Και οι δυοΑρίστος έγραψε: 05 Ιαν 2025, 19:34ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 05 Ιαν 2025, 19:29Δεν εχω καμια καψα να υποστηριξω ολη τη σαβουρα που βοηθουν τον Πουτιν. Ουτε οικονομικα, ουτε αρθρογραφωντας.Αρίστος έγραψε: 05 Ιαν 2025, 19:02
Εσενα μπορει να σε ενδιαφερει τι θα καναν οι πεθαμενοι, εγω σε ρωταω γιατι δεν αντιδρας ως ουκρανοφιλος που οι Καναλαρχες σπανε τις κυρωσεις βοηθωντας οικονομικα τον Πουτιν.
.
Αυτο ομως τι σχεση εχει με τις μαλακιες που γραφει το αρθρο?
Εχεις να κανει καποιο σχολιο για το αρθρο ή θα αρχισες παλι τ περι ανεμων και υδατων?
Το bankingnews ειναι ρωσοφιλο και δεν το κρυβει.
Αλλοι το παιζουν αντιρωσοι στα καναλια και τις εφημεριδες τους ενω κονομανε σπαζοντας τις κυρωσεις.
Ποιος νομιζεις οτι βοηθαει περισσοτερο τον Πουτιν;
Το bankingnews η οι Ολιγαρχες που του πουλανε το πετρελαιο;
.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Banking News : ούτε τα προσχήματα
Re: Banking News : ούτε τα προσχήματα
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 05 Ιαν 2025, 19:39Και οι δυοΑρίστος έγραψε: 05 Ιαν 2025, 19:34ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 05 Ιαν 2025, 19:29
Δεν εχω καμια καψα να υποστηριξω ολη τη σαβουρα που βοηθουν τον Πουτιν. Ουτε οικονομικα, ουτε αρθρογραφωντας.
Αυτο ομως τι σχεση εχει με τις μαλακιες που γραφει το αρθρο?
Εχεις να κανει καποιο σχολιο για το αρθρο ή θα αρχισες παλι τ περι ανεμων και υδατων?
Αλλοι το παιζουν αντιρωσοι στα καναλια και τις εφημεριδες τους ενω κονομανε σπαζοντας τις κυρωσεις.
.![]()
Εισαι πλυντηριο φιλαρακο αυτων που σπανε της κυρωσης για να βοηθησουν τον Πουτιν.
Δεν σε πιστευω σε τιποτα πλεον.
.
- Eθνικοκοινωνιστης
Αριστο ξεκινα συνεργασια με Banking news 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Δεν ασχολουμαι πλεον πολυ με ιστοσελιδες.
Με ενδιαφερει μονο να γραφω σε εφημεριδες και περιοδικα.
Μεχρι και στο slpress του Σταυρου Λυγερου εχω κοψει να γραφω που το διαβαζουν πολλες χιλιαδες γιατι δεν εχω χρονο.
.
Αρίστος έγραψε: 05 Ιαν 2025, 19:41ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 05 Ιαν 2025, 19:39Και οι δυοΑρίστος έγραψε: 05 Ιαν 2025, 19:34
.![]()
Εισαι πλυντηριο φιλαρακο αυτων που σπανε της κυρωσης για να βοηθησουν τον Πουτιν.
Δεν σε πιστευω σε τιποτα πλεον.
.
Πρίν από όχι και τόσο πολύ καιρό, το μαλακισμένο πεκινουά σας, γάβγιζε με τη τσιριχτή φωνούλα του οτι "δε μας συμφέρει να τα σπάσουμε με τη Ρωσία":Otto Weininger έγραψε: 05 Ιαν 2025, 11:01 Γενικά όλο το άρθρο διαμαντάκι, λες και ήρθε απευθείας από την πρεσβεία![]()
https://ads.bankingnews.gr/analyseis-ek ... siko-aerio
Ωραίο σημείο, εδώ που μολογάνε δίχως ξύλο:
Όχι ότι δεν τα ξέραμε βέβαια, αλλά είχαν πλάκα κάποιοι στο άλλο νήμα που μας εγκαλουσαν όταν λέγαμε για τον ρόλο της Ρωσίας.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Otto Weininger
Μας έχει κλασει μια μαντρα.
Σε άρθρο από αγαπημένο του site, που ο Ρώσος δίνει κατεύθυνση στο τι πρέπει να ψηφισουν οι Έλληνες για να υπάρχει ακυβερνησια και πολλά άλλα, κάθεται και το γυρίζει στην τρελή.
Και μιλάμε για έναν τύπο που ποσταρει ασταμάτητα συγκεκριμένα site, εντελώς τυχαία.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Otto Weininger έγραψε: 05 Ιαν 2025, 19:59Μας έχει κλασει μια μαντρα.
Σε άρθρο από αγαπημένο του site, που ο Ρώσος δίνει κατεύθυνση στο τι πρέπει να ψηφισουν οι Έλληνες για να υπάρχει ακυβερνησια και πολλά άλλα, κάθεται και το γυρίζει στην τρελή.
Και μιλάμε για έναν τύπο που ποσταρει ασταμάτητα συγκεκριμένα site, εντελώς τυχαία.
Ολα τα σαιτ που ανεβαζω ειδησεις ειναι τραμποφιλα και ρωσοφιλα και αντιισλαμικα και αντινεοταξιτικα.
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αρίστος την 05 Ιαν 2025, 20:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Dwarven Blacksmith
Εγώ ανυπομονώ να ανακαλύψει ο Ήλον την Ελληνική πολιτική.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Το ωραίο σε αυτό το άρθρο είναι ότι κρίνοντας από τη δική του χώρα που δεν υπάρχει πραγματική πολιτική ζωή διότι υπήρχε ένα καθεστώς παγωμένο 75 χρόνια και μετά οι κληρονόμοι του δημιούργησαν κόμματα ελεγχόμενα από το ίδιο μεταλλαγμένο καθεστώς νομίζει ότι είναι απλό να ενωθούν στην Ελλάδα τα δεξιά και τα αριστερά κόμματα που είναι υπέρ της Ρωσίας λησμονώντας ότι εδώ έχει γίνει εμφύλιος που και αυτόν σε μεγάλο βαθμό οι ίδιοι προκάλεσαν και ταραχώδης πολιτική αντιπαράθεση για δεκαετίες.
Μπορεί βέβαια να συνεννούνται υπόγεια αλλά εάν επιχειρήσουν παρόμοιο συνασπισμό ας ρωτήσουν τον ...Καμμένο
ποιά θα είναι η κατάληξή του.
Μπορεί βέβαια να συνεννούνται υπόγεια αλλά εάν επιχειρήσουν παρόμοιο συνασπισμό ας ρωτήσουν τον ...Καμμένο
- Otto Weininger
Όλα τα site που ανεβάζεις είναι ρωσοψεκ με συγκεκριμένη ατζέντα.Αρίστος έγραψε: 05 Ιαν 2025, 20:02Otto Weininger έγραψε: 05 Ιαν 2025, 19:59Μας έχει κλασει μια μαντρα.
Ολα τα σαιτ που ανεβαζω ειδησεις ειναι τραμποφιλα και ρωσοφιλα και αντιισλαμικα και αντινεοταξιτικα.
.
Otto Weininger έγραψε: 05 Ιαν 2025, 20:07Όλα τα site που ανεβάζεις είναι ρωσοψεκ με συγκεκριμένη ατζέντα.Αρίστος έγραψε: 05 Ιαν 2025, 20:02Otto Weininger έγραψε: 05 Ιαν 2025, 19:59
Μας έχει κλασει μια μαντρα.
.
Γιατι στην Ελλαδα οι αντινεοταξ ειναι και τραμπικοι και ρωσοφιλοι.
Εγω ομως ειμαι εξαιρεση και αν εχεις αρχιδια να μου το αναγνωρισεις.
Το 2017-18 ημουν κατα της Ρωσιας στο θεμα των Πρεσπων οταν και η ΝΔ συναγελαζοταν στις πλατειες με Ρωσους πρακτορες και ολα αυτα τα σαιτ εβριζαν τις Πρεσπες.
Αρα εγω σας εχω χεσμενους ολους γιατι δεν εχω αναγκη ουτε τα ρωσικα, ουτε τα αμερικανικα, ουτε τα ελληνικα λεφτα.
Εβγαζα παντα δικα μου λεφτα και ετσι μπορουσα να τα χωνω σε ολους πολιτικα αν ετσι εκρινα το σωστο.
Και οπως τα εχω χωσει στους νεοταξ Αμερικανους τα εχω χωσει και στους Ρωσους οταν ηθελαν να ριξουν την κυβερνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για να μην περασουν οι φιλοδυτικες Πρεσπες.
.
- Otto Weininger
Αρίστος έγραψε: 05 Ιαν 2025, 20:19Otto Weininger έγραψε: 05 Ιαν 2025, 20:07Όλα τα site που ανεβάζεις είναι ρωσοψεκ με συγκεκριμένη ατζέντα.Αρίστος έγραψε: 05 Ιαν 2025, 20:02
.
Γιατι στην Ελλαδα οι αντινεοταξ ειναι και τραμπικοι και ρωσοφιλοι.
Εγω ομως ειμαι εξαιρεση και αν εχεις αρχιδια να μου το αναγνωρισεις.
Το 2017-18 ημουν κατα της Ρωσιας στο θεμα των Πρεσπων οταν και η ΝΔ συναγελαζοταν στις πλατειες με Ρωσους πρακτορες και ολα αυτα τα σαιτ εβριζαν τις Πρεσπες.
Αρα εγω σας εχω χεσμενους ολους γιατι δεν εχω αναγκη ουτε τα ρωσικα, ουτε τα αμερικανικα, ουτε τα ελληνικα λεφτα.
Εβγαζα παντα δικα μου λεφτα και ετσι μπορουσα να τα χωνω σε ολους πολιτικα αν ετσι εκρινα το σωστο.
Και οπως τα εχω χωσει στους νεοταξ Αμερικανους τα εχω χωσει και στους Ρωσους οταν ηθελαν να ριξουν την κυβερνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για να μην περασουν οι φιλοδυτικες Πρεσπες.
.
Εμ δεν εχεις τα αρχιδια.
.
.
Αν ειχες αρχιδια θα ανοιγες εσυ νηματα για να κραξεις τους Εφοπλιστες και τους Καναλαρχες που θησαυριζαν πουλωντας ρωσικο πετρελαιο και βοηθωντας τον Πουτιν να βρισκει εσοδα για τον πολεμο του.
Αλλα οπως και ο Αχαριστος εισαι αντιρωσος απο τα Lidl.
Βρηκες μια ιστοσελιδα εκει περα και εγινες ιεροεξεταστης αλλα οταν σου κουνανε μπροστα σου τα στοιχεια οτι οι καναλαρχες πουλανε ρωσικο πετρελαιο βοηθωντας τον Πουτιν κανεις τρελλιτσες.
Γιατι σιγα μην κραξεις αυτους που στηριζουν την κυβερνηση σας, η οποια μια χαρα τους καλυψε στην ΕΕ για να συνεχισουν να πουλανε ρωσικο πετρελαιο.
Αυτο κι αν ηταν φιλαρακο αποδειξη διαπλοκης.
.
Αλλα οπως και ο Αχαριστος εισαι αντιρωσος απο τα Lidl.
Βρηκες μια ιστοσελιδα εκει περα και εγινες ιεροεξεταστης αλλα οταν σου κουνανε μπροστα σου τα στοιχεια οτι οι καναλαρχες πουλανε ρωσικο πετρελαιο βοηθωντας τον Πουτιν κανεις τρελλιτσες.
Γιατι σιγα μην κραξεις αυτους που στηριζουν την κυβερνηση σας, η οποια μια χαρα τους καλυψε στην ΕΕ για να συνεχισουν να πουλανε ρωσικο πετρελαιο.
Αυτο κι αν ηταν φιλαρακο αποδειξη διαπλοκης.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 90 Απαντήσεις
- 2173 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
-