Οταν ξυπνας το πρωι στο Παρίσι σπάει η μύτη σου απο την κρουασανίλα.....
Οταν βγάλανε στο Ελλάντα τα συσκευασμένα κρουασάν επρεπε να είχαν ρίξει Πυρηνικές στα εργοστάσια μας οι Γάλλοι την ίδια μέρα.....
.
ακομη το κανω εκτος κοκα κολας που την εχω κοψει εδω και 10-20 χρονια .taliban έγραψε: 10 Ιαν 2025, 12:14 Ότι χειρότερο για να φας...
Μικρότερος έπαιρνα τα έβαζα στην τοστιέρα να είναι ζεστή η σοκολάτα μέσα.
Το συνδύαζα με κόκα κόλα.
Ήμουν ο ορισμός της ανθυγιεινής διατροφής..
Κρουασάν: Μειονεκτήματα υγείας
naiNewModelArmy έγραψε: 09 Ιαν 2025, 22:06Ειμαστε πολλοι στο τιμ βερικοκο![]()
ειναι το μονο κρουασαν που τρωω πλεον που και που.Μερεντα/πραλινες κλπ μου φαινονται τερμα λιγωτικα.
Αυτά εδώ έτρωγα !!Νon4me έγραψε: 10 Ιαν 2025, 14:56ακομη το κανω εκτος κοκα κολας που την εχω κοψει εδω και 10-20 χρονια .taliban έγραψε: 10 Ιαν 2025, 12:14 Ότι χειρότερο για να φας...
αραια βεβαια πλεον . πηρα προχτες 3-4 με σοκολατα τα χλαπακιασα το βραδυ , τωρα μπορει να ξαναπαρω σε κανα μηνα .
Και η λευκη κρεμα γαμει παντως απλα δεν τα βρισκεις σε ετοιματζιδικα παρα μονο σε φουρνους ζαχαροπλαστεια κλπ .

Εχεις διαβασει ποτε το δοκιμιο που εχει τυπωμενο στην πισω πλευρα της συσκευασιας καθε κρουασαν στα μαρκετ;Ερμής έγραψε: 10 Ιαν 2025, 14:25Ποιο ειναι το σκουπίδι; Το βουτυρο; Το αλεύρι; τι;ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 10 Ιαν 2025, 13:15Σκουπιδοτροφή είναι αγαπητέ...ακόμα και φτιαγμένη από μεταμοντέρνα φουρναριά...
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ
Νon4me έγραψε: 10 Ιαν 2025, 14:56ακομη το κανω εκτος κοκα κολας που την εχω κοψει εδω και 10-20 χρονια .taliban έγραψε: 10 Ιαν 2025, 12:14 Ότι χειρότερο για να φας...
αραια βεβαια πλεον . πηρα προχτες 3-4 με σοκολατα τα χλαπακιασα το βραδυ , τωρα μπορει να ξαναπαρω σε κανα μηνα .
Και η λευκη κρεμα γαμει παντως απλα δεν τα βρισκεις σε ετοιματζιδικα παρα μονο σε φουρνους ζαχαροπλαστεια κλπ .