Northern Spirit έγραψε: 11 Δεκ 2018, 20:48
δηλαδη αυτοι που δεν κανουνε κανουνε συνηθως εισαγωγη μεταναστων; Η Ουγγαρια, η Αυστρια η οι Βαλτικες πχ;
Οι ΗΠΑ και η Αυστραλια ειναι χωρες μεταναστων...Γελανε και τα τσιμεντα με τους μεταναστες που αφου κατσικωθηκαν σε αλλες χωρες το γυρισανε σε ξενοφοβικους και εναντιον της μεταναστευσης..
Τα τσιμέντα γελάνε με σένα και τις ισλαμολαγνικές ιδεοληψίες σου. Κλάψε όσο θες, η Δύση σε έχει συνδέσει με Κάιρο.
.
Nαι, ναι, χαιρετισματα στον Πακιστανο γειτονα σου..
Κάτι Αλβανούς έχει εδώ κοντά και είναι οικογενειάρχες με παιδιά γεννημένα εδώ.
Η προσπάθεια να μου κολλήσεις ρατσιστική ταμπέλα δεν πιάνει, ισλαμολάγνε.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Nandros έγραψε: 11 Δεκ 2018, 21:25
.
Δηλαδή η ανοχή σου στους αλλοδαπούς καθορίζεται από το χρώμα του δέρματός τους;
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Nandros έγραψε: 11 Δεκ 2018, 21:25Κάτι Αλβανούς έχει εδώ κοντά και είναι οικογενειάρχες με παιδιά γεννημένα εδώ.
Δηλαδή η ανοχή σου στους αλλοδαπούς καθορίζεται από το χρώμα του δέρματός τους;
Έχω βαρεθεί να τα γράφω και να τα ξαναγράφω:
Nandros έγραψε: 02 Ιούλ 2018, 19:02Θέλω να ξεκαθαρίσω για πολλοστή φορά τις θέσεις μου:
ΔΕΝ έχω πρόβλημα με τους μετανάστες, εφόσον υπάρχει έλεγχος και δεν μπαίνει ότι λάχει ανεξέλεγκτα.
ΔΕΝ έχω πρόβλημα με μετανάστες από Α.Ευρώπη ή γενικά δυτικών αντιλήψεων.
Άλλωστε εγώ κάποτε ήμουν μετανάστης στην Βραζιλία και η πρώην μου μετανάστρια εδώ, αμφότεροι νόμιμοι.
Λόγω 20ετούς καθημερινής επαγγελματικής συνεργασίας με Αιγυπτίους (μουσλίμ και κόπτες) γνωρίζω πάρα πολλά. Πολλά περισσότερα από οποιονδήποτε εδώ μέσα!
ΔΕΝ θέλω μουσλίμ μετανάστες στην Ευρώπη, αφού ΔΕΝ αφομοιώνονται και έχουμε αποδείξεις γι αυτό.
Το Ισλάμ είναι στον Μεσαίωνα του τώρα και - όπως ακριβώς ο Χριστιανισμός τότε - άρρηκτα εμπλεκόμενο με την κοινωνία τους, σαν 2 χταπόδια που έχουν βεντουζάρει το ένα στο άλλο.
Η Δύση χρειάστηκε την Γαλλική Επανάσταση και πολλούς πολέμους/αίμα για να βάλει την θρησκεία στην άκρη.
Αντίθετα το Ισλάμ τις τελευταίες 10ετίες έγινε οπισθοδρομικό/ φονταμενταλιστικό και πολύ επικίνδυνο.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
Nandros γραφτα οσες φορες θες, κανεις δεν τα διαβαζει ετσι κι αλλιως γιατι κανεις δεν ενδιαφερεται για την γνωμη σου και αυτο δεν θ αλλαξει εαν την ξαναγραψεις ακομα μια φορα.
Nandros θέλεις να συγκρίνουμε τα ποσοστά συμμετοχής στη βαριά εγκληματικότητα μεταξύ Αλβανών και Αιγυπτίων μεταναστών; Έχει υπάρξει περίπτωση Έλληνα που να δολοφονήθηκε από Αιγύπτιο επειδή μιλούσε ελληνικά ή επειδή ύψωσε την Ελληνική Σημαία; Άσε που και οι περισσότεροι Αλβανοί είναι ισλαμιστές. Εδώ προκύπτει ότι όσο κι αν επιμένεις πως δεν είσαι ρατσιστής, το πραγματικό σου πρόβλημα δεν είναι ούτε η θρησκεία ούτε ο πολιτισμός, αλλά αποκλειστικά το χρώμα του δέρματος.
blackpaint έγραψε: 11 Δεκ 2018, 21:45Nandros γραφτα οσες φορες θες, κανεις δεν τα διαβαζει ετσι κι αλλιως γιατι κανεις δεν ενδιαφερεται για την γνωμη σου και αυτο δεν θ αλλαξει εαν την ξαναγραψεις ακομα μια φορα.
Ξέρεις ΠΟΥ γράφω την γνώμη ελληνόφωνων απάτριδων, μισ/ανθελλήνων, πρακτορίσκων και λοιπών απολειφαδιών!
.
OANNHSEA έγραψε: 11 Δεκ 2018, 19:58
Οι "Ουγγροπολωνίες" νίκησαν πολλές φορές τα τουρκικά σκατά και χάρη σε αυτές έμεινε η Ευρώπη πολιτισμένη!!!
Τώρα για ακόμα μία φορά προσπαθούν να κρατήσουν τον βόθρο έξω από την Ευρώπη!!!
.
Εισαι με τους Μαγυαρους και τους Σλαβους που ηλθανε στην Ευρωπη απο τα βαθη της Ασιας και επιβληθηκαν σφαζοντας λευκους ντοπιους?
Προσωπικά θυμάμαι σφαγές των Ελλήνων από τους Τούρκους - τον κώλο των οποίων γλύφουν πολλοί εδώ στο φόρουμ...
Άντε και σφαγές των Ελλήνων από Γερμανικά φύλα ή από νοτιοσλαυϊκά φύλα...
Δεν μπορεί η μνήμη μου να πάει τόσο πίσω...
Μπορώ όμως να δω τι μας περιμένει εάν πλακώσει στην Ελλάδα όλοι οι βόθροι της γης...
Ειλικρινά δεν φοβάστε που θα σας σκατώσουν;;;
Γάταρος έγραψε: 11 Δεκ 2018, 21:51
Nandros θέλεις να συγκρίνουμε τα ποσοστά συμμετοχής στη βαριά εγκληματικότητα μεταξύ Αλβανών και Αιγυπτίων μεταναστών; Έχει υπάρξει περίπτωση Έλληνα που να δολοφονήθηκε από Αιγύπτιο επειδή μιλούσε ελληνικά ή επειδή ύψωσε την Ελληνική Σημαία; Άσε που και οι περισσότεροι Αλβανοί είναι ισλαμιστές. Εδώ προκύπτει ότι όσο κι αν επιμένεις πως δεν είσαι ρατσιστής, το πραγματικό σου πρόβλημα δεν είναι ούτε η θρησκεία ούτε ο πολιτισμός, αλλά αποκλειστικά το χρώμα του δέρματος.
Σταμάτα να μου κολλάς ψεύτικες ταμπέλες!
ΌΤΑΝ και ΑΝ μου φέρεις τις τρίτες και αμερόληπτες πηγές σου, θα το συζητήσουμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nandros την 11 Δεκ 2018, 21:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
blackpaint έγραψε: 11 Δεκ 2018, 21:45Nandros γραφτα οσες φορες θες, κανεις δεν τα διαβαζει ετσι κι αλλιως γιατι κανεις δεν ενδιαφερεται για την γνωμη σου και αυτο δεν θ αλλαξει εαν την ξαναγραψεις ακομα μια φορα.
Ξέρεις ΠΟΥ γράφω την γνώμη ελληνόφωνων απάτριδων, μισ/ανθελλήνων, πρακτορίσκων και λοιπών απολειφαδιών!
.
σε καποιο ποστ που θα ξαναποσταρεις ξανα και ξανα, μαζι με την ερευνα του πιου σεντερ και το βιδεο με τον παπιονακια;
σε καποιο ποστ που θα ξαναποσταρεις ξανα και ξανα, μαζι με την ερευνα του πιου σεντερ και το βιδεο με τον παπιονακια;
Εσύ ΠΟΥ και ΠΟΤΕ έφερες κάποια πηγή που να στηρίζει τις ιδεοληψίες σου; Μόνο λόγια του αέρα!
.
Ο Γεωργιάδης έχει πει ότι όποιος ψηφίζει νέα δημοκρατία, δια της ψήφου του, νομιμοποιεί την κλοπή του δημοσίου χρήματος. Πριν λίγο ο Βαρβιτσιώτης δήλωσε στη Βουλή ότι η νδ αποδέχεται το σύμφωνο οπότε μπορούμε να λέμε ότι όποιος από εδώ και μπρος ψηφίσει νέα δημοκρατία, διά της ψήφου του, νομιμοποιεί την καταστροφή όχι μόνο της Ελλάδος, αλλά και του ευρωπαϊκού πολιτισμού.
Μια ειναι η εξυπνη κινηση. Επιστροφη στην εποχη των εθνικισμων, να ξεσπασει γ παγκοσμιος πολεμος στην Ευρωπη και να ξεκουμπιστουν ολοι οι αραπαδες σαν προσφυγες σε αλλες ηπειρους.
Nandros έγραψε: 11 Δεκ 2018, 20:51
Τα τσιμέντα γελάνε με σένα και τις ισλαμολαγνικές ιδεοληψίες σου. Κλάψε όσο θες, η Δύση σε έχει συνδέσει με Κάιρο.
.
Nαι, ναι, χαιρετισματα στον Πακιστανο γειτονα σου..
.
Βλεπω ξεπερασες το ρατσιστικο προβλημα με τους Αλβανους...Μπραβο..Ελπιζω συντομα και με τους Πακιστανους..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
Βλεπω ξεπερασες το ρατσιστικο προβλημα με τους Αλβανους...Μπραβο..Ελπιζω συντομα και με τους Πακιστανους..
Παράτα μας ρε ισλαμολιγούρη που θα σου δώσω και λογ/σμό! Ρούφα το αυγό σου τώρα με το Σύμφωνο που ο μισός κόσμος δεν υπόγραψε!
.
Nandros έγραψε: 11 Δεκ 2018, 21:04
Δλδ ή Ευρώπη θα φοβηθεί τις πυρηνικές του Πακιστάν; Ή μήπως των υποσαχάριων, ή μεσανατολίτικων μουσλίμ κρατών Πιο χαζός πεθαίνεις!
Γιατί σου κάνει εντύπωση? Και η Ευρώπη και η Κίνα και όλοι ξέρουν ότι ένας γενικευμένος πόλεμος θα καταστρέψει τον πολιτισμό όπως τον ξέρουμε!
Και πρόσεξε, η ανοιχτή μετανάστευση που ψηφίζεται τώρα και θα γίνει πράξη σε 10 χρόνια δουλεύει ΠΡΟΣ ΑΠΟΤΡΟΠΗ αυτού του κινδύνου!
Γνωρίζοντας ο ένας πολιτισμός τον άλλο μέσα σε πολύπολιτισμικές κοινωνίες καταλαγιαζουν οι διαφορές και τα μισή!
Αυτό μόνο χαζομάρα δεν το λες.
ναι προβλημα γνωριμιας ειχαμε με τα μουσλιμια ... μονο 400 χρονια τους ειχαμε στο σβερκο