!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Καρυστιανού κατά Τασούλα: Ακατάλληλος για ΠτΔ -Συνέβαλε στο «μπάζωμα» της υπόθεσης των Τεμπών

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Ληστοσυμμορίτης

Re: Καρυστιανού κατά Τασούλα: Ακατάλληλος για ΠτΔ -Συνέβαλε στο «μπάζωμα» της υπόθεσης των Τεμπών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης »

SeaHawk έγραψε: 15 Ιαν 2025, 13:09
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 15 Ιαν 2025, 12:39
seahawk ακόμη περιμένω να μου πεις αν απειλείται το πολίτευμα επειδή αποκλείστηκαν αρκετά ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι και τελικά δεν είναι στη λίστα των υποψήφιων
Αυτο που περιγραφεις ειναι επιλογη η μη επιλογη υποψηφιων.Η Καρυστιανου μιλησε ξεκαθαρα για αποκλεισμο.
To Συνταγμα προβλεπει ποιο πληρουν τις προυποθεσεις για ΠτΔ και ποιοι αποκλειονται επειδη δεν πληρουν τις προυποθεσεις
Οποιοςσδηποτε μιλαει για αποκλεισμους περαν αυτων που οριζει το Συνταγμα προσπαθει να το ακυρωσει
Ειναι κατι που δεν καταλαβαινεις;
Θεσμικό αποκλεισμό;
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει

Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Άβαταρ μέλους
Frappezitis

Re: Καρυστιανού κατά Τασούλα: Ακατάλληλος για ΠτΔ -Συνέβαλε στο «μπάζωμα» της υπόθεσης των Τεμπών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Frappezitis »

Κ γαμω την Δημοκρατια μας👇
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
Κώστας Τασούλας: Ο άνθρωπος που διέσυρε την Ελλάδα διεθνώς, ευτελίζει και το κοινοβούλιο
Ο Κυριάκος δεν θα έβρισκε καταλληλότερο για να συμβάλει στην κατάρρευση των θεσμών
απο News Break

Εικόνα
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι :078: ισραηλινοι.
Άβαταρ μέλους
esu

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από esu »

Τασούλα μπες στο τρένο να δω κάτι
Nandros έγραψε: 09 Ιουν 2024, 15:48 Αυτή την στιγμή το Ισραήλ μειώνει το πλήθος των ισλαμιστών. Κάτι καλό είναι αυτό.
.
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

Εγώ πάντως ακόμα απορώ τι βρήκαν στην Τασούλα.
Η σακελλαρω πχ αντιπροσωπευε το γουοκ.
Η Τασούλα τι πραμα;
Υποτίθεται πρέπει να είναι και ουδέτερος και πας βάζεις την Τασούλα που ειναι βολευτης σου.
Ούτε γλάστρα δεν μπορεί να διαλέξει ο ετερολαθης;
Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 »

nyxtovios έγραψε: 15 Ιαν 2025, 18:10 Εγώ πάντως ακόμα απορώ τι βρήκαν στην Τασούλα.
Η Τασούλα τι πραμα;
Τον Μητσοτακη αντιπροσωπευει. Δεν υπηρχε πιστοτερος απο τον Τασουλα και επθβραβευτηκε
Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 »

Εντωμεταξύ μπορεί να μου πει ενας γιατι δεν ανανεωθηκε η θητεία της Σακελλαροπουλου?
Αριστη στον ρολο της μας την ανεβαζαν, αριστη την κατεβαζαν. Εκανε λεει ενα σφαλμα που πανυγηρισε τον πουστογαμο, αλλα βεβαια καποιος κακόπιστος θα μπορούσε να αναρωτηθει γιατι εκνευριστηκαν επειδη πανηγυρισε τον νομο που κατεβασαν οι ιδιοι.
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

panos291 έγραψε: 15 Ιαν 2025, 18:13
nyxtovios έγραψε: 15 Ιαν 2025, 18:10 Εγώ πάντως ακόμα απορώ τι βρήκαν στην Τασούλα.
Η Τασούλα τι πραμα;
Τον Μητσοτακη αντιπροσωπευει. Δεν υπηρχε πιστοτερος απο τον Τασουλα και επθβραβευτηκε
Πιθανόν. Ίσως θέλει να το δείξει κιόλας, πόσο μαγαζί του θεωρεί την χώρα.
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

panos291 έγραψε: 15 Ιαν 2025, 18:17 Εντωμεταξύ μπορεί να μου πει ενας γιατι δεν ανανεωθηκε η θητεία της Σακελλαροπουλου?
Αριστη στον ρολο της μας την ανεβαζαν, αριστη την κατεβαζαν. Εκανε λεει ενα σφαλμα που πανυγηρισε τον πουστογαμο, αλλα βεβαια καποιος κακόπιστος θα μπορούσε να αναρωτηθει γιατι εκνευριστηκαν επειδη πανηγυρισε τον νομο που κατεβασαν οι ιδιοι.
Αυτό αναρωτιέμαι και εγώ.
Μια χαρά ήταν για τη θέση αυτή.
Τι πήγε και την άλλαξε με την Τασία;
Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me »

για να βελαζεις εσυ και οι υπολοιποι ζαιοι ?
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Νon4me έγραψε: 15 Ιαν 2025, 18:25 για να βελαζεις εσυ και οι υπολοιποι ζαιοι ?
Δε βαρέθηκες να επαναλαμβάνεις την ίδια χαζομάρα παντού;
Ψωμάκι τρως από τη ΝΔ και θίγεσαι;
Άβαταρ μέλους
Νon4me

nyxtovios έγραψε: 15 Ιαν 2025, 18:28
Εσυ κανεις σαν αγαμητη χηρα εγω επαναλαμβανω ? ευτον εκρινε αυτον γουσταρε και μπορουσε να προτεινει αυτον προτεινε . σας πηρε ο πονος γιατι σουταρε την σακελαροπουρου στην πρωτη τετραετια λεσια .
Άβαταρ μέλους
Νon4me

ξεχασε να ρωτησει το σακη τον λακη και την καρυστινου απ τις συνιστωσες που εμειναν ποιον να ορισει προεδρο δημοκρατιας
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Νon4me έγραψε: 15 Ιαν 2025, 18:29
nyxtovios έγραψε: 15 Ιαν 2025, 18:28
Εσυ κανεις σαν αγαμητη χηρα εγω επαναλαμβανω ? ευτον εκρινε αυτον γουσταρε και μπορουσε να προτεινει αυτον προτεινε . σας πηρε ο πονος γιατι σουταρε την σακελαροπουρου στην πρωτη τετραετια λεσια .
Για να συζητάμε είναι το νήμα και συγκεκριμένα τι βρήκε στην Τασούλα και τον πρότεινε.
Στα υπόλοιπα, είναι γνωστό ότι η Σακελλάρω ήταν η αδυναμία μου. :smt005: Έχεις χαζέψει μου φαίνεται.
Άβαταρ μέλους
NewModelArmy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από NewModelArmy »

Frappezitis έγραψε: 15 Ιαν 2025, 17:56 Κ γαμω την Δημοκρατια μας👇
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
Κώστας Τασούλας: Ο άνθρωπος που διέσυρε την Ελλάδα διεθνώς, ευτελίζει και το κοινοβούλιο
Ο Κυριάκος δεν θα έβρισκε καταλληλότερο για να συμβάλει στην κατάρρευση των θεσμών
απο News Break

[img]https://i.postimg.cc/h4Z5snc7/4737 ... .jpg[/img]
Από τις σπουδαιοτερες προσωπικότητες που μιλησαν ποτέ στη βουλή ο Μιχαήλ του ΑΖΟΦ. Ούτε μια τρίχα απο τα αρχιδια του δεν είστε ΚουτσουμποΠουτινακια
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”