hellegennes έγραψε: 04 Ιαν 2025, 19:34
Otto Weininger έγραψε: 04 Ιαν 2025, 19:03
Νετο Γκουερινο έγραψε: 04 Ιαν 2025, 19:02
Πώς δεν το σκέφτηκε αυτό ο νηματοθετης;
Ας το αυξήσει κι άλλο λοιπόν, έτσι κι αλλιώς οι πελάτες θα το πληρώνουν
Φοβερή αύξηση 5 ευρώ την μέρα στο 5στερο τι να σου πω.
Ε, ναι, 5 ευρώ αύξηση εδώ, 5 ευρώ αύξηση εκεί. Έτσι αντιλαμβάνεσαι εσύ την μείωση φόρων. Όταν αυξάνονται είναι "τι είναι 5 ευρώ".
Πολλά πεντάευρα έχουν μαζευτεί τελευταία.
Φυσικά αν είσαι Μαρία Αντουανέτα που δεν έχεις κοπιάσει ιδιαίτερα στην ζωή σου, δεν σε ενοχλεί να πεινάει ο κόσμος. Ας φάει παντεσπάνι.
Θέλετε να ανοιχτεί νημα για κάθε φορο έμμεσο ή άμεσο από το 2019 έως σήμερα να συγκρίνουμε;
Τα πάντα μέσα.
Άμα θες εδώ είμαστε.
Το αν έχω κοπιάσει (γελοίε που με συγκρίνεις με ξενοδόχους που δεν πήραν χαμπάρι οτι δρκα χρονια ειχαμε κριση) το ξέρω καλά.
Μόνο τώρα που μιλάμε, όλη η επένδυση του νέου φαρμακείου μου, με μόλις ένα χρόνο λειτουργίας πήγε στράφι γιατί με γαμησανε με το κτίριο.
Όλα τα λεφτά, όλος ο τζίρος που έφτιαξα σε συνθήκες τρελού ανταγωνισμού στην περιοχή, πήγανε στράφι γιατί πρέπει να το κλείσω και να φύγω σε νέο κατάστημα πολύ πιο μακριά, αρα μηδέν πελατεία όλα από την αρχή.
Το αν, πότε και πόσο θα αποζημιωθω άγνωστο.
Τώρα χάνω τα κάντε εκτός από τα έπιπλα που μεταφέρονται, μιλάμε για ζημιά πολλών δεκάδων χιλιάδων ευρώ, χωρίς να υπολογίσω τα διαφυγόντα κέρδη, και το κόστος του να γίνει φαρμακείο το νέο μαγαζί.
Αφενός λοιπόν δε θα λυπηθώ τους ξενοδόχους για κάτι που ούτως ή άλλως θα το φορτώσουν στον πελάτη και αφετέρου, όπως σου είπα αν θες ανοίγουμε νημα για κάθε ένα φορο (άμεσο και έμμεσο) απο το 2019 έως τώρα.