Μωρε ναι εννοείται δε μιλάμε για ποιότητα. Αν είναι να μιλήσουμε για ποιότητα πάμε αλλού.ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Ιαν 2025, 22:16Ε, εδώ που τα λέμε, στα αναφορικά με το τίντερ έχει δίκιο.Fata_Morgana έγραψε: 14 Ιαν 2025, 22:08Εν τέλει έχω δίκιο και το ξέρετε ΛΕΩ.sharp έγραψε: 14 Ιαν 2025, 22:01
Ναι αλλά ακόμη κι έτσι, σίγουρα υπάρχουν πολλές γυναίκες που δεν είναι τόσο ελκυστικές (για να το πω κομψά) και εν τέλει, αυτό που λέμε πιο εύκολες (που κι αυτό συζητιέται, αλλά ας μην το περιπλέξουμε). Οπότε αν ένας άντρας το παίξει ανοιχτός, "όσες πιστές προσέλθετε", δεν ξέρω τι νούμερα θα πιάσει. Επειδή όμως ήμουν και είμαι της ποιότητας και όχι ποσότητας, ομολογώ ότι δεν έχω τίποτε να προσθέσω επί τούτου. Και δεν χρησιμοποιώ τίντερ.
Λίγο χλωμό να πιάσεις ψάρι της προκοπής σε ενυδρείο ψαροταβέρνας.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΕΛΛΗΝΙΑΡΗΔΕΣ-ΤΟ ΤΕΛΟΣ
- Fata_Morgana
Re: ΕΛΛΗΝΙΑΡΗΔΕΣ-ΤΟ ΤΕΛΟΣ
- Eθνικοκοινωνιστης
κανονισες εκδρομη με πορνομεταναστη?
υ.γ. αλλο κριμαια αλλο ουκρανια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Eθνικοκοινωνιστης την 14 Ιαν 2025, 22:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν
Σε φόρουμ bsμιάρηδων;Fata_Morgana έγραψε: 14 Ιαν 2025, 22:50Μωρε ναι εννοείται δε μιλάμε για ποιότητα. Αν είναι να μιλήσουμε για ποιότητα πάμε αλλού.ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Ιαν 2025, 22:16Ε, εδώ που τα λέμε, στα αναφορικά με το τίντερ έχει δίκιο.
Saturn έγραψε: 13 Μαρ 2025, 12:17 Βρε ζωάδια, γιατί δεν μου απαντάτε?
Θέλετε να τα λέτε μεταξύ σας, γράφτε τα σε πμ
Μα τα ξεχώρισα, είπα Ουκρανία και Κριμαία (Εννοώντας Ρωσσία).Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 14 Ιαν 2025, 22:52κανονισες εκδρομη με πορνομεταναστη?
υ.γ. αλλο κριμαια αλλο ουκρανια![]()
Αλλιώς θα έλεγα σκέτο Ουκρανία.
Όσο προλαβαίνω;sharp έγραψε: 14 Ιαν 2025, 22:41Του Αγίου Πούτσου ανήμερα δηλαδή. Πήγαινε καλύτερα καμμιά Λεττονία όσο προλαβαίνεις.
Θα μπουκάρει και εκεί ο Πούτιν;
Γιατί, δεν τον έχεις τόσο ικανό;
Ή πήγαινε Μόσχα, όσο προλαβαίνεις, ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται...
- Eθνικοκοινωνιστης
αν ηταν ποδοσφαιριστης-μπασκετμπολιστας ισως 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Fata_Morgana
Καμιά φορά στα χειρότερα καταγώγια βρίσκεις ατόφιο χρυσάφι. Έτσι και ο λεγάμενος. Στάθηκε τυχερός και με βρήκε. Για αυτό και εσείς εδώ είστε τυχεροί που είμαι εδώ αναμεσά σας, να με προσέχετε και να μ αγαπάτε.ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: 14 Ιαν 2025, 22:53Σε φόρουμ bsμιάρηδων;Fata_Morgana έγραψε: 14 Ιαν 2025, 22:50Μωρε ναι εννοείται δε μιλάμε για ποιότητα. Αν είναι να μιλήσουμε για ποιότητα πάμε αλλού.ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Ιαν 2025, 22:16
Ε, εδώ που τα λέμε, στα αναφορικά με το τίντερ έχει δίκιο.
Μου λέπει η λαμποργκίνι του βίντεο.sharp έγραψε: 14 Ιαν 2025, 23:15Γιατί, δεν τον έχεις τόσο ικανό;
Ή πήγαινε Μόσχα, όσο προλαβαίνεις, ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται...
Για γενικό τουρισμό θέλω να πάω έτσι και αλλιως Ουκρανία και Ρωσία. Όχι για να φέρω νύφη. (δε θα πώ οχι σε καμιά ευκαιρία)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nyxtovios την 14 Ιαν 2025, 23:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
O χρυσός δεν γράφει πίπες:Fata_Morgana έγραψε: 14 Ιαν 2025, 23:24Καμιά φορά στα χειρότερα καταγώγια βρίσκεις ατόφιο χρυσάφι. Έτσι και ο λεγάμενος. Στάθηκε τυχερός και με βρήκε. Για αυτό και εσείς εδώ είστε τυχεροί που είμαι εδώ αναμεσά σας, να με προσέχετε και να μ αγαπάτε.ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: 14 Ιαν 2025, 22:53Σε φόρουμ bsμιάρηδων;Fata_Morgana έγραψε: 14 Ιαν 2025, 22:50
Μωρε ναι εννοείται δε μιλάμε για ποιότητα. Αν είναι να μιλήσουμε για ποιότητα πάμε αλλού.
Fata_Morgana έγραψε: 12 Ιαν 2025, 00:46 Δυστυχώς οι Έλληνες είναι τόσο αναξιόπιστοι σαν άντρες που πλέον δεν τους εμπιστεύονται οι Ελληνίδες για να κάνουν οικογένεια μαζί τους. Κρίμα, ίσως αν προσπαθούσαν λίγο να είναι πιο αξιόπιστοι να μην προέκυπταν τέτοια προβλήματα.
- Fata_Morgana
Σε είχα για έξυπνο. Τελικά παραδέχομαι ότι είναι από τις φορές που έχω κάνει λαθοςήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: 14 Ιαν 2025, 23:31O χρυσός δεν γράφει πίπες:Fata_Morgana έγραψε: 14 Ιαν 2025, 23:24Καμιά φορά στα χειρότερα καταγώγια βρίσκεις ατόφιο χρυσάφι. Έτσι και ο λεγάμενος. Στάθηκε τυχερός και με βρήκε. Για αυτό και εσείς εδώ είστε τυχεροί που είμαι εδώ αναμεσά σας, να με προσέχετε και να μ αγαπάτε.
Fata_Morgana έγραψε: 12 Ιαν 2025, 00:46 Δυστυχώς οι Έλληνες είναι τόσο αναξιόπιστοι σαν άντρες που πλέον δεν τους εμπιστεύονται οι Ελληνίδες για να κάνουν οικογένεια μαζί τους. Κρίμα, ίσως αν προσπαθούσαν λίγο να είναι πιο αξιόπιστοι να μην προέκυπταν τέτοια προβλήματα.
- Eθνικοκοινωνιστης
τελικα καλο μου δεν μας ειπες σου αρεσουν τα μουσια να δω κατι 
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
Σε μένα πάει αυτό;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 14 Ιαν 2025, 23:35 τελικα καλο μου δεν μας ειπες σου αρεσουν τα μουσια να δω κατι![]()
Αγάπες μου, πόσο ωραία πάει το νηματάκι; Γάμους διαβάζω, τίντερ, σεξάκι.. 
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- Eθνικοκοινωνιστης
μπα το αντιθετοΠασιφάη έγραψε: 14 Ιαν 2025, 23:37 Αγάπες μου, πόσο ωραία πάει το νηματάκι; Γάμους διαβάζω, τίντερ, σεξάκι..![]()
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 194 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν