Δε ξέρω αν το πρόσεξες το 1ο ποστ. Μπορεί να σου διέφυγε.ik_90 έγραψε: 12 Ιαν 2025, 13:23Fata_Morgana έγραψε: 12 Ιαν 2025, 00:46 Δυστυχώς οι Έλληνες είναι τόσο αναξιόπιστοι σαν άντρες που πλέον δεν τους εμπιστεύονται οι Ελληνίδες για να κάνουν οικογένεια μαζί τους. Κρίμα, ίσως αν προσπαθούσαν λίγο να είναι πιο αξιόπιστοι να μην προέκυπταν τέτοια προβλήματα.
Ναι, κι είχε μια κάψα ο «αξιόπιστος Έλληνας» να κάνει οικογένεια με την κάθε φεμίνω.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΕΛΛΗΝΙΑΡΗΔΕΣ-ΤΟ ΤΕΛΟΣ
- Fata_Morgana
Re: ΕΛΛΗΝΙΑΡΗΔΕΣ-ΤΟ ΤΕΛΟΣ
Ενώ τα αιώνια αγόρια σκέφτονται κάτι άλλο.nemo έγραψε: 12 Ιαν 2025, 13:28σε φτωχους σε πλουσιους το ιδιο συμβαινει αφηνονται ελευθερα να πηδιουνταιΓΑΛΗ έγραψε: 12 Ιαν 2025, 13:14Νομίζω ότι τα στερεότυπα δεν χτίζονται από εμάς αλλά από το περιβάλλον. Και αλλάζουν. Το πόσο επηρεάζεται ο καθένας από αυτές τις αλλαγές είναι άλλο θέμα.
Παραδείγματος χάριν, άλλο "στερεοτυπικό" κόστος είχαν τα παιδιά τις προηγούμενες 10ετίες και άλλο έχουν σήμερα.
Και γράφοντας "κόστος" δεν αναφέρομαι μόνον στο οικονομικό αλλά στην ευρύτερη εποπτεία και αντίστοιχη ενέργεια, που χρειάζονται σήμερα τα παιδιά. Όταν γίνεται συνειδητά και με συνεργασία των γονέων στο μοίρασμα των ευθυνών, το πράγμα ρέει πολύ πιο ομαλά.
ειδικα τα κοριτσια ...για ποια εποπτεια λεμε; και για ποια υπεθυνοτητα
που να σκεφτουν τον γαμο και την οικογενεια οταν το μονο που σκεφτουνται ειναι με ποιον και με ποσους
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δεν θα τους αντιγράψουμε 100%.Dwarven Blacksmith έγραψε: 12 Ιαν 2025, 13:30 Η Βόρειος Κορέα έχει μεν καλύτερο ρυθμό γεννήσεων από τη Νότια αλλά και πάλι είναι below replacement, τίποτα φοβερό.
Θα είναι όμως το μέσο για να εφαρμόσουμε την απαραίτητη πολιτική.
οχι για τεκνοποιηση αλλα για την κασα να ετοιμαζονται
Όσο το κράτος δεν κάνει οικονομικά ασύμφορο το να ΜΗΝ έχεις παιδιά, τόσο δεν θα λύνεται το δημογραφικό.foscilis έγραψε: 12 Ιαν 2025, 12:52Εγω δεν τα θεωρω προβλημα ολα αυτα, και εχω 2 παιδια με τη γυναικα μου που ειμαστε μαζι απο τα 18 οπως εχω παρατηρησει οτι συμβαινει με το 70% των γονιων στο δημοτικο μας (οι υπολοιποι ειναι κυριως χωρισμενοι) που παρεμπιπτοντως ειναι ενας απο τους λιγους δημους που κατεγραψαν 7% αυξηση πληθυσμου, αν οχι ο μονος. Αν και για αλλους λογους. Ειναι ενα συμπερασμα στο οποιο εχω καταληξει μετα απο πολλη σκεψη και παρατηρηση, παιδια δε γινονται επειδη δεν υπαρχουν μακροχρονιες σχεσεις απο νεαρη ηλικια (ενταξει οχι 18 αλλα εστω μεχρι 25-26) και αυτο ειναι ξακαθαρα επιλογη τροπου ζωης, ουσιαστικα εχει ο κοσμος υπερκαταναλωτικη αντιληψη και για τις σχεσεις, οχι οικονομικο θεμα ή οι κακες γυναικες και μαλακιες.Feindflug έγραψε: 12 Ιαν 2025, 10:49foscilis έγραψε: 12 Ιαν 2025, 09:31Spoiler
Και η Τουρκια το ιδιο προβλημα εχει, με εξαιρεση τους Κουρδους που ειναι κατι σαν τους τουρκογυφτους για εμας και τους Αραβες μεταναστες που οι Τουρκοι βλεπουν σαν αραπηδες (αλλωστε απο εκει προερχεται το Αραπης). Απλως περασαν σε αυτη τη δημογραφικη φαση περιπου 15 χρονια πιο μετα απο εμας. Αν ημασταν το ιδιο καθυστερημενοι σαν χωρα τωρα θα ειχαμε ταβανιασει στα 13.8 εκατομμυρια αντι στα 10 και αυτην την εικονα που περιγραφεις θα την εβλεπες γυρω στο 2040, οπως ακριβως θα συμβει και στην Τουρκια με δεδομενη την τρεχουσα γεννητικοτητα και την εξισου εξωφρενικη υπερσυγκεντρωση σε λιγα μεγαλα αστικα κεντρα. Παντως δισεκατομμυρια τουρκοι να πνιξουν δεκαφτα εναπομειναντες ελληνες, δεν προκειται. Ειναι ενα ηλιθιο σεναριο που ειπε στην τηλεοραση ενας βλακας πρωθυπουργος τους τη χρονια που επεσαν κατω απο το οριο διατηρησης. Κουρδος κιολας.
Ενα νεο ζευγαρι που συζει ελαχιστα χρονια ειναι βιολογικα προγραμματισμενο να κανει τουλαχιστον 1 παιδι ακολουθουμενο απο ενα δευτερο ελαχιστα χρονια αργότερα (αν δεν υπαρχει καποιο σοβαρο προβλημα υγειας των γονιων ή του πρωτου παιδιου) και μετα ή να χωρισει ή να παραμεινει μαζι. Ειναι τελειως αναποφευκτο ενστικτο.
Το βασικο προβλημα σε ολον τον κοσμο ειναι οτι οι περισσοτεροι αποφευγουν τη συγκατοικηση ή ακομα και τις μακροχρονιες αποκλειεστικες σχεσεις μεχρι τη μεση ηλικια. Αρα μην τα φορτωνεις στις ελεεινιδες εκτος αν ζεις με μια απο αυτες απο τα 20κατι και οντως ηθελε σταθερα μονο σκυλους και γατες. Και τιποτα δε σε εμποδιζει να πας να μεινεις στο Διδυμοτειχο.
Επισης δεν καταλαβα γιατι ειναι κακο να αραιωνουμε, πηγαινε βολτα σε οποιονδηποτε γραφικο εξοχικο δρομο που πανε βολτα πολλοι και μετρα σκουπιδια ανα μετρο στα πρανη. Αυτη τη στιγμη υπαρχουν αδεια σπιτια στις πολεις ικανα να στεγασουν 2 εκατομμυρια ατομα και ολοι αυτοι πηζουν και απαιτουν να χτιστουν καινουριες περιοχες (δλδ ολη η απανθρωπη χαβουζα να επεκταθει πιο κει σαν καρκινος) επειδη σαν κουλτουρα ειναι ανικανοι να επαναχρησιμοποιησουν οτιδηποτε, τα σπιτια ειναι οπως η fast fashion.
Προβλημα που λυνεται μονο του ειναι ο υπερπληθυσμος της υπερκαταναλωτικης κοινωνιας και η ερημωση της επαρχιας.
Και συ από το Διδυμότειχο γράφεις, τύπε;
Οποιος εχει προβλημα με την υπογεννητικοτητα να κανει παιδια. Οποιος εχει προβλημα με την ερημωση των χωριων να παει να μεινει σε χωριο. Πραγματικα δεν καταλαβαινω τι νοημα εχει η γκρινια, αν θελουμε να ζησουμε οπως οι ανθρωποι του 1950 και του 1960 πιο ευκολο ειναι, οχι πιο δυσκολο. Αλλα ολοι θελουν καποιος αλλος να κανει τα παιδια και καποιος αλλος να τρεχει στα χωρια να σκαβει οσο αυτοι ξερωγω παιζουν games με τους φιλους τους στα σαρανταφευγα.
Βάλε κεφαλαιοποιητικο σύστημα στις συντάξεις, με πέναλτυ αν δεν έχεις παιδιά, άρα 500€ σύνταξη, και θα δεις πόσοι άτεκνοι θα κάνουν.
- Fata_Morgana
Τι να σου πω ρε φίλε, δεν είμαι δεν έχει τύχει να δοκιμάσω να γαμησω κανέναν με στραπ ον. Μπορεί και να μ άρεσε.Οργισμένος έγραψε: 12 Ιαν 2025, 13:27Ok αλλα η εμπεριστατωμενη αποψη σου για το πρωκτικο σεξ , ποια ειναι; Εχω λογο που ρωταωFata_Morgana έγραψε: 12 Ιαν 2025, 00:46 Δυστυχώς οι Έλληνες είναι τόσο αναξιόπιστοι σαν άντρες που πλέον δεν τους εμπιστεύονται οι Ελληνίδες για να κάνουν οικογένεια μαζί τους. Κρίμα, ίσως αν προσπαθούσαν λίγο να είναι πιο αξιόπιστοι να μην προέκυπταν τέτοια προβλήματα.
Ε, και οι φεμίνες όπου σταθούν κι όπου βρεθούν κράζουν τους άντρες, σαν την κυρία από πάνω.ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Ιαν 2025, 13:29 Μα οι αξιόπιστοι άκληροι κλαίγονται για την υπογεννητικότητα και όχι οι φεμίνες.
Αν θεωρείται δε κλάψιμο το προδιαγεγραμμένο τέλος της λευκής φυλής, τι να πω. Σε κάποιους μπορεί να αρέσει αυτό ή κάποιοι άλλοι να μην έχουν πρόβλημα...
“No idea is as absurd as the idea of progress.”
― Julius Evola, Revolt Against the Modern World
θα μπορούσες απλά να γράψεις ότι κατοικείς σε έναν δήμο της Αττικής, τύπε.foscilis έγραψε: 12 Ιαν 2025, 12:52Εγω δεν τα θεωρω προβλημα ολα αυτα, και εχω 2 παιδια με τη γυναικα μου που ειμαστε μαζι απο τα 18 οπως εχω παρατηρησει οτι συμβαινει με το 70% των γονιων στο δημοτικο μας (οι υπολοιποι ειναι κυριως χωρισμενοι) που παρεμπιπτοντως ειναι ενας απο τους λιγους δημους που κατεγραψαν 7% αυξηση πληθυσμου, αν οχι ο μονος. Αν και για αλλους λογους. Ειναι ενα συμπερασμα στο οποιο εχω καταληξει μετα απο πολλη σκεψη και παρατηρηση, παιδια δε γινονται επειδη δεν υπαρχουν μακροχρονιες σχεσεις απο νεαρη ηλικια (ενταξει οχι 18 αλλα εστω μεχρι 25-26) και αυτο ειναι ξακαθαρα επιλογη τροπου ζωης, ουσιαστικα εχει ο κοσμος υπερκαταναλωτικη αντιληψη και για τις σχεσεις, οχι οικονομικο θεμα ή οι κακες γυναικες και μαλακιες.Feindflug έγραψε: 12 Ιαν 2025, 10:49foscilis έγραψε: 12 Ιαν 2025, 09:31Spoiler
Και η Τουρκια το ιδιο προβλημα εχει, με εξαιρεση τους Κουρδους που ειναι κατι σαν τους τουρκογυφτους για εμας και τους Αραβες μεταναστες που οι Τουρκοι βλεπουν σαν αραπηδες (αλλωστε απο εκει προερχεται το Αραπης). Απλως περασαν σε αυτη τη δημογραφικη φαση περιπου 15 χρονια πιο μετα απο εμας. Αν ημασταν το ιδιο καθυστερημενοι σαν χωρα τωρα θα ειχαμε ταβανιασει στα 13.8 εκατομμυρια αντι στα 10 και αυτην την εικονα που περιγραφεις θα την εβλεπες γυρω στο 2040, οπως ακριβως θα συμβει και στην Τουρκια με δεδομενη την τρεχουσα γεννητικοτητα και την εξισου εξωφρενικη υπερσυγκεντρωση σε λιγα μεγαλα αστικα κεντρα. Παντως δισεκατομμυρια τουρκοι να πνιξουν δεκαφτα εναπομειναντες ελληνες, δεν προκειται. Ειναι ενα ηλιθιο σεναριο που ειπε στην τηλεοραση ενας βλακας πρωθυπουργος τους τη χρονια που επεσαν κατω απο το οριο διατηρησης. Κουρδος κιολας.
Ενα νεο ζευγαρι που συζει ελαχιστα χρονια ειναι βιολογικα προγραμματισμενο να κανει τουλαχιστον 1 παιδι ακολουθουμενο απο ενα δευτερο ελαχιστα χρονια αργότερα (αν δεν υπαρχει καποιο σοβαρο προβλημα υγειας των γονιων ή του πρωτου παιδιου) και μετα ή να χωρισει ή να παραμεινει μαζι. Ειναι τελειως αναποφευκτο ενστικτο.
Το βασικο προβλημα σε ολον τον κοσμο ειναι οτι οι περισσοτεροι αποφευγουν τη συγκατοικηση ή ακομα και τις μακροχρονιες αποκλειεστικες σχεσεις μεχρι τη μεση ηλικια. Αρα μην τα φορτωνεις στις ελεεινιδες εκτος αν ζεις με μια απο αυτες απο τα 20κατι και οντως ηθελε σταθερα μονο σκυλους και γατες. Και τιποτα δε σε εμποδιζει να πας να μεινεις στο Διδυμοτειχο.
Επισης δεν καταλαβα γιατι ειναι κακο να αραιωνουμε, πηγαινε βολτα σε οποιονδηποτε γραφικο εξοχικο δρομο που πανε βολτα πολλοι και μετρα σκουπιδια ανα μετρο στα πρανη. Αυτη τη στιγμη υπαρχουν αδεια σπιτια στις πολεις ικανα να στεγασουν 2 εκατομμυρια ατομα και ολοι αυτοι πηζουν και απαιτουν να χτιστουν καινουριες περιοχες (δλδ ολη η απανθρωπη χαβουζα να επεκταθει πιο κει σαν καρκινος) επειδη σαν κουλτουρα ειναι ανικανοι να επαναχρησιμοποιησουν οτιδηποτε, τα σπιτια ειναι οπως η fast fashion.
Προβλημα που λυνεται μονο του ειναι ο υπερπληθυσμος της υπερκαταναλωτικης κοινωνιας και η ερημωση της επαρχιας.
Και συ από το Διδυμότειχο γράφεις, τύπε;
Οποιος εχει προβλημα με την υπογεννητικοτητα να κανει παιδια. Οποιος εχει προβλημα με την ερημωση των χωριων να παει να μεινει σε χωριο. Πραγματικα δεν καταλαβαινω τι νοημα εχει η γκρινια, αν θελουμε να ζησουμε οπως οι ανθρωποι του 1950 και του 1960 πιο ευκολο ειναι, οχι πιο δυσκολο. Αλλα ολοι θελουν καποιος αλλος να κανει τα παιδια και καποιος αλλος να τρεχει στα χωρια να σκαβει οσο αυτοι ξερωγω παιζουν games με τους φιλους τους στα σαρανταφευγα.
Τα λοιπά που αναφέρεις είναι το γνωστό έξω από τον χορό...
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Δεν μου διέφυγε, απλώς σου λέω ότι η πλειοψηφία δεν θα ήθελε να κάνει παιδί με φεμινίστρια.
Για πολλούς και ευνόητους λόγους (ο πιο προφανής ότι θα υπογράφεις την αιώνια δυστυχία σου).
“No idea is as absurd as the idea of progress.”
- Οργισμένος
ναι οκ αλλα εννοω να εισαι το παθητικο μελος. Σου αρεσει; Πονας και δεν θες; Πονας αλλα μετα θες ; Πως το βλεπεις; Ρωτω διοτι αυτο εχει απολυτη συσχετιση με το νημα.Fata_Morgana έγραψε: 12 Ιαν 2025, 13:32Τι να σου πω ρε φίλε, δεν είμαι δεν έχει τύχει να δοκιμάσω να γαμησω κανέναν με στραπ ον. Μπορεί και να μ άρεσε.Οργισμένος έγραψε: 12 Ιαν 2025, 13:27Ok αλλα η εμπεριστατωμενη αποψη σου για το πρωκτικο σεξ , ποια ειναι; Εχω λογο που ρωταωFata_Morgana έγραψε: 12 Ιαν 2025, 00:46 Δυστυχώς οι Έλληνες είναι τόσο αναξιόπιστοι σαν άντρες που πλέον δεν τους εμπιστεύονται οι Ελληνίδες για να κάνουν οικογένεια μαζί τους. Κρίμα, ίσως αν προσπαθούσαν λίγο να είναι πιο αξιόπιστοι να μην προέκυπταν τέτοια προβλήματα.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Έχω ξαναγράψει και θα το επαναλάβω ότι το κυρίως πρόβλημα της αντρικής και συνεχούς μουρμούρας για την υπογεννητικότητα είναι ο φερετζές που χρησιμοποιούν για να καλύψουν την αμηχανία που βιώνουν όταν διαπιστώνουν ότι έχουν χάσει το αντρικό κεκτημένο του "εκλέγειν" και πλέον υπόκεινται κι αυτοί στη λίστα υποψηφίων του "εκλέγεσθαι".
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Όλα τα νήματα καταλήγουν ή στο ΓΡΑΜΜΟ-ΒΙΤΣΙ ή σε γλύψιμο, μουνοδουλίαση.
Απλά επιβεβαιώνουν το πρόβλημα χρυσομουνισμού.
Που να πάει μπροστά μετά αυτή η χώρα.
Εντωμεταξύ είχα κάνει το άνω κείμενο copy paste γιατί είδα ότι άλλαξε σελίδα, να μην το χάσω.
Και παραλίγο να το στείλω σε επαγγελματικό μειλ.
Θυσίες για την πατρίδα
Εντωμεταξύ είχα κάνει το άνω κείμενο copy paste γιατί είδα ότι άλλαξε σελίδα, να μην το χάσω.
Θυσίες για την πατρίδα
- Fata_Morgana
Α οκ. Πάσο.ik_90 έγραψε: 12 Ιαν 2025, 13:35Δεν μου διέφυγε, απλώς σου λέω ότι η πλειοψηφία δεν θα ήθελε να κάνει παιδί με φεμινίστρια.
Για πολλούς και ευνόητους λόγους (ο πιο προφανής ότι θα υπογράφεις την αιώνια δυστυχία σου).
Μμ τι να σου πω, είμαι χριστιανή ορθόδοξηΟργισμένος έγραψε: 12 Ιαν 2025, 13:36ναι οκ αλλα εννοω να εισαι το παθητικο μελος. Σου αρεσει; Πονας και δεν θες; Πονας αλλα μετα θες ; Πως το βλεπεις; Ρωτω διοτι αυτο εχει απολυτη συσχετιση με το νημα.Fata_Morgana έγραψε: 12 Ιαν 2025, 13:32Τι να σου πω ρε φίλε, δεν είμαι δεν έχει τύχει να δοκιμάσω να γαμησω κανέναν με στραπ ον. Μπορεί και να μ άρεσε.Οργισμένος έγραψε: 12 Ιαν 2025, 13:27 Ok αλλα η εμπεριστατωμενη αποψη σου για το πρωκτικο σεξ , ποια ειναι; Εχω λογο που ρωταω
Με δύο παιδιά είναι ήδη μέσα στον χορό.Feindflug έγραψε: 12 Ιαν 2025, 13:33θα μπορούσες απλά να γράψεις ότι κατοικείς σε έναν δήμο της Αττικής, τύπε.foscilis έγραψε: 12 Ιαν 2025, 12:52Εγω δεν τα θεωρω προβλημα ολα αυτα, και εχω 2 παιδια με τη γυναικα μου που ειμαστε μαζι απο τα 18 οπως εχω παρατηρησει οτι συμβαινει με το 70% των γονιων στο δημοτικο μας (οι υπολοιποι ειναι κυριως χωρισμενοι) που παρεμπιπτοντως ειναι ενας απο τους λιγους δημους που κατεγραψαν 7% αυξηση πληθυσμου, αν οχι ο μονος. Αν και για αλλους λογους. Ειναι ενα συμπερασμα στο οποιο εχω καταληξει μετα απο πολλη σκεψη και παρατηρηση, παιδια δε γινονται επειδη δεν υπαρχουν μακροχρονιες σχεσεις απο νεαρη ηλικια (ενταξει οχι 18 αλλα εστω μεχρι 25-26) και αυτο ειναι ξακαθαρα επιλογη τροπου ζωης, ουσιαστικα εχει ο κοσμος υπερκαταναλωτικη αντιληψη και για τις σχεσεις, οχι οικονομικο θεμα ή οι κακες γυναικες και μαλακιες.
Τα λοιπά που αναφέρεις είναι το γνωστό έξω από τον χορό...
Και έχει δίκιο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Fata_Morgana
Θα πιάσουν τόπο. Να ξες.nyxtovios έγραψε: 12 Ιαν 2025, 13:41 Όλα τα νήματα καταλήγουν ή στο ΓΡΑΜΜΟ-ΒΙΤΣΙ ή σε γλύψιμο, μουνοδουλίαση.
Θυσίες για την πατρίδα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 194 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν
-