!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Όχι άλλα (exclusive) streaming services!

Κινηματογράφος (κριτικές και προτάσεις), θέατρο, ερμηνεία, χορός, τραγούδι, τηλεόραση, ραδιόφωνο κ.ά.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Re: Όχι άλλα (exclusive) streaming services!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 18 Ιαν 2025, 11:07
Dwarven Blacksmith έγραψε: 18 Ιαν 2025, 10:59
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 18 Ιαν 2025, 10:58

Υπάρχουν τόσες επιλογές περιεχομένου και πλατφορμών εκεί έξω που η γκρίνια για το αν μια σειρά ή μια πλατφόρμα είναι έτσι ή γιουβέτσι καταντάει αφόρητη μιλενιελιά. Κοντεύει το μπιντζ γουότσινγκ να ανατικαταστήσει το wifi στην βάση της πυραμίδας των ανθρώπινων αναγκών
Μα...τότε δεν έχεις θεμελιωδώς καταλάβει το θέμα του νήματος, που είναι ακριβώς η ύπαρξη τόσων πλατφορμών και όχι αν η μία είναι έτσι ή γιουβέτσι.
το θέμα του νήματος είναι ότι δεν μπορείς (όχι απαραίτητα εσύ προσωπικά, γενικά) να μπιντζάρεις οκτάωρο ημερησίως χωρίς να κουνιέσαι από τον καναπέ, και το δικό μου πόιντ είναι ότι αυτό είναι ρεντ χέρινγκ
Διαφωνώ, δεν έχει να κάνει με τις ώρες, το ίδιο πρόβλημα ακριβώς θα έχεις και 3 ώρες τη βδομάδα να αφιερώνεις.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
marabou

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από marabou »

Εμένα πάντως μ΄ενδιαφέρει η επιχειρηματική πλευρά.

Θέλω να πουλήσω τα κόπρανά μου.
Θα διατίθενται σε πακέτα ατομικά, οικογενειακά, και για κατανάλωση σε μέχρι τρία διαφορετικά πιάτα εντός της ίδιας οικογένειας. Το προϊόν θα φέρει την πιστοποίηση "Original Crap™", με σφραγίδα αυθεντικότητας.
Θα εφαρμόσω μονοπωλιακή τακτική για τη διάθεσή τους, γιατί, ας είμαστε ειλικρινείς, ποιος άλλος μπορεί να προσφέρει αυτό το προϊόν; Η διάθεση θα γίνεται αποκλειστικά μέσα από την προσωπική μου πλατφόρμα "Crapflix".
Αν σε κάποια χρόνια αντιδράσουν κάποιοι καταναλωτές και διαμαρτυρηθούν για την τιμή ή τους περιορισμούς πρόσβασης, υπόσχομαι να συμμορφωθώ με οποιαδήποτε απόφαση δικαστηρίου. Αν το δικαστήριο αποφασίσει ότι τα κόπρανά μου πρέπει να διατίθενται ελεύθερα, θα ακολουθήσω πιστά την απόφαση, αλλά θα εισαγάγω premium συνδρομές για αρωματισμένα πακέτα.

Η εμπορευματοποίηση οποιουδήποτε προϊόντος – από την τέχνη μέχρι τα κόπρανα – αφορά περισσότερο τους όρους διάθεσης παρά το ίδιο το προϊόν;**
Θα μου άρεσε να μιλήσουμε για μονοπώλια, exclusivity clauses και τον ρόλο των καταναλωτών σε έναν κόσμο όπου όλα μπορούν να γίνουν "Crapflix Original™".
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.
Άβαταρ μέλους
micmic
Phorum.gr user: micmic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από micmic »

marabou έγραψε: 18 Ιαν 2025, 11:25 Εμένα πάντως μ΄ενδιαφέρει η επιχειρηματική πλευρά.

Άργησες λιγάκι. Γίνεται ήδη.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Άβαταρ μέλους
marabou

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από marabou »

micmic έγραψε: 18 Ιαν 2025, 11:28
marabou έγραψε: 18 Ιαν 2025, 11:25 Εμένα πάντως μ΄ενδιαφέρει η επιχειρηματική πλευρά.

Άργησες λιγάκι. Γίνεται ήδη.
Και είχα στο νου μου μόνο τη μονοπωλιακή διάθεση. :fp: Εδώ όμως το έχουν πάει σε άλλο επίπεδο!
Ωστόσο μπράβο στους επιστήμονες. Ποιος το σκέφτηκε; Πραγματικά μεγαλειώδες.
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ”