!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πεθανε ο Κωστας Σημιτης
- Frappezitis
Re: Πεθανε ο Κωστας Σημιτης
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.
Το ίδιο έγραψε και η σελίδα της χρυσής αυγής
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Ειδικα αν σε βρίζουν φασιστόμουτρα, εθνίκια και κομμουνιστές.runner έγραψε: 05 Ιαν 2025, 20:41 Στην Ελλάδα πάντως, όσο περισσότεροι σε βρίζουν και σε κατηγορούν, μάλλον κάτι σωστό έχεις κάνει......
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
O αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων Λυμπέρης αποδέχθηκε ότι είχε λάβει εντολή να φυλάξει και τις δύο νησίδες και παρ όλα αυτά τα φουσκωτά πέρασαν και παύθηκε.Pillars έγραψε: 05 Ιαν 2025, 20:33Εγώ είμαι 100% σίγουρος ότι ήταν προσχεδιασμένο ώστε να δημιουργηθεί νομικό τετελεσμένο πως δεν θα ισχύουν πια στο μέλλον α)το άρθρο 14 παρ. 1. της Συνθήκης των Παρισίων που η Ελλάδα έχει πλήρη κυριαρχία σε όλα τα Δωδεκάνησα και τις παρακείμενες νησίδες, β)το άρθρο 12 της Συνθήκης της Λωζάνης «επικυρώνεται η κυριαρχία της Ελλάδας επί των νήσων της Ανατολικής Μεσογείου εξαιρουμένων των νήσων Ίμβρου, Τενέδου και Λαγουσών (Μαυρυών), καθώς και των νήσων των κειμένων σε απόσταση μικροτέραν των τριών μιλίων από την ασιατική ακτή, αι οποίαι παραμένουν υπό την τουρκική κυριαρχία».Στύξ έγραψε: 05 Ιαν 2025, 20:08Στη 2η βραχονησίδα εννοείς.Pillars έγραψε: 05 Ιαν 2025, 19:51
Μια λύση χωρίς πόλεμο ήταν και να βομβαρδιστούν από το ΠΝ οι Τούρκοι που είχαν κατέβει στα Ίμια.
Και ποιος σας είπε ότι δεν ήταν προσυνεννοημένη η πουστιά;
Φάε μαλάκα Στύγιε 10ήμερη εμπλοκή μέχρι το 1/3 του Φεβρουαρίου.
Φάε κι απόλυση απ' το φροντιστήριο.
Φάε και μπινελίκια απ' τους περαστικούς, ως έφεδρος ανθυποσμηναγός λόγω στολής.
Φάε και δυσαρέσκεια απ' τους οικείους.
Ήταν αλήθεια;ήταν ψέματα και πήρε πάνω του την ευθύνη;είχε δώσει εντολές και δεν εκτελέσθηκαν;αυτό δεν μπορώ να το ξέρω.
Σύμφωνα με τον Τούρκο ναύαρχο Ερκαγιά - διότι υπάρχει και η άλλη πλευρά - η Τσιλέρ πίεζε για απόβαση και οι στρατηγοί αρνούνταν διότι ήξεραν τι θα σήμαινε αυτό,ο Κλίντον είχε διαμηνύσει ότι θα τιμωρηθεί όποιος χτυπήσει πρώτος.Ο πρόεδρος Ντεμιρέλ δεν έλεγε τίποτε μέχρι που έρχεται ένας αγγελιοφόρος και λέει ότι η δεύτερη νησίδα δεν έχει στρατό οπότε λέει ο Ντεμιρέλ πηγαίνετε εκεί.
Ο Λυμπέρης φυσικά παραδέχεται ότι δεν είχε στρατό στη δεύτερη νησίδα αφού δεν είχε αλλά είπε ότι είχε σχηματίσει με τα πλοία κλοιό που δεν μπορούσαν να περάσουν αλλά πέρασαν.
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Η σελίδα της ΝΔ που στηρίζεις τι έγραψε;
- Frappezitis
Aκομα διαβαζεις την Χρυση Αυγη ;;
Διολου Τυχαιο.
ισραηλινοι.
Πως σου φαίνεται το γεγονός οτι κομμουνιστές παράφρονες λένε τα ίδια με τον νου γου μου;Λευκός Λύκος έγραψε: 05 Ιαν 2025, 20:46Η σελίδα της ΝΔ που στηρίζεις τι έγραψε;
Στη θητεία μου είχα γνωρίσει το Ναυαρχο Λυμπερη.Λευκός Λύκος έγραψε: 05 Ιαν 2025, 20:33Τι λες καλέ;Αγχίαλος έγραψε: 05 Ιαν 2025, 20:04επισης οταν κάτι δεν βολεύει κάποιους τότε πρόκειται περί προδοσίαςΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 05 Ιαν 2025, 19:59
μέχρι που γίνονται τουρνουά ντογκφάιτς στο νάτο. εκεί βγαίνουμε πάντα πρώτοι![]()
Δεν υπήρξε προδοσία στο θέμα των Ιμίων;
Στο θέμα της Κύπρου δεν υπήρξε προδοσία;
Είσαι ηλίθιος κάθε μέρα ή μόνο σήμερα;
Όλο του γυροφερνα τη συζήτηση στα Ίμια αλλά δε μιλούσε.
Το μόνο που μου είπε είναι πως η αλήθεια θα βγει στο φως όταν θα πεθάνει και είναι πολύ πιο σοκαριστικη από αυτή που φανταζόμαστε.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Αυτό πάντως που έχει πλάκα με το χρηματιστήριο είναι αν άκουγε-διάβαζε ο οποιοσδήποτε άσχετος με τη φάση, αυτά που λέγονται, θα πίστευε ότι εκεινη την περίοδο, όλοι οι παίκτουρες ήταν σημιτικοί με πλήρη εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση.
Αλλά σιγά μην παραδεχτούν όλοι οι επαναστάτες μαχητές ότι πιάστηκαν μαλάκες λόγω άγνοιας και απληστίας.
Αλλά σιγά μην παραδεχτούν όλοι οι επαναστάτες μαχητές ότι πιάστηκαν μαλάκες λόγω άγνοιας και απληστίας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 05 Ιαν 2025, 20:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Golden Age
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Και ποιος κομμουνιστής δεν είναι παράφρονας σήμερα;
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Αν συμπεριλάβεις και τους ψεκες μιλάμε για το 80% του ελληνικού πληθυσμού όπως έγραψε και ο Οργισμένος.Libre arbitre έγραψε: 05 Ιαν 2025, 20:46 Ειδικα αν σε βρίζουν φασιστόμουτρα, εθνίκια και κομμουνιστές.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος runner την 05 Ιαν 2025, 20:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Frappezitis
Που είσαι Μαλβίνα να δεις τι γράφουν για τον ταπερμαν να σου σηκωθεί η τρίχα.
ισραηλινοι.
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Μου είναι τελείως αδιάφορο.Αγχίαλος έγραψε: 05 Ιαν 2025, 20:50Πως σου φαίνεται το γεγονός οτι κομμουνιστές παράφρονες λένε τα ίδια με τον νου γου μου;
Εσένα πως σου φαίνεται ότι λες αυτά που λέει γενικά η νδ;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 61 Απαντήσεις
- 2576 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής
-