Έλα, τα μωρά με τα μωρά και οι άντρες με τους άντρες.vantono έγραψε: 09 Ιαν 2025, 18:19Σοβαρα το λες οτι κυκλοφορείς με κούμπουρο πάνω σου, τωρα? Σκεψου οτι πολλες φορες φερνει τα αντιθετα αποτελεσματα. Αντι να το παρει καποιος ματι και να χεστει πανω του, μπορει να κλιμακωσει μια ωρα αρχύτερα.Πτολεμαίος έγραψε: 09 Ιαν 2025, 14:41Όχι Όττο μου.
Χρησιμοποιώ αυτήν την στρατηγική ακριβώς για να ΜΗΝ ΠΑΩ ακλαυτος.
Εγώ δεν είμαι κάνα ψυχακι να κάνω βάρη κάθε μέρα για να είμαι σε θέση να υπερασπιστώ τον εαυτό μου από κάποιον μαλάκα που κάνει αυτό ακριβώς.
Ή από κάποιον άλλο μαλάκα που νομίζει ότι επειδή έχει ένα μαχαίρι θα μας γαμησει και τις μάνες.
Δεν έχω χρόνο για κουραστικές και χρονοβόρες μαλακίες στη ζωή μου για να έχω το αυτονόητο.
Ηρεμία όταν δεν ενοχλώ κανέναν και δυνατότητα να υπερασπιστώ το κορίτσι μου όταν και αν χρειαστεί.
Έχω φτάσει σε απίστευτα επίπεδα Ζεν πλέον και δεν τσακώνομαι για κανένα λόγο (αν ψαχνομουνα για φασαρίες τότε θα είχες ΑΠΟΛΥΤΟ δίκιο).
Για του λόγου το αληθές μόλις προχτές πήγε να με πετάξει ταρίφας με το μηχανάκι επειδή έκανε μια απίστευτη -πιο κάτω απο παιδική- μαλακία.
Απλά συνέχισα το δρόμο μου σαν να μην υπήρχε.
Έχω δει να γίνονται φασαρίες στο δρόμο για απείρως μικρότερα περιστατικά.
Εγώ αντιμετωπίζω τους ανθρώπους και την κοινωνία σαν αυτό που πραγματικά είναι
Ένα μάτσο ηλίθια και αμόρφωτα όντα, δηλαδή δεν ασχολούμαι καθόλου.
Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι αν κινδυνεψω εγώ, το κορίτσι μου (κυρίως) ή καποιο περιουσιακό μου στοιχείο, δεν θα υπερασπιστώ τον εαυτό μου.
Είμαι σαφεστατος. Τελεία και παύλα.
εντιτ: Με προλαβαν, στο εγραψαν στη συνεχεια βλεπω.
Άμα δεν καταλαβαίνετε τι γράφω και γιατί, ασχοληθείτε με κάτι αλλο.