Τι εννοείς προκαταρκτικά; Σε ποιο ακριβώς περιβάλλον και συνθήκες; Αν σκέφτηκες σκηνικά σε μπαράκια, ξέχνα το.sharp έγραψε: 14 Ιαν 2025, 21:22Καλά ρε φίλε, ούτε τα προκαταρκτικά;ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Ιαν 2025, 21:13Όντως είμαι εξαίρεση. Όποτε γούσταρα όντως κάποιον επειδη βαριέμαι τα περιφερειακά ζουζουζου, του έλεγα ότι μου αρέσει και τέλειωνε η ιστορία. Κι αυτό από την εποχή, που κάτι βαντόνια εδώ μέσα ήταν αγέννητα. Όταν λέω ότι έχω αρσενική νοοτροπία παιδιόθεν, το εννοώ.sharp έγραψε: 14 Ιαν 2025, 20:59
ιταλικς εννοείς αλλά κατάλαβα. Τότε είναι σαβουροτέτοια![]()
Δεν ξέρω σήμερα, αλλά μέχρι χθες δεν μου είχε τύχει γυναίκα να με φιλήσει πρώτη. Το πολύ να το έφερνε τριγύρω, αλλά την τελική κίνηση περίμενε να την κάνει ο άλλος. Υπ' όψιν δεν μιλάμε για σένα, εσύ είσαι εξαίρεση (καλή ή κακή)![]()
Όχι τίποτε άλλο, αλλά πώς θα περάσει το υπόλοιπο βράδυ;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΕΛΛΗΝΙΑΡΗΔΕΣ-ΤΟ ΤΕΛΟΣ
Re: ΕΛΛΗΝΙΑΡΗΔΕΣ-ΤΟ ΤΕΛΟΣ
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Γενικώς βρε κοπελλιά. Πού θα στηθεί το σκηνικό δεν είναι το θέμα. Εγώ σε μπαράκια...ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Ιαν 2025, 21:43Τι εννοείς προκαταρκτικά; Σε ποιο ακριβώς περιβάλλον και συνθήκες; Αν σκέφτηκες σκηνικά σε μπαράκια, ξέχνα το.sharp έγραψε: 14 Ιαν 2025, 21:22Καλά ρε φίλε, ούτε τα προκαταρκτικά;ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Ιαν 2025, 21:13
Όντως είμαι εξαίρεση. Όποτε γούσταρα όντως κάποιον επειδη βαριέμαι τα περιφερειακά ζουζουζου, του έλεγα ότι μου αρέσει και τέλειωνε η ιστορία. Κι αυτό από την εποχή, που κάτι βαντόνια εδώ μέσα ήταν αγέννητα. Όταν λέω ότι έχω αρσενική νοοτροπία παιδιόθεν, το εννοώ.![]()
Όχι τίποτε άλλο, αλλά πώς θα περάσει το υπόλοιπο βράδυ;![]()
- Fata_Morgana
Καλέ δεν μίλησα για δική σου φώτο. Πείραμα να κάνεις είπα για να επιβεβαιώσεις αυτό που ειπα και το λέω και πιο απλά η γυναίκα βρίσκει πολύ πιο εύκολα σεξ. Χωρίς πληρωμή εννοείται. Τώρα αν το αρνείστε δε ξέρω τι άλλο να πω.sharp έγραψε: 14 Ιαν 2025, 21:42Έλα τώρα, που με νοιάζει να με γουστάρει μια γυναίκα από μια φωτό που ανέβασα. Τόσο λίγο με έχει καταλάβει εδώ μέσα, τόσον καιρό;Fata_Morgana έγραψε: 14 Ιαν 2025, 21:40Όχι και nothing το να διαπιστώσεις τις αλήθειες της ζωής sweety.![]()
Αυτό που ρωτάω είναι και τι έγινε. Βάζεις εσύ μια φωτό και στην πέφτουν δέκα σε μία ώρα (έστω ότι είσαι νάρα... λέμε τώρα). Εσύ τους γουστάρεις; Ή είναι κάτι λιγούρια που σε κάνουν να ξερνάς;Fata_Morgana έγραψε: 14 Ιαν 2025, 21:45Καλέ δεν μίλησα για δική σου φώτο. Πείραμα να κάνεις είπα για να επιβεβαιώσεις αυτό που ειπα και το λέω και απλά η γυναίκα βρίσκει πολύ πιο εύκολα σεξ. Χωρίς πληρωμή εννοείται.sharp έγραψε: 14 Ιαν 2025, 21:42Έλα τώρα, που με νοιάζει να με γουστάρει μια γυναίκα από μια φωτό που ανέβασα. Τόσο λίγο με έχει καταλάβει εδώ μέσα, τόσον καιρό;Fata_Morgana έγραψε: 14 Ιαν 2025, 21:40
Όχι και nothing το να διαπιστώσεις τις αλήθειες της ζωής sweety.![]()
Το αποτέλεσμα μετράει. Αν εσύ είσαι ικανοποιημένη να διατυμπανίσεις "μου την έπεσαν δέκα" (που δεν βλέπονται) δικό σου πρόβλημα.
Αν δεν κατάλαβες πού το πάω, πες να το εξηγήσω.
- Fata_Morgana
Αυτό που μου λες δεν έχει σχέση με αυτό που έγραφα. Δεν εγραψα κάπου για ποιότητα κτλ είναι άλλη συζητηση.Έγραψα ότι μια γυναίκα έχει περισσότερες ευκαιρίες για σεξ, οπως και να είναι,από έναν άντρα. Και μου αρχίσατε τα μα και τα μου. Εν τέλει έχω δίκαιο και το ξέρετε.sharp έγραψε: 14 Ιαν 2025, 21:48Αυτό που ρωτάω είναι και τι έγινε. Βάζεις εσύ μια φωτό και στην πέφτουν δέκα σε μία ώρα (έστω ότι είσαι νάρα... λέμε τώρα). Εσύ τους γουστάρεις; Ή είναι κάτι λιγούρια που σε κάνουν να ξερνάς;Fata_Morgana έγραψε: 14 Ιαν 2025, 21:45Καλέ δεν μίλησα για δική σου φώτο. Πείραμα να κάνεις είπα για να επιβεβαιώσεις αυτό που ειπα και το λέω και απλά η γυναίκα βρίσκει πολύ πιο εύκολα σεξ. Χωρίς πληρωμή εννοείται.sharp έγραψε: 14 Ιαν 2025, 21:42
Έλα τώρα, που με νοιάζει να με γουστάρει μια γυναίκα από μια φωτό που ανέβασα. Τόσο λίγο με έχει καταλάβει εδώ μέσα, τόσον καιρό;![]()
Το αποτέλεσμα μετράει. Αν εσύ είσαι ικανοποιημένη να διατυμπανίσεις "μου την έπεσαν δέκα" (που δεν βλέπονται) δικό σου πρόβλημα.
- Eθνικοκοινωνιστης
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Ναι αλλά ακόμη κι έτσι, σίγουρα υπάρχουν πολλές γυναίκες που δεν είναι τόσο ελκυστικές (για να το πω κομψά) και εν τέλει, αυτό που λέμε πιο εύκολες (που κι αυτό συζητιέται, αλλά ας μην το περιπλέξουμε). Οπότε αν ένας άντρας το παίξει ανοιχτός, "όσες πιστές προσέλθετε", δεν ξέρω τι νούμερα θα πιάσει. Επειδή όμως ήμουν και είμαι της ποιότητας και όχι ποσότητας, ομολογώ ότι δεν έχω τίποτε να προσθέσω επί τούτου. Και δεν χρησιμοποιώ τίντερ.Fata_Morgana έγραψε: 14 Ιαν 2025, 21:55Αυτό που μου λες δεν έχει σχέση με αυτό που έγραφα. Δεν εγραψα κάπου για ποιότητα κτλ είναι άλλη συζητηση.Έγραψα ότι μια γυναίκα έχει περισσότερες ευκαιρίες για σεξ, οπως και να είναι,από έναν άντρα. Και μου αρχίσατε τα μα και τα μου. Εν τέλει έχω δίκαιο και το ξέρετε.sharp έγραψε: 14 Ιαν 2025, 21:48Αυτό που ρωτάω είναι και τι έγινε. Βάζεις εσύ μια φωτό και στην πέφτουν δέκα σε μία ώρα (έστω ότι είσαι νάρα... λέμε τώρα). Εσύ τους γουστάρεις; Ή είναι κάτι λιγούρια που σε κάνουν να ξερνάς;Fata_Morgana έγραψε: 14 Ιαν 2025, 21:45
Καλέ δεν μίλησα για δική σου φώτο. Πείραμα να κάνεις είπα για να επιβεβαιώσεις αυτό που ειπα και το λέω και απλά η γυναίκα βρίσκει πολύ πιο εύκολα σεξ. Χωρίς πληρωμή εννοείται.
- Eθνικοκοινωνιστης
ειδες που κατεληξε το νηματακι
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Fata_Morgana
Εν τέλει έχω δίκιο και το ξέρετε ΛΕΩ.sharp έγραψε: 14 Ιαν 2025, 22:01Ναι αλλά ακόμη κι έτσι, σίγουρα υπάρχουν πολλές γυναίκες που δεν είναι τόσο ελκυστικές (για να το πω κομψά) και εν τέλει, αυτό που λέμε πιο εύκολες (που κι αυτό συζητιέται, αλλά ας μην το περιπλέξουμε). Οπότε αν ένας άντρας το παίξει ανοιχτός, "όσες πιστές προσέλθετε", δεν ξέρω τι νούμερα θα πιάσει. Επειδή όμως ήμουν και είμαι της ποιότητας και όχι ποσότητας, ομολογώ ότι δεν έχω τίποτε να προσθέσω επί τούτου. Και δεν χρησιμοποιώ τίντερ.Fata_Morgana έγραψε: 14 Ιαν 2025, 21:55Αυτό που μου λες δεν έχει σχέση με αυτό που έγραφα. Δεν εγραψα κάπου για ποιότητα κτλ είναι άλλη συζητηση.Έγραψα ότι μια γυναίκα έχει περισσότερες ευκαιρίες για σεξ, οπως και να είναι,από έναν άντρα. Και μου αρχίσατε τα μα και τα μου. Εν τέλει έχω δίκαιο και το ξέρετε.sharp έγραψε: 14 Ιαν 2025, 21:48
Αυτό που ρωτάω είναι και τι έγινε. Βάζεις εσύ μια φωτό και στην πέφτουν δέκα σε μία ώρα (έστω ότι είσαι νάρα... λέμε τώρα). Εσύ τους γουστάρεις; Ή είναι κάτι λιγούρια που σε κάνουν να ξερνάς;
- Eθνικοκοινωνιστης
Fata_Morgana έγραψε: 14 Ιαν 2025, 22:08Εν τέλει έχω δίκιο και το ξέρετε ΛΕΩ.sharp έγραψε: 14 Ιαν 2025, 22:01Ναι αλλά ακόμη κι έτσι, σίγουρα υπάρχουν πολλές γυναίκες που δεν είναι τόσο ελκυστικές (για να το πω κομψά) και εν τέλει, αυτό που λέμε πιο εύκολες (που κι αυτό συζητιέται, αλλά ας μην το περιπλέξουμε). Οπότε αν ένας άντρας το παίξει ανοιχτός, "όσες πιστές προσέλθετε", δεν ξέρω τι νούμερα θα πιάσει. Επειδή όμως ήμουν και είμαι της ποιότητας και όχι ποσότητας, ομολογώ ότι δεν έχω τίποτε να προσθέσω επί τούτου. Και δεν χρησιμοποιώ τίντερ.Fata_Morgana έγραψε: 14 Ιαν 2025, 21:55
Αυτό που μου λες δεν έχει σχέση με αυτό που έγραφα. Δεν εγραψα κάπου για ποιότητα κτλ είναι άλλη συζητηση.Έγραψα ότι μια γυναίκα έχει περισσότερες ευκαιρίες για σεξ, οπως και να είναι,από έναν άντρα. Και μου αρχίσατε τα μα και τα μου. Εν τέλει έχω δίκαιο και το ξέρετε.
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Ε, εδώ που τα λέμε, στα αναφορικά με το τίντερ έχει δίκιο.Fata_Morgana έγραψε: 14 Ιαν 2025, 22:08Εν τέλει έχω δίκιο και το ξέρετε ΛΕΩ.sharp έγραψε: 14 Ιαν 2025, 22:01Ναι αλλά ακόμη κι έτσι, σίγουρα υπάρχουν πολλές γυναίκες που δεν είναι τόσο ελκυστικές (για να το πω κομψά) και εν τέλει, αυτό που λέμε πιο εύκολες (που κι αυτό συζητιέται, αλλά ας μην το περιπλέξουμε). Οπότε αν ένας άντρας το παίξει ανοιχτός, "όσες πιστές προσέλθετε", δεν ξέρω τι νούμερα θα πιάσει. Επειδή όμως ήμουν και είμαι της ποιότητας και όχι ποσότητας, ομολογώ ότι δεν έχω τίποτε να προσθέσω επί τούτου. Και δεν χρησιμοποιώ τίντερ.Fata_Morgana έγραψε: 14 Ιαν 2025, 21:55
Αυτό που μου λες δεν έχει σχέση με αυτό που έγραφα. Δεν εγραψα κάπου για ποιότητα κτλ είναι άλλη συζητηση.Έγραψα ότι μια γυναίκα έχει περισσότερες ευκαιρίες για σεξ, οπως και να είναι,από έναν άντρα. Και μου αρχίσατε τα μα και τα μου. Εν τέλει έχω δίκαιο και το ξέρετε.
Λίγο χλωμό να πιάσεις ψάρι της προκοπής σε ενυδρείο ψαροταβέρνας.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Αυτές οι μικρότητες θα σε φάνε.Fata_Morgana έγραψε: 14 Ιαν 2025, 22:08Εν τέλει έχω δίκιο και το ξέρετε ΛΕΩ.sharp έγραψε: 14 Ιαν 2025, 22:01Ναι αλλά ακόμη κι έτσι, σίγουρα υπάρχουν πολλές γυναίκες που δεν είναι τόσο ελκυστικές (για να το πω κομψά) και εν τέλει, αυτό που λέμε πιο εύκολες (που κι αυτό συζητιέται, αλλά ας μην το περιπλέξουμε). Οπότε αν ένας άντρας το παίξει ανοιχτός, "όσες πιστές προσέλθετε", δεν ξέρω τι νούμερα θα πιάσει. Επειδή όμως ήμουν και είμαι της ποιότητας και όχι ποσότητας, ομολογώ ότι δεν έχω τίποτε να προσθέσω επί τούτου. Και δεν χρησιμοποιώ τίντερ.Fata_Morgana έγραψε: 14 Ιαν 2025, 21:55
Εν τέλει μετράει αν θα καταλήξεις στο κρεββάτι και με ποιον. Στα σημεία, μόνο το μποξ μετράει.
Του Αγίου Πούτσου ανήμερα δηλαδή. Πήγαινε καλύτερα καμμιά Λεττονία όσο προλαβαίνεις.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 194 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν
-
- 26 Απαντήσεις