε.
Με νεοδημοκράτες και τρελούς δεν ανοίγεις. Κυρίως με νεοδημοκράτες, θα σε βγάλουν τρελό.Otto Weininger έγραψε: 19 Ιαν 2025, 20:50Εντάξει έγινε. Με τρελούς δεν ανοίγεις διάλογο, το ξέρω και από την δουλειά.enaon έγραψε: 19 Ιαν 2025, 20:47τι να θελω βρε, απλο ειναι, γραψε:Otto Weininger έγραψε: 19 Ιαν 2025, 20:42 Ωχ Θεέ μου.
Το "Δημήτρη δε μπορώ να αναπνεύσω" που έχουν τονίσει στο πρώτο ποστ του νήματος είναι εκεί ας πούμε.
Τι άλλο θες; Πάνω σε αυτό τοποθετήθηκε μέχρι και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.
Δηλαδή τι άλλο θες ;
με λένε Οττο και με έπιασαν να γράφω μαλακίες στο πχωρουμ, αύριο πάλι.
- Otto Weininger
Έγινε.
Εντωμεταξυ βρε μλκα, μου εφερες ενα μονταζ του πεους απο το στοκουμεντο, για να πεις οτι να, δεν ειναι ολοι οι δημοσιογράφοι συνεννοημένοι. Εισαι και συνδρομητής του βαξεβανη, της μονης ελευθερης φωνής;
- Otto Weininger
Σου έφερα τρία.enaon έγραψε: 19 Ιαν 2025, 20:55Εντωμεταξυ βρε μλκα, μου εφερες ενα μονταζ του πεους απο το στοκουμεντο, για να πεις οτι να, δεν ειναι ολοι οι δημοσιογράφοι συνεννοημένοι. Εισαι και συνδρομητής του βαξεβανη, της μονης ελευθερης φωνής;
Το ένα έχει αυτά που λέει το πρώτο ποστ του νήματος. Κατά λέξη.
Το δεύτερο αναφέρει και την Μαρθη.
Το τρίτο είναι κράξιμο στο κυβερνητικό εκπρόσωπο που τοποθετήθηκε δημόσια πάνω σε αυτά.
Εσύ παραλήρημα όπως πάντα. Ίδια φάση με το ηχητικο "φεύγεις φεύγω" που ταχα το ακούγατε πρώτη φορά.
Λοιπόν παράτε με τώρα, γράψε καμία παπαρια, πες και για το αμμοχάλικο που έκρυψε το αποτύπωμα εδάφους και βρες καναν άλλο να ζαλίζεις.
ασε τις σάλτες. Το ηχητικό το εχεις ξανά ακούσει, ή απλα έλεγες μαλακίες παλι;Otto Weininger έγραψε: 19 Ιαν 2025, 20:59Σου έφερα τρία.enaon έγραψε: 19 Ιαν 2025, 20:55Εντωμεταξυ βρε μλκα, μου εφερες ενα μονταζ του πεους απο το στοκουμεντο, για να πεις οτι να, δεν ειναι ολοι οι δημοσιογράφοι συνεννοημένοι. Εισαι και συνδρομητής του βαξεβανη, της μονης ελευθερης φωνής;
Το ένα έχει αυτά που λέει το πρώτο ποστ του νήματος. Κατά λέξη.
Το δεύτερο αναφέρει και την Μαρθη.
Το τρίτο είναι κράξιμο στο κυβερνητικό εκπρόσωπο που τοποθετήθηκε δημόσια πάνω σε αυτά.
Εσύ παραλήρημα όπως πάντα. Ίδια φάση με το ηχητικο "φεύγεις φεύγω" που ταχα το ακούγατε πρώτη φορά.
Λοιπόν παράτε με τώρα, γράψε καμία παπαρια, πες και για το αμμοχάλικο που έκρυψε το αποτύπωμα εδάφους και βρες καναν άλλο να ζαλίζεις.
οχι περιγραφη σε κείμενο, όχι μονταζ, το ηχητικό που εβαλε ο μαδουραίος, το ακούμε πρώτη φορά ολοι;
Χαλάρωσε λίγο βρε εναόνι μου, καρφώνεσαι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ναι γαλη, τα παιδακια στην αφρική πεινανε, κακως γραφω για το ηχητικό, τα γνωστα.
δεν τον λεω αλήθεια μαλάκα πάντως μην στεναχωριέσαι, έτυχε τωρα και λεει μαλακιες, δεν θα ξαναγίνει μαλλον.
δεν τον λεω αλήθεια μαλάκα πάντως μην στεναχωριέσαι, έτυχε τωρα και λεει μαλακιες, δεν θα ξαναγίνει μαλλον.
Να σου πω.Polaris3 έγραψε: 19 Ιαν 2025, 20:49Εμ τι θα έλεγες, εσύ ψηφίζεις αυτούς τους εγκληματίες.
Μην ξεχάσεις να δώσεις ξανά την ψήφο σου το 27.
Ήμουν κι εγώ απογοητευμένη από τη νδ και έκλινα πλέον προς την αποχή αλλά όσο περνάει ο καιρός και βλέπω τις εμμονικές εξάρσεις και την πλέρια πλέον ώσμωση των ζαιόπσυχων χωρίς επιστροφή, όλο και πιο σίγουρο γίνεται ότι θα το ξαναρίξω νδ όχι ως δεύτερη επιλογή αλλά καρφωτό.
Και ας μου αποδίδουν όλα τα εναονομαδούρια, όποιο χαρακτηρισμό γουστάρουν.
Αυτά από μια πρώην τζημερική. Φιλάκια στους συναγωνιστές σας, παίδες.
Και συνεχίστε να κρατάτε ψηλά ...τις σημαίες του υπέρ κάλων αγώνα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ο οττο ειναι βασιλοφρων πρωτα και υστερα νδenaon έγραψε: 19 Ιαν 2025, 21:05 ναι γαλη, τα παιδακια στην αφρική πεινανε, κακως γραφω για το ηχητικό, τα γνωστα.
- Frappezitis
Τα παιδια ζητουν δικαιωση και θα την βρουν,οσο κι αν η κυβερνηση των δολοφονων επιχειρει να μπαζωσει-θαψει τις ευθυνες της.

Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.
Είναι καλόγουστος χωρίς συμπλέγματα, γι ´αυτό.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ναι καλα, κάποτε ήταν και ολυμπιακός, ενα λεπτό θα του παρει.
μπορει να ειναι ο βαζελος μεσα του που γράφει μαλακίες στο νημα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 19 Ιαν 2025, 21:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 457 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αρίστος
-
- 1 Απαντήσεις