!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πεθανε ο Κωστας Σημιτης

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
georgebi

Re: Πεθανε ο Κωστας Σημιτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

NoMoreLice έγραψε: 07 Ιαν 2025, 12:48
georgebi έγραψε: 07 Ιαν 2025, 10:57 Το περίμενα αυτό το άρθρο....και ειναι ακριβώς όπως το φανταζόμουν
όμορφο, γλυκό και ανθρώπινο :smt023

Ο Κώστας Σημίτης με τράβηξε παραπέρα και μου είπε κοφτά. «Αυτή την ερώτηση δεν θα μου την ξανακάνεις ποτέ». Ύστερα μου γύρισε την πλάτη κι έφυγε.
Την επόμενη μέρα βρήκε και ένα κομμένο κεφάλι αλόγου δίπλα από το μαξιλάρι του.
Την έχεις ακούσει την ιστορία με το Σημιτη, τη Δαφνη και το σκυλακο;

Αν οχι άκου :

ήταν ΟΛΑ τα κανάλια και κάνανε και καλά ρεπορτάζ :lol: ο Σημιτης και η Δαφνη σε ανθρώπινες στιγμές στην εξοχή

Συναντάνε έναν αδέσποτο σκυλακο και οι δημοσιογράφοι :lol: λένε στη Δαφνη να σκύψει να τον χαϊδέψει για το πλανο

Το κάνει η καψερη....αλλά έλα που ο σκυλακος τη συμπάθησε και αγκάλιασε το πόδι της με τη γνωστή ''σεξουαλική'' κίνηση που κάνουν τα σκυλιά.....με 10 κάμερες να γράφουν :-?

Η έκφραση της Δαφνης όπως μου την περιέγραψαν ήταν ανεκτίμητη

Οι δημοσιογράφοι και οι καμεραμεν φυσικά είπαν πως δεν θα το βάλουν στο ρεπορταζ :102:

αλλά οι του Σημιτη ταν ανένδοτοι.... υποχρεώθηκε κάθε καμεραμαν ξεχωριστά να σβήσει το πλάνο εκεί στην εξοχή υπο του άγρυπνου βλέμματος των ανθρώπων του Σημιτη

Έτσι τουλάχιστον μου τα χουν πει :roll:
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
Piter de Vries
Phorum.gr user: PdV

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Piter de Vries »

Γιατί αμφιβάλει ο κύριος Άδωνις δεν κατανοώ.

Σκουπίδια και προδότες είναι οι ψηφοφόροι Σημίτη, οι υποστηρικτές του και όλος ο εσμός.
Απομεινάρι ενός βάρβαρου μέλλοντος
Στύξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύξ »

NoMoreLice έγραψε: 07 Ιαν 2025, 12:59
axilmar έγραψε: 07 Ιαν 2025, 12:27
1) αδυναμία επιβουλής της θέλησης του στο προσωπικό του. Μάζεψε γύρω του ενα σωρό λαμογια χωρίς να έχει την δυνατότητα να τους ελέγξει.
Ίσως απλά δεν ενδιαφερόταν να τους ελέγξει διότι επωφελούταν από τη δράση τους; Ας μην ξεχνάμε το γνωμικό "πρέπει να είσαι λέρα για να κυβερνάς γαλέρα".
Αυτό το είχα πει σε μαθητές Γ' Λυκείου όταν έβαλα τη "Σοροκάδα" σε εξετάσεις Ιουνίου. :003:

http://ebooks.edu.gr/ebooks/v/html/8547 ... 17_01.html
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

Philip Mortimer έγραψε: 07 Ιαν 2025, 12:34 Πολύ ενδιαφέρουσα ραδιοφωνική συνέντευξη του Γιαννίτση τώρα.
Θυμάσαι σταθμό; Θα μ' ενδιέφερε να την ακούσω
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
Pillars
Phorum.gr user: Pillars

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pillars »

axilmar έγραψε: 07 Ιαν 2025, 12:27 Το εκπληκτικό είναι ότι με όλα αυτά που του σουρνουν του Σημίτη, παραμένει ο καλύτερος πρωθυπουργός που είχε ποτέ η χώρα, η δε περίοδος 1996-2003 η καλύτερη από ίδρυσης του νεοελληνικού κράτους.

Ο πήχης δλδ είναι εξαιρετικά χαμηλά...

Αυτό δείχνει και το χαμηλό επίπεδο μας ως λαός. Δλδ ενα από τα πολλά πράγματα που το.δειχνουν...

Παρεπιπτόντως, οι δεξιοί βρίζουν τον Σημίτη στα φόρουμ, ο υπαρχηγός τους τους λέει ότι δεν είναι σωστό να υβρίζουν νεκρούς...

Προσωπικά κρατάω 3 πράγματα που μου άρεσαν από τον Σημίτη:

1) το χαμηλό προφίλ του. Είχαμε συνηθίσει στους φανφαρωνους λαϊκιστές πολιτικούς. Ο Σημίτης ήταν μια ευχάριστη αλλαγή.

2) στα μεγάλα δημόσια έργα που έγιναν επί πρωθυπουργίας του.

3) στο εθνικό όραμα του Εκσυγχρονισμού της ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας, που παραμένει ακόμα ζητούμενο.

Και τα 2 μεγαλύτερα μειονεκτήματα του:

1) αδυναμία επιβουλής της θέλησης του στο προσωπικό του. Μάζεψε γύρω του ενα σωρό λαμογια χωρίς να έχει την δυνατότητα να τους ελέγξει.

2) αδυναμία διαμόρφωσης του σωστού κλίματος στην εξωτερική πολιτική. Καλώς ή κακώς, πολύς κόσμος φέρνει βαρέως την υπόθεση των Ιμίων.
1)Πράγματι αλλά αυτό ήταν ένα ακόμα όπλο του για να πετύχει την φιλοδοξία του, να ξεγελάσει τον κόσμο και να εξελιχθεί σε μέγα λαοπλάνο.
2)Όλα αναθέσεις σε αρχιλαμόγια και τραγικά υπερκοστολογημένα 3-10 φορές πάνω
3)Ακόμα σε πείθει το θατσερικό του αφήγημα;

1)Τα λαμόγια επίτηδες τα άφηνε να κλέβουν για να στηρίζουν τις πολιτικές του.
2)Χάος, πιστεύω όμως το θέμα της ένταξης της Κύπρου έγινε και από τύχη διότι κάπως συνέφερε τους Γερμανούς, και όλοι θεώρησαν σίγουρη την ψήφιση του σχεδίου Ανάν.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

Η τελευταία χρόνια της Ελλάδας. Μετά τελειώσαμε.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Lugozzi έγραψε: 05 Ιαν 2025, 12:16
Otto Weininger έγραψε: 05 Ιαν 2025, 12:15
Lugozzi έγραψε: 05 Ιαν 2025, 12:02 Τον Μάρτιο του 1994 έπειτα από τον θάνατο της Μελίνας Μερκούρη, κηρύχθηκε τριήμερο εθνικό πένθος.
Τον Απρίλιο του 1998, έπειτα από τον θάνατο του Κωνσταντίνου Καραμανλή, κηρύχθηκε τριήμερο εθνικό πένθος.
Τον Σεπτέμβριο του 2001, έπειτα από τις Επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου, η 14η Σεπτεμβρίου κηρύχθηκε ημέρα εθνικού πένθους.
Τον Αύγουστο του 2005, έπειτα από το Αεροπορικό δυστύχημα της Helios, η 16η Αυγούστου κηρύχθηκε ημέρα εθνικού πένθους.
Τον Αύγουστο του 2007, έπειτα από τις εκτενείς πυρκαγιές που έπληξαν την χώρα.
Τον Νοέμβριο του 2017, έπειτα από τις φονικές πλημμύρες της Δυτικής Αττικής.
Τον Ιούλιο του 2018, έπειτα από τις καταστροφικές πυρκαγιές της Αττικής, κηρύχθηκε τριήμερο εθνικό πένθος (24, 25, 26 Ιουλίου).
Τον Σεπτέμβριο του 2021, έπειτα από τον θάνατο του Μίκη Θεοδωράκη, κηρύχθηκε τριήμερο εθνικό πένθος (2, 3, 4 Σεπτεμβρίου).
Τον Οκτώβριο του 2021, έπειτα από τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά, η 27η Οκτωβρίου κηρύχθηκε ημέρα εθνικού πένθους.
Τον Μάρτιο του 2023, έπειτα από την μετωπική σύγκρουση δύο αμαξοστοιχιών στα Τέμπη, κηρύχθηκε τριήμερο εθνικό πένθος (1, 2 και 3 Μαρτίου).
Τον Ιούνιο του 2023, έπειτα από το πολύνεκρο ναυάγιο με πρόσφυγες και μετανάστες ανοιχτά της Πύλου,[60] κηρύχθηκε τριήμερο εθνικό πένθος (14, 15 και 16 Ιουνίου).

Κώστας Σημίτης 4ημερο εθνικο πενθος
Μια μέρα παραπάνω;
Τους ξεσκεπασαμε τους ερπετόμορφους.
Κι εδώ ρε μαλακα yesman?
Τελικά πάλι μαλακίες ε; Για κάποιο λόγο από την ιστορική αναδρομή που έκανες σου διέφυγε ο πιο σημαντικός: Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.
Επι ζαιων.
Ναι καλά μαντεύεις: 4 ημέρες.

Εικόνα

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

Εικόνα
Εικόνα
https://www.liberal.gr/d-kampoyrakis/ek ... i-t-armata

Κι εγώ αν ήμουν Λατινοπούλου κι ήθελα να τσιμπήσω κανένα ψεκασμένο ψηφαλάκι που τώρα ενισχύει άλλο ακροδεξιό αστροπελέκι, θα πήγαινα πάνω από το φέρετρο του Σημίτη και θα έβριζα τον νεκρό.

Βεβαίως, όταν την ακούς να κρίνει τον τέταρτο μακροβιότερο πρωθυπουργό της χώρας (μετά τον Ελ. Βενιζέλο, τον Κων. Καραμανλή και τον Α. Παπανδρέου), σου ‘ρχεται να πεις τη γνωστή παροιμία «εκεί που κρεμούσαν οι καπεταναίοι τ’ άρματα, κρεμάνε οι Αφροδίτες τα νταούλια», αλλά πάλι δεν το ξεστομίζεις, γιατί αυτό ακριβώς θέλει η κυρία. Να πλακωνόμαστε μαζί της, για να κυριαρχήσει στον αντισυστημικό χώρο και να αποψιλώσει τον Βελόπουλο.

Είπε ότι «με τον θάνατο του Σημίτη, πρέπει να θρηνούν οι Τούρκοι», τον αποκάλεσε δηλαδή απροκάλυπτο προδότη. Διότι όπως εξήγησε, «η Τουρκία γκρίζαρε μια περιοχή στο Αιγαίο λόγω της Σημιτικής διαχείρισης της κρίσης των Ιμίων» και διότι «παρέδωσε στους Τούρκους τον Οτσαλάν, έναν σύμμαχο των Ελλήνων». Τώρα τι να απαντήσει κανείς επ’ αυτών; Με ποια παροιμία ή με ποια βιβλική ρήση (αφού έχουμε να κάνουμε και με θρησκευόμενη); Με το «τόσα ξέρεις, τόσα λες» ή με το «μέγας είσαι Κύριε και θαυμαστά τα ζώα σου»;

Τι να της πει ο κανονικός και λογικός άνθρωπος; Ότι αν μάθαμε κάτι από την κρίση των Ιμίων και από το επεισόδιο Οτσαλάν, είναι ότι μόλις ανακατευτούν Λατινόπουλοι και Λατινοπούλες στα εθνικά ζητήματα, πάμε για καταστροφή; Διότι κάτι τέτοιοι έφτιαξαν και τις δύο αυτές εθνικές κρίσεις, στα καλά του καθουμένου. Και μας έφτασαν στο αμήν να πάμε δυο φορές σε πόλεμο, με τυπικά ελληνική πρωτοβουλία, δίχως όμως να έχουμε επιλέξει εμείς τον τόπο, τον χρόνο και το όπλο της σύρραξης. Ωραία εθνική στρατηγική και τακτική.

Στα Ίμια, ο δήμαρχος Διακομιχάλης, ένας παππάς και ο Αργύρης ο Ντινόπουλος, πρώτα ύψωσαν τη σημαία στο νησί δίχως να ρωτήσουν κανέναν και δίχως να έχουν επίγνωση ποιους μηχανισμούς ενεργοποιούν, ύστερα πέρασαν με το βαρκάκι τους στην Κάλυμνο, έκατσαν στην παραλία να πιουν το ουζάκι τους και φώναξαν σ’ έναν πρωθυπουργό τριών ημερών και σε παντελώς απροετοίμαστες Ένοπλες Δυνάμεις, «πολεμήστε τώρα ρε».

Στη δε υπόθεση Οτσαλάν, ένας βλαμμένος απόστρατος, πήρε μονάχος του τον Οτσαλάν που γύριζε σαν του παπά τον σκύλο διότι δεν τον δεχόταν καμιά ευρωπαϊκή χώρα και τον έμπασε λαθραία στην Ελλάδα, ενώ υπήρχε ξεκάθαρο και σκληρό τουρκικό casus belli. Κι ύστερα σήκωσε τα χέρια ψηλά και είπε στο ελληνικό κράτος «πάρτε τον τώρα και βγάλτε τα κάστανα από τη φωτιά. Αν πάθει τίποτα, εσείς φταίτε».

Ο μέγας Ναξάκης, πατριώταρος κι εκείνος, που δεν σήκωσε μύγα στο εθνικό σπαθί του, ήρωας των απανταχού Ελληναράδων ως την ώρα που έκανε τη μαλ@@ία. Τον ξανακούσατε μετά; Ουδέποτε. Λούφαξε μετά το φιάσκο και εξαφανίστηκε από προσώπου γης. Κορόιδο ήταν να αναλάβει ευθύνη;

Τώρα μεσουρανεί η νέα φουρνιά Διακομιχάλδων και Ναξάκηδων. Με σκούρα μακριά γυναικεία θρησκόληπτα μαλλιά ή με φαλάκρα που κάνει ρεκλάμα για κηραλοιφές. Πάνε περίφημα, δημοσκοπικά κοντεύουν το 20% αθροιστικά.

Εντάξει, βάρδα μόνο μην βρεθούν σε θέση σοβαρού επηρεασμού των εξελίξεων.

Για λίγα ψηφαλάκια θα μας παίξουν στα ζάρια κι όποιον πάρει ο Χάρος. Θα μας πάνε σε πόλεμο στο πιτς φιτίλι, στον οποίον θα βάλουν όλους εμάς τους υπόλοιπους να πολεμήσουμε.

Κι ύστερα, αν μεν εμείς κερδίσουμε εκείνοι θα καρπωθούν τη νίκη, αν όμως χάσουμε, θα μας πουν κατ’ ευθείαν προδότες και θα ζητήσουν την εκτέλεση μας. Απλά πράγματα…

:102: :102: :102:
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

Παραδώσαμε τον Οτσαλάν γιατί η Τουρκία είχε... Casus belli. Αυτοί οι σημιτικοι μάρτυρανε δίχως ξύλο. :lol:
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi »

Otto Weininger έγραψε: 07 Ιαν 2025, 23:52
Otto Weininger έγραψε: 05 Ιαν 2025, 12:15

Μια μέρα παραπάνω;
Τους ξεσκεπασαμε τους ερπετόμορφους.
Κι εδώ ρε μαλακα yesman?
Τελικά πάλι μαλακίες ε; Για κάποιο λόγο από την ιστορική αναδρομή που έκανες σου διέφυγε ο πιο σημαντικός: Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.
Επι ζαιων.

Εικόνα
Τίποτα δε μου διέφυγε.
Εγώ έγραφα την ώρα που γίνονταν γνωστά.
Δες τις δημοσιεύσεις μου.
Πρώτος έβαλα πως τιμήθηκαν όλοι.
Πρωτος αναφέρθηκα σε εθνικό αντί για δημόσιο πένθος.

Κάποιο σχόλιο για τον επικήδειο από Κυριάκο?
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Lugozzi έγραψε: 08 Ιαν 2025, 00:41
Κι εδώ ρε μαλακα yesman?
Επι ζαιων.

Εικόνα
Τίποτα δε μου διέφυγε.

Ναι πρώτος έβαλες το ένα, πρώτος έβαλες το άλλο, αλλά σου διέφυγε το πιο σημαντικό, ο θάνατος πρωθυπουργού και μάλιστα του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη το 2017.

Ναι έχω ένα σχόλιο για τον επικήδειο από τον Κυριάκο: + 0,37% για την Αφρούλα.
Εκεί δεν είσαι τώρα μελισσουλα μελισσακι που ελεγε και ο Μπίγαλης;

Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Otto Weininger έγραψε: 08 Ιαν 2025, 00:43
Lugozzi έγραψε: 08 Ιαν 2025, 00:41

Επι ζαιων.

Εικόνα
Τίποτα δε μου διέφυγε.

Ναι πρώτος έβαλες το ένα, πρώτος έβαλες το άλλο, αλλά σου διέφυγε το πιο σημαντικό, ο θάνατος πρωθυπουργού και μάλιστα του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη το 2017.

Ναι έχω ένα σχόλιο για τον επικήδειο από τον Κυριάκο: + 0,37% για την Αφρούλα.
Εκεί δεν είσαι τώρα μελισσουλα μελισσακι που ελεγε και ο Μπίγαλης;
Τώρα ρε μαλακα θα με βάλεις να ψάχνω 1 η ώρα το βράδυ?
Αφού τα έγραψα αυτά.
4ημερο ΕΘΝΙΚΟ πενθος κανένας άλλος δεν είχε.

Για τον επικήδειο τουμπεκί ψιλοκομμένο
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Lugozzi έγραψε: 08 Ιαν 2025, 00:48 .
Κουράζεις. Είναι το ίδιο πράγμα:

https://el.m.wikipedia.org/wiki/%CE%95% ... E%B4%CE%B1

Και ναι, είχε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης πριν 7 χρόνια.

Για τον επικήδειο τι ακριβώς θέλεις να πω;

Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Otto Weininger έγραψε: 08 Ιαν 2025, 00:56
Lugozzi έγραψε: 08 Ιαν 2025, 00:48 .
Κουράζεις. Είναι το ίδιο πράγμα:

https://el.m.wikipedia.org/wiki/%CE%95% ... E%B4%CE%B1

Και ναι, είχε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης πριν 7 χρόνια.

Για τον επικήδειο τι ακριβώς θέλεις να πω;
Εγώ δε βλέπω να είναι το ίδιο πράγμα. Γιατί να έχουμε 2 ονόματα για το ίδιο πράγμα?
Αυτό το λινκ ρε μορτη το άνοιξα την Κυριακή το πρωί. Τώρα περίμενα να μου το δείξεις?

Έλα ντε, τι να πεις...
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”