https://www.protothema.gr/greece/articl ... ssaloniki/
Σύμφωνα με την καταγγελία του 43χρονου, η 49χρονη σύζυγός του και πρώην πρωταθλήτρια πολεμικών τεχνών, αντέδρασε έντονα όταν τον είδε να κρατάει το κινητό της
Συνολική ποινή φυλάκισης 20 μηνών επέβαλε το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης σε μια 49χρονη γυναίκα που καταδικάστηκε για τον ξυλοδαρμό του συζύγου της μπροστά στα ανήλικα παιδιά τους.
Η γυναίκα κρίθηκε ένοχη για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη σε βάρος του συζύγου της και για την ίδια πράξη ενώπιον ανηλίκων, ενώ οι δικαστές αποφάσισαν να αναστείλουν την ποινή της επι τριετία.
«μου επιτέθηκε σαν αγρίμι γιατί με είδε να κρατάω το κινητό της τηλέφωνο. Προφανώς κάτι φοβήθηκε, εγώ το πήρα μόνο για να κάνω μια κλήση, καθώς είχε απενεργοποιηθεί το δικό μου. Τα μάτια της γυάλιζαν, προσπαθούσε να με πνίξει. Ζω για δευτερόλεπτα, έβαλα τα χέρια μου όσο μπορούσα για να προστατευτώ»
«Πιστεύω ότι ήθελε να με σκοτώσει. Πριν από αυτό το περιστατικό υπήρχαν κι άλλα πολλά, η συμπεριφορά της ήταν αλλόκοτη σε όλη τη διάρκεια του γάμου μας. Με έχει χτυπήσει με σφαλιάρες στο παρελθόν, με έβριζε και με απειλούσε. Όμως αυτό που έγινε στις 16 Ιουνίου δεν συγκρίνεται, πραγματικά δεν την έχω ξανά δει ποτέ έτσι, ήθελε να μου κάνει κακό. Είναι πρώην πρωταθλήτρια πολεμικών τεχνών, εγώ, αν και στρατιωτικός, δεν έχω εκπαιδευτεί για τέτοιες καταστάσεις»
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Θεσσαλονίκη: Τον σάπισε στο ξύλο η 49χρονη σύζυγός του, τον 43χρονο στρατιωτικό - καταδικάστηκε σε 20 μήνες φυλακή
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Θεσσαλονίκη: Τον σάπισε στο ξύλο η 49χρονη σύζυγός του, τον 43χρονο στρατιωτικό - καταδικάστηκε σε 20 μήνες φυλακή
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος georgebi την 08 Ιαν 2025, 16:02, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Re: Θεσσαλονίκη: Τον σάπισε στο ξύλο η 49χρονη σύζυγός του, τον 43χρονο στρατιωτικό - καταδικάστηκε σε 20 μήνες φυλακή
Αυτά είναι
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Re: Θεσσαλονίκη: Τον σάπισε στο ξύλο η 49χρονη σύζυγός του 43χρονου στρατιωτικού - καταδικάστηκε σε 20 μήνες φυλακή
Καταδικάζω.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Re: Θεσσαλονίκη: Τον σάπισε στο ξύλο η 49χρονη σύζυγός του, τον 43χρονο στρατιωτικό - καταδικάστηκε σε 20 μήνες φυλακή
Τώρα σοβαρά....αυτή η φωτο αρχείου

https://voicenews.gr/gynaika-katadikast ... ssaloniki/
ειναι η καταλληλότερη για να ντύσει την συγκεκριμένη είδηση;

https://voicenews.gr/gynaika-katadikast ... ssaloniki/
ειναι η καταλληλότερη για να ντύσει την συγκεκριμένη είδηση;
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
20 μηνάκια με αναστολή, είναι φρη πας για επόμενους ξυλοδαρμούς και όχι μόνον.
Οπότε, το ερώτημα είναι το που θα μείνει ο δαρμένος αυτό το διάστημα.
Σε λέσχη - καταφύγιο κακοποιημένων στρατιωτικών;
Η προσωρινή κηδεμονία των παιδιών, είναι το επόμενο ερώτημα.
Οπότε, το ερώτημα είναι το που θα μείνει ο δαρμένος αυτό το διάστημα.
Σε λέσχη - καταφύγιο κακοποιημένων στρατιωτικών;
Η προσωρινή κηδεμονία των παιδιών, είναι το επόμενο ερώτημα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Eθνικοκοινωνιστης
πιθανη ανδροκτονια
τοξικη θηλυκοτητα
τοξικη θηλυκοτητα
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Και μετά θέλουμε να μην μας αντικαταστήσουν οι λάθρο.
“No idea is as absurd as the idea of progress.”
― Julius Evola, Revolt Against the Modern World
― Julius Evola, Revolt Against the Modern World
Ε, όχι και πιθανή ΑΝΔΡΟκτονία.
"Κουταλιανο"εκπαίδευση, ναι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 08 Ιαν 2025, 16:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Otto Weininger
συγκλονισμένοι όλοι οι μάτσο άντρες που θεωρούν ότι καμία γυναίκα δεν είναι απειλή για αυτούς.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Οργισμένος
scouser!!!georgebi έγραψε: 08 Ιαν 2025, 15:51![]()
![]()
![]()
https://www.protothema.gr/greece/articl ... ssaloniki/
Σύμφωνα με την καταγγελία του 43χρονου, η 49χρονη σύζυγός του και πρώην πρωταθλήτρια πολεμικών τεχνών, αντέδρασε έντονα όταν τον είδε να κρατάει το κινητό της
Συνολική ποινή φυλάκισης 20 μηνών επέβαλε το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης σε μια 49χρονη γυναίκα που καταδικάστηκε για τον ξυλοδαρμό του συζύγου της μπροστά στα ανήλικα παιδιά τους.
Η γυναίκα κρίθηκε ένοχη για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη σε βάρος του συζύγου της και για την ίδια πράξη ενώπιον ανηλίκων, ενώ οι δικαστές αποφάσισαν να αναστείλουν την ποινή της επι τριετία.
«μου επιτέθηκε σαν αγρίμι γιατί με είδε να κρατάω το κινητό της τηλέφωνο. Προφανώς κάτι φοβήθηκε, εγώ το πήρα μόνο για να κάνω μια κλήση, καθώς είχε απενεργοποιηθεί το δικό μου. Τα μάτια της γυάλιζαν, προσπαθούσε να με πνίξει. Ζω για δευτερόλεπτα, έβαλα τα χέρια μου όσο μπορούσα για να προστατευτώ»
«Πιστεύω ότι ήθελε να με σκοτώσει. Πριν από αυτό το περιστατικό υπήρχαν κι άλλα πολλά, η συμπεριφορά της ήταν αλλόκοτη σε όλη τη διάρκεια του γάμου μας. Με έχει χτυπήσει με σφαλιάρες στο παρελθόν, με έβριζε και με απειλούσε. Όμως αυτό που έγινε στις 16 Ιουνίου δεν συγκρίνεται, πραγματικά δεν την έχω ξανά δει ποτέ έτσι, ήθελε να μου κάνει κακό. Είναι πρώην πρωταθλήτρια πολεμικών τεχνών, εγώ, αν και στρατιωτικός, δεν έχω εκπαιδευτεί για τέτοιες καταστάσεις»
Παλι τα ιδια;;;
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Eθνικοκοινωνιστης
γυναικοκεντρικος καζινοκαπιταλισμος,που ζεις εσυ
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Οργισμένος έγραψε: 08 Ιαν 2025, 16:32 Είναι πρώην πρωταθλήτρια πολεμικών τεχνών, εγώ, αν και στρατιωτικός, δεν έχω εκπαιδευτεί για τέτοιες καταστάσεις»
Τρέμε Ερντογάν.πατησιωτης έγραψε: 08 Ιαν 2025, 16:33Οργισμένος έγραψε: 08 Ιαν 2025, 16:32 Είναι πρώην πρωταθλήτρια πολεμικών τεχνών, εγώ, αν και στρατιωτικός, δεν έχω εκπαιδευτεί για τέτοιες καταστάσεις»
![]()
![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Τι ξεφτιλικια είναι αυτά ρε μαλάκα, έφαγε ξύλο από γυναίκα 

Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
- Οργισμένος
διορθωσε τοπατησιωτης έγραψε: 08 Ιαν 2025, 16:33Οργισμένος έγραψε: 08 Ιαν 2025, 16:32 Είναι πρώην πρωταθλήτρια πολεμικών τεχνών, εγώ, αν και στρατιωτικός, δεν έχω εκπαιδευτεί για τέτοιες καταστάσεις»
![]()
![]()
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 263 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
-
- 3 Απαντήσεις