!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πεθανε ο Κωστας Σημιτης
Re: Πεθανε ο Κωστας Σημιτης
Το εκπληκτικό είναι ότι με όλα αυτά που του σουρνουν του Σημίτη, παραμένει ο καλύτερος πρωθυπουργός που είχε ποτέ η χώρα, η δε περίοδος 1996-2003 η καλύτερη από ίδρυσης του νεοελληνικού κράτους.
Ο πήχης δλδ είναι εξαιρετικά χαμηλά...
Αυτό δείχνει και το χαμηλό επίπεδο μας ως λαός. Δλδ ενα από τα πολλά πράγματα που το.δειχνουν...
Παρεπιπτόντως, οι δεξιοί βρίζουν τον Σημίτη στα φόρουμ, ο υπαρχηγός τους τους λέει ότι δεν είναι σωστό να υβρίζουν νεκρούς...
Προσωπικά κρατάω 3 πράγματα που μου άρεσαν από τον Σημίτη:
1) το χαμηλό προφίλ του. Είχαμε συνηθίσει στους φανφαρωνους λαϊκιστές πολιτικούς. Ο Σημίτης ήταν μια ευχάριστη αλλαγή.
2) στα μεγάλα δημόσια έργα που έγιναν επί πρωθυπουργίας του.
3) στο εθνικό όραμα του Εκσυγχρονισμού της ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας, που παραμένει ακόμα ζητούμενο.
Και τα 2 μεγαλύτερα μειονεκτήματα του:
1) αδυναμία επιβουλής της θέλησης του στο προσωπικό του. Μάζεψε γύρω του ενα σωρό λαμογια χωρίς να έχει την δυνατότητα να τους ελέγξει.
2) αδυναμία διαμόρφωσης του σωστού κλίματος στην εξωτερική πολιτική. Καλώς ή κακώς, πολύς κόσμος φέρνει βαρέως την υπόθεση των Ιμίων.
Αυτό δείχνει και το χαμηλό επίπεδο μας ως λαός. Δλδ ενα από τα πολλά πράγματα που το.δειχνουν...
Παρεπιπτόντως, οι δεξιοί βρίζουν τον Σημίτη στα φόρουμ, ο υπαρχηγός τους τους λέει ότι δεν είναι σωστό να υβρίζουν νεκρούς...
1) το χαμηλό προφίλ του. Είχαμε συνηθίσει στους φανφαρωνους λαϊκιστές πολιτικούς. Ο Σημίτης ήταν μια ευχάριστη αλλαγή.
3) στο εθνικό όραμα του Εκσυγχρονισμού της ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας, που παραμένει ακόμα ζητούμενο.
1) αδυναμία επιβουλής της θέλησης του στο προσωπικό του. Μάζεψε γύρω του ενα σωρό λαμογια χωρίς να έχει την δυνατότητα να τους ελέγξει.
2) αδυναμία διαμόρφωσης του σωστού κλίματος στην εξωτερική πολιτική. Καλώς ή κακώς, πολύς κόσμος φέρνει βαρέως την υπόθεση των Ιμίων.
+ σε όλα!axilmar έγραψε: 07 Ιαν 2025, 12:27 Το εκπληκτικό είναι ότι με όλα αυτά που του σουρνουν του Σημίτη, παραμένει ο καλύτερος πρωθυπουργός που είχε ποτέ η χώρα, η δε περίοδος 1996-2003 η καλύτερη από ίδρυσης του νεοελληνικού κράτους.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Θα ξεράσω ρε μλκες. "Αγιογραφείτε" την ποντικομαμή;
Θου Κύριε φυλακήν τω στόματι μου!
Μου έρχονται και κάτι μπινελίκια αλλά δεν κάνει να ξεφύγουν έρκος οδόντων.
Θου Κύριε φυλακήν τω στόματι μου!
Μου έρχονται και κάτι μπινελίκια αλλά δεν κάνει να ξεφύγουν έρκος οδόντων.
- Philip Mortimer
Πολύ ενδιαφέρουσα ραδιοφωνική συνέντευξη του Γιαννίτση τώρα.
Θυμάμαι χαρακτηριστικά από Σημίτη τις παπάτζες με τις κατά καιρούς δήθεν "απροειδοποίητες" επισκέψεις σε νοσοκομεία, που κατά περίεργο τρόπο τις ήξεραν όλοι οι δημοσιογράφοι αλλά όχι το νοσηλευτικό προσωπικό
Από αυτές τις επισκέψεις οι "δημοσιογράφοι" έγραφαν πάντα ότι "ο Πρωθυπουργός αποχώρησε βαθύτατα προβληματισμένος".
Από αυτές τις επισκέψεις οι "δημοσιογράφοι" έγραφαν πάντα ότι "ο Πρωθυπουργός αποχώρησε βαθύτατα προβληματισμένος".
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Τι ερωτήσεις ειναι αυτές;micmic έγραψε: 07 Ιαν 2025, 12:01Τώρα τρολάρεις ή μιλάς σοβαρά;Spoiler
georgebi έγραψε: 07 Ιαν 2025, 11:45 Αυτό .....τίποτα άλλο![]()
https://twitter.com/ellada24/status/1876539717761556748
Εσύ φέρ' ειπείν, που όπως εγω σε αντιλαμβάνομαι, είσαι ένας μετριοπαθής χρήστης με νοημοσύνη άνω του μετρίου
και με αίσθηση του χιούμορ (ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΟ)
κατά καιρούς σ έχω δει να γράφεις για θανατικές ποινές και εκτελέσεις για τον Χατζηδάκη (και για άλλους νομίζω) λες και είσαι το τελευταίο ουγκανο εδώ μέσα
Σε ρώτησα ποτέ αν τρολάρεις ή μιλάς σοβαρά; ΟΧΙ
Σέβομαι τις αντιφάσεις σου (ή το χιούμορ σου(;)
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Ο Σημιτης καταφερε να κυβερνησει με πολυ ισχυρη εσωκομματικη αντιπολιτευση με αντιπαλο δεος το Τσοχατζοπουλικο-Προεδρικο ΠΑΣΟΚ. Που μπορει να απαξιωθηκε αργοτερα, αλλα τοτε εκπροσωπουσε τη συνεχεια της πολιτικης κληρονομιας του Αντρεα.
Αυτο ηταν το πραγματικο διλημμα για πολυ κοσμο τοτε, καθως η ΝΔ ηταν εντελως για τα θηρια
Αυτο ηταν το πραγματικο διλημμα για πολυ κοσμο τοτε, καθως η ΝΔ ηταν εντελως για τα θηρια
Zelda έγραψε: 07 Ιαν 2025, 12:38 Ο Σημιτης καταφερε να κυβερνησει με πολυ ισχυρη εσωκομματικη αντιπολιτευση με αντιπαλο δεος το Τσοχατζοπουλικο-Προεδρικο ΠΑΣΟΚ.
Έψαξες πολύ να το βρεις ?
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- NoMoreLice
Την επόμενη μέρα βρήκε και ένα κομμένο κεφάλι αλόγου δίπλα από το μαξιλάρι του.georgebi έγραψε: 07 Ιαν 2025, 10:57 Το περίμενα αυτό το άρθρο....και ειναι ακριβώς όπως το φανταζόμουν
όμορφο, γλυκό και ανθρώπινο![]()
Ο Κώστας Σημίτης με τράβηξε παραπέρα και μου είπε κοφτά. «Αυτή την ερώτηση δεν θα μου την ξανακάνεις ποτέ». Ύστερα μου γύρισε την πλάτη κι έφυγε.
Να δώσει η Μεγαλόχαρη κι η Παναγιά η Κανάλα
να μεγαλώσω γρήγορα σαν τα κορίτσια τ' άλλα

- dna replication
- Phorum.gr user: dna
ο οποίος αγιοποιήθηκε όσο δεν πάει...Philip Mortimer έγραψε: 07 Ιαν 2025, 12:34 Πολύ ενδιαφέρουσα ραδιοφωνική συνέντευξη του Γιαννίτση τώρα.
επειδή έφερε ένα ημι-σωστο ασφαλιστικό κάποτε το οποίο του το έβαλε στον κώλο ο Σημίτης και είπε ευχαριστώ.
Στην 1η μνημονιακή κυβέρνηση επιχείρησαν να τον αξιοποιήσουν ως μεγάλο πολιτικό κεφάλαιο του τόπου
αλλά αμέσως άρχισε τα ρουσφέτια ως γνησιος πασοκος και αμαυρωσε την εικόνα του μεγάλου μεταρυθμιστή
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dna replication την 07 Ιαν 2025, 12:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Με τίποτα εθνικό δεν είχε σχέσηaxilmar έγραψε: 07 Ιαν 2025, 12:27
Εκσυγχρονισμός είναι μια λέξη για δημοσιογράφους και πολιτικούς, αυτό που έγινε ήταν ένα ευρωλιγουρικο ξεσαλωμα, ο Πετραν το είπε ξεβλαχεμα, εγώ το βλέπω σαν εκπόρνευση
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Βέρος αντιλαικιστηςmicmic έγραψε: 07 Ιαν 2025, 12:34 Θυμάμαι χαρακτηριστικά από Σημίτη τις παπάτζες με τις κατά καιρούς δήθεν "απροειδοποίητες" επισκέψεις σε νοσοκομεία, που κατά περίεργο τρόπο τις ήξεραν όλοι οι δημοσιογράφοι αλλά όχι το νοσηλευτικό προσωπικό![]()
Από αυτές τις επισκέψεις οι "δημοσιογράφοι" έγραφαν πάντα ότι "ο Πρωθυπουργός αποχώρησε βαθύτατα προβληματισμένος".![]()
Μετέφερε μας αλήθειες αργότεραPhilip Mortimer έγραψε: 07 Ιαν 2025, 12:34 Πολύ ενδιαφέρουσα ραδιοφωνική συνέντευξη του Γιαννίτση τώρα.
- NoMoreLice
Ίσως απλά δεν ενδιαφερόταν να τους ελέγξει διότι επωφελούταν από τη δράση τους; Ας μην ξεχνάμε το γνωμικό "πρέπει να είσαι λέρα για να κυβερνάς γαλέρα".axilmar έγραψε: 07 Ιαν 2025, 12:27
Να δώσει η Μεγαλόχαρη κι η Παναγιά η Κανάλα

Σήμερα θυμήθηκα τον ΝεονακηNoMoreLice έγραψε: 07 Ιαν 2025, 12:59Ίσως απλά δεν ενδιαφερόταν να τους ελέγξει διότι επωφελούταν από τη δράση τους; Ας μην ξεχνάμε το γνωμικό "πρέπει να είσαι λέρα για να κυβερνάς γαλέρα".axilmar έγραψε: 07 Ιαν 2025, 12:27
Ατελείωτα τα λαμογια της αυλής
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 61 Απαντήσεις
- 2576 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής