Ισχύει.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 16 Ιαν 2025, 14:49 Και κάτι άλλο
Η ελληνική χερσόνησο ως τόπος πολλές φορές τα τελευταία δύο χιλιάδες χρόνια είχε ερημώσει από κατοίκους και είχε κατακτηθεί από νέους κατοίκους
Και αυτό υπό την ίδια κρατική εξουσία του Ρωμαίου (Βυζαντινού) αυτοκράτορα
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΕΛΛΗΝΙΑΡΗΔΕΣ-ΤΟ ΤΕΛΟΣ
-
phorumaster
Re: ΕΛΛΗΝΙΑΡΗΔΕΣ-ΤΟ ΤΕΛΟΣ
Γι' αυτό κι εσύ, σαν άλλος Κολοκοτρώνης, σαν μετεμψύχωση τού Καραϊσκάκη, σαν μετενσάρκωση τού Διάκου, προέταξες το ατσάλινο, δασύτριχό σού στήθος απέναντι στους προδότες κυβερνήτες της;ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 15 Ιαν 2025, 21:32Ελλάδα ΔΕΝ είναι ο ελληνικός λαός αλλά αυτοί που κυβερνούν την χώρα που ονομάζεται ως Ελλάδα και τους υπηκόους της κατοίκους της χώρας αυτήςIsildur έγραψε: 15 Ιαν 2025, 15:22Νομίζω πως αυτό (το μπολνταρισμένο) εξαρτάται από το τι έχει ο καθένας στο μυαλό του ως Ελλάδα και ως τι ακριβώς θέλει να την δει να πορεύεται στο μέλλον. Σίγουρα δεν κάνει για ακραίους. Από κάθε πλευρά...Σέλευκας έγραψε: 15 Ιαν 2025, 15:05
εγώ αυτό που λέω είναι οτι εμείς που ανήκουμε στην συνηθισμένη σημερινή ταυτότητα όπως αυτή διαμορφώθηκε θα αναπτύξουμε άλλη ιδεολογία απο αυτόν που έχει μικτή ελληνοαλβανική ή ελληνοαφρικανική και πιστεύω ότι αυτό δεν θα είναι για καλό του ελληνισμού.
Τα υπόλοιπα που σωστά θέτεις δεν ξέρω αν μπορώ να τα συζητήσω εδώ. Θα σου πω ένα παράδειγμα που με έβαλε σε σκέψεις. Ενας πολύ σοβαρός ιστορικός Ελληνας διατύπωσε την άποψη οτι οι πρόσφυγες το 1922 δημιούργησαν διάφορες αλλαγές που κάποιες χαρακτηρίζονται ως καλές αλλά ανέφερε και κάποπιαπου δημιούργησε σοβαρό πρόβλημα στην Ελλάδα. Η ιδεολογία που είχαν οι Μικρασιάτες (όχι οι Πόντιοι) ήταν απο την άλλη μεριά του πολεμάω για την Ελλάδα και αυτοί δημιούργησαν την ιδεολογία του διεθνισμού, αυτοί ήταν η μάζα που αυτή η ιδεολογία σχεδόν επικράτησε. Και εδώ μιλάμε για Ελληνες ίδιας καταγωγής με τον Σεφέρη τον Ωνάση και τον Καβάφη δηλαδή πέρα για πέρα του ελληνικού κορμού, δεν μιλάμε για τίποτε άλλο. Με βάση αυτή τη λογική η Ελλάδα μπορεί να περιμένει κάτι καλό απο επιμειξίες και δημιουργία νέου τύπου Ελλήνων;
Στο παρελθόν η επιμειξίες οδήγησαν στην εξαφάνιση των Ελλήνων σε λίγες γενιές στην Αίγυπτο στην Μεγάλη Ελλάδα και στη Μέση Ανατολή και φυσικά σε όλες τις αρχαίες αποικίες.
Και αυτοί δεν ενδιαφέρονται για την φυλετική η και εθνική σύσταση των υπηκόων τους ....
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
Ε ναι, μόνον οι Έλληνες εξαϋλώθηκαν ή ήταν στείροι. Όλοι οι υπόλοιποι "λαοί" διατήρησαν το αρχέγονο σπέρμα τους και έσπειραν καθαρούς Ρωμαίους, Τούρκους, Άγγλους, Γερμανούς, Μογγόλους κλπΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 16 Ιαν 2025, 14:49 Και κάτι άλλο
Η ελληνική χερσόνησο ως τόπος πολλές φορές τα τελευταία δύο χιλιάδες χρόνια είχε ερημώσει από κατοίκους και είχε κατακτηθεί από νέους κατοίκους
Και αυτό υπό την ίδια κρατική εξουσία του Ρωμαίου (Βυζαντινού) αυτοκράτορα
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ένας Ηγεμόνας (κυρίαρχο πολιτικό σύστημα) ΔΈΝ θεωρείται ποτέ ως προδότηςIsildur έγραψε: 16 Ιαν 2025, 15:16Γι' αυτό κι εσύ, σαν άλλος Κολοκοτρώνης, σαν μετεμψύχωση τού Καραϊσκάκη, σαν μετενσάρκωση τού Διάκου, προέταξες το ατσάλινο, δασύτριχό σού στήθος απέναντι στους προδότες κυβερνήτες της;ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 15 Ιαν 2025, 21:32Ελλάδα ΔΕΝ είναι ο ελληνικός λαός αλλά αυτοί που κυβερνούν την χώρα που ονομάζεται ως Ελλάδα και τους υπηκόους της κατοίκους της χώρας αυτήςIsildur έγραψε: 15 Ιαν 2025, 15:22
Νομίζω πως αυτό (το μπολνταρισμένο) εξαρτάται από το τι έχει ο καθένας στο μυαλό του ως Ελλάδα και ως τι ακριβώς θέλει να την δει να πορεύεται στο μέλλον. Σίγουρα δεν κάνει για ακραίους. Από κάθε πλευρά...
Και αυτοί δεν ενδιαφέρονται για την φυλετική η και εθνική σύσταση των υπηκόων τους ....
Προδότης θεωρείται μόνο κάποιος υποτελής υπήκοος ο οποίος προδίδει τον Ηγεμόνα
Το το είναι εθνική προδοσία και τι όχι θα το ρυθμίσει το κυρίαρχο πολιτικό σύστημα μέσω της νομοθεσίας του
Και τί σχέση έχουν τα νομοθετήματα με τις προσωπικές απόψεις;ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 16 Ιαν 2025, 16:16Ένας Ηγεμόνας (κυρίαρχο πολιτικό σύστημα) ΔΈΝ θεωρείται ποτέ ως προδότηςIsildur έγραψε: 16 Ιαν 2025, 15:16Γι' αυτό κι εσύ, σαν άλλος Κολοκοτρώνης, σαν μετεμψύχωση τού Καραϊσκάκη, σαν μετενσάρκωση τού Διάκου, προέταξες το ατσάλινο, δασύτριχό σού στήθος απέναντι στους προδότες κυβερνήτες της;ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 15 Ιαν 2025, 21:32
Ελλάδα ΔΕΝ είναι ο ελληνικός λαός αλλά αυτοί που κυβερνούν την χώρα που ονομάζεται ως Ελλάδα και τους υπηκόους της κατοίκους της χώρας αυτής
Προδότης θεωρείται μόνο κάποιος υποτελής υπήκοος ο οποίος προδίδει τον Ηγεμόνα
Το το είναι εθνική προδοσία και τι όχι θα το ρυθμίσει το κυρίαρχο πολιτικό σύστημα μέσω της νομοθεσίας του
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μια μικρη διορθωση.Green Dragon έγραψε: 12 Ιαν 2025, 08:59 Το μνημόνιοΗ κριση έδιωξε 500000 νέους οριστικά και αμετάκλητα από την χώρα. Αυτή ήταν η ταφόπλακα και η αλήθεια είναι πως δεν θα μπορούσε να γίνει κάτι διαφορετικό, παρά μόνο πολλά χρόνια πριν ώστε να μην φτάναμε εκεί.
Χωρις το μνημονιο θα ηταν 1000000+ αυτοι που θα εφευγαν.
Πολυ χειροτερα θα ειμασταν, οχι το ιδιο.Green Dragon έγραψε: 12 Ιαν 2025, 09:07Και δεκάρα να μην πληρώναμε το ίδιο θα γινόταν. Η χρεωκοπία είτε την πεις χρεωκοπία είτε μνημόνιο το ίδιο είναι.Unique έγραψε: 12 Ιαν 2025, 09:05Oι παλιάνθρωποι που ήθελαν τα χρηματά τους πίσω. Άτιμη κενωνία που άλλους τους ανεβάζεις και άλλους τους κατεβάζεις στα τάρταραGreen Dragon έγραψε: 12 Ιαν 2025, 08:59 Μέχρι στιγμής κανένας δεν έγραψε το μεγαλύτερο χτύπημα που δέχτηκε ποτέ η Ελλάδα της μεταπολίτευσης σε αυτόν τον τομέα παρά λέτε βλακείες για ελεϊνίδες κλπ.
Το μνημόνιο έδιωξε 500000 νέους οριστικά και αμετάκλητα από την χώρα. Αυτή ήταν η ταφόπλακα και η αλήθεια είναι πως δεν θα μπορούσε να γίνει κάτι διαφορετικό, παρά μόνο πολλά χρόνια πριν ώστε να μην φτάναμε εκεί.
Μουφα ειναι το 300.000.ΑΛΥΤΡΩΤΟΣ έγραψε: 12 Ιαν 2025, 09:18 Την απάντηση στο συγκεκριμένο συμπέρασμα δίνουν οι 40.000 εκτρώσεις που καταγράφονται ετησίως στην Ελλάδα, οι οποίες και πραγματοποιούνται από κορίτσια κάτω των 18 ετών, σύμφωνα με στοιχεία του Ινστιτούτου Ψυχικής και Σεξουαλικής Υγείας, με το συνολικό αριθμό να υπολογίζεται ότι ανέρχεται στις 300.000.
https://www.kar.org.gr/2020/01/15/stati ... -soma-mas/
- Fata_Morgana
Και μετά θα μπορώ να λέω όσα λες εσύ;Ασέβαστος έγραψε: 16 Ιαν 2025, 14:00
να μελετησεις τα μαθηματα που σου εβαλα, να περασεις τις εξετασεις, και θα στο δωσω.
μετα θα ξερεις τι ειναι το σωστο.Fata_Morgana έγραψε: 16 Ιαν 2025, 18:03Και μετά θα μπορώ να λέω όσα λες εσύ;Ασέβαστος έγραψε: 16 Ιαν 2025, 14:00
να μελετησεις τα μαθηματα που σου εβαλα, να περασεις τις εξετασεις, και θα στο δωσω.
το τι θα λες, εσυ το αποφασιζεις.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Fata_Morgana
Άστο τότε. Άνετα όμως θα δεχόμουν να μου κάνεις μαθήματα κατάδυσης, ψαρέματος οτι αφορά τη θάλασσα γιατί σε θεωρώ σοβαρό γνώστη.Ασέβαστος έγραψε: 16 Ιαν 2025, 18:33μετα θα ξερεις τι ειναι το σωστο.Fata_Morgana έγραψε: 16 Ιαν 2025, 18:03Και μετά θα μπορώ να λέω όσα λες εσύ;Ασέβαστος έγραψε: 16 Ιαν 2025, 14:00
το τι θα λες, εσυ το αποφασιζεις.
- hellegennes
Οι παλιάνθρωποι γνωρίζουν κάτι που μάλλον δεν γνωρίζεις εσύ. Ότι οι επενδύσεις εμπεριέχουν ρίσκο. Το ρίσκο είναι να χάσεις τα λεφτά σου.Unique έγραψε: 12 Ιαν 2025, 09:05Oι παλιάνθρωποι που ήθελαν τα χρηματά τους πίσω. Άτιμη κενωνία που άλλους τους ανεβάζεις και άλλους τους κατεβάζεις στα τάρταραGreen Dragon έγραψε: 12 Ιαν 2025, 08:59 Μέχρι στιγμής κανένας δεν έγραψε το μεγαλύτερο χτύπημα που δέχτηκε ποτέ η Ελλάδα της μεταπολίτευσης σε αυτόν τον τομέα παρά λέτε βλακείες για ελεϊνίδες κλπ.
Το μνημόνιο έδιωξε 500000 νέους οριστικά και αμετάκλητα από την χώρα. Αυτή ήταν η ταφόπλακα και η αλήθεια είναι πως δεν θα μπορούσε να γίνει κάτι διαφορετικό, παρά μόνο πολλά χρόνια πριν ώστε να μην φτάναμε εκεί.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Ναι, είμαστε πολύ καλά τώρα. Υγιής οικονομία, ο κόσμος έχει λεφτά, είναι χαρούμενος, ανεβαίνει το βιοτικό επίπεδο, η χώρα εξελίσσεται.axilmar έγραψε: 16 Ιαν 2025, 16:52Πολυ χειροτερα θα ειμασταν, οχι το ιδιο.Green Dragon έγραψε: 12 Ιαν 2025, 09:07Και δεκάρα να μην πληρώναμε το ίδιο θα γινόταν. Η χρεωκοπία είτε την πεις χρεωκοπία είτε μνημόνιο το ίδιο είναι.Unique έγραψε: 12 Ιαν 2025, 09:05
Oι παλιάνθρωποι που ήθελαν τα χρηματά τους πίσω. Άτιμη κενωνία που άλλους τους ανεβάζεις και άλλους τους κατεβάζεις στα τάρταρα
Νομίζω ώρα να κλείσεις την τηλεόραση.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
δε με νοιάζει τι κατάλαβες γιατι δεν θα βγει άκρη, εγώ ήθελα να πω οτι κάθε πληθυσμός ανάλογα με την καταγωγή του έχει άλλη εθνική φιλοσοφία, ακόμα και Ελληνες, οπότε και κάποιος άνθρωπος με μικτή καταγωγή.ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Ιαν 2025, 15:27Ποιο είναι το όνομα αυτού του ιστορικού;Σέλευκας έγραψε: 15 Ιαν 2025, 15:05εγώ αυτό που λέω είναι οτι εμείς που ανήκουμε στην συνηθισμένη σημερινή ταυτότητα όπως αυτή διαμορφώθηκε θα αναπτύξουμε άλλη ιδεολογία απο αυτόν που έχει μικτή ελληνοαλβανική ή ελληνοαφρικανική και πιστεύω ότι αυτό δεν θα είναι για καλό του ελληνισμού.Isildur έγραψε: 15 Ιαν 2025, 14:46
Κατάλαβα τι λες, αλλά το έπιασα από άλλη σκοπιά (με ολίγη... πουστιά, παραφράζοντας ελαφρώς αυτό που είπες).
Άρα, κατά την λογική σου, οι "μικτοί" γενικά είναι ένα πρόβλημα, οπουδήποτε κι αν βρίσκονται στον κόσμο. ΟΚ, ξέρω ότι σ' ενδιαφέρει το τι γίνεται εδώ κι όχι αλλού, αλλά όπως το διατυπώνεις είναι σαν να λες ότι οι "μικτοί" δεν έχουν θέση πουθενά. Μην ξεχνάς όμως ότι και η σύγχρονη κατάσταση, εννοώ η (όποια) εθνοτική σύνθεση πληθυσμού παντού στον κόσμο, έχει διαμορφωθεί τρελά στην πορεία των αιώνων, από ένα σωρό "μικτούς". Πού σταματάς λοιπόν να θεωρείς κάποιους μικτούς ή απόγονους μικτών και που αρχίζεις να μιλάς για "γνήσιους και καθαρούς"; Ή μας νοιάζει μόνο η εκάστοτε τρέχουσα κατάσταση, κλείνουμε τα μάτια στην προϊστορία της σύνθεσης του πληθυσμού μας, και λέμε απλά "ό,τι έγινε έγινε, βαφτίζουμε όλους τους υπάρχοντες "καθαρούς Έλληνες" και από τώρα κι ύστερα να έχουμε μόνο "καθαρούς" για να ενδιαφέρονται για την πορεία του ελληνισμού χωρίς ελαστικότητες"; Πώς πάει ακριβώς αυτό;
Τα υπόλοιπα που σωστά θέτεις δεν ξέρω αν μπορώ να τα συζητήσω εδώ. Θα σου πω ένα παράδειγμα που με έβαλε σε σκέψεις. Ενας πολύ σοβαρός ιστορικός Ελληνας διατύπωσε την άποψη οτι οι πρόσφυγες το 1922 δημιούργησαν διάφορες αλλαγές που κάποιες χαρακτηρίζονται ως καλές αλλά ανέφερε και κάποπιαπου δημιούργησε σοβαρό πρόβλημα στην Ελλάδα. Η ιδεολογία που είχαν οι Μικρασιάτες (όχι οι Πόντιοι) ήταν απο την άλλη μεριά του πολεμάω για την Ελλάδα και αυτοί δημιούργησαν την ιδεολογία του διεθνισμού, αυτοί ήταν η μάζα που αυτή η ιδεολογία σχεδόν επικράτησε. Και εδώ μιλάμε για Ελληνες ίδιας καταγωγής με τον Σεφέρη τον Ωνάση και τον Καβάφη δηλαδή πέρα για πέρα του ελληνικού κορμού, δεν μιλάμε για τίποτε άλλο. Με βάση αυτή τη λογική η Ελλάδα μπορεί να περιμένει κάτι καλό απο επιμειξίες και δημιουργία νέου τύπου Ελλήνων;
Στο παρελθόν η επιμειξίες οδήγησαν στην εξαφάνιση των Ελλήνων σε λίγες γενιές στην Αίγυπτο στην Μεγάλη Ελλάδα και στη Μέση Ανατολή και φυσικά σε όλες τις αρχαίες αποικίες.
Σε κάθε περίπτωση, μάλλον μπερδεύεις τον κοσμοπολιτισμό των Ιώνων και Αλεξανδρινών "προσφύγων" με τον χύμα στο κύμα διεθνισμό.![]()
Για τους Ιωνες που λες το πιστευω γιαυτο και το έγραψα, φυσικα δεν ισχύει για όλους ουτε ανάλογα με την ακταγωγή μπορούμε να συμπεράνουμε τι είναι, αλλά συνολικά υπάρχουν τάσεις. Και εντός Ελλάδας έχουμε διαφορετικές τάσεις στην εθνική ιδεολογία. Αν ο κοσμοπολιτισμός οδήγησε κάποιους στον διεθνισμό μπορεί να ισχύει αλλά οταν βριζουν τον εθνικό ύμνο ή όταν ψηφίζουν Σκόπια και βριζουν τους άλλους εθνικιστές να λέμε οτι βρέχει;
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Azzurra Carnelos
για να μην σκοτώσω αυτό που είπα επανέρχομαι στην αποψή μου οτι δεν θεωρώ τους ανθρώπους μικτής καταγωγής Ελληνες. Για να το θέσω ξεκάθαρα. Το μυαλό του καθενός μπορεί να έχει οτιδήποτε ακόμα και αν ειναι σκετος Ελληνας η αν ειναι σκέτο ξένος, δεν κρίνω αυτή τιστιγμή τις απόψεις αλλά το τι οδηγεί στις απόψεις.Isildur έγραψε: 15 Ιαν 2025, 15:22Νομίζω πως αυτό (το μπολνταρισμένο) εξαρτάται από το τι έχει ο καθένας στο μυαλό του ως Ελλάδα και ως τι ακριβώς θέλει να την δει να πορεύεται στο μέλλον. Σίγουρα δεν κάνει για ακραίους. Από κάθε πλευρά...Σέλευκας έγραψε: 15 Ιαν 2025, 15:05εγώ αυτό που λέω είναι οτι εμείς που ανήκουμε στην συνηθισμένη σημερινή ταυτότητα όπως αυτή διαμορφώθηκε θα αναπτύξουμε άλλη ιδεολογία απο αυτόν που έχει μικτή ελληνοαλβανική ή ελληνοαφρικανική και πιστεύω ότι αυτό δεν θα είναι για καλό του ελληνισμού.Isildur έγραψε: 15 Ιαν 2025, 14:46
Κατάλαβα τι λες, αλλά το έπιασα από άλλη σκοπιά (με ολίγη... πουστιά, παραφράζοντας ελαφρώς αυτό που είπες).
Άρα, κατά την λογική σου, οι "μικτοί" γενικά είναι ένα πρόβλημα, οπουδήποτε κι αν βρίσκονται στον κόσμο. ΟΚ, ξέρω ότι σ' ενδιαφέρει το τι γίνεται εδώ κι όχι αλλού, αλλά όπως το διατυπώνεις είναι σαν να λες ότι οι "μικτοί" δεν έχουν θέση πουθενά. Μην ξεχνάς όμως ότι και η σύγχρονη κατάσταση, εννοώ η (όποια) εθνοτική σύνθεση πληθυσμού παντού στον κόσμο, έχει διαμορφωθεί τρελά στην πορεία των αιώνων, από ένα σωρό "μικτούς". Πού σταματάς λοιπόν να θεωρείς κάποιους μικτούς ή απόγονους μικτών και που αρχίζεις να μιλάς για "γνήσιους και καθαρούς"; Ή μας νοιάζει μόνο η εκάστοτε τρέχουσα κατάσταση, κλείνουμε τα μάτια στην προϊστορία της σύνθεσης του πληθυσμού μας, και λέμε απλά "ό,τι έγινε έγινε, βαφτίζουμε όλους τους υπάρχοντες "καθαρούς Έλληνες" και από τώρα κι ύστερα να έχουμε μόνο "καθαρούς" για να ενδιαφέρονται για την πορεία του ελληνισμού χωρίς ελαστικότητες"; Πώς πάει ακριβώς αυτό;
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Azzurra Carnelos
Azzurra Carnelos
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 194 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν
-
- 26 Απαντήσεις