Θεσμικό αποκλεισμό;SeaHawk έγραψε: 15 Ιαν 2025, 13:09Αυτο που περιγραφεις ειναι επιλογη η μη επιλογη υποψηφιων.Η Καρυστιανου μιλησε ξεκαθαρα για αποκλεισμο.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 15 Ιαν 2025, 12:39
seahawk ακόμη περιμένω να μου πεις αν απειλείται το πολίτευμα επειδή αποκλείστηκαν αρκετά ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι και τελικά δεν είναι στη λίστα των υποψήφιων
To Συνταγμα προβλεπει ποιο πληρουν τις προυποθεσεις για ΠτΔ και ποιοι αποκλειονται επειδη δεν πληρουν τις προυποθεσεις
Οποιοςσδηποτε μιλαει για αποκλεισμους περαν αυτων που οριζει το Συνταγμα προσπαθει να το ακυρωσει
Ειναι κατι που δεν καταλαβαινεις;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Καρυστιανού κατά Τασούλα: Ακατάλληλος για ΠτΔ -Συνέβαλε στο «μπάζωμα» της υπόθεσης των Τεμπών
- Ληστοσυμμορίτης
Re: Καρυστιανού κατά Τασούλα: Ακατάλληλος για ΠτΔ -Συνέβαλε στο «μπάζωμα» της υπόθεσης των Τεμπών
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Re: Καρυστιανού κατά Τασούλα: Ακατάλληλος για ΠτΔ -Συνέβαλε στο «μπάζωμα» της υπόθεσης των Τεμπών
Αριστος μπι λάικ

Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Frappezitis
Κ γαμω την Δημοκρατια μας

απο News BreakΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
Κώστας Τασούλας: Ο άνθρωπος που διέσυρε την Ελλάδα διεθνώς, ευτελίζει και το κοινοβούλιο
Ο Κυριάκος δεν θα έβρισκε καταλληλότερο για να συμβάλει στην κατάρρευση των θεσμών

Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.
Τασούλα μπες στο τρένο να δω κάτι
Nandros έγραψε: 09 Ιουν 2024, 15:48 Αυτή την στιγμή το Ισραήλ μειώνει το πλήθος των ισλαμιστών. Κάτι καλό είναι αυτό.
.
Εγώ πάντως ακόμα απορώ τι βρήκαν στην Τασούλα.
Η σακελλαρω πχ αντιπροσωπευε το γουοκ.
Η Τασούλα τι πραμα;
Υποτίθεται πρέπει να είναι και ουδέτερος και πας βάζεις την Τασούλα που ειναι βολευτης σου.
Ούτε γλάστρα δεν μπορεί να διαλέξει ο ετερολαθης;
Η Τασούλα τι πραμα;
Υποτίθεται πρέπει να είναι και ουδέτερος και πας βάζεις την Τασούλα που ειναι βολευτης σου.
Ούτε γλάστρα δεν μπορεί να διαλέξει ο ετερολαθης;
Τον Μητσοτακη αντιπροσωπευει. Δεν υπηρχε πιστοτερος απο τον Τασουλα και επθβραβευτηκεnyxtovios έγραψε: 15 Ιαν 2025, 18:10 Εγώ πάντως ακόμα απορώ τι βρήκαν στην Τασούλα.
Η Τασούλα τι πραμα;
Εντωμεταξύ μπορεί να μου πει ενας γιατι δεν ανανεωθηκε η θητεία της Σακελλαροπουλου?
Αριστη στον ρολο της μας την ανεβαζαν, αριστη την κατεβαζαν. Εκανε λεει ενα σφαλμα που πανυγηρισε τον πουστογαμο, αλλα βεβαια καποιος κακόπιστος θα μπορούσε να αναρωτηθει γιατι εκνευριστηκαν επειδη πανηγυρισε τον νομο που κατεβασαν οι ιδιοι.
Αριστη στον ρολο της μας την ανεβαζαν, αριστη την κατεβαζαν. Εκανε λεει ενα σφαλμα που πανυγηρισε τον πουστογαμο, αλλα βεβαια καποιος κακόπιστος θα μπορούσε να αναρωτηθει γιατι εκνευριστηκαν επειδη πανηγυρισε τον νομο που κατεβασαν οι ιδιοι.
Πιθανόν. Ίσως θέλει να το δείξει κιόλας, πόσο μαγαζί του θεωρεί την χώρα.
Αυτό αναρωτιέμαι και εγώ.panos291 έγραψε: 15 Ιαν 2025, 18:17 Εντωμεταξύ μπορεί να μου πει ενας γιατι δεν ανανεωθηκε η θητεία της Σακελλαροπουλου?
Μια χαρά ήταν για τη θέση αυτή.
Τι πήγε και την άλλαξε με την Τασία;
για να βελαζεις εσυ και οι υπολοιποι ζαιοι ?
Δε βαρέθηκες να επαναλαμβάνεις την ίδια χαζομάρα παντού;
Ψωμάκι τρως από τη ΝΔ και θίγεσαι;
Εσυ κανεις σαν αγαμητη χηρα εγω επαναλαμβανω ? ευτον εκρινε αυτον γουσταρε και μπορουσε να προτεινει αυτον προτεινε . σας πηρε ο πονος γιατι σουταρε την σακελαροπουρου στην πρωτη τετραετια λεσια .
ξεχασε να ρωτησει το σακη τον λακη και την καρυστινου απ τις συνιστωσες που εμειναν ποιον να ορισει προεδρο δημοκρατιας
Για να συζητάμε είναι το νήμα και συγκεκριμένα τι βρήκε στην Τασούλα και τον πρότεινε.Νon4me έγραψε: 15 Ιαν 2025, 18:29Εσυ κανεις σαν αγαμητη χηρα εγω επαναλαμβανω ? ευτον εκρινε αυτον γουσταρε και μπορουσε να προτεινει αυτον προτεινε . σας πηρε ο πονος γιατι σουταρε την σακελαροπουρου στην πρωτη τετραετια λεσια .
Στα υπόλοιπα, είναι γνωστό ότι η Σακελλάρω ήταν η αδυναμία μου.
- NewModelArmy
Από τις σπουδαιοτερες προσωπικότητες που μιλησαν ποτέ στη βουλή ο Μιχαήλ του ΑΖΟΦ. Ούτε μια τρίχα απο τα αρχιδια του δεν είστε ΚουτσουμποΠουτινακιαFrappezitis έγραψε: 15 Ιαν 2025, 17:56 Κ γαμω την Δημοκρατια μας
απο News BreakΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
Κώστας Τασούλας: Ο άνθρωπος που διέσυρε την Ελλάδα διεθνώς, ευτελίζει και το κοινοβούλιο
Ο Κυριάκος δεν θα έβρισκε καταλληλότερο για να συμβάλει στην κατάρρευση των θεσμών
[img]https://i.postimg.cc/h4Z5snc7/4737 ... .jpg[/img]
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση