Tο ότι ήταν ξάδερφος δεν σημαίνει ότι είναι αλήθεια. Επίσης το εάν υπήρξε νοθεία κρίνεται από το εάν ψήφισε κάποιος που ΔΕΝ ήταν Έλληνας πολίτης ή εάν αλλοιώθηκε αποτελέσμα.Δωροδοκίες σε κάποιες ομάδες δεν αποκλείω να έγιναν από πολιτευτές αλλά αυτά γίνονταν και από τα δύο κόμματα.
Μην μου κουνιεσαι πολυ γιατι θα ανοιξω νημα και για τις εκλογες νοθειας του 2000 και για την πλαστογραφηση των δεικτων να μπουμε στην ΟΝΕ με τη βοηθεια του swap της Goldman Sachs.
.
Άνοιξε νήμα να γελάσουμε.
Ο διεθνής Τύπος γράφει διθυράμβους.
Ευλογημένη goldman Sachs.
Ελα να σε ξυρισω ρε χτεσινε που νομιζεις οτι θα μου κουνηθεις.
Μην μου κουνιεσαι πολυ γιατι θα ανοιξω νημα και για τις εκλογες νοθειας του 2000 και για την πλαστογραφηση των δεικτων να μπουμε στην ΟΝΕ με τη βοηθεια του swap της Goldman Sachs.
.
Άνοιξε νήμα να γελάσουμε.
Ο διεθνής Τύπος γράφει διθυράμβους.
Ευλογημένη goldman Sachs.
Ελα να σε ξυρισω ρε χτεσινε που νομιζεις οτι θα μου κουνηθεις.
Πόρισμα φωτιά από το 2001 που δεν οδήγησε πουθενά, φοβερά στοιχεία θα είχε.
Είχε στοιχεία γτπ.
Οι Ρώσοι αφαίμαξαν την Ευρώπη ανεβάζοντας το φυσικό αέριο 20 φορές μέσα σε 2 χρόνια!!!
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι... https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Πέθανε ο Σημίτης και τον κλαίνε οι νεοδημοκρατες.....
καταλάβατε ε;
Το βαθύτερο διαδικτυακό καπιταληστικο υπόγειο, που μοιράζεται η ΝουΔου & το ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ είναι δημιούργημα του Σημίτη.
Βρομερα δεκανικια της δεξιάς.
Στύξ έγραψε: 05 Ιαν 2025, 20:19
Μετά το καθίκι τον Πάγκαλο , θα τα ξύσω μεγαλοπρεπώς και για τον Σημίτη.
Να αραιώνουν τακτικότερα ,αυτό μόνο.
Εντάξει, ο νεκρός δεδικαιώται.
ΌΧΙ, διότι κυνικά είπε: "ας προσέχατε" για το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου που σαν ντήλερ με δηλώσεις για χιλιάδες μονάδες υποκινούσε παραπλανητικά να ποντάρουν.
Και μην τον είδατε τον κοντό με τις ελιές. Την έβγαλε "αβρόχοις ποσί" .
Λευκός Λύκος έγραψε: 05 Ιαν 2025, 19:46
Φύγε από εδώ ρε κοπρόσκυλο που ήταν και προβοκάτσια με τους αληταραδες του πασοκ.
Η Ελλάδα είχε δεσμευτεί. Η Τουρκία είχε δεσμευτεί;
Η Τουρκία πήγε να ξεκινήσει τον πόλεμο.
Μια λύση χωρίς πόλεμο ήταν και να βομβαρδιστούν από το ΠΝ οι Τούρκοι που είχαν κατέβει στα Ίμια.
Στη 2η βραχονησίδα εννοείς.
Και ποιος σας είπε ότι δεν ήταν προσυνεννοημένη η πουστιά;
Φάε μαλάκα Στύγιε 10ήμερη εμπλοκή μέχρι το 1/3 του Φεβρουαρίου.
Φάε κι απόλυση απ' το φροντιστήριο.
Φάε και μπινελίκια απ' τους περαστικούς, ως έφεδρος ανθυποσμηναγός λόγω στολής.
Φάε και δυσαρέσκεια απ' τους οικείους.
Εγώ είμαι 100% σίγουρος ότι ήταν προσχεδιασμένο ώστε να δημιουργηθεί νομικό τετελεσμένο πως δεν θα ισχύουν πια στο μέλλον α)το άρθρο 14 παρ. 1. της Συνθήκης των Παρισίων που η Ελλάδα έχει πλήρη κυριαρχία σε όλα τα Δωδεκάνησα και τις παρακείμενες νησίδες, β)το άρθρο 12 της Συνθήκης της Λωζάνης «επικυρώνεται η κυριαρχία της Ελλάδας επί των νήσων της Ανατολικής Μεσογείου εξαιρουμένων των νήσων Ίμβρου, Τενέδου και Λαγουσών (Μαυρυών), καθώς και των νήσων των κειμένων σε απόσταση μικροτέραν των τριών μιλίων από την ασιατική ακτή, αι οποίαι παραμένουν υπό την τουρκική κυριαρχία».
sharp έγραψε: 05 Ιαν 2025, 19:33
Αυτό με τις ΕΔ σε διαλυση, δεν χρειάζεται να το γράφετε, γιατί όλο έτσι λέτε: το 74 στη Χούντα σε διάλυση, επί Αντρέα σε διάλυση, τώρα σε διάλυση
μέχρι που γίνονται τουρνουά ντογκφάιτς στο νάτο. εκεί βγαίνουμε πάντα πρώτοι
επισης οταν κάτι δεν βολεύει κάποιους τότε πρόκειται περί προδοσίας
Τι λες καλέ;
Δεν υπήρξε προδοσία στο θέμα των Ιμίων;
Στο θέμα της Κύπρου δεν υπήρξε προδοσία;
Είσαι ηλίθιος κάθε μέρα ή μόνο σήμερα;
Τα διαπιστευτήρια του Μητσοτάκη προς τον σημιτισμό, η υπογραφή στην δήλωση φρονημάτων για όσους απιστούς Θωμάδες ακόμα αμφιβάλλουν ότι ο Μητσοτάκης είναι σημιτοπασόκος μέχρι το μεδούλι.
Πόρισμα φωτιά από το 2001 που δεν οδήγησε πουθενά, φοβερά στοιχεία θα είχε.
Είχε στοιχεία γτπ.
Απλα για να παραπεμφθει η υποθεση σε δικαστηριο επειδη αφορουσε ευθυνη υπουργων επρεπε να περασει απο την ολομελεια της Βουλης.
Και επειδη τοτε την πλειοψηφια την ειχε το ΠΑΣΟΚ τα καταφερε και δεν περασε.
.
Επαναλαμβάνω, τρανταχτά στοιχεία γτπ.
Οι Ρώσοι αφαίμαξαν την Ευρώπη ανεβάζοντας το φυσικό αέριο 20 φορές μέσα σε 2 χρόνια!!!
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι... https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers