SeaHawk έγραψε: 19 Ιαν 2025, 21:39 Υπαρχουν ατομα εδω μεσα που εχουν πιστεψει πως καποιοι υποστηριζαν οτι δεν επιασε φωτια το τρενο
Μιλαμε για τελειως χαπατα
Αυτο δεν συνεβη ποτε και απο κανεναν.

SeaHawk έγραψε: 19 Ιαν 2025, 21:39 Υπαρχουν ατομα εδω μεσα που εχουν πιστεψει πως καποιοι υποστηριζαν οτι δεν επιασε φωτια το τρενο
Μιλαμε για τελειως χαπατα
Αυτο δεν συνεβη ποτε και απο κανεναν.

Βρε ηλιθιε εγω δεν εχω πει αν υπαρχει η δεν υπαρχει νεκρος απο φωτια
the jokes write themselvesnyxtovios έγραψε: 19 Ιαν 2025, 21:41H γαλή είχε τη νδ ως δεύτερη επιλογήΓΑΛΗ έγραψε: 19 Ιαν 2025, 21:17Να σου πω.Polaris3 έγραψε: 19 Ιαν 2025, 20:49
Εμ τι θα έλεγες, εσύ ψηφίζεις αυτούς τους εγκληματίες.
Μην ξεχάσεις να δώσεις ξανά την ψήφο σου το 27.
Ήμουν κι εγώ απογοητευμένη από τη νδ και έκλινα πλέον προς την αποχή αλλά όσο περνάει ο καιρός και βλέπω τις εμμονικές εξάρσεις και την πλέρια πλέον ώσμωση των ζαιόπσυχων χωρίς επιστροφή, όλο και πιο σίγουρο γίνεται ότι θα το ξαναρίξω νδ όχι ως δεύτερη επιλογή αλλά καρφωτό.![]()
![]()
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
χαλαρωσεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεenaon έγραψε: 19 Ιαν 2025, 21:23ναι καλα, κάποτε ήταν και ολυμπιακός, ενα λεπτό θα του παρει.
μπορει να ειναι ο βαζελος μεσα του που γράφει μαλακίες στο νημα.
στοκε βρήκα ενα, θες να βρώ και αλλα; Το ειχες πει καμια 10 φορές εκεινη την εποχή, μας ζάλιζες με μαλακίες παλι. Αλλος ήσουνα; Δεν εχεις χαζέψει δηλαδή, απλα ειναι απο τα λιντ τωρα;SeaHawk έγραψε: 19 Ιαν 2025, 21:38 Αφου μαζι το συζητουσαμε λες
Δεν θυμασαι και το δικο σου γιουσερ νειμ ψευτρακο;
Alex Amsterdam έγραψε: 01 Μαρ 2024, 15:43Δεν το ελεγα εγω.sys3x έγραψε: 01 Μαρ 2024, 15:41 Εντωμεταξύ ο γιάννννης μας εχτέ έλεγε στο φος ότι λέει δεν κάηκε κανένας άνθρωπος και ότι ο φος λέει ψέματά.
Φος, πάρα πάρα πολύ λίγα είπες χτες, πάρα πάρα πολύ λίγα, δίκαια μεν λίγα δε.
Το λενε οι ιατροδικαστικες εκθεσεις.
Στις προηγούμενες η πρώτη επιλογή ήταν ο τζημ. Εγώ πάντα λέω τι ψηφίζω, δεν παίζω στο κλαμπάκι των νιανιανιάδων αδελφών ψυχών, που δεν μολογάνε.nyxtovios έγραψε: 19 Ιαν 2025, 21:41ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Ιαν 2025, 21:17Να σου πω.Polaris3 έγραψε: 19 Ιαν 2025, 20:49
Ήμουν κι εγώ απογοητευμένη από τη νδ και έκλινα πλέον προς την αποχή αλλά όσο περνάει ο καιρός και βλέπω τις εμμονικές εξάρσεις και την πλέρια πλέον ώσμωση των ζαιόπσυχων χωρίς επιστροφή, όλο και πιο σίγουρο γίνεται ότι θα το ξαναρίξω νδ όχι ως δεύτερη επιλογή αλλά καρφωτό.![]()
![]()
enaon έγραψε: 19 Ιαν 2025, 21:47στοκε βρήκα ενα, θες να βρώ και αλλα; Το ειχες πει καμια 10 φορές εκεινη την εποχή, μας ζάλιζες με μαλακίες παλι. Αλλος ήσουνα;SeaHawk έγραψε: 19 Ιαν 2025, 21:38 Αφου μαζι το συζητουσαμε λες
Δεν θυμασαι και το δικο σου γιουσερ νειμ ψευτρακο;
Alex Amsterdam έγραψε: 01 Μαρ 2024, 15:43Δεν το ελεγα εγω.sys3x έγραψε: 01 Μαρ 2024, 15:41 Εντωμεταξύ ο γιάννννης μας εχτέ έλεγε στο φος ότι λέει δεν κάηκε κανένας άνθρωπος και ότι ο φος λέει ψέματά.
Φος, πάρα πάρα πολύ λίγα είπες χτες, πάρα πάρα πολύ λίγα, δίκαια μεν λίγα δε.
Το λενε οι ιατροδικαστικες εκθεσεις.
ελα στόκε, δεν το εχεις πει απλα μια φορά, γυρνούσες σαν τον μαλακα και εξηγούσες οτι οσοι λενε για νεκρό απο φωτια ειναι ψεκες, μιλάει η ιατροδικαστική επιστήμη κλπ. Αλλος εισαι βρε ηλίθιε, δεν εισαι ο γγ; Γιαυτο μοιαζεις τοσο βλακας;SeaHawk έγραψε: 19 Ιαν 2025, 21:44Βρε ηλιθιε εγω δεν εχω πει αν υπαρχει η δεν υπαρχει νεκρος απο φωτια
Παντα αναφερομαι στα δεδομενα τα οποια εχω παραθεσει πολλες φορες
Δεν υπαρχει ιατροδικαστικο πορισμα για νεκρο απο φωτια
Η ομαδα Λακαφωση αρχικα μιλουσε για εναν νεκρο απο φωτια μετα μιλουσε για εως 5 νεκρους απο φωτια
Ο Κοκοτσακης μιλαει συνεχως για περισσοτερους και κανει συνεχεια raise
Αυτα ειναι τα δεδομενα
Τα γίδια είναι πολύ πιο έξυπνα από τους οικόσιτους αίγαγρους του κάμπου βρε κουτό.Μαδουραίος έγραψε: 19 Ιαν 2025, 21:28ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Ιαν 2025, 21:17Να σου πω.Polaris3 έγραψε: 19 Ιαν 2025, 20:49
Και ας μου αποδίδουν όλα τα εναονομαδούρια, όποιο χαρακτηρισμό γουστάρουν.
Αυτά από μια πρώην τζημερική. Φιλάκια στους συναγωνιστές σας, παίδες.
Και συνεχίστε να κρατάτε ψηλά ...τις σημαίες του υπέρ κάλων αγώνα.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν χρειαζεσαι ν απολογεισαι.
Ησουν εισαι και θα παραμεινεις δεξιο ΓΙΔΙ
Το ηχητκο πιστοποιει θανατο απο φωτια;enaon έγραψε: 19 Ιαν 2025, 21:51
ελα στόκε, δεν το εχεις πει απλα μια φορά, γυρνούσες σαν τον μαλακα και εξηγούσες οτι οσοι λενε για νεκρό απο φωτια ειναι ψεκες, μιλάει η ιατροδικαστική επιστήμη κλπ. Αλλος εισαι βρε ηλίθιε, δεν εισαι ο γγ; Γιαυτο μοιαζεις τοσο βλακας;
βλεπεις που κακώς με εβαλες να σου φερω λινκ οτι εισαι ηλίθιος; Αφου εισαι εντελώς ηλίθιος, τι αλλαξε, εγινες πιο ηλίθιος; Οχι.SeaHawk έγραψε: 19 Ιαν 2025, 21:53Το ηχητκο πιστοποιει θανατο απο φωτια;enaon έγραψε: 19 Ιαν 2025, 21:51
ελα στόκε, δεν το εχεις πει απλα μια φορά, γυρνούσες σαν τον μαλακα και εξηγούσες οτι οσοι λενε για νεκρό απο φωτια ειναι ψεκες, μιλάει η ιατροδικαστική επιστήμη κλπ. Αλλος εισαι βρε ηλίθιε, δεν εισαι ο γγ; Γιαυτο μοιαζεις τοσο βλακας;
Δηλαδή παρόλο που η νδ είναι μπουρδέλο τους ψηφίζεις επειδή τα ζαιόπσυχα αφού.ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Ιαν 2025, 21:47Στις προηγούμενες η πρώτη επιλογή ήταν ο τζημ. Εγώ πάντα λέω τι ψηφίζω, δεν παίζω στο κλαμπάκι των νιανιανιάδων αδελφών ψυχών, που δεν μολογάνε.nyxtovios έγραψε: 19 Ιαν 2025, 21:41ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Ιαν 2025, 21:17
Να σου πω.
![]()
![]()
Bazoomba έγραψε: 19 Ιαν 2025, 21:45the jokes write themselvesnyxtovios έγραψε: 19 Ιαν 2025, 21:41H γαλή είχε τη νδ ως δεύτερη επιλογήΓΑΛΗ έγραψε: 19 Ιαν 2025, 21:17
Να σου πω.
![]()
![]()
![]()